2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum bende 45tim hamile kaldigimda gelinlik giydigimde 42kiloydum :) ama kilo yararli birsey degilki ben fazla kilodan yana degilim nasip olursa ikincidede kalici olan kilollar olur buseferde diyetlere girmiyelimde

Eklentiler

• Screenshot_20181202-180851.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20181202-180830.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20181202-180824.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20181202-180820.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 74
Evet kuzum bende 45tim hamile kaldigimda gelinlik giydigimde 42kiloydum :) ama kilo yararli birsey degilki ben fazla kilodan yana degilim nasip olursa ikincidede kalici olan kilollar olur buseferde diyetlere girmiyelimde
evet canım ıyıdegıl tabı fazlası boyuma gore bnm 48fln olmam lazım kıtle endeksıme göre. eskıfen de sporla ulasmıstım ama sonra zayıflamıstım yıne kosturmacalardan. oyuzden 48kalsam yeter bana vallahı tam ıdeal kalalım ınsallah

Teşekkürler canım. Maalesef sütü yumurtayı bile kestim her şeyi denedim ama anladım ki ne yersem yiyim kaçınılmaz. İlginç olanı bağırsaklarımda gaz problemini de yapması. Gece uyku uyuyamıyorum. Öyle feci dayanılmaz mide yanmam her zaman olmasa bile bağırsak ve midemde gaz sorunu beni mahvetti. Gavisconu da yazdırayım doktoruma

çok yorma kendini yavaş yavas yap canım hadı gozunuzaydınn canım bıryerden gelınce o kıyafet yıkama derdi zaten ınsanı sinir edıyor dınlene dınlene yap sen❤
Zaten istesem de hızlı yapamıyorum sanki sığamıyorum hiç bi yere karnım 2 metre önden gidiyor :))

Safra kesende tas var mi

Ben aksine inanılmaz çabuk doyuyorum bir dilim ekmekle doydum diyorum masayı topluyoruz 1 saat sonra ben yeniden acıkıyorum sanki hiç yememiş gibi oluyorum bi anda :) ama yerken bende yoruluyorum nefes nefese kalıyorum :)

Kizlar benim de aklima bir sey takildi. Ben empati kurup, colugu cocugu olan kadin dogumcularin gece dogumlarina gelememesi olayina ters bakmiyorum. Ama kadin dogum uzmanlari gece dogum olsa da gelmek zorunda diye bir yonetmelik, yasa vb var mi? Yoksa bu hastane politikasi ve doktorun fikrine mi kalmis

Bende iyiyim dinleniyorum,diler koyuncuya gidiyorum canım
Ben medilife gidiyorum ama Senem hanımdan randevu alabilmek o kadar zor ki ben aylık randevuları 3 Ay önceden aldım ama o zaman aklıma gelmemişti 33-34 den sonra 15 günde bir çağıracağı, şimdi cuma gününe(7aralık) randevum var doktor 21 Aralık’a bir daha çağırıyor ama randevu yok diyor o kadar saçma sapan işler ki ben 4 Ocak’a randevu almışım en son doğurmazsam tabi o zamana kadar

Aynen öyle doktorun hastane ile anlaşmasına bakıyor bu durum ya da doktorların prensiplerine göre, mesela gittiğim hastanede 7-8 tane kadın Doğum doktoru var benim gittiğim doktor gece-haftasonu gelemem diye söyledi, hastanede 24 saat kadın Doğum doktoru var ama erkek doktormuş eğer kadın doktor istersen diğer doktorlar ekstra ücret karşılığında gece veya haftasonu Doğuma geliyor onlarla görüşebilirsin dedi,

Benim doktorum da ayni dedigin gibi canim. Kendi doktorum gece olursa gelemem dedi. Gece dogum uzmanlari farkli, gunduz farkli... ben de bu duruma hic takilmadim kendi adima cok da umrumda degil yani kadin dogum uzmani olsun da yeter ama akrabalarimdan birisi sacmalik ne demek kendi doktorunun gelmemesi oyle doktor mu olur niye kadin dogumcu olmus o zamn gibi saydirinca sizlere sorayim dedim

