- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ay iyi bari gerçi gelebilir artık seninki dr ne kaldı suada illa 40 olmasına gerek yok 38 de de gelebilir 39 da da :)10 fln normal sanırım canım endıse etme sıklasırsa dınle bence de evet benım bugun herlde 50ye yakın kez olmustır sbahkılerle beraber hıc kalkmadım yerımden anca wc fln. 2. ıctigım magnezyum bıraz daha rahatlattı aksam
Cnim plasentada kireclenme yani plasentanin olgunlaşması demek oluyir.korkma seni bebisini 37kadar götürecek inşa )) eğer riskli bişey görseydi dr.seni her hafta cagirirdi.yada detaylica anlatırdı.demekki önemli bişey degilEvet canım sami kemik doktorum belkide herkesde var ama dile getirilmiyordur önemsiz diye bilemiyorumki önemli mi onu da anlamadım çok bilgi edinemedim sorarsan çok mutlu olurum inanki Allah razı olsun hayatım.. Hatta sami bey dediki bu çok ilerlediği zaman bazı kadınlards normal doğumu hiç önermiyorum bebek beslenemiyor 38civarı sezaryen tafsiye ediyorum dedi tabi ben şoklanınca biriey soramadım daha afaldım iyice.. 35de tekrar gel dedi sonra haftalık bakarız dedi bakalım hayırlısı.. Bebeğim büyüsün sağlıklı olsun istiyorum bende herkes gibi :'(
Bende de plesenta da kireçlenme var canım Dr 32. Hafta ile görülmesi normal dedi benim haftasına göre biraz fazla onuda bebeğin önde gitmesine bağladı grade2-3 yazıyor bende sende kaçKizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
Aynen onuda yaşadım bu direk randevu vermediasistans değil hatta başka bi hocaya emanet ediyolar benim bildiğim ama hakkınızda hayırlısı olsun, bu doktor daha ii olacaktır belki, özel hastanede daha rahat edersin vardır yani illaki nı hayır. minnoşa da maşallah
Canım şimdi gördüm hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah sen doğumu nerde yapmaya karar vermiştinHepiniz sagolun kızlar inşallah sıkıntısız gecer önümüzdeki haftayida doldurururum sorunsuz bi şekilde hepimiz kavuşalım miniklere insallah
Bende çok kafama taktım neden oldu acaba diye ultrason resminde mi yazıyor? Ben şuanda annemlerde kalıyorum eşim gececi olduğu için öyleyse sabah bakayım bana çok çok az var dedi yani bende sormadım şok olunca ne olduğunu daha önce hiç duymadım çünki..Bende de plesenta da kireçlenme var canım Dr 32. Hafta ile görülmesi normal dedi benim haftasına göre biraz fazla onuda bebeğin önde gitmesine bağladı grade2-3 yazıyor bende sende kaç
Yok benim Dr her randevuda muayene raporu veriyor kaç kg AC FL ye göre hac haftalık boyu kilosu gözlemlediği şeyler yazıyorBende çok kafama taktım neden oldu acaba diye ultrason resminde mi yazıyor? Ben şuanda annemlerde kalıyorum eşim gececi olduğu için öyleyse sabah bakayım bana çok çok az var dedi yani bende sormadım şok olunca ne olduğunu daha önce hiç duymadım çünki..
Kızlar herkese selamlar bir şey sormak istiyorum. Son 2-3 gündür yalancı kasılmalarım çok arttı. Ya da ben yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum bilemedim. Sancı ağrı olmuyor ama ayaktayken birden kasıldığı oluyor karnımın sertleşiyor. Tek bir yerde toplanma şeklinde değil komple sertleşiyor ve vajinada baskı hissediyorum. Sancı olmadığı ve düzenli aralıklarla yaşamadığım için doğum kasılmasına yormadım ama olabilir mi ki? Kontrolüm 19 aralıkta sizce bekleyeyim mi yoksa doktorla görüşmem gerekir mi
canım ben açlık ölçmüyorum hiç, doktorum bizim için tokluk önemli dedi, tokluk da genelde 112 120 aralığında çıkıyor ama arada kaçırınca tatlı falan yiyince 156yi buluyor ki bu dediğim haftada bir iki oluyor. akşam yemeğine kadar gün boyu iki saatte bir mutlaka bir şeyler atıştırıyorum bir de ana öğünlerden tam doymadan kalkıyorum, beyaz ekmek hamur işi hiç yemiyorum. ilk zamanlar 160 civarı çıkıyordu hep, diyetisyene de gitmedim ben, deneye deneye oturdu baya. şekerin düşüyosa aç da kalma sık sık ye mutlakainsaAllah cnim ya)))))))
Canım artık yüksekliğinden çok dusuklugundrn korkuyorum.senin kaç çıkıyor şeker bide düşük çıktığı oluyirmu?
