ustekı kalp atısı alttakı sancı degerlerın agrın var mı orda cızelgede gosterıyor doktorun bısey demedıyse normaldır :)Kısaca nst yi anlatacak biri var mi dün gridm ama dr değerleri girdi bilgisyara ama herhangi bir sey demedi sancin var ya da yok vs .Nst ye bağlanınca hangi degerlere dikkat etmemiz gerekiyor
ben sıkıntıdan hep makineye baktım 10 dk boyunca :) üstteki değer kalp atışı alttaki sancıydı :) benim sancı hep 10-12 arasıydı. bi ara sol tarafa toplandı o ara hem kalp atışları coştu hem 22ye kadar çıktı sancı sonra indi yineKısaca nst yi anlatacak biri var mi dün gridm ama dr değerleri girdi bilgisyara ama herhangi bir sey demedi sancin var ya da yok vs .Nst ye bağlanınca hangi degerlere dikkat etmemiz gerekiyor
ayy baya büyüksün seeen :)) şu an kaçsın kızz:) maşallah yaa38 + 5 oluyorum sanırum bıde onden gıdıyordu oda normale donmeye baslamış
Benim cocuk kazık kadar teyzesi 9 yasında ben ona abi değil baba olcam diyor arkadaşlarına o derece yas farkı var magnet yaptırıyorum dedim hasan eren doğdu hüseyin ali abi oldu yazdiralimmi diye saçmalama anne kiskanicagimimi düşünüyorsun bu onun doğumu ve ona özel olması lazım benim adımı yazdırma diye telkinde bulunuyor benim sıpa biraz erken olgunlaştıhayırlısı olsun canım 2. bebekler daha erken gelır dıyolar ama tabı hepsınn bır zamanı var :) senın cocukta bebek talıdı yapıyor mı emzık bıberon kullanma vs
nst uzmanı geldiKızlae kaç olunca Doğum sancısı sayılıyor 100 leri gordum nst de
Sakin olun..sizi gordukce ben dogurcam burdaKizlar doktora geldm kalp krzi gecricem heyecandan ktu bsey der diye offf
Merhabalar. Plasetada kireçlenme bana da bu hafta söylenen bir şey. Hatta gördüm de kenarları bayağı beyaz olmuştu damar damar.Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
ustekı kalp atısı alttakı sancı degerlerın agrın var mı orda cızelgede gosterıyor doktorun bısey demedıyse normaldır :)
ben sıkıntıdan hep makineye baktım 10 dk boyunca :) üstteki değer kalp atışı alttaki sancıydı :) benim sancı hep 10-12 arasıydı. bi ara sol tarafa toplandı o ara hem kalp atışları coştu hem 22ye kadar çıktı sancı sonra indi yine
Doğurmuyor muşum ya duzensizmiş kasılmalarım :)) artarsa gel mutlaka dediS Sevimlipanduf valla erken dogum olsun dedin diye diye olduracan heralde:) 120 ne kizzz
A aurora_z canim gozden mi kacirdim bilmiyorum bi sikintin mi var erken degil mi sezeryan icin kac haftalik oluyorsun dedigi tarihte
galiba bi de ilk defa girmenin bilinmezliği :) 10 dk kalcan dediğinde hemşire dedim çok uzun rahatsız oldum yani sırt üstü:)Sağ ol canım:) heyecandan da oluyordur galiba
Maşallah arkadaşım kuzuna dru nasıl buldun doğum onunla mi olacakbizde doktordan geldik 2.5 kg olmuşuz suyumuz vs herşeyimiz çok iyi şükür. nst ye girdik o da gayet güzel2 hafta sonra yine çağırdı doktorumuz
doktorum iyiydi aslında. yani eskisi sohbete vs falan da önem verirdi biraz daha sohbetli arkadaş gibi geçerdi. bu doktor daha çok ayrıntıya tek tek baktı eski doktoruma göre tatlı bir kadın güler yüzlü ama biraz daha iş odaklı gibi :) doğumu bu doktorla yapabilirm galiba hemen cep numarasını da vermesi de hoşuma gitti açıkcasıMaşallah arkadaşım kuzuna dru nasıl buldun doğum onunla mi olacak
Canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallahsıyah akıntı işte nişan olabılır :)
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar,
Benim üç gündür gece yarisi, belimde böbrek ağrısına Benzer bir ağrım geliyor geçiyor. Bobreklerden olacağını sanmıyorum ultrasonum temiz çıkmıştı , birde eşime gösterdim anatomi eğitimi olduğı için böbrekler orda değil dedi .var mı acaba benzer şekilde ağrı yaşayan ?
Geldi canim dün kuruldu sildik temizledik ama boya agir kokuyor tekrar kapi pencere acik biraktikGeldimi senin odannn ay hadi benim kide gelse de kurulsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?