2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kısaca nst yi anlatacak biri var mi dün gridm ama dr değerleri girdi bilgisyara ama herhangi bir sey demedi sancin var ya da yok vs .Nst ye bağlanınca hangi degerlere dikkat etmemiz gerekiyor
ustekı kalp atısı alttakı sancı degerlerın agrın var mı orda cızelgede gosterıyor doktorun bısey demedıyse normaldır :)

Kısaca nst yi anlatacak biri var mi dün gridm ama dr değerleri girdi bilgisyara ama herhangi bir sey demedi sancin var ya da yok vs .Nst ye bağlanınca hangi degerlere dikkat etmemiz gerekiyor
ben sıkıntıdan hep makineye baktım 10 dk boyunca :) üstteki değer kalp atışı alttaki sancıydı :) benim sancı hep 10-12 arasıydı. bi ara sol tarafa toplandı o ara hem kalp atışları coştu hem 22ye kadar çıktı sancı sonra indi yine

hayırlısı olsun canım 2. bebekler daha erken gelır dıyolar ama tabı hepsınn bır zamanı var :) senın cocukta bebek talıdı yapıyor mı emzık bıberon kullanma vs
Benim cocuk kazık kadar teyzesi 9 yasında ben ona abi değil baba olcam diyor arkadaşlarına o derece yas farkı var magnet yaptırıyorum dedim hasan eren doğdu hüseyin ali abi oldu yazdiralimmi diye saçmalama anne kiskanicagimimi düşünüyorsun bu onun doğumu ve ona özel olması lazım benim adımı yazdırma diye telkinde bulunuyor benim sıpa biraz erken olgunlaştı

Kızlae kaç olunca Doğum sancısı sayılıyor 100 leri gordum nst de
nst uzmanı geldi
Benim haftalardır çok yüksek ama nstyi tek bir şekilde yorumlamıyorlar anladığım.
1-sancı değeri yükselirken bebeğin kalp atışlarında anormal düşüş veya yükselme varsa riskli.
2-sancıların yüksek veya düşük olması değil de düzenli olup olmadığına veya ne kadar sık olduğuna bakılıyor.

ben 2 gün önce girdim yine 100'lerde çıktı ama açılmaya sebep olmadığı ve haftam da iyi olduğu için bir müdahalede bulunulmadı. ONdan önce 32. haftada izne ayrılıp ilaç kullanmıştım sancıları düşürmek için

Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
Merhabalar. Plasetada kireçlenme bana da bu hafta söylenen bir şey. Hatta gördüm de kenarları bayağı beyaz olmuştu damar damar.
32. haftadan sonrası çok normalmiş ama 20'li haftalarda başlarsa takipte kalmak lazımmış. Kısacası plasentanın artık yaşlanmaya başladığını gösteriyor, genelde 40 haftalara kadar gidiyor ama daha erken haftalarda kireçleme başlarsa sonlara doğru artık bebeği beslememeye başlıyor ve bebeğin anne karnında durmasının bir anlamı olmuyor. Bu durumda biraz daha erken alabiliyorlar yani normal bir süreçmiş aslında. Sizin haftanız da normal.
Benim doktor o kadar çok anlatıyor ve dakikalarca açıklıyor ki her şeyi, ben de fikir sahibi oldum

Sağ ol canım:) heyecandan da oluyordur galiba

Kızlar şimdi geldik eve dışarısı buz gibi, kasılmalarım varmış ama düzensiz kasılmalardan korkmuyoruz dedi 10 dk bir ya da 5 dk bir e düşerse Doğum başlayacak diye korkarız dedi progestan başladı kasılmalar azalsın daha erken diye, midem için gaviscon yazdırdım günde 3 kez kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz dedi, magnezyum mutlaka kullan 3 hafta dedi(erken doğumu önlemeye yardımcı oluyormuş) 44 cm boyu olmuş ve 2400 gr olmuş gene az ye dedi kilosu fazlaymış, halbuki 1 ayda 2 kilo almışım,

bizde doktordan geldik 2.5 kg olmuşuz suyumuz vs herşeyimiz çok iyi şükür. nst ye girdik o da gayet güzel 2 hafta sonra yine çağırdı doktorumuz
Maşallah arkadaşım kuzuna dru nasıl buldun doğum onunla mi olacak

Maşallah arkadaşım kuzuna dru nasıl buldun doğum onunla mi olacak
doktorum iyiydi aslında. yani eskisi sohbete vs falan da önem verirdi biraz daha sohbetli arkadaş gibi geçerdi. bu doktor daha çok ayrıntıya tek tek baktı eski doktoruma göre tatlı bir kadın güler yüzlü ama biraz daha iş odaklı gibi :) doğumu bu doktorla yapabilirm galiba hemen cep numarasını da vermesi de hoşuma gitti açıkcası

Ben 2 gece o ağrıyla uyandım.. Hatta ilki çok fenaydı. Yataktan kalkıp doğrulamadım. Sanırım sırt üstü yatımca bebek böbreğe baskı yapıyor. Bol su içmek lazım aslında, böbrek ağrısı da olabilir. Bi daha olmadı ama dediğim gibi 2 kere yaşadım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…