- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sağol kuzum tesekku ederimmGüle güle kullanın canım çok güzel hazırlanışsin
Hayırlısı olsun canım hakkınızda cokk sukur canım haftanız cok ıyı herhangı bır durumda gıtmeyı erteleme hatta haftasonu cagıırıp nst gırrmen lazım benceBu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
paylaşırım canım kasılmaların cok mu pekı. ben 2saattır cıglıkcıglıgayım batmalar sancılar yasıyorum kalkamıyrm bakalm nolck
Evet canım sami kemik doktorum belkide herkesde var ama dile getirilmiyordur önemsiz diye bilemiyorumki önemli mi onu da anlamadım çok bilgi edinemedim sorarsan çok mutlu olurum inanki Allah razı olsun hayatım.. Hatta sami bey dediki bu çok ilerlediği zaman bazı kadınlards normal doğumu hiç önermiyorum bebek beslenemiyor 38civarı sezaryen tafsiye ediyorum dedi tabi ben şoklanınca biriey soramadım daha afaldım iyice.. 35de tekrar gel dedi sonra haftalık bakarız dedi bakalım hayırlısı.. Bebeğim büyüsün sağlıklı olsun istiyorum bende herkes gibi :'(öyle dusunme canım normal doğum zamanı 40hafta degıl bılınenın aksıne 37,40arası ve senın de az kalmıs bunu arastır guzelce ve dr.un sami kemik miydi. Ben bnu benım dr.uma da sorayım bakalım o nedıyecek.bana mutlaka hatırlatırmısın. salı ya da çarsamba gıdecegım dr.a kontrolume lutfen sakin kal
Ben de 21 aralıkta ayrılacağım izne ama çok zor geliyor artıkBende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..
26 aralikta son canim. Daha var.
Genelde yorulunca cok ayakta kalınca olup dinlenince geçiyorsa çok korkma ama çok sık aralıklarla boyleysen git bi görün ben de izne çıkmadan önceki bikac gün öyleydim okul yoruyormuş demek resmen bebek aşağı doğru iniyormuş gibi hissediyordum şimdi daha iyiyim biraz istirahat et sen deKızlar herkese selamlar bir şey sormak istiyorum. Son 2-3 gündür yalancı kasılmalarım çok arttı. Ya da ben yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum bilemedim. Sancı ağrı olmuyor ama ayaktayken birden kasıldığı oluyor karnımın sertleşiyor. Tek bir yerde toplanma şeklinde değil komple sertleşiyor ve vajinada baskı hissediyorum. Sancı olmadığı ve düzenli aralıklarla yaşamadığım için doğum kasılmasına yormadım ama olabilir mi ki? Kontrolüm 19 aralıkta sizce bekleyeyim mi yoksa doktorla görüşmem gerekir mi
insaAllah cnim ya)))))))canım şekeri olup bebeğini sağlıkla dünyaya getiren çok var ben de çok korkmuştum başta, nette hep felaket senaryosu sağlık ocağındaki doktor da moralimi fena bozmuştu bi kaç defa yüksek çıktığı için napıyosun sen neler olaur haberin var mı diye çıkıştı falan ama kendi doktorum rahatttı en en kötü insulin başlarız bi şey olmaz modunda, sona da yaklaştık, dikkat et tabi yediklerine ama allahın izniyle hiçbi şey olmaz
Ayaktayken geldiğinde uzanıyorum bazen geçiyor bazen devam ediyor. Dün bi saat yol geldik arabayla inerken başladı eve çıkana kadar geçmedi sonra evde bi daha oldu filan çok sıklaştı. Önceden de böyle yorulduğum oluyordu ama hiç bu kadar çok arka arkaya kasılmamıştıGenelde yorulunca cok ayakta kalınca olup dinlenince geçiyorsa çok korkma ama çok sık aralıklarla boyleysen git bi görün ben de izne çıkmadan önceki bikac gün öyleydim okul yoruyormuş demek resmen bebek aşağı doğru iniyormuş gibi hissediyordum şimdi daha iyiyim biraz istirahat et sen de
Sağlıkla gelsin canım endişe etme inşallah güzelce olur herşey:)Bu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
Çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında kavuşursunuz inşallah bebeğinleBu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
