- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
doguma gelmıyormuymus belirili süreler dısında.hastane kuralı olarak gecerlıdır belkı öyle anlasmıs olabılır O da hast. ıleBana da aynısını dediler o zaman ne gerek var özele gitmeye niye para veriyorsun madem Doğuma bile gelmeyecek filan diye doktorum gun içinde Doğum olursa seve seve katılırım Doğumuna dedi, ya da sezeryen olmak zorunda kalırsan gun belirler sezeryeni planlarız dedi, ama elit çalışan bir kadın hastanenin iyi ve en çok talep edilen doktorlarından mesela gündüz 3 e kadar çalışıyor cts günleri gelmiyor diğer doktorlar geliyor
Bizim. Niye hic sansimiz yok doktorlardan yana nerde bu aldini hakkiyla veren doktorlar bize denk gelenler parami alimde memnun kalsada olur kalmasada kafasindalarBana da aynısını dediler o zaman ne gerek var özele gitmeye niye para veriyorsun madem Doğuma bile gelmeyecek filan diye doktorum gun içinde Doğum olursa seve seve katılırım Doğumuna dedi, ya da sezeryen olmak zorunda kalırsan gun belirler sezeryeni planlarız dedi, ama elit çalışan bir kadın hastanenin iyi ve en çok talep edilen doktorlarından mesela gündüz 3 e kadar çalışıyor cts günleri gelmiyor diğer doktorlar geliyor
kesinlikle sna katılıyorım canım. Dr.um sakaryanın en sevılen ve enıyı dr.u secıldı bu yıl da. Ben ona hamile kalmadan önce gitmeye başladım methını duyup hep rutin kontrole gittim ve sonrasında esımle ona devam etmek ıstedık doğumuma gelmeyecekse hiçbir anlamı yok benim için devlete gıderdım.yani. çok şükür başka şehirden de gelıyor gecen izindeyken sehırdısındaymıs ve yetısmıs doguma da çok takdir ediyorum bu yüzden Ve eminim gelebileceği her durumda gelecek bir doktor kendisi.Ben akrabana katılıyorum. Özele gitmenin bi manasi yok doğumuna her zaman gelemeyecekse .zira devlette de iyi doktorlar var. Orda sistem acilde hangi kadın doğumcu varsa o giriyor doguma. Bundan önceki doktorum evime yakin bi ozel hastanede oldukca tecrübeli iyi bi doktordu. Ama normal doguma saat kaç olursa olsun gelme konusunda net degildi. Hastanede çalışmaya devam edip etmeyeceği bile belli değildi o yuzden degistirdim. Şimdiki doktorum motosikletiyle saat kaç olursa olsun atlayıp geliyor :) tum hastalarını kendi dogurtuyor. Bu bayagi güven sağlayan bi durum. Tum süreçleri bilen seni tanıyan kişinin doğumunda olması cok onemli bence
Gaz sorunu bende de varne yesem bi yerlerimden gazlar çıkmak için bahane arıyor artık yediklerimle alakası yok diye düşünüyorum utanıyorum da eşimden konuşurken bile bazen kaçıyor ağzımdan
ben kural var mı bilmiyorum canım ama etik olarak gelmeli bunu göze alıp o mesleğe adım atmalı diye düşünüyorum kadındogumcunun. kendımı ve bebegımı önce Allah'a sonra dr.a emanet edıyorum ona güvenıyorum o dogum yaptırsın ıstıyorum ben yani bulunsun benı takıp etsın doğumumda. Mesela benım doktorumu çok duydum en son bursadan yetısmıs doguma bır gece..Allah var cok dıkkatlı hemen gelıyormuş saat kaç olursa olsun ne olursa olsun. kural degılse hastanede bu. Biraz da kişi ile alakalı da olabilir (devlette aranıyor mu bılmıyorum ben özeller ıcın yorum yaptım)
Ben akrabana katılıyorum. Özele gitmenin bi manasi yok doğumuna her zaman gelemeyecekse .zira devlette de iyi doktorlar var. Orda sistem acilde hangi kadın doğumcu varsa o giriyor doguma. Bundan önceki doktorum evime yakin bi ozel hastanede oldukca tecrübeli iyi bi doktordu. Ama normal doguma saat kaç olursa olsun gelme konusunda net degildi. Hastanede çalışmaya devam edip etmeyeceği bile belli değildi o yuzden degistirdim. Şimdiki doktorum motosikletiyle saat kaç olursa olsun atlayıp geliyor :) tum hastalarını kendi dogurtuyor. Bu bayagi güven sağlayan bi durum. Tum süreçleri bilen seni tanıyan kişinin doğumunda olması cok onemli bence