Ya ben doyuyorum ama hemen acikiyorum 1 saat sonra falan, cildiracagim resmen ne yiyecegimi sasrdim, insan saat basi acikinca yiyeycek bulmada da sorun yasiyor hep ayni sey de yenmiyor :)

ben kural var mı bilmiyorum canım ama etik olarak gelmeli bunu göze alıp o mesleğe adım atmalı diye düşünüyorum kadındogumcunun. kendımı ve bebegımı önce Allah'a sonra dr.a emanet edıyorum ona güvenıyorum o dogum yaptırsın ıstıyorum ben yani bulunsun benı takıp etsın doğumumda. Mesela benım doktorumu çok duydum en son bursadan yetısmıs doguma bır gece..Allah var cok dıkkatlı hemen gelıyormuş saat kaç olursa olsun ne olursa olsun. kural degılse hastanede bu. Biraz da kişi ile alakalı da olabilir (devlette aranıyor mu bılmıyorum ben özeller ıcın yorum yaptım)

Ya ben doyuyorum ama hemen acikiyorum 1 saat sonra falan, cildiracagim resmen ne yiyecegimi sasrdim, insan saat basi acikinca yiyeycek bulmada da sorun yasiyor hep ayni sey de yenmiyor :)
evet yaaa ben de şimdi yıne açım ne yesem dıye düşünüyorum canım da değişik sey ıstesın dıye aklıma getırmeye çalışıyrm eşime de dıyorum bana say bıseylerdiye. e meyva yemek de faydalı yıyorım ama onlar da acıktıırıyor yine. neolcak böyle halimız Hadi şimdi Neyse de Emzirirken de öyle Sürekli acıkıyormuş insan:)

O gaz sorunu fena cidden ya çıkmıyo içerde dolanıyo. Ara ara bana da oluyo maalesef. Geçmiş olsun canım. Son bi ay az kaldı artık

Bana da aynısını dediler o zaman ne gerek var özele gitmeye niye para veriyorsun madem Doğuma bile gelmeyecek filan diye doktorum gun içinde Doğum olursa seve seve katılırım Doğumuna dedi, ya da sezeryen olmak zorunda kalırsan gun belirler sezeryeni planlarız dedi, ama elit çalışan bir kadın hastanenin iyi ve en çok talep edilen doktorlarından mesela gündüz 3 e kadar çalışıyor cts günleri gelmiyor diğer doktorlar geliyor

O gaz sorunu fena cidden ya çıkmıyo içerde dolanıyo. Ara ara bana da oluyo maalesef. Geçmiş olsun canım. Son bi ay az kaldı artık
Gaz sorunu bende de var ne yesem bi yerlerimden gazlar çıkmak için bahane arıyor artık yediklerimle alakası yok diye düşünüyorum utanıyorum da eşimden konuşurken bile bazen kaçıyor ağzımdan

Ben akrabana katılıyorum. Özele gitmenin bi manasi yok doğumuna her zaman gelemeyecekse .zira devlette de iyi doktorlar var. Orda sistem acilde hangi kadın doğumcu varsa o giriyor doguma. Bundan önceki doktorum evime yakin bi ozel hastanede oldukca tecrübeli iyi bi doktordu. Ama normal doguma saat kaç olursa olsun gelme konusunda net degildi. Hastanede çalışmaya devam edip etmeyeceği bile belli değildi o yuzden degistirdim. Şimdiki doktorum motosikletiyle saat kaç olursa olsun atlayıp geliyor :) tum hastalarını kendi dogurtuyor. Bu bayagi güven sağlayan bi durum. Tum süreçleri bilen seni tanıyan kişinin doğumunda olması cok onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…