Hadi bakalim hop saklaniyoruz hop buluyoruz ;-)
Bitirdik bitirdik canım sona geldikAy nekadar az kalmiş 17 de bizim tabi tam belli degil sat a gore 17
Valla eğlence çıktı bana daAkşam eşime de göstereyim
Öyle canim diken üstünde oturuyorum resmen heran gelecek gibi oluyorBitirdik bitirdik canım sona geldik
Bugün kontrolümüz vardı kızlar nstde 100 e vuran her seviyeden şancı cıktı ama ben sadece bir kez kasılma hissettim doktor şaşırdı ilk doğumunda da böyleydi, bebek aşağı inmiş karnın çok gergin dedi gün vermedi yine bisey olursa gel dedi şükür iyi kuzum 2900 olmuş tatil sonrası tekrar gidicez inşallah beklerse kuzum
Bu arada hep kasılmaları soruyoruz ben de tek kasılma hissediyorum sık olursa sorun teşkil eder mi dedim arka arkaya olması rahmin açılmasına sebep olur ard arda olursa gel nst çektir dedi hep konuşuyorduk sizle paylaşmak istedim
Kilolu başladım ondan canım senin kaç kilo oldumaşallah canım 16 çok iyi bence
Sağol teyzesi yok bağlamadı geçen haftaya göre daha rahattı doktorum ciğer geliştirici falan yaptık tűm ameliyat belgeleri de hazır şimdilik dinlen dedi perşembe gidicez tekrar 18ine kadar beklemek istiyorum ama beklemez dedi yine :)Maşallah pasama sancı var canım serum bağlamadi mi inşallah yılbaşı sonrasını bekler paşam
Canm bu bebekler sanki karnimizdayken hiç uyumuyor dogunca nasıl uyuyorlarki yada uyurken hareket ediyorlar o hareketleri hissediyoruz
Banada Dr Kasım 19 kontrolümüz de bu çocuk Aralık'ta doğar dedi Aralık ortasında sancılandim serumnile durdurdu geçen perşembe kanala girdi çok aşağıya inmeden alalım dedi Aralık sonunda geliyor paşaSağol teyzesi yok bağlamadı geçen haftaya göre daha rahattı doktorum ciğer geliştirici falan yaptık tűm ameliyat belgeleri de hazır şimdilik dinlen dedi perşembe gidicez tekrar 18ine kadar beklemek istiyorum ama beklemez dedi yine :)
Aynen ıkınmayı bırak hareket edemiyorum kaburgalarım ağrıyorbende bgn bakıcıya bırakıp uyudum biraz. Uykusuz bi gece daha beni bekliyor çünkü. Ateşi yine başladı
bgn sancım gelirse ben nasıl ıkıncam bu öksürük ve halsizlikle diye oturdum ağladımallahım hepimize şifa versin tez zamanda, doğurmadan
Benimki kafayı yedin artik diyor surekli dikkat et seninkide o yönde ilerlemesin kuzum
Merhaba uzun zamandır okuyodum ama yazmıyordum buraya. Seninle haftamız aynı bugün benim de nstde 2 tane kasılma çıktı yarın izne ayrılıyorum yat dinlen pazartesi kontrole gel ama sıklaşırsa hemen gel dedi. kilosu 2300 çok az maalesef bu yüzden korkuyorum. preeklamsi yok, enfeksiyon yok, suyu normal ve çok da aşağı inmemiş ama kasılmaların sıklığı önemli dedi.
yalnız kasılmalarla bebeğin gerinmesi arasındaki farkı nasıl ayırt etmem gerektiğini bilemiyorum. fark nasıl anlaşılıyor bileniniz var mı?
