2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah pasama sancı var canım serum bağlamadi mi inşallah yılbaşı sonrasını bekler paşam

Maşallah pasama sancı var canım serum bağlamadi mi inşallah yılbaşı sonrasını bekler paşam
Sağol teyzesi yok bağlamadı geçen haftaya göre daha rahattı doktorum ciğer geliştirici falan yaptık tűm ameliyat belgeleri de hazır şimdilik dinlen dedi perşembe gidicez tekrar 18ine kadar beklemek istiyorum ama beklemez dedi yine :)

Canm bu bebekler sanki karnimizdayken hiç uyumuyor dogunca nasıl uyuyorlarki yada uyurken hareket ediyorlar o hareketleri hissediyoruz

valla uyuyorlarken hareketlerini pek hissedemeyiz diye biliyorum , 7nci aydan sonra gunun yuzde 80nini uyuyarak gecirirlermis cunku.Seninki cok hareketli galiba:)

Banada Dr Kasım 19 kontrolümüz de bu çocuk Aralık'ta doğar dedi Aralık ortasında sancılandim serumnile durdurdu geçen perşembe kanala girdi çok aşağıya inmeden alalım dedi Aralık sonunda geliyor paşa
Senin paşa bakalım nasıl yol izleyecek.annesi

Aynen ıkınmayı bırak hareket edemiyorum kaburgalarım ağrıyor inşallah doğuma kadar hepimiz sağlığımıza kavuşuruz

Bebeğin gerinmesi derken karnınızın bir tarafı yüksekce oluyor o sanırım uzun sürmüyor acı veriyor bazen sert olursa ama kasılmada karniniz sertlesilir gibi oluyormus ve uzun sürmemesi önemli anlaşılıyor farkı kasılma cok olmuyor bende ama asıl bu haftadan sonra artarmis

Aynen canım benimki de asagi inmiş hem haftasından dolayı hem de 2019 lü olsun diye ben de ocak i görelim istiyorum bakalim hayirlisi sağlıkla gelsin minnoslar senin hazırlıklar bitti mi az kaldı paşaya kavuşmanıza

oy maşallah yaa :)) inş Doğuma faydası olur bu hareketlerin bence

bgn bana doktor ilaç yazmadı. Viks sür boynuna boğazına dedi

Kilolu başladım ondan canım senin kaç kilo oldu

Kuzuna rabbim şifa versin benim oglanda okuldan geldi burnu çeşme ggibi akıyor
benim de 14-15 civarı galiba. 70 el başlamıştım. İlk oğlumda 16 ile bitirdim inş bunda da öyle olur, boyum 1.75 diye doktorum alabilirsin 16 ya kadar demişti
senin oğlana da geçmiş olsun canım. Gerekirse maske tak çok yaklaşma. Valla şuan okadar zor geçiriyorum ki, eşim 10 gibi geliyor. Oğlumun ateşi birden çıktı yine , uğraştım biraz sızdı kaldı. Diken üstündeyim

Duş aldır canım kuzuya iyi geliyor sacini kurut ama

Boyumuz aynı 1.74 benim boyda

Aşağıya inince doğum yakın mi demek ? Benim de perşembe kontrol var bakalım ek son 32 de gitmistim

Şuan anlattıklarında kendimi gördüm bizim miniğim kafası böbrek tarafındaymış bugün kontrolde dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…