İnşallah canım az kaldı bitcek hepsi. Boşuna dememişler cennet anaların ayaklarının altında diye. Anne olmak zormuş annemi daha iyi anlıyorum canım annem :)çok geçmiş olsun canım. gastrit benim de çok fena. 3 şişe gaviscon bitirdim 1 ayda. baş ağrıları mide yanması nefes darlığı bunaltıyor ama doğumla hepsi geçicek inşallah sabır.
Benimkinin de başı yukarda ayaklar aşağıda ayagi çıkacak sanıyorumBenim ki aşağıdaymış ama göğsümün altına ayağını sokuyor maalesef :)
Ya ben de böyle düşüneceğimi bildiğim için hep dedim ki dibimden ayırmıcam ortamızda yatırcam kucağımdan indirmicem :))) Daha bebek hayatımızda yokken de diyordum anneyle babayla yatılmaz bebekkenden alıştırmak lazım vs. Resmen taş kalpliymişim. Şimdi bebeğime karşı pamuk gibi kalbim var çünkü o benim pamuğumÖyle güzel seviliyor ki daha karnında insan sevmeye başlıyor o 9 aylık süreç bence tamamen bağlanma hissi oluşsun diye o kadar uzun anneliğe hazırlıyor bizi, beni biliyorsunuz nasıl sabırsızdım 32. Haftadan beri artık kavuşmak istiyorum diyip duruyordum dua saatine geldi de erkenden kavuştum ama bi de kuvozde olmasa yanımda olsaydı daha ne isterdim ki :/ şimdi sabahı sabah edemiyorum kızımı göreceğim diye heyecandan uyuyamıyorum öyle minik ki öyle şirin ki nasıl sevilmez o mucize hala inanamıyorum, şey diyordum ya ben 6 Aydan sonra odasını ayıracağım diye şimdi eşime boşuna oda yaptık ben onu koynumdan bile ayırmayacağım diyorum
Ya ayak aşağıda olunca ağrı çok oluyormuş sende de öyle miBenimkinin de başı yukarda ayaklar aşağıda ayagi çıkacak sanıyorum
Masallah kuzuna canim ❤ hadi bakalim aaglicakla gelsinn minnosuun ❤Bugün kontrolümüz vardı kızlar nstde 100 e vuran her seviyeden şancı cıktı ama ben sadece bir kez kasılma hissettim doktor şaşırdı ilk doğumunda da böyleydi, bebek aşağı inmiş karnın çok gergin dedi gün vermedi yine bisey olursa gel dedi şükür iyi kuzum 2900 olmuş tatil sonrası tekrar gidicez inşallah beklerse kuzum
Bu arada hep kasılmaları soruyoruz ben de tek kasılma hissediyorum sık olursa sorun teşkil eder mi dedim arka arkaya olması rahmin açılmasına sebep olur ard arda olursa gel nst çektir dedi hep konuşuyorduk sizle paylaşmak istedim
Ben niye 1.63 fındık kadar boyumla 26 kilo aldım yaDuş aldır canım kuzuya iyi geliyor sacini kurut ama
Boyumuz aynı 1.74 benim boyda
Günümüz aynı oldu canım. 28 aralık cuma sezaryen tarihimizSanada artık gün verir canım drun
Benim kizim da 41+3de geldiBenim oğlanın gelmeye hic niyeti yok herhalde derken doktorumun instagraminda bi hastasina denk geldim inanamadım kizlar. Bir kadın 3 yil aradan sonra 2.bebegini ssvd ile tam 41+5 te bebegini kucağına almis. Üstelik bebis 4200 gr :) beklemek istersen benim doktor sonuna kadar bekliyor yani...pek müdahaleden yana degil epidurali bile cok cok gerek olmadıkça takmak istemiyo. Ama zaman geçtikçe ben endişeleniyorum...keske zamanında gelse oglus 40i gormesek
Yapmasan olmuyo yapsan bişey olsa insan endişelenmeye başlıyo.bel agrısı zaten normal artıkta .inşallah yorgunluktandır .Ay kızlar bugun temizlik yaptım şuan regl sancısı bi sancım var bide paZara gittik eşimle bacaklarım açılsın dedim kalcam da agrı vardı. Belim koptu sandım inşallah doğum sancısı çekmiyorumdur
