Canim hadi insallah hayirlisi olsun hakkinda ❤ sen de haklisin son zamanlarda surekli ve surekli erteleniyor randevularin hem de uzun zaman sonraya kaliyor artik en muhim zamanlar ulasilabilirlik sart. Bebisine de masallah gelmek icin gelismis buyumus hemencik❤ bende yarin yeni doktora gidicem insallah iyi cikar doktorda bebis deGerçek mi benim sezeryan olacak ama muhatap bulamamak beni yordu tıp fakültesinde
Bunda da bir hayır vardır inşallah canım
Hakkimizda hayirlisi canim Rabbim yardimcin olsun ❤ moralini bozma insallah guzel bir sekilde atlaticaksin dogumu. Haftana gore gayet normal dogum zamaninda❤Bu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Hayırlısı olsun canım.Bu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
Bu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
Kilosu iyi bence canim hepimizin genetik yapisida farkli zaten farkli herkeste. Net bi bilgim yok ama bikac konu basligi okumustum plasenta yaslanmasi sanirim. Ama baya bi zaman gecmesi gerekiyor son raddeye geleme dek bildigim kadariyla sen stres yapma ❤Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
Maşallah minişine canım :)Ben tıp fakültesi hastanesinde doğum yapma konusunda kararliydim ama dun drun toplantisi nedeniyle gelecek hafta salıya kadar randevu vermemesi beni dün çok üzdü
Ona güveniyordum bütün gün toplantısı olamaz hadi oldu çarşamba perşembe cuma günlerinden bir günü bir 15 dk fırsat bulamaz mi
Tekirdağ da görev yaparken de tıp fakültesi hastanesinde tedavi oldum oradaki drum hiç böyle bir uygulama yapmadi bakamayacak durumda ise ameliyatlari yüzünden güvendiği asisitana yönlendirme yapar ondan takibimi yapardı
Neyse dün acil bir durum olduğunda sanki ortada kalacağımı hissettirdi ağlamaya başladım
Karşı komşum şehir hastanesinde Dr özel hastanede kadın doğumcu arkadaşı olduğunu soylemisti ilk taşındığımda ozaman bubdr perinatolog bu olsun diyerek gitmedim dediği Dr
Eşimle konuştuk o zaten bana arada söylerdi bu dr çok kalpazan eminmisin bu Dr ile devam etmeye derdi oda ben şaşırmadım dedi
Ve komsumla konustum Arkadasi ile görüştü biz bugün ona muayene oldum
Oglus iyi şükürler olsun 34+1 sata göre ultrasona göre 37+0 çıktı maşallah
Dr rahim uzunluğu 2.3 cm dedi rahim kapali suyun iyi dedi kanala gitmiş başı aşağıda
Ntsde sancı çıkmadı. Haftalık kontrole düştük
Dr 2-4 Ocak arası hangi gün isterseniz bebeği alırız dedi
Hadi hayırlısı canım haftaya git bi görüş risk yoksa belki bi hafta daha beklerler en azından bebisin biraz toparlanmış ,sen yine bu arada ona kilo aldıracak şeyler yemeğe çalış sağlıkla sorunsuz kucaklarsin inşallah kuzunu
Hakkimizda hayirlisi canim Rabbim yardimcin olsun ❤ moralini bozma insallah guzel bir sekilde atlaticaksin dogumu. Haftana gore gayet normal dogum zamaninda❤
Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Hayırlısı olsun canım.
Hepiniz sagolun kızlar inşallah sıkıntısız gecer önümüzdeki haftayida doldurururum sorunsuz bi şekilde hepimiz kavuşalım miniklere insallahİnşallak sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle canım
Bende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..canım kasılmalardan yana rahatım şükür magnezyumlar ıyıgeldı heralde ama sancılarım cok gırıyor onlar da dogum sancısı degıldır herlde duzensız oyle yururken ayaga kalkınca falan. bıcak saplanıyor gb oluyor cığlık attırıyor o derece uyusak uyansak gecse şu günlersenın nekadar kaldı izine
Canim yeni gordum..sknti cikmaz insallah. Aslinda artik dogum icin beklemeliyiz hepimiz..bi nedenle olucak..sende moralini bozma.. iyi dusunmeye calis.Hepiniz sagolun kızlar inşallah sıkıntısız gecer önümüzdeki haftayida doldurururum sorunsuz bi şekilde hepimiz kavuşalım miniklere insallah
Canım benim sağlıkla gelsin de erken gelsin korkma hiç bişiy olmaz Bakırköy de tam teşekküllü bi hastane bence de en doğrusunu yapıyorsun, bizler özele gidiyoruz ama en ufak bir riskimiz olsun bizleri de araştırma hastanesine sevk edecekler ben bunu ailemde 3 kez yaşadım biliyorum o yüzden,Bu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
Oyy maşallah nasılsa önden önden gidiyor senin minik kavuşmak için aceleci :) ya böyle sezeryen günü veriyorlar ya ben çok hevesleniyorum sizin adınıza çok heyecanlanıyorum keşke bizim de günümüz belli olsa direk bebeği getirmeye diye gitsek :))Ben tıp fakültesi hastanesinde doğum yapma konusunda kararliydim ama dun drun toplantisi nedeniyle gelecek hafta salıya kadar randevu vermemesi beni dün çok üzdü
Ona güveniyordum bütün gün toplantısı olamaz hadi oldu çarşamba perşembe cuma günlerinden bir günü bir 15 dk fırsat bulamaz mi
Tekirdağ da görev yaparken de tıp fakültesi hastanesinde tedavi oldum oradaki drum hiç böyle bir uygulama yapmadi bakamayacak durumda ise ameliyatlari yüzünden güvendiği asisitana yönlendirme yapar ondan takibimi yapardı
Neyse dün acil bir durum olduğunda sanki ortada kalacağımı hissettirdi ağlamaya başladım
Karşı komşum şehir hastanesinde Dr özel hastanede kadın doğumcu arkadaşı olduğunu soylemisti ilk taşındığımda ozaman bubdr perinatolog bu olsun diyerek gitmedim dediği Dr
Eşimle konuştuk o zaten bana arada söylerdi bu dr çok kalpazan eminmisin bu Dr ile devam etmeye derdi oda ben şaşırmadım dedi
Ve komsumla konustum Arkadasi ile görüştü biz bugün ona muayene oldum
Oglus iyi şükürler olsun 34+1 sata göre ultrasona göre 37+0 çıktı maşallah
Dr rahim uzunluğu 2.3 cm dedi rahim kapali suyun iyi dedi kanala gitmiş başı aşağıda
Ntsde sancı çıkmadı. Haftalık kontrole düştük
Dr 2-4 Ocak arası hangi gün isterseniz bebeği alırız dedi
Uzun değil mi kontrol süresi beni 2 haftada çağırdıBende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..
26 aralikta son canim. Daha var.
Plasentada böyle beyaz beyaz noktalar vardı çok ufak yani çok yeni dedi doktorum plasentanın eskimesi artık anlamına geliyor doğuma yakın herkesde olurmuş ama benimki erkenmi bilemedimcanım bence masallahı var kılosu cokıyi kıreclenme neoluyormus ılkkez duydum ben
Sizinde maşallahınız var ne güzel :)32+3 de yaani bugun 1926 gr haftasina gore uyumlu dedi dr kıyas olmaz ama iyi kilonuz :)
İnşaAllah canım içim çok buruk geldim geleli çok üzüldüm yani bilinçsizlik aslında bizimkisi bilmşyorsun ya neolcak o insanı yıpratıyor sanırım normal birşeymiş araştırdım baya soruyu sorduktan sonra umarım bebeğim gelişmeye devam eder..Kilosu iyi bence canim hepimizin genetik yapisida farkli zaten farkli herkeste. Net bi bilgim yok ama bikac konu basligi okumustum plasenta yaslanmasi sanirim. Ama baya bi zaman gecmesi gerekiyor son raddeye geleme dek bildigim kadariyla sen stres yapma ❤
Allah yardimcin olsun, madem riskli bir durum var kapsamli bir hastane daha iyi senn icin...moralinj de bozma bak dr gayet aydinlatmis seni, guzel haberlerini bekliyoruzBu arada kızlar randevum 4te oldugu icin muayenemi olup acil de nstye alındım polk. Kapandı neyse orda nst den sonra dr tekrar muayne etti beni bebegin suyu azalmış pazartesi günü sabah erken tekrar cagirildim yine ufak ufak sancılarım cıktı dev.hastanesinde sez. Olma tereddütlerimden bahsettim doktor bu bölgede hangi hast.gidersen git seni Ya bize yada çapaya sevk edicekler trombositlerin cok yüksek bu riski boşuna alma kanlı bir ameliyat seni bekliyor dedi bütün moralinin içine etti ve araştırmada sez.gunu vermiyorlarmış sık takip ve nst sonucu spontane karar veriliyormuş sancı var suyu az vb.gibi ama benim durumum biraz sıkıntılı olduğu için önümüzdeki hafta cumaya kadar alabilirlermiş yada ekstra bir hafta daha bekleyebilirlermiş tamamen suyun durumuna bağlıymış eger içinizden biri erken davranmazsa topuğun 2. Annesi ben olucam gibi gozujuyor
gectı mı tamamen canım 5dkya bır dusunce gıtmek gerek ya. bıdaha takıp et sen de aman Allah korusun. daha da varmış azcık daha sık dişini ama kotu olursan zorlama kendınıBende bugun hic iyi degilim .. 1 2 saattir.kasilmam vardi... bekledim.gecsin diye..simdi iyiyim..drada yazmadim..normal herhalde ne bilim..
26 aralikta son canim. Daha var.
öyle dusunme canım normal doğum zamanı 40hafta degıl bılınenın aksıne 37,40arası ve senın de az kalmıs bunu arastır guzelce ve dr.un sami kemik miydi. Ben bnu benım dr.uma da sorayım bakalım o nedıyecek.bana mutlaka hatırlatırmısın. salı ya da çarsamba gıdecegım dr.a kontrolume lutfen sakin kalPlasentada böyle beyaz beyaz noktalar vardı çok ufak yani çok yeni dedi doktorum plasentanın eskimesi artık anlamına geliyor doğuma yakın herkesde olurmuş ama benimki erkenmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?