2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aynı haftadayız seninle bugün ebe söyledi 10 dk yi geçmediği sürece sıkıntı olmaz dedi normal yani.Bir de karnı sevmek bile etkilermiş artik cok yapma dedi

Cok dogru bilgiler vermisler, 1 memeyi ortalama 20 dk boyunca etkin bir sekilde emmesi lazim, ebenin dedigi gibi yutkunmasini takip etmek gerekiyor, Ben yanagini oksardim ya da ayaklarini gidiklarimdim uyuya kalmasin diye :) ama saatli emzirmek anlamina gelmiyor tabi 2 saatte 1 emzirmek, agladikca memeye koymak lazim :)

Aynı haftadayız seninle bugün ebe söyledi 10 dk yi geçmediği sürece sıkıntı olmaz dedi normal yani.Bir de karnı sevmek bile etkilermiş artik cok yapma dedi
Dikkat ederim bundan sonra bende. En son 1 ay once gittim doktor bundan sonra sıklaştırırız randevuları dedi şuan hic bi bilgim yok korkmaya da basladım

Canım son iki gündür azalma var ama hareketleri sert canımı acıtıyor genel olarak ben burdayım hissettiriyor kendini
Evet evet kıpırdadı mı neresi olduğunu çok rahat tahmin ediyorum amam nadir kıpraşıyor

Maşallah minnoşa canım

Merhaba kizlar. Uzun zamandir foruma giremiyordum. Geldim gördüm ki bazı bebişler gelmişler hoş gelmişler
Allah annelerine babalarına bağışlasın. Hayırlı evlat olsun her biri
Benim gibi hasretle bebeklerini bekleyen hamiş arkadaşlarıma da Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Özlemişim bu topigi. İnşallah bundan sonra buradayım

Merhaba canım hamile kalmayı beklediğimiz sayfada birlikte idik seni gormek güzel

Merhaba canım hamile kalmayı beklediğimiz sayfada birlikte idik seni gormek güzel
Evet canım. Gebelik haberlerimizi paylaştığımız ilk insanlar olduk. Çok sukur bu günlere gelebildik. İnsallah doğum haberlerimizi de veririz birbirimize
Senin sezeryandı dimi? Hayırlısıyla ne zaman geliyor Ömercik

Canım 28/12/2018 cuma doğum yapacağım canım sezeryan ile doğum yapacağım

20 dakka cık degıl mı 10 dakıka anca surıyor emmesı

Ben her gün rezene demleyip içiyorum. Bir de sezaryen olan bir arkadaşım bitkisel bir damla önermişti, hatta hastanede yanında götür doğumdan hemen sonra kullandım foşur foşur süt geldi demişti Doktoruma sordum o da onayladı. Aldım ben de. Galaktago adı. Kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…