Cok gezince benimde ole oluyor...agri degilde.geriliyo .. degildir herhalde sanci :)Ay kızlar bugun temizlik yaptım şuan regl sancısı bi sancım var bide paZara gittik eşimle bacaklarım açılsın dedim kalcam da agrı vardı. Belim koptu sandım inşallah doğum sancısı çekmiyorumdur
Banada Dr Kasım 19 kontrolümüz de bu çocuk Aralık'ta doğar dedi Aralık ortasında sancılandim serumnile durdurdu geçen perşembe kanala girdi çok aşağıya inmeden alalım dedi Aralık sonunda geliyor paşa
Senin paşa bakalım nasıl yol izleyecek.annesi
Aaaa sagol canim.merak ediyodum.)Bugün kontrolümüz vardı kızlar nstde 100 e vuran her seviyeden şancı cıktı ama ben sadece bir kez kasılma hissettim doktor şaşırdı ilk doğumunda da böyleydi, bebek aşağı inmiş karnın çok gergin dedi gün vermedi yine bisey olursa gel dedi şükür iyi kuzum 2900 olmuş tatil sonrası tekrar gidicez inşallah beklerse kuzum
Bu arada hep kasılmaları soruyoruz ben de tek kasılma hissediyorum sık olursa sorun teşkil eder mi dedim arka arkaya olması rahmin açılmasına sebep olur ard arda olursa gel nst çektir dedi hep konuşuyorduk sizle paylaşmak istedim
Merhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. 35+5 deyim. Kızımın kilosu 2756 gr boyu 49 cm haftası ile kilosu uyumlu. Böbreğime ve kaburgama vuruyordu kafası oradaymış. İlk kez Doğumu konuştuk doktorum sezeryan olmamı istiyor oysaki ben normal olsun istiyordum. İlk hamileliğim ve cahilliğim had safhada. Hastalığım dolayısıyla bebeğin içerde çok kalmamasını. Ani anne ve bebek ölümüne neden olacağını anlattı riskleri vs. Şuan kafam almak bullak ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hamileliğim sıkıntısız geçirdim sayılır şimdi ne olacak bilmiyorum. Eğer Bursa’da yaparsa sezeryanı 13 Ocak’ta alırım diyor. İstanbul’da doğacak olursa gün söylemedi. Sezeryan yapan arkadaşlar yardımcı olun nasıl bir süreç bekliyor. Ağrılarım aylarca oldu diyende var sağlıksız diyende var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Sezeryan sonrası kaç gün hastanede kalınıyor. Kaç gün sonra normal hayata dönülüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum
Benimki yuzde 20 uyuyo sanirim..gumbur gumbur gece gunduz..cikinca cok merak ediyorum...oyle olursa yandikvalla uyuyorlarken hareketlerini pek hissedemeyiz diye biliyorum , 7nci aydan sonra gunun yuzde 80nini uyuyarak gecirirlermis cunku.Seninki cok hareketli galiba:)
Canım lupus hastasıyım bağışıklık sistemi ters çalışması. 2005 den beri tedavi görüyordum. Doktorlarım çocuk doğurmamın çok büyük problem olacağını söylediler. Allah yüzüme baktı hastalığım hafifledi doktorum izin verdi kaldım hamile. Sürekli perinatolog takibindeyim zaten. Çocukta ve bende ani ölüm riski çok fazla o yüzden sezeryan istiyorNe hastalığın vardi ki canim sezeryan istiyor dr ? Aramızda 1 hafta var dr bana ne diyecek cok merak ediyorum sıkıntı yaşamadan geçiyor benim hamileliğim sukur .Sezeryan da sıkıntısı olmayanlar 1 gun yatıp çıkıyor en fazla 2 gun
aynen canım o teorilerle pratikler birbirini tutmuyormuş şimdi 2 dk göreyim bebeğimi diye yalvarıyorum hemşirelereYa ben de böyle düşüneceğimi bildiğim için hep dedim ki dibimden ayırmıcam ortamızda yatırcam kucağımdan indirmicem :))) Daha bebek hayatımızda yokken de diyordum anneyle babayla yatılmaz bebekkenden alıştırmak lazım vs. Resmen taş kalpliymişim. Şimdi bebeğime karşı pamuk gibi kalbim var çünkü o benim pamuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?