2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay iyi bari gerçi gelebilir artık seninki dr ne kaldı suada illa 40 olmasına gerek yok 38 de de gelebilir 39 da da :)

Cnim plasentada kireclenme yani plasentanin olgunlaşması demek oluyir.korkma seni bebisini 37kadar götürecek inşa )) eğer riskli bişey görseydi dr.seni her hafta cagirirdi.yada detaylica anlatırdı.demekki önemli bişey degil

Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
Bende de plesenta da kireçlenme var canım Dr 32. Hafta ile görülmesi normal dedi benim haftasına göre biraz fazla onuda bebeğin önde gitmesine bağladı grade2-3 yazıyor bende sende kaç

Aynen onuda yaşadım bu direk randevu vermedi

Çok teşekkür ederim canım bunda da bir hayır vardir inşallah

Hepiniz sagolun kızlar inşallah sıkıntısız gecer önümüzdeki haftayida doldurururum sorunsuz bi şekilde hepimiz kavuşalım miniklere insallah
Canım şimdi gördüm hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah sen doğumu nerde yapmaya karar vermiştin
Sağlıkla kavuşun pasana inşallah

Bende de plesenta da kireçlenme var canım Dr 32. Hafta ile görülmesi normal dedi benim haftasına göre biraz fazla onuda bebeğin önde gitmesine bağladı grade2-3 yazıyor bende sende kaç
Bende çok kafama taktım neden oldu acaba diye ultrason resminde mi yazıyor? Ben şuanda annemlerde kalıyorum eşim gececi olduğu için öyleyse sabah bakayım bana çok çok az var dedi yani bende sormadım şok olunca ne olduğunu daha önce hiç duymadım çünki..
Bu arada benimde bebeğim hep önden gidiyordu acaba ondanmı oluyor plasenta da kireçlenme korkuyorum ya şuanda duraksarsa diye

Yok benim Dr her randevuda muayene raporu veriyor kaç kg AC FL ye göre hac haftalık boyu kilosu gözlemlediği şeyler yazıyor

Plesanta yaslanmasi demek kireçlenme merak etme eğer ciddi gorse idi haftalık çağırırdı

Çok normal kasılma toplanma bunlar belli bir dk aralığında düzenli oluyor ise drunu bilgilendir canim

insaAllah cnim ya)))))))
Canım artık yüksekliğinden çok dusuklugundrn korkuyorum.senin kaç çıkıyor şeker bide düşük çıktığı oluyirmu?
canım ben açlık ölçmüyorum hiç, doktorum bizim için tokluk önemli dedi, tokluk da genelde 112 120 aralığında çıkıyor ama arada kaçırınca tatlı falan yiyince 156yi buluyor ki bu dediğim haftada bir iki oluyor. akşam yemeğine kadar gün boyu iki saatte bir mutlaka bir şeyler atıştırıyorum bir de ana öğünlerden tam doymadan kalkıyorum, beyaz ekmek hamur işi hiç yemiyorum. ilk zamanlar 160 civarı çıkıyordu hep, diyetisyene de gitmedim ben, deneye deneye oturdu baya. şekerin düşüyosa aç da kalma sık sık ye mutlaka

Ay iyi bari gerçi gelebilir artık seninki dr ne kaldı suada illa 40 olmasına gerek yok 38 de de gelebilir 39 da da :)
evet canım bı bakmıssın senin de 35,36da olmuş. Bu sene ınanılmaz 35,36hafta dogumu gerceklesen duydum zamane bebişleri duramıyor

Tesekkur ederiz canım erken gelmek mi istiyor bilemiyorum goreceğiz bende gün verdigine sevindim darısı sana olsun canım

Canım doğum yaklaştıkça normal çoğumuz yaşıyoruz bu durumu sen yine için rahat etmiyorsa sor doktoruna en iyi o yol gösterir

Canım şimdi gördüm hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah sen doğumu nerde yapmaya karar vermiştin
Sağlıkla kavuşun pasana inşallah
Ben tereddütteydim ama bugün konuştuğum doktor konformu sağlığınmi diye sorunca karar verdim araştırmada yapıcam doğumumu zaten son 3 senedir o hastaneye gidiyorum tiroid aml. Orda oldum gayet güzeldi sez. Nasıl olcak allah büyüktür büyük bir ekibi var ve tam teşekkülü riske atabileceğim bir durum değil hakkımızda hayırlısı hepimiz sağlıkla alalım minikleri kucagımıza. Bu arada seninde belli olmus doktorun icin rahat eder en azından doğumunda güvendiğin bir dr ile olman

Dido44 canım genel olarakmi araştırma hastaneleri spontane sezaryen yapıyor yoksa sadece sizin ordamj öyle.Bende araştırma düşünüyorum şekerden dolayı.
Anladığım kadarıyla geneli böyle cünki dr araştırmalarda bir sıkıntı yoksa 39dan önce sez. Yapılmıyor dedi nasıl oluyo peki dedim sık kontrol nst ve bebegin iyilik durumu göz önüne alınıp 2 gün sonrasına rand. Veriliyor dedi

Benim doktorum o şekilde rapor vermiyor malesefki, kendisi rapor ediyor ama bana yazılı vermedi bugüne kadar. 35de çağırdı beni ondan sonra haftalık gideriz dedi bu konuyla ilgili gelişmeler yaşarsak haberdar edelim birbirimizi bilgilendirelim merak ederim bende sana yazarım canım çok sağol bu arada biraz içim ferahladı nette de çok bilgi yok çünki

Benim gelecek hafta perşembe günü randevum yazarım canım sana sende yaz oldumu ne demek gönlünü ferah tut sen

Sağ ol canım.. Moral oldu.

Sağ olasın, iyi oldu okudukça ferahladım cevapları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…