Aynen canım benimki de asagi inmiş hem haftasından dolayı hem de 2019 lü olsun diye ben de ocak i görelim istiyorum bakalim hayirlisi sağlıkla gelsin minnoslar senin hazırlıklar bitti mi az kaldı paşaya kavuşmanızaBanada Dr Kasım 19 kontrolümüz de bu çocuk Aralık'ta doğar dedi Aralık ortasında sancılandim serumnile durdurdu geçen perşembe kanala girdi çok aşağıya inmeden alalım dedi Aralık sonunda geliyor paşa
Senin paşa bakalım nasıl yol izleyecek.annesi
oy maşallah yaa :)) inş Doğuma faydası olur bu hareketlerin benceAsansörsüz 5.katta oturuyorum her gün disardayim. Evim dublex çamaşır makinem üst katta her gün çamaşır yıkarım:) izne ayrılana kadar surekli 40 dk da bir 3 kat inip çıkardım ( ogretmenim). Yani çoktan doğurmuş olmam lazımdı zaten hep bu hareketliliğimden dolayı erken dogum olur diye korktum ama hiçbir belirti yok :)
bgn bana doktor ilaç yazmadı. Viks sür boynuna boğazına dediAy kuzum icine kurt dusurmek istemem
Ama birinden viks zararli diye duymuştum acilde agri kesici serum takabilirMisiniz ikigundur basagrisi geçmedini çikariyorum artik agridan deseydin yinedemi takmazlardiki üzüldümya zaten agzimizin tadida kalmadı aglicak durumlara geldik
benim de 14-15 civarı galiba. 70 el başlamıştım. İlk oğlumda 16 ile bitirdim inş bunda da öyle olur, boyum 1.75 diye doktorum alabilirsin 16 ya kadar demiştiKilolu başladım ondan canım senin kaç kilo oldu
Kuzuna rabbim şifa versin benim oglanda okuldan geldi burnu çeşme ggibi akıyor
Duş aldır canım kuzuya iyi geliyor sacini kurut amaoy maşallah yaa :)) inş Doğuma faydası olur bu hareketlerin bence
bgn bana doktor ilaç yazmadı. Viks sür boynuna boğazına dedi
benim de 14-15 civarı galiba. 70 el başlamıştım. İlk oğlumda 16 ile bitirdim inş bunda da öyle olur, boyum 1.75 diye doktorum alabilirsin 16 ya kadar demişti
senin oğlana da geçmiş olsun canım. Gerekirse maske tak çok yaklaşma. Valla şuan okadar zor geçiriyorum ki, eşim 10 gibi geliyor. Oğlumun ateşi birden çıktı yine , uğraştım biraz sızdı kaldı. Diken üstündeyim
Aynen canım benimki de asagi inmiş hem haftasından dolayı hem de 2019 lü olsun diye ben de ocak i görelim istiyorum bakalim hayirlisi sağlıkla gelsin minnoslar senin hazırlıklar bitti mi az kaldı paşaya kavuşmanıza
ikna edemiyorum ki ağlıyor banyo deyinceDuş aldır canım kuzuya iyi geliyor sacini kurut ama
Boyumuz aynı 1.74 benim boyda
Şuan anlattıklarında kendimi gördüm bizim miniğim kafası böbrek tarafındaymış bugün kontrolde dedi doktorumBenim de öyle sağ tarafım resmen batıyor ve yanıyor hatta bazen kaşınıyor. Elimle ittiriyorum çeksin ayağını diye bazen inat ediyor çekilmiyor. Rahatını da bozmal istemiyorum ama uykumdan uyandığım oluyor ağrıdan. 2 saattir sağ göğsümün altı yanıyor sankş bıçaklamışlar da yara olmuş gibi
Evet canım yavaş yavaş yol alıyorlarAşağıya inince doğum yakın mi demek ? Benim de perşembe kontrol var bakalım ek son 32 de gitmistim
Benim ki aşağıdaymış ama göğsümün altına ayağını sokuyor maalesef :)Şuan anlattıklarında kendimi gördüm bizim miniğim kafası böbrek tarafındaymış bugün kontrolde dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?