H&M den aldim canm, cok guzel geldiler...civilin internettn sitesinden alma butun urunlerinn kalitesi ayni degil ordan dokunarak almakta fayda var..lcwden de alabilirsinKizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
hepsiburada, trendyol ve n11 den aldım. bu sitelerde ilke bebe mağazasından kitikate ve andywawa markalarını tercih ettim çok memnun kaldım, beğenmediğini anında iade edebiliyosun zatenKizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
morhipo miniço trendyol joker falan canım. hatırladkklarım. özellikle miniçonun kıyafetlerı cok kalıtelı. ınstdan da bıkac yerden aldımKizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
kolostrum canım o süt oncesı bebegi tum hastalıklardan koruyacak en mucızevı ilk süt benım de gelıyor 2,3aydır. en değerli süt o sanırım❤ coguzaman memeucunda kalıp kuruyor benm de ozellkle sutyen barkenGunaydin kizlar...2 gundur gogsumdede sizi vardi..esime anlatiyodum..bi bakim.dedim.islaklik var..sutmu.sivimi bilemedim (sag gogsumde)
Hergun bi mevzum varaslinda sakin bir.insanim.evham.yapmiyorum.. ama.paylasim sizle dedim
ben bana kalsın ıstıyorumm kılo kuzum 43un ustune 13 aldım 5dhaa alsam gtse 7,8ı 10u kalsın bana esım de abartma dıyor adam zayıf gormeye alışkın bı ara cokzayıfladım 34beden olmamaya baslamıstı nerdeyse. ama yıne de hıc baskı yapmadı kılo al dıye fazla kılo ıstemedıgını de bılıyorum yeter boyle tam ıdeal oldu aldın baya dıyorKiz 18 deme cokya o 15 iyidir
Hmm bilmiyordum..kolostrum canım o süt oncesı bebegi tum hastalıklardan koruyacak en mucızevı ilk süt benım de gelıyor 2,3aydır. en değerli süt o sanırım❤ coguzaman memeucunda kalıp kuruyor benm de ozellkle sutyen barken
Bende iyiyim çok şükür, sen nasılsın, Beylikdüzü’nde doktor arayışın vardı kimde karar kıldın en son kime gidiyorsun şimdiMerhaba kizlar nasilsiniz
sıkmamaya calıs canım erken dogumu tetıklıyormus bu donemde eşleri de uyaralım hahaha:) arkadasım sakladı bırsure dondurucu da sapsarıydı bebegı rahatszlanınca veryordu ben de inşallah süt posetıne saklıcam gelen ılk sutlerden :)Hmm bilmiyordum..
Sarimtirak biseymis.. 2 kez daha oldu..gordumsizliyo bakiyorum gelmis... kuru oluyoduda..bole ilk kez gordum.
sıkmamaya calıs canım erken dogumu tetıklıyormus bu donemde eşleri de uyaralım hahaha:) arkadasım sakladı bırsure dondurucu da sapsarıydı bebegı rahatszlanınca veryordu ben de inşallah süt posetıne saklıcam gelen ılk sutlerden :)
H&m den al canım yeri cok güzelKizlar netten bi kac parka kiyafet almak istiyorum siz bebislerinize hangi siteden aldiniz acil yazarsanz simdiden tsk
çok yorma kendini yavaş yavas yap canım hadı gozunuzaydınn canımBugün bebişimin yatağı geliyor :)) bi de bir haftadır evde olmayınca kirliler valizler yıkanacaklar ve yıkanma sırası bekleyen çamaşırlarbi de ikramlık da hazırlamaya çalışıyorum evde kuracaklar mobilyayı gene 1-1,5 saat sürer çay yanı bişiyler olsun dedim, neredeyse herşeyi tamam bebişimin halısı ve perdesi dışında onları da artık acele etmeyeceğim maddi olarak zorladık sınırlarımızı, bebiş doğduktan sonra da alırız diye erteledik
Gastrit yüzünden midem bağırsaklarım bozuluyor gece uyku uyuyamıyorum. Rennie şurup içiyordum o da eskisi gibi etki göstermiyor başka ilaç kullanan var mı? Doktoruma danışayım bu ilacı kullanabilir miyim diye. Doktorlarda bazen etkili olmayan ilaçlar önerebiliyorlar o yuzden sizlere sormak istedim
Bende iyiyim dinleniyorum,diler koyuncuya gidiyorum canımBende iyiyim çok şükür, sen nasılsın, Beylikdüzü’nde doktor arayışın vardı kimde karar kıldın en son kime gidiyorsun şimdi
Bende doymuyorum canim ilk defa 76,5 kiloya ciktim dusunKızlar aranızda benim gibi doyamayan var mı kahvaltı olsun yemek olsun eşim mesela çok doydum diyor ama ben daha yemeğe hiç başlamamış gibi hissediyorum yemek,ten yorulmasam sabaha kadar yiyeceğim sanki yorulunca duruyorum bırakıyorum
Birkaç gündür ben de doymuyorumKızlar aranızda benim gibi doyamayan var mı kahvaltı olsun yemek olsun eşim mesela çok doydum diyor ama ben daha yemeğe hiç başlamamış gibi hissediyorum yemek,ten yorulmasam sabaha kadar yiyeceğim sanki yorulunca duruyorum bırakıyorum
kız yoksa bızım bebişler gercekten daha da indiler mi. Nefes sorunu azaldı çatı agrısı var e ıstah arttı baskı azaldı glb e hadı ınsallahBirkaç gündür ben de doymuyorumDünyayı yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?