2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
doguma gelmıyormuymus belirili süreler dısında.hastane kuralı olarak gecerlıdır belkı öyle anlasmıs olabılır O da hast. ıle

Bizim. Niye hic sansimiz yok doktorlardan yana nerde bu aldini hakkiyla veren doktorlar bize denk gelenler parami alimde memnun kalsada olur kalmasada kafasindalar

kesinlikle sna katılıyorım canım. Dr.um sakaryanın en sevılen ve enıyı dr.u secıldı bu yıl da. Ben ona hamile kalmadan önce gitmeye başladım methını duyup hep rutin kontrole gittim ve sonrasında esımle ona devam etmek ıstedık doğumuma gelmeyecekse hiçbir anlamı yok benim için devlete gıderdım.yani. çok şükür başka şehirden de gelıyor gecen izindeyken sehırdısındaymıs ve yetısmıs doguma da çok takdir ediyorum bu yüzden Ve eminim gelebileceği her durumda gelecek bir doktor kendisi.

Gaz sorunu bende de var ne yesem bi yerlerimden gazlar çıkmak için bahane arıyor artık yediklerimle alakası yok diye düşünüyorum utanıyorum da eşimden konuşurken bile bazen kaçıyor ağzımdan

Yaa evet ben de mideden çok gazlıyım. Gark gurk sürekli utanıyorum pardon diyorum ne özür diliyosun diyo o da. Komik geliyomuş ona

Bu acidan bakinca tabi bu da mantikli geliyor. Guvendigim,aylardir beni kontrol eden doktor doguma girsin diye...sanirim ben doktorumla ozel bir bag kurmadigim icin norml geliyor gelmemesi

Evet ya esim guluyor bana, ne yiyecegimi sasrdim diyorum :) ama meyve cok yiyorum ben 1 kilo mandalina bir kerede yerim yani Allahtan mandalinalar bahceden de organik yiyorum

KuZum devlette bir odaya dort bes kisi katiyorlar okadar insan varken esin bile giremiyor herkesin ziyaret saatinde es dost akrabasi geliyor sen orda inliyorsun gogsunde cocuk heryer erkek o agrin acin varken ne uyuyabilecen ne dinlene bilecen horlayanida vardir sayikliyanida herkesin basucunda bir refkatci heryer insan koku hat safada ordada dogacak ozeldede ben artik ince ayrintilara takilmicam kim dogurtursa dogurtsun iyi biri denk gelsinde en az agriyla isi bitirsin sonra odada istedin gibi agla bagir inle kufret oh kim karisir kapini kapattin mi gercekten bazen hersey para olmuyor ha napilabilir kontrolleri devlette yaptirir ama dogum ozelde olur

Evet ya esim guluyor bana, ne yiyecegimi sasrdim diyorum :) ama meyve cok yiyorum ben 1 kilo mandalina bir kerede yerim yani Allahtan mandalinalar bahceden de organik yiyorum
Ayni ben hatta mandalina ilk
Ciktiginda uc kilo bugun aksam gelirdi ertesi aksama bi üc kilodaha getirirdi eşim doktora soyledigimde sen kendi seker yuklemeni kendin yapmisin dedi kizdida ama tek istahim Meyve abur cuburdan yana var oturimde şunu yapip yiyim yok :-(

Kaldi mi oyle devlet hastaneleri ya...bunlar kac yil once olan seylerdi, yillardr stajlar ve meslek hayati olsun saglik sektorundeyim 10 yil olacak toplamda gormedim oyle hastane...benm calistigim hastanede odalar max 2 kisilik, kadin dogumda ise butun odalar tek kisilik ve baya genis asil ozellerde kucucuk odaya 2 yatagi tikistiriyorlar resmen gordukce hayret ediyorum bu kadar kucuk odada nasil calisiyor bu hemsireler diye..

Gaz sorunu bende de var ne yesem bi yerlerimden gazlar çıkmak için bahane arıyor artık yediklerimle alakası yok diye düşünüyorum utanıyorum da eşimden konuşurken bile bazen kaçıyor ağzımdan
Utanma canım napalım yani biyolojik bir sıkıntı. Eşim ben gazlı gezmeyim diye karnımı midemi ovalıyor yazık :)

Canım bence akraban haklı. Doktor farketmese devlete gideriz şaçmalamış doktor

Ben de meyve az yiyorum. Her gün hamur işi yapıyorum yiyorum diyorum hamur yoğururken doğurucam yakında. işsizken hamile kaldım 1 senedir evdeyim kendimi mutfağa saldım. Çocuk doğsun anneme bırakıp kaçıcam iş bulabilirsem

Devlette de özel oda isteyebiliyorsunuz. Ama ben devletteki bir doktordan gıcık alıyorum. Çok aksi. Üç doğumum da devletteydi. Ilki hariç memnundum. Bu sefer o doktorla karşılaşma ihtimalinden dolayı özelde doğum yapmak istiyorum. Rabbim iyi doktor ve ebelerle karşılaştırsın hepimizi

Kızlar iyi akşamlar. Biz bugün bebek arabamızıda aldık. Nezaman bebeğe bişey alsak hep bi korku kaplıyo içimi sizdede oluyormu :) bunuda aradan çıkarttık çok şükür. Aşırı heyecanlıyım bana araba alsalar bukdr heyecan yapmazdım herakde:) bu arada hepiniz iyisinizdir umarım

Bu acidan bakinca tabi bu da mantikli geliyor. Guvendigim,aylardir beni kontrol eden doktor doguma girsin diye...sanirim ben doktorumla ozel bir bag kurmadigim icin norml geliyor gelmemesi
Canım benim tabii ki her hastane veya dr farklıdır.Ben çok fazla Tavsiye üzerine gittim yani direkt o girsin istediğimiz için doğuma,bıde rısklı gebelık uzmanıymış kendısı arastrma hastanesndeymıs buraya gelmeden önce. Bunları, doğumlara falan geldiğini bilerek bu beklentilerle başladığımız için böyle düşünüyorum ben de

Aynen canım doğru haklısın O kısmı unutmuşum Mesela senin bebeğin uyusa da yandaki bebek uyumuyor ablam devlette doğum yaptı İki çocuğunu da aslında Özelde de yapabilirdi yani tercih meselesi işte ben de sırf bu yüzden bir de gece eşim de kalabilsin annemle bir yanımda diye oda bana ait olsun rahat olayım yeğenlerim de gelsin bebeğimi görebilsin Vs vs Tabii doktor acısından da burayı tercıh ettim çok şükür imkan varken. bazen Görümcem diyor Ben hayatta özelde yapmam ikinciyi de araştırmada yaparım niye para vereym bosa dıyor halbukı arastrmada suan rısklı gebelıklerı alıyorlar haberı yok anlamıyor. saygı duyarım ama bunca artısı varken dediğin gibi imkanım elverdiği sürece bütün doğumlarımı özelde yaparım

Tam tersi iştahım kesildi su aralar karnım ac yemek istiyorum ama başına oturunca iştahım gidiyor

Kolay gelsin iyi olmuş rahat olur 2 çocukla soba zor çok yorma kendini
Sagol canim evet cok zor aynen fazla is yapmamaya calisiyorum
Kolay gelsin canim seninde hamileligin tadilatlar tasinmalarla gecti
tesekkurler canim ayy hic deme agzina saglik hep tasima tadilat allahtan bzm evde bi sorun cikmadi cok sukur sicacik oldu her yerimiz takildi btti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…