Evet ya esim guluyor bana, ne yiyecegimi sasrdim diyorum :) ama meyve cok yiyorum ben 1 kilo mandalina bir kerede yerim yani Allahtan mandalinalar bahceden de organik yiyorumevet yaaa ben de şimdi yıne açım ne yesem dıye düşünüyorum canım da değişik sey ıstesın dıye aklıma getırmeye çalışıyrm eşime de dıyorum bana say bıseylerdiye. e meyva yemek de faydalı yıyorım ama onlar da acıktıırıyor yine. neolcak böyle halimız Hadi şimdi Neyse de Emzirirken de öyle Sürekli acıkıyormuş insan:)
KuZum devlette bir odaya dort bes kisi katiyorlar okadar insan varken esin bile giremiyor herkesin ziyaret saatinde es dost akrabasi geliyor sen orda inliyorsun gogsunde cocuk heryer erkek o agrin acin varken ne uyuyabilecen ne dinlene bilecen horlayanida vardir sayikliyanida herkesin basucunda bir refkatci heryer insan koku hat safada ordada dogacak ozeldede ben artik ince ayrintilara takilmicam kim dogurtursa dogurtsun iyi biri denk gelsinde en az agriyla isi bitirsin sonra odada istedin gibi agla bagir inle kufret oh kim karisir kapini kapattin mi gercekten bazen hersey para olmuyor ha napilabilir kontrolleri devlette yaptirir ama dogum ozelde olurkesinlikle sna katılıyorım canım. Dr.um sakaryanın en sevılen ve enıyı dr.u secıldı bu yıl da. Ben ona hamile kalmadan önce gitmeye başladım methını duyup hep runtin kontrole gittim ve sonrasında esımle ona devam etmek ıstedık doğumuma gelmeyecekse hiçbir anlamı yok benim için devlete gıderdım.yani. çok şükür başka şehirden de gelıyor gecen izindeyken sehırdısındaymıs ve yetısmıs doguma da çok takdir ediyorum bu yüzden Ve eminim gelebileceği her durumda gelecek bir doktor kendisi.
Ayni ben hatta mandalina ilkEvet ya esim guluyor bana, ne yiyecegimi sasrdim diyorum :) ama meyve cok yiyorum ben 1 kilo mandalina bir kerede yerim yani Allahtan mandalinalar bahceden de organik yiyorum
Canım cevabın için çok sağol aldım hasta beziBence hasta bezi kesinlikle almalısın
İlk iki gün çok kanama oluyor.
Ben ilk zamanlar emzirme sütyeni kullanmadım sadece emzirme atleti.
Miorre nin çok memnun kalmıştım.
Kaldi mi oyle devlet hastaneleri ya...bunlar kac yil once olan seylerdi, yillardr stajlar ve meslek hayati olsun saglik sektorundeyim 10 yil olacak toplamda gormedim oyle hastane...benm calistigim hastanede odalar max 2 kisilik, kadin dogumda ise butun odalar tek kisilik ve baya genis asil ozellerde kucucuk odaya 2 yatagi tikistiriyorlar resmen gordukce hayret ediyorum bu kadar kucuk odada nasil calisiyor bu hemsireler diye..KuZum devlette bir odaya dort bes kisi katiyorlar okadar insan varken esin bile giremiyor herkesin ziyaret saatinde es dost akrabasi geliyor sen orda inliyorsun gogsunde cocuk heryer erkek o agrin acin varken ne uyuyabilecen ne dinlene bilecen horlayanida vardir sayikliyanida herkesin basucunda bir refkatci heryer insan koku hat safada ordada dogacak ozeldede ben artik ince ayrintilara takilmicam kim dogurtursa dogurtsun iyi biri denk gelsinde en az agriyla isi bitirsin sonra odada istedin gibi agla bagir inle kufret oh kim karisir kapini kapattin mi gercekten bazen hersey para olmuyor ha napilabilir kontrolleri devlette yaptirir ama dogum ozelde olur
Yok canımSafra kesende tas var mi
