• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 10 ml lik bir lansinoh almıştım indirimden 23 e sanirsam şimdi epey pahalı ama jepsiburadan bakabilirsiniz, birde komşum lanolin adlı krem verdi 20 ml zaten lanolin içerikli kremler aynı etki lansinohla şimdiden bol bol sur dedi emzirirkenaz sürersin zaten dedi benim yara olmadı doktor yazmış lanolini belki o şekilde alabilirsiniz saf lanolin 17 tl fln 30 ml var çeşitleri nette , göğüs kalkamıyor birlikte de devam edicem ben kullanmayı canım zaten çok çabuk emiyor hiçbişey kalmamış gibi oluyor kremden
sağ ol canım ya biraz önce verdim siparişini lansinoh 40ml. alıyorum ama bunu okusaydım lanolini de düşünebilirdim çünkü onu da baya tavsiye eden var.

anestesisiz rahim filmi:KK17: doğumdan daha kötüydü.
tedavi sürecinde gireni çıkanı hiç saymıyorum bende:olamaz:
çok şeyler geçirdim ben de ama siz niye rahim filmini anestezisiz çektirdiniz ki, ben mümkün olan her şeyde genel anestezi aldım, bi uyudum bi uyandım bitmiş oldu,şimdi o kadar şey atlatmamışım gibi doğumdan korkuyorum gerçi

Herkese merhaba güzel hamişler :) uzun süredir ortalarda yoktum.netim yoktu giremedim.hepinizi çok özlemişim :) inşallah herkesin hamileliğinde her şey yolundadır.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :KK36:
Mrb hosgeldin canim allaha sukur bi sıkıntimiz yok arkadasimizin biri dogum yapti bizlerde siramizi bekliyoruz Saolasin sanada hayirli dogum nasip olsun insallah

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Canım ben hepsiburada ve ebebege baktım en uygun hepsiburadadaydi ordan aldım.125mg yeter dedi arkadaş baya gidiyormuş o.bitince yine alırsın dedi

Ay valla cok zor oluyor artik beldi bacakti bende
Ben denetim isinde oldugumdan gunumun cogu arabada ve firmalarda ayakta gezerek oldugundan ben zorlaniyorum :KK43: bide kis geldi soguk :KK43: valla benim de esim ailem ayril diyoda sonraya kalsin istiyorum biraz daha bende. :)
Senin daha zormus canim..ben sirket ici calisiyorum.. ama.yinede firsatim olsaydi cikardik tabi..
Ama.ne kadar calisirsak.iyi..sonraya kalsin diye bende ole dusundum

Kiz kiz masssallah :-) ne yedin okadar hep yaramiş :-) ne varsa kapmiş yeMiş ay bugun dogsa bile yeni dogmuş bebek gorunumunde suan ayyy ne tatli olmustur o simdi pamuk elleri yumuk yumuktur:-)

ne yemedimki :halay: istahim hep cok acikti 13-14 kilo aldim bebislere yariyorda dogum sonrasi bu kilolarla biz napicaz :)) Ben yemeklerimi biraz yagli yaparim hepte etli olur biz doguluyuz adettir yagli etli yemekler ondan mi acaba yariyor:))

Kizlar pisik kremi tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim sudocremi cok duydum ama bulamadim netten siparis versem e bebekten nasil olur ebebek internet sayfasindan getirttireniniz oldu mu nasil bende sufocrem alicagim
Kuzum eczanelerdede oluyor ordanda alabilirsin biz mustela aldik

Bu kremleri sudocrem olsun lansinoh olsun eczaneden almayı düşünüyorum daha pahaliya gelecek ama güvenli sipariş verirsem son kullanim tarihi ve dikkat edilmez sanki:110:

Kizlar gogus ucu kremi konusmussnz ben krem degil de gumus gogus kapagi almayi dusunuyorum aranizda alan veya daha once kullanan bildigi birileri olan var mi ?

