2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de 21 aralıkta ayrılacağım izne ama çok zor geliyor artık Ağır vasıta gibiyim. bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye dişimi sıkmaya çalışıyorum biraz daha sabır
Aynen oyle onlar icin dayancaz artik benimde 24unde

Canim kendini strese sokma.. benimde plasentamda bant var ayrintili ultrasonda ogrenmistik. Amniyotik degil plasenta bamtiydi ve ilk defa duydum cok nadir bisey bebekte gelisim geriligine sebep olabilirmis. Ama doktorim dediki kendini stres yapma stres daha zararli durumunu takip edicez. Cok sukur bu haftalara geldik hep biraz daha onde gidiyor simdiye dek bi sorun cikmadi insallah da cikmaz hic ❤

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar,
Benim üç gündür gece yarisi, belimde böbrek ağrısına Benzer bir ağrım geliyor geçiyor. Bobreklerden olacağını sanmıyorum ultrasonum temiz çıkmıştı , birde eşime gösterdim anatomi eğitimi olduğı için böbrekler orda değil dedi .var mı acaba benzer şekilde ağrı yaşayan ?

gectı mı tamamen canım 5dkya bır dusunce gıtmek gerek ya. bıdaha takıp et sen de aman Allah korusun. daha da varmış azcık daha sık dişini ama kotu olursan zorlama kendını
Aslinda benim oyle aralikli degildi.surekli gerginlik ve asiri hareket vardi..bugun bakalim ne olacak.sabah ise gelirken bikackez siddetli agri girdi..yarin gidicem en azindan baksin bi ne var ne yok :)

Ben de 21 aralıkta ayrılacağım izne ama çok zor geliyor artık Ağır vasıta gibiyim. bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye dişimi sıkmaya çalışıyorum biraz daha sabır
Aslinda simdiye kadar zorlanmadim ama.yavastan sancilarimiz basliyo sanirim.korkuda giriyo.o yuzden zor geciyo artik

İşte bu sıkıntılar Dr ile düşüncelerimi değiştirdi
Sağol canım inşallah sende içine siber gideceğin Dr güzel haberlerini bekliyorum

Dr verdiği tarih normal sezeryan için bakalım hakkımızda hayırlısı
Yarın sende güzel haberler ile gel insallah
Ay bilmiyorum gidermiyim..gecti sanki..
Of ya bide basima is cikti..mutfagin fayansi sismis...patlar kendi kendine dediler..gecen sene su basmisti ust katta zamanla kabardi sisti demek..ya da olacagindan..
Aynisinida bulamiyoruz insaat isi cikabilir basima .aglicam

Selamın aleykum arkadaslar
Hastahneden geldım
Gecen hafta 3500 a yakın olan kılosu bu hafta 3200 gıbı cıktı doktor bakma sen bu makınalara yanılma payı var dedı acıkcası ben 4kılo beklıyordum
Az bı sancım cıktı pazar gunu tekrar nstcekılmemı ıstedı kendılıgınden dogumbaslarsa bakcaklarmıs normal dogurup doguramadıgıma eger kendılıgınden gelmesse persembe gunu sezeryanla alıcaklarmıs .. doktorum sezeryan parası olarak 600 Tl alıyomus normal doguma asıstanlar gırıyormus oyle bısey olcak olursa sehır hastanesınde dogurmayı dusunuyorum

Bizim evde de patlamıştı yakınlarında durmamaya dikkat et, inşaat işi bi şekilde hallolur da patladığı sırada sana bebeğine zarar gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…