Canım sami bey de cok iyi dr bılıyorum ztn konak secerek cımbızla alıyormus dr.ları. Mutlaka onemsencek bısey oldugu ıcın sana soylemıs ve acıklamıs da. neolur nolmaz dıye ıhtımallerı saymıs bak. ben bu yaslanma durumunda zorlasıyor mu falan dıye soracagım dr.uma da benm dr.um bana cnku bana hersey yolunda gıttıgı surece sezeryan teklf etme demıstı. yanı hastane ztn once normal dogumdan yana bukesın bişey. Sıkı takıp eder senı ıcını karartma lutfen ve bırıkı hafta sonra rıskın de gecıcek merak etme güzel düşünelim sen bana hatırlat mutlaka bunu ben cunku aşırı untkan oldum şu sıraEvet canım sami kemik doktorum belkide herkesde var ama dile getirilmiyordur önemsiz diye bilemiyorumki önemli mi onu da anlamadım çok bilgi edinemedim sorarsan çok mutlu olurum inanki Allah razı olsun hayatım.. Hatta sami bey dediki bu çok ilerlediği zaman bazı kadınlards normal doğumu hiç önermiyorum bebek beslenemiyor 38civarı sezaryen tafsiye ediyorum dedi tabi ben şoklanınca biriey soramadım daha afaldım iyice.. 35de tekrar gel dedi sonra haftalık bakarız dedi bakalım hayırlısı.. Bebeğim büyüsün sağlıklı olsun istiyorum bende herkes gibi :'(
Endişe etme canım. Her bebek aşağı yukarı çıkabiliyor ultrasonda. Doktorun sorun yok demişse gerçekten yoktur. Doğduktan sonra toparlar aradaki farkı kapatır merak etme. Sorun olasaydı doktorun söylerdi mutlakaArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı, 35+1’im. Benim bebeğin kilosu biraz canımı sıktı2460 grammış. Doktor ortalamanın bi tık altında olduğunu söyledi ama hiçbir sorun yaratmaz dedi. Ben gene de üzüldüm.. Bebeğimi besleyememişim gibi geliyor Sanki karnım da çok büyük değil gibi zaten
Sizinkilerin kilosu ne?
10 fln normal sanırım canım endıse etme sıklasırsa dınle bence de evet benım bugun herlde 50ye yakın kez olmustır sbahkılerle beraber hıc kalkmadım yerımden anca wc fln. 2. ıctigım magnezyum bıraz daha rahatlattı aksamGün boyu en az 10 kez olmuştur valla bazılarına sancıda eşlik etti ama artık olur bunlar yani
Cnim kendi paramızla rezil olmak buna deniyor herhalde,neyseki iyi bir doktor bulmussun.canim vajinada agri var dediğinde kanala girdiğini tahmin etmiştim.neyseki kuzunun gelişimi iyi şükür hayırlısıyla kucağına al cnim.
Benimde dün muane vardı.32+3 günlük olduk çok şükür
Ama sekerden dolayi çok üzgünüm bu seferde çok düşüyor dün doktorum biraz kızdı kontrol altına niye almıyorsun diye.diyete uysam çok düşüyor Biraz assam yukseliyir.net te dün bakınca çok kötü şeyler okudum hala etkisindeyim .insaAllah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.
canım ben ben 35+0dım ptesı gunu son adete gore..bebeğimin gelişimine göre de 36+0dı kılosu da 2652gramdı 6gun gelısımı ılerde adetm duzensız dı ondan dolayı takvımde bebegın gelısımını baz alıyorum kı dr.um.da bana buhaftalarda 2300,400 olur kılosu normalde dedı. normal dogum kılo aralıgı ise 2400 ıle 4kgdır dogana dek kımblr kacolur sakın sıkma canını. bana cokıyı kılosu dedı ve senınle 200gram fark var o da hıcbiseyyyArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı, 35+1’im. Benim bebeğin kilosu biraz canımı sıktı2460 grammış. Doktor ortalamanın bi tık altında olduğunu söyledi ama hiçbir sorun yaratmaz dedi. Ben gene de üzüldüm.. Bebeğimi besleyememişim gibi geliyor Sanki karnım da çok büyük değil gibi zaten
Sizinkilerin kilosu ne?
Allah razı olsun Dr her hafta görmek istiyorum dedi bu yüzden bekliyoruz hazır şekilde dinlen yorma kendini dedibebek kanala gırınce genelde zaten 2,3hafta sonra gelır dıye duydum ben kızzokadae ağırlıga ıyı bıle sabrettı beyımız gırmeye maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?