Canim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)

ne yemedimki :halay: istahim hep cok acikti 13-14 kilo aldim bebislere yariyorda dogum sonrasi bu kilolarla biz napicaz :)) Ben yemeklerimi biraz yagli yaparim hepte etli olur biz doguluyuz adettir yagli etli yemekler ondan mi acaba yariyor:))
Masallah bozde okadar kilo aldikta bebek alamamis baksana :-) ben agzima sokamam etin yagli kismini falan seçe seçe yerim :-) buyukbaş disindada yemem neysesagligi yerinde olsunda

Canim niye almak istiyorsun? Cok tavsiye edilen birsey degil gerekmedikce bide gumus olanini ilk defa duydum ne ozelligi var acaba :)
Kiz yok satiyor gumuş kapaklar iyilestirme ozelligi var goguste yara olmasin diye kullaniliyor alan cok memnun bir kiside kotu yorum yapmamiş:-)
Heryerdede satilmiyor silverette gümüş kapak diye bakabilirsin sadece nette var

çok şeyler geçirdim ben de ama siz niye rahim filmini anestezisiz çektirdiniz ki, ben mümkün olan her şeyde genel anestezi aldım, bi uyudum bi uyandım bitmiş oldu,şimdi o kadar şey atlatmamışım gibi doğumdan korkuyorum gerçi
ben en çok anestezi almaktan korkuyorum. anestezi korkumdan oğlumu çatır çatır doğurdum. sezeryandan da çok korkuyorum :KK17:

bir daha rahim filmi çektireceğime 3-5 çocuk daha doğurayım benim için o kadar kötüydü. ama yine çektirmek zorunda kalsam yine anestezi alamam:işsiz:

Aynen kuzum bilmiyorum dogunca hemen bikarmiyiz bazi insanlari goruyorum bizdemi boyle olacagiz acaba diyorum cocuklar sokakta daha uç dort yokbile tehlikeli şeylerle oynuyorlar ikizler anneside bikmiş artik aşiri yaramazlar evde ne buldular atiyorlar camdan aşagi kasik havlu tabak ellerine ne denk gelirsee hatta bikere yer yatagini balkon demirine koymus ittirerek dusurmusler kadin söyleniyordu :-) zordan yikadim diye
Yok artık :D olurmuyuzki cidden :) kim bilir o kadında bizim gibi ne hevesler ne heyecanlarla bekledi bebişlerini ama sonuç iki tane yaramaz :D bıkarmıyız bilmiyorumda çok yorulcaz galiba onu biliyorum :D

Ben 10 ml lik bir lansinoh almıştım indirimden 23 e sanirsam şimdi epey pahalı ama jepsiburadan bakabilirsiniz, birde komşum lanolin adlı krem verdi 20 ml zaten lanolin içerikli kremler aynı etki lansinohla şimdiden bol bol sur dedi emzirirkenaz sürersin zaten dedi benim yara olmadı doktor yazmış lanolini belki o şekilde alabilirsiniz saf lanolin 17 tl fln 30 ml var çeşitleri nette , göğüs kalkamıyor birlikte de devam edicem ben kullanmayı canım zaten çok çabuk emiyor hiçbişey kalmamış gibi oluyor kremden
Kullanmaya başladinmi canim lansinoh u ?? Doguma 2hafta kala kullanayim diyordum ama

Masallah bozde okadar kilo aldikta bebek alamamis baksana :-) ben agzima sokamam etin yagli kismini falan seçe seçe yerim :-) buyukbaş disindada yemem neysesagligi yerinde olsunda

Aynen saglikla vaktinde dogsunlar bol bol emzirerek bir suru kilo alirlar zaten :) bu gumus kapaklari ilk defa duydum, plastiklerini falan biliyorum ama hava almayi engellemez mi ya Ben meme ucum acidiginda sutyeni cikartip hava aldirtirdim iyide gelirdi, bide baktim fiyatina bayagida pahaliymis. Buranin para birimiyle 300 falan olsa ben almazdim cok pahali diye, size pahali gelmiyor mu :olamaz:

Aynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorum :olamaz:
Valla benmde öyle canım. İlişkide hep canım yandı. İki kere falan gebelik öncesi alttan muayene oldum onlardada canım yandı. Bizim ilişki yasaktı hamilelik boyunca 8 aydır oda yok ve şimdi gelde doktora izin ver muayane etsin :KK43: Valla benim kassamda kasmasamda canım yanıyordu yani her yolu denedim yok. Şimdi bide bu muayene çıktı başımıza napsakki acaba :))

Back
X