evet canım bı bakmıssın senin de 35,36da olmuş. Bu sene ınanılmaz 35,36hafta dogumu gerceklesen duydum zamane bebişleri duramıyorAy iyi bari gerçi gelebilir artık seninki dr ne kaldı suada illa 40 olmasına gerek yok 38 de de gelebilir 39 da da :)
Tesekkur ederiz canım erken gelmek mi istiyor bilemiyorum goreceğiz bende gün verdigine sevindim darısı sana olsun canımOyy maşallah nasılsa önden önden gidiyor senin minik kavuşmak için aceleci :) ya böyle sezeryen günü veriyorlar ya ben çok hevesleniyorum sizin adınıza çok heyecanlanıyorum keşke bizim de günümüz belli olsa direk bebeği getirmeye diye gitsek :))
Canım doğum yaklaştıkça normal çoğumuz yaşıyoruz bu durumu sen yine için rahat etmiyorsa sor doktoruna en iyi o yol gösterirAyaktayken geldiğinde uzanıyorum bazen geçiyor bazen devam ediyor. Dün bi saat yol geldik arabayla inerken başladı eve çıkana kadar geçmedi sonra evde bi daha oldu filan çok sıklaştı. Önceden de böyle yorulduğum oluyordu ama hiç bu kadar çok arka arkaya kasılmamıştı
Ben tereddütteydim ama bugün konuştuğum doktor konformu sağlığınmi diye sorunca karar verdim araştırmada yapıcam doğumumu zaten son 3 senedir o hastaneye gidiyorum tiroid aml. Orda oldum gayet güzeldi sez. Nasıl olcak allah büyüktür büyük bir ekibi var ve tam teşekkülü riske atabileceğim bir durum değil hakkımızda hayırlısı hepimiz sağlıkla alalım minikleri kucagımıza. Bu arada seninde belli olmus doktorun icin rahat eder en azından doğumunda güvendiğin bir dr ile olmanCanım şimdi gördüm hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah sen doğumu nerde yapmaya karar vermiştin
Sağlıkla kavuşun pasana inşallah
Anladığım kadarıyla geneli böyle cünki dr araştırmalarda bir sıkıntı yoksa 39dan önce sez. Yapılmıyor dedi nasıl oluyo peki dedim sık kontrol nst ve bebegin iyilik durumu göz önüne alınıp 2 gün sonrasına rand. Veriliyor dediDido44 canım genel olarakmi araştırma hastaneleri spontane sezaryen yapıyor yoksa sadece sizin ordamj öyle.Bende araştırma düşünüyorum şekerden dolayı.
Benim doktorum o şekilde rapor vermiyor malesefki, kendisi rapor ediyor ama bana yazılı vermedi bugüne kadar. 35de çağırdı beni ondan sonra haftalık gideriz dedi bu konuyla ilgili gelişmeler yaşarsak haberdar edelim birbirimizi bilgilendirelim merak ederim bende sana yazarım canım çok sağol bu arada biraz içim ferahladı nette de çok bilgi yok çünkiYok benim Dr her randevuda muayene raporu veriyor kaç kg AC FL ye göre hac haftalık boyu kilosu gözlemlediği şeyler yazıyor
Plesanta yaslanmasi demek kireçlenme merak etme eğer ciddi gorse idi haftalık çağırırdı
Benim gelecek hafta perşembe günü randevum yazarım canım sana sende yaz oldumu ne demek gönlünü ferah tut senBenim doktorum o şekilde rapor vermiyor malesefki, kendisi rapor ediyor ama bana yazılı vermedi bugüne kadar. 35de çağırdı beni ondan sonra haftalık gideriz dedi bu konuyla ilgili gelişmeler yaşarsak haberdar edelim birbirimizi bilgilendirelim merak ederim bende sana yazarım canım çok sağol bu arada biraz içim ferahladı nette de çok bilgi yok çünki
canım ben ben 35+0dım ptesı gunu son adete gore..bebeğimin gelişimine göre de 36+0dı kılosu da 2652gramdı 6gun gelısımı ılerde adetm duzensız dı ondan dolayı takvımde bebegın gelısımını baz alıyorum kı dr.um.da bana buhaftalarda 2300,400 olur kılosu normalde dedı. normal dogum kılo aralıgı ise 2400 ıle 4kgdır dogana dek kımblr kacolur sakın sıkma canını. bana cokıyı kılosu dedı ve senınle 200gram fark var o da hıcbiseyyy
Endişe etme canım. Her bebek aşağı yukarı çıkabiliyor ultrasonda. Doktorun sorun yok demişse gerçekten yoktur. Doğduktan sonra toparlar aradaki farkı kapatır merak etme. Sorun olasaydı doktorun söylerdi mutlaka
moralın yerınde olsun canım ztn ultrasonlarsa +/-400gram oynama payı var gayet de ıyıkılonuz bence dee❤Sağ ol canım.. Moral oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?