ayy inanmıorum kıııııızzzzzzsıyah akıntı işte nişan olabılır :)
doktorun ne dedi canım benim 10-15lerdeydi max 22 gördüm ben bugünKızlae kaç olunca Doğum sancısı sayılıyor 100 leri gordum nst de
Daha doktoru bekliyoruz ameliyattaymış çıkmadıdoktorun ne dedi canım benim 10-15lerdeydi max 22 gördüm ben bugün
Yokmus drum.ptsiye kadar kongre nedeniyle. Tekrar olursa oteki drlara giderim dedim..ay olmuşsunuzdur vallaben 1 haftadır hasta olduğumdan doğru düzgün beslenemedim bide :) aynen darısı size inşallah :) git git bence en azından nst suyu kanala girmesi vs bakılmış olur :)
Aaa cok geldi bana.. 40 ustu takip ediliyo diye biliyorum..peki ne dedi drKızlae kaç olunca Doğum sancısı sayılıyor 100 leri gordum nst de
Ay hadi bakalim en hayırlı şekilde sağlıcakla gelsin minnoş sıradaki sen mısın bakalimSelamın aleykum arkadaslar
Hastahneden geldım
Gecen hafta 3500 a yakın olan kılosu bu hafta 3200 gıbı cıktı doktor bakma sen bu makınalara yanılma payı var dedı acıkcası ben 4kılo beklıyordum
Az bı sancım cıktı pazar gunu tekrar nstcekılmemı ıstedı kendılıgınden dogumbaslarsa bakcaklarmıs normal dogurup doguramadıgıma eger kendılıgınden gelmesse persembe gunu sezeryanla alıcaklarmıs .. doktorum sezeryan parası olarak 600 Tl alıyomus normal doguma asıstanlar gırıyormus oyle bısey olcak olursa sehır hastanesınde dogurmayı dusunuyorum
Ameliyattaymış doktora daha gösteremedik, ama o yükseldiği sıralar da hani bebek toplanıyor taş kesiliyor ya karnım tam ona denk geldi hatta bayağı da uzun sure 100 de kaldı bi ara 120 ye çıktı sonra su falan içirdi kadın karnımı elledi bebişi oynatınca biraz düştü 60 a kadarAaa cok geldi bana.. 40 ustu takip ediliyo diye biliyorum..peki ne dedi dr
Canım değerleri tam bilmiyorum ama korkma şancı çıksa bile serum ilaç vs ile ertelerler doğumu daha küçük minnosun stres olma stres de artırıyor sancıyı benceKızlae kaç olunca Doğum sancısı sayılıyor 100 leri gordum nst de
bır sonrakı konumuz nasıpse dıkısler meme arası gaz sorunu olucak :) dun sana bısey sorcaktım gtel bozuk olunca bır turlu yazmadım pc elımdeyken sorayım. bebegın suyu azlamıs dedın ya sen o suyun geldıgını farkedebılıyon muAy cokk heyecanlı lekelenmende başladı demek inşallah güzel geçer doğumun vall yavaş yavaş dökülmeye başladık :) önümüzdeki hafta aceleci bidiklar bir bir gelmeye başlayacak zaman ne acımasız nasıl hızlı kızlar şimdi ilk sayfalara baktım duygulandım hcg değerleri kalp atışları liste oluşturmalar şimdi sonlara geldik
allahım yarabbım bı heyecan bastıayy inanmıorum kıııııızzzzzz
Int baktimda..cok degilmis aslinda :) telaslandirmayalim seniAmeliyattaymış doktora daha gösteremedik, ama o yükseldiği sıralar da hani bebek toplanıyor taş kesiliyor ya karnım tam ona denk geldi hatta bayağı da uzun sure 100 de kaldı bi ara 120 ye çıktı sonra su falan içirdi kadın karnımı elledi bebişi oynatınca biraz düştü 60 a kadar
ay bılmıyorum heyecan bastı :)Ay hadi bakalim en hayırlı şekilde sağlıcakla gelsin minnoş sıradaki sen mısın bakalim
Aslında bu ara çok çamaşırım ıslandı test yaptılar spektulum takıp kulak çöpüyle örnek alıp gebelik testi gibi bişey yaptılar negatif cıktı aktif gelen bir su yok bu bebekle alakalı daha az cıs yapmaya başlamış yeride daraldığı icin azalması normalmiş oğlumu ben tam bugün doğurmuştum 35+5 'te sanırım bu sipada abisine çekti erken gelmeye calisiyorbır sonrakı konumuz nasıpse dıkısler meme arası gaz sorunu olucak :) dun sana bısey sorcaktım gtel bozuk olunca bır turlu yazmadım pc elımdeyken sorayım. bebegın suyu azlamıs dedın ya sen o suyun geldıgını farkedebılıyon mu
Canım telaş yapma bidaha nst isteyebilir dr banada ilk öyle oldu yanlıs noktaya gelmişti taktiği alet o yüzden yüksek çıkmıştı belki seninde öyle olmuştur sakin olmaya çalış sen heyecan yaptım dahada yükselir kasilirsinAmeliyattaymış doktora daha gösteremedik, ama o yükseldiği sıralar da hani bebek toplanıyor taş kesiliyor ya karnım tam ona denk geldi hatta bayağı da uzun sure 100 de kaldı bi ara 120 ye çıktı sonra su falan içirdi kadın karnımı elledi bebişi oynatınca biraz düştü 60 a kadar
S Sevimlipanduf valla erken dogum olsun dedin diye diye olduracan heralde:) 120 ne kizzz
A aurora_z canim gozden mi kacirdim bilmiyorum bi sikintin mi var erken degil mi sezeryan icin kac haftalik oluyorsun dedigi tarihte
Aynen aynen inşallah da olmaz olmasında ay iyi bekliyosun valla :)Yokmus drum.ptsiye kadar kongre nedeniyle. Tekrar olursa oteki drlara giderim dedim..
hayırlısı olsun canım 2. bebekler daha erken gelır dıyolar ama tabı hepsınn bır zamanı var :) senın cocukta bebek talıdı yapıyor mı emzık bıberon kullanma vsAslında bu ara çok çamaşırım ıslandı test yaptılar spektulum takıp kulak çöpüyle örnek alıp gebelik testi gibi bişey yaptılar negatif cıktı aktif gelen bir su yok bu bebekle alakalı daha az cıs yapmaya başlamış yeride daraldığı icin azalması normalmiş oğlumu ben tam bugün doğurmuştum 35+5 'te sanırım bu sipada abisine çekti erken gelmeye calisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?