2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gerçek mi benim sezeryan olacak ama muhatap bulamamak beni yordu tıp fakültesinde

Bunda da bir hayır vardır inşallah canım
Canim hadi insallah hayirlisi olsun hakkinda ❤ sen de haklisin son zamanlarda surekli ve surekli erteleniyor randevularin hem de uzun zaman sonraya kaliyor artik en muhim zamanlar ulasilabilirlik sart. Bebisine de masallah gelmek icin gelismis buyumus hemencik❤ bende yarin yeni doktora gidicem insallah iyi cikar doktorda bebis de

Hakkimizda hayirlisi canim Rabbim yardimcin olsun ❤ moralini bozma insallah guzel bir sekilde atlaticaksin dogumu. Haftana gore gayet normal dogum zamaninda❤

Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Hayırlısı olsun canım.

İnşallak sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle canım

Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
Kilosu iyi bence canim hepimizin genetik yapisida farkli zaten farkli herkeste. Net bi bilgim yok ama bikac konu basligi okumustum plasenta yaslanmasi sanirim. Ama baya bi zaman gecmesi gerekiyor son raddeye geleme dek bildigim kadariyla sen stres yapma ❤

Maşallah minişine canım :)

Hakkimizda hayirlisi canim Rabbim yardimcin olsun ❤ moralini bozma insallah guzel bir sekilde atlaticaksin dogumu. Haftana gore gayet normal dogum zamaninda❤

Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Hayırlısı olsun canım.

İnşallak sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle canım
Hepiniz sagolun kızlar inşallah sıkıntısız gecer önümüzdeki haftayida doldurururum sorunsuz bi şekilde hepimiz kavuşalım miniklere insallah

Bende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..
26 aralikta son canim. Daha var.

Hepiniz sagolun kızlar inşallah sıkıntısız gecer önümüzdeki haftayida doldurururum sorunsuz bi şekilde hepimiz kavuşalım miniklere insallah
Canim yeni gordum..sknti cikmaz insallah. Aslinda artik dogum icin beklemeliyiz hepimiz..bi nedenle olucak..sende moralini bozma.. iyi dusunmeye calis.

Canım benim sağlıkla gelsin de erken gelsin korkma hiç bişiy olmaz Bakırköy de tam teşekküllü bi hastane bence de en doğrusunu yapıyorsun, bizler özele gidiyoruz ama en ufak bir riskimiz olsun bizleri de araştırma hastanesine sevk edecekler ben bunu ailemde 3 kez yaşadım biliyorum o yüzden,

Oyy maşallah nasılsa önden önden gidiyor senin minik kavuşmak için aceleci :) ya böyle sezeryen günü veriyorlar ya ben çok hevesleniyorum sizin adınıza çok heyecanlanıyorum keşke bizim de günümüz belli olsa direk bebeği getirmeye diye gitsek :))

İnşaAllah canım içim çok buruk geldim geleli çok üzüldüm yani bilinçsizlik aslında bizimkisi bilmşyorsun ya neolcak o insanı yıpratıyor sanırım normal birşeymiş araştırdım baya soruyu sorduktan sonra umarım bebeğim gelişmeye devam eder..

Allah yardimcin olsun, madem riskli bir durum var kapsamli bir hastane daha iyi senn icin...moralinj de bozma bak dr gayet aydinlatmis seni, guzel haberlerini bekliyoruz

Bende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..
26 aralikta son canim. Daha var.
gectı mı tamamen canım 5dkya bır dusunce gıtmek gerek ya. bıdaha takıp et sen de aman Allah korusun. daha da varmış azcık daha sık dişini ama kotu olursan zorlama kendını

Plasentada böyle beyaz beyaz noktalar vardı çok ufak yani çok yeni dedi doktorum plasentanın eskimesi artık anlamına geliyor doğuma yakın herkesde olurmuş ama benimki erkenmi bilemedim
öyle dusunme canım normal doğum zamanı 40hafta degıl bılınenın aksıne 37,40arası ve senın de az kalmıs bunu arastır guzelce ve dr.un sami kemik miydi. Ben bnu benım dr.uma da sorayım bakalım o nedıyecek.bana mutlaka hatırlatırmısın. salı ya da çarsamba gıdecegım dr.a kontrolume lutfen sakin kal

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı, 35+1’im. Benim bebeğin kilosu biraz canımı sıktı 2460 grammış. Doktor ortalamanın bi tık altında olduğunu söyledi ama hiçbir sorun yaratmaz dedi. Ben gene de üzüldüm.. Bebeğimi besleyememişim gibi geliyor Sanki karnım da çok büyük değil gibi zaten
Sizinkilerin kilosu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…