Çok hareketlenip vurunca baya çıkacak sanıyorum dün tirstim bayaYa ayak aşağıda olunca ağrı çok oluyormuş sende de öyle mi
Sağol canım hepimizinki inşallahMasallah kuzuna canim ❤ hadi bakalim aaglicakla gelsinn minnosuun ❤
Aminnn canim Evet 2 hafta öndeydi ama heralde artık normale dönüyor 1 haftada 80 gr almış ,sağlıklı olsun vakitli gelsin kiloya takilmiyorum. Bugun nstde 100 e vuran sancim kasılmadan sonra cikti tesadüf mü bilmiyorum inşallah güzel geçer ssenin kontrol de canımAaaa sagol canim.merak ediyodum.)
Gecen hafta nst iyiydi... 2 gunluk kasilma sonucu bakalim yarin nasil cikicak..
Bu arada bebis onde gidiyo sanirim..masallah hayirli zamanda dogsun
Allahım ıkınızınde yuzune guler ıkınızıde bırbırınızeagıslasın InsaAllah.sezeryanılk gun zor yruyunce acılıyorsun onrakı gunler kendıısını kendınhalledıorsun normal dogumda da kesı atıldı mı aynı hesap oluyor . Bak ben ılk gun cok mırıldandım amagectı sayