2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlısı olsun canım hakkınızda cokk sukur canım haftanız cok ıyı herhangı bır durumda gıtmeyı erteleme hatta haftasonu cagıırıp nst gırrmen lazım bence

Evet canım sami kemik doktorum belkide herkesde var ama dile getirilmiyordur önemsiz diye bilemiyorumki önemli mi onu da anlamadım çok bilgi edinemedim sorarsan çok mutlu olurum inanki Allah razı olsun hayatım.. Hatta sami bey dediki bu çok ilerlediği zaman bazı kadınlards normal doğumu hiç önermiyorum bebek beslenemiyor 38civarı sezaryen tafsiye ediyorum dedi tabi ben şoklanınca biriey soramadım daha afaldım iyice.. 35de tekrar gel dedi sonra haftalık bakarız dedi bakalım hayırlısı.. Bebeğim büyüsün sağlıklı olsun istiyorum bende herkes gibi :'(

Bende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..
26 aralikta son canim. Daha var.
Ben de 21 aralıkta ayrılacağım izne ama çok zor geliyor artık Ağır vasıta gibiyim. bebeğimle daha çok vakit geçireyim diye dişimi sıkmaya çalışıyorum biraz daha sabır

Kızlar herkese selamlar bir şey sormak istiyorum. Son 2-3 gündür yalancı kasılmalarım çok arttı. Ya da ben yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum bilemedim. Sancı ağrı olmuyor ama ayaktayken birden kasıldığı oluyor karnımın sertleşiyor. Tek bir yerde toplanma şeklinde değil komple sertleşiyor ve vajinada baskı hissediyorum. Sancı olmadığı ve düzenli aralıklarla yaşamadığım için doğum kasılmasına yormadım ama olabilir mi ki? Kontrolüm 19 aralıkta sizce bekleyeyim mi yoksa doktorla görüşmem gerekir mi

Genelde yorulunca cok ayakta kalınca olup dinlenince geçiyorsa çok korkma ama çok sık aralıklarla boyleysen git bi görün ben de izne çıkmadan önceki bikac gün öyleydim okul yoruyormuş demek resmen bebek aşağı doğru iniyormuş gibi hissediyordum şimdi daha iyiyim biraz istirahat et sen de

insaAllah cnim ya)))))))
Canım artık yüksekliğinden çok dusuklugundrn korkuyorum.senin kaç çıkıyor şeker bide düşük çıktığı oluyirmu?

Ayaktayken geldiğinde uzanıyorum bazen geçiyor bazen devam ediyor. Dün bi saat yol geldik arabayla inerken başladı eve çıkana kadar geçmedi sonra evde bi daha oldu filan çok sıklaştı. Önceden de böyle yorulduğum oluyordu ama hiç bu kadar çok arka arkaya kasılmamıştı

Sağlıkla gelsin canım endişe etme inşallah güzelce olur herşey:)

Çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında kavuşursunuz inşallah bebeğinle

Canım sami bey de cok iyi dr bılıyorum ztn konak secerek cımbızla alıyormus dr.ları. Mutlaka onemsencek bısey oldugu ıcın sana soylemıs ve acıklamıs da. neolur nolmaz dıye ıhtımallerı saymıs bak. ben bu yaslanma durumunda zorlasıyor mu falan dıye soracagım dr.uma da benm dr.um bana cnku bana hersey yolunda gıttıgı surece sezeryan teklf etme demıstı. yanı hastane ztn once normal dogumdan yana bukesın bişey. Sıkı takıp eder senı ıcını karartma lutfen ve bırıkı hafta sonra rıskın de gecıcek merak etme güzel düşünelim sen bana hatırlat mutlaka bunu ben cunku aşırı untkan oldum şu sıra

Endişe etme canım. Her bebek aşağı yukarı çıkabiliyor ultrasonda. Doktorun sorun yok demişse gerçekten yoktur. Doğduktan sonra toparlar aradaki farkı kapatır merak etme. Sorun olasaydı doktorun söylerdi mutlaka

Gün boyu en az 10 kez olmuştur valla bazılarına sancıda eşlik etti ama artık olur bunlar yani
10 fln normal sanırım canım endıse etme sıklasırsa dınle bence de evet benım bugun herlde 50ye yakın kez olmustır sbahkılerle beraber hıc kalkmadım yerımden anca wc fln. 2. ıctigım magnezyum bıraz daha rahatlattı aksam

Geçen gittimizde dönüş yapmış demişti bu Dr da kanalda artık dedi o ağırlık yoruyor ve canımi acıtıyormus
Cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım canim
Maşallah senin pasayada
büyüyorlar kuzular

Şeker olayı çok sıkıntılı canım rabbim sağlıkla tamamlayi nasip etsin inşallah hepimize

canım ben ben 35+0dım ptesı gunu son adete gore..bebeğimin gelişimine göre de 36+0dı kılosu da 2652gramdı 6gun gelısımı ılerde adetm duzensız dı ondan dolayı takvımde bebegın gelısımını baz alıyorum kı dr.um.da bana buhaftalarda 2300,400 olur kılosu normalde dedı. normal dogum kılo aralıgı ise 2400 ıle 4kgdır dogana dek kımblr kacolur sakın sıkma canını. bana cokıyı kılosu dedı ve senınle 200gram fark var o da hıcbiseyyy

bebek kanala gırınce genelde zaten 2,3hafta sonra gelır dıye duydum ben kızz okadae ağırlıga ıyı bıle sabrettı beyımız gırmeye maşallah maşallah
Allah razı olsun Dr her hafta görmek istiyorum dedi bu yüzden bekliyoruz hazır şekilde dinlen yorma kendini dedi

Herkeze iyi akşamlar.özel saglik sigortasi hakkında bilgisi tavsiyesi olanlar varmi aceba.ben oğluşum için şimdiden araştırmalara başladım ama çok fazla anlamıyorum kafam karışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…