Utanma canım napalım yani biyolojik bir sıkıntı. Eşim ben gazlı gezmeyim diye karnımı midemi ovalıyor yazık :)Gaz sorunu bende de varne yesem bi yerlerimden gazlar çıkmak için bahane arıyor artık yediklerimle alakası yok diye düşünüyorum utanıyorum da eşimden konuşurken bile bazen kaçıyor ağzımdan
Canım bence akraban haklı. Doktor farketmese devlete gideriz şaçmalamış doktorBenim doktorum da ayni dedigin gibi canim. Kendi doktorum gece olursa gelemem dedi. Gece dogum uzmanlari farkli, gunduz farkli... ben de bu duruma hic takilmadim kendi adima cok da umrumda degil yani kadin dogum uzmani olsun da yeterama akrabalarimdan birisi sacmalik ne demek kendi doktorunun gelmemesi oyle doktor mu olur niye kadin dogumcu olmus o zamn gibi saydirinca sizlere sorayim dedim
Ayni ben hatta mandalina ilk
Ciktiginda uc kilo bugun aksam gelirdi ertesi aksama bi üc kilodaha getirirdi eşim doktora soyledigimde sen kendi seker yuklemeni kendin yapmisin dedikizdida ama tek istahim Meyve abur cuburdan yana var oturimde şunu yapip yiyim yok :-(
Canım benim tabii ki her hastane veya dr farklıdır.Ben çok fazla Tavsiye üzerine gittim yani direkt o girsin istediğimiz için doğuma,bıde rısklı gebelık uzmanıymış kendısı arastrma hastanesndeymıs buraya gelmeden önce. Bunları, doğumlara falan geldiğini bilerek bu beklentilerle başladığımız için böyle düşünüyorum ben deBu acidan bakinca tabi bu da mantikli geliyor. Guvendigim,aylardir beni kontrol eden doktor doguma girsin diye...sanirim ben doktorumla ozel bir bag kurmadigim icin norml geliyor gelmemesi
Aynen canım doğru haklısın O kısmı unutmuşum Mesela senin bebeğin uyusa da yandaki bebek uyumuyor ablam devlette doğum yaptı İki çocuğunu da aslında Özelde de yapabilirdi yani tercih meselesi işte ben de sırf bu yüzden bir de gece eşim de kalabilsin annemle bir yanımda diye oda bana ait olsun rahat olayım yeğenlerim de gelsin bebeğimi görebilsin Vs vs Tabii doktor acısından da burayı tercıh ettim çok şükür imkan varken. bazen Görümcem diyor Ben hayatta özelde yapmam ikinciyi de araştırmada yaparım niye para vereym bosa dıyor halbukı arastrmada suan rısklı gebelıklerı alıyorlar haberı yok anlamıyor. saygı duyarım ama bunca artısı varken dediğin gibi imkanım elverdiği sürece bütün doğumlarımı özelde yaparımKuZum devlette bir odaya dort bes kisi katiyorlar okadar insan varken esin bile giremiyor herkesin ziyaret saatinde es dost akrabasi geliyor sen orda inliyorsun gogsunde cocuk heryer erkek o agrin acin varken ne uyuyabilecen ne dinlene bilecen horlayanida vardir sayikliyanida herkesin basucunda bir refkatci heryer insan koku hat safada ordada dogacak ozeldede ben artik ince ayrintilara takilmicam kim dogurtursa dogurtsun iyi biri denk gelsinde en az agriyla isi bitirsin sonra odada istedin gibi agla bagir inle kufret oh kim karisir kapini kapattin mi gercekten bazen hersey para olmuyor ha napilabilir kontrolleri devlette yaptirir ama dogum ozelde olur
Kızlar aranızda benim gibi doyamayan var mı kahvaltı olsun yemek olsun eşim mesela çok doydum diyor ama ben daha yemeğe hiç başlamamış gibi hissediyorum yemek,ten yorulmasam sabaha kadar yiyeceğim sanki yorulunca duruyorum bırakıyorum
Sagol canim evet cok zor aynen fazla is yapmamaya calisiyorumKolay gelsin iyi olmuş rahat olur 2 çocukla soba zor çok yorma kendini
tesekkurler canim ayy hic deme agzina saglik hep tasima tadilat allahtan bzm evde bi sorun cikmadi cok sukur sicacik oldu her yerimiz takildi bttiKolay gelsin canim seninde hamileligin tadilatlar tasinmalarla gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?