2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay olmuşsunuzdur valla ben 1 haftadır hasta olduğumdan doğru düzgün beslenemedim bide :) aynen darısı size inşallah :) git git bence en azından nst suyu kanala girmesi vs bakılmış olur :)
Yokmus drum.ptsiye kadar kongre nedeniyle. Tekrar olursa oteki drlara giderim dedim..

Ay hadi bakalim en hayırlı şekilde sağlıcakla gelsin minnoş sıradaki sen mısın bakalim

Aaa cok geldi bana.. 40 ustu takip ediliyo diye biliyorum..peki ne dedi dr
Ameliyattaymış doktora daha gösteremedik, ama o yükseldiği sıralar da hani bebek toplanıyor taş kesiliyor ya karnım tam ona denk geldi hatta bayağı da uzun sure 100 de kaldı bi ara 120 ye çıktı sonra su falan içirdi kadın karnımı elledi bebişi oynatınca biraz düştü 60 a kadar

Kızlae kaç olunca Doğum sancısı sayılıyor 100 leri gordum nst de
Canım değerleri tam bilmiyorum ama korkma şancı çıksa bile serum ilaç vs ile ertelerler doğumu daha küçük minnosun stres olma stres de artırıyor sancıyı bence

bır sonrakı konumuz nasıpse dıkısler meme arası gaz sorunu olucak :) dun sana bısey sorcaktım gtel bozuk olunca bır turlu yazmadım pc elımdeyken sorayım. bebegın suyu azlamıs dedın ya sen o suyun geldıgını farkedebılıyon mu

Int baktimda..cok degilmis aslinda :) telaslandirmayalim seni
Bakalim dr nasil yorumlayacak bizede ogret

Aslında bu ara çok çamaşırım ıslandı test yaptılar spektulum takıp kulak çöpüyle örnek alıp gebelik testi gibi bişey yaptılar negatif cıktı aktif gelen bir su yok bu bebekle alakalı daha az cıs yapmaya başlamış yeride daraldığı icin azalması normalmiş oğlumu ben tam bugün doğurmuştum 35+5 'te sanırım bu sipada abisine çekti erken gelmeye calisiyor

Canım telaş yapma bidaha nst isteyebilir dr banada ilk öyle oldu yanlıs noktaya gelmişti taktiği alet o yüzden yüksek çıkmıştı belki seninde öyle olmuştur sakin olmaya çalış sen heyecan yaptım dahada yükselir kasilirsin

hayırlısı olsun canım 2. bebekler daha erken gelır dıyolar ama tabı hepsınn bır zamanı var :) senın cocukta bebek talıdı yapıyor mı emzık bıberon kullanma vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…