2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
H&M den aldim canm, cok guzel geldiler...civilin internettn sitesinden alma butun urunlerinn kalitesi ayni degil ordan dokunarak almakta fayda var..lcwden de alabilirsin

Kizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
hepsiburada, trendyol ve n11 den aldım. bu sitelerde ilke bebe mağazasından kitikate ve andywawa markalarını tercih ettim çok memnun kaldım, beğenmediğini anında iade edebiliyosun zaten

morhipo miniço trendyol joker falan canım. hatırladkklarım. özellikle miniçonun kıyafetlerı cok kalıtelı. ınstdan da bıkac yerden aldım

Kendi yazlık kışlık kıyafetlerimi ayirayim
dedim bu sene gec kaldim biraz. Cok zorlanıyorum yahu :/ esim de yardımcı olmuyor hic sag olsun :/ hareketlerim kısıtlanmış hakkaten cok

kızlar sonunda hallettım çok şükür beynen okdr yormuş ki benı ozellıkle son 2ay. ama değer bebeklerimize halımızı da sectım netten yaptırıcaz taslak olarak cızıp yollayacaklarmıs ptesı renklerını vs ayarlayıp. tül ve cibinlik de dıkılınce bır tek aksesuarları rafları yerlestırmek kalıyor onları da eşime yaptırırm esyaları da aksama yerlestırmek ıstıyorum. çikolata sıparısı de verıcez etıket begenıp sanırım bıtıyor sonunda. Bir kaç güne gelebilir Alya hanım dılerse

Gunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum var aslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
kolostrum canım o süt oncesı bebegi tum hastalıklardan koruyacak en mucızevı ilk süt benım de gelıyor 2,3aydır. en değerli süt o sanırım❤ coguzaman memeucunda kalıp kuruyor benm de ozellkle sutyen barken

Kiz 18 deme cokya o 15 iyidir
ben bana kalsın ıstıyorumm kılo kuzum 43un ustune 13 aldım 5dhaa alsam gtse 7,8ı 10u kalsın bana esım de abartma dıyor adam zayıf gormeye alışkın bı ara cokzayıfladım 34beden olmamaya baslamıstı nerdeyse. ama yıne de hıc baskı yapmadı kılo al dıye fazla kılo ıstemedıgını de bılıyorum yeter boyle tam ıdeal oldu aldın baya dıyorama ben ıstyrm ya nebıleyım hep zayıf gectı ömrüm

Hmm bilmiyordum..
Sarimtirak biseymis.. 2 kez daha oldu..gordum sizliyo bakiyorum gelmis... kuru oluyoduda..bole ilk kez gordum.

Hmm bilmiyordum..
Sarimtirak biseymis.. 2 kez daha oldu..gordum sizliyo bakiyorum gelmis... kuru oluyoduda..bole ilk kez gordum.
sıkmamaya calıs canım erken dogumu tetıklıyormus bu donemde eşleri de uyaralım hahaha:) arkadasım sakladı bırsure dondurucu da sapsarıydı bebegı rahatszlanınca veryordu ben de inşallah süt posetıne saklıcam gelen ılk sutlerden :)

cok yasa emi

Sıkılmamasi gerekiyomus..okudum.canim.ellesmiyorum

Gastrit yüzünden midem bağırsaklarım bozuluyor gece uyku uyuyamıyorum. Rennie şurup içiyordum o da eskisi gibi etki göstermiyor başka ilaç kullanan var mı? Doktoruma danışayım bu ilacı kullanabilir miyim diye. Doktorlarda bazen etkili olmayan ilaçlar önerebiliyorlar o yuzden sizlere sormak istedim

çok yorma kendini yavaş yavas yap canım hadı gozunuzaydınn canım bıryerden gelınce o kıyafet yıkama derdi zaten ınsanı sinir edıyor dınlene dınlene yap sen❤

Ben gaviscon şurup kullanıyorum canım. Çeşitleri var, bana double action çok iyi geliyor. Ülserim varken de onu içerdim, o ağrıları bile keserdi. Ağrıya, yanmaya iyi geliyor. Rennie ile aynı özellikte olabilir onu bilmiyorum ama doktoruna bi sor. Farkı olmayacaksa kefir, laktozsuz soğuk süt ve soda&limon öneririm

Bende doymuyorum canim ilk defa 76,5 kiloya ciktim dusun

Birkaç gündür ben de doymuyorum Dünyayı yiyesim geliyor

Birkaç gündür ben de doymuyorum Dünyayı yiyesim geliyor
kız yoksa bızım bebişler gercekten daha da indiler mi. Nefes sorunu azaldı çatı agrısı var e ıstah arttı baskı azaldı glb e hadı ınsallah Aynı şeylerı yasıyoruz ❤ Hele ki geceleri aç yatamıyorum ben Mesela yatmadan en fazla 1 saat öncesi yemiş olmam lazım biliyorum zararlı ama diğer türlü Acıkınca uyuyamıyorum. bu aksam kımbılır kaç öğün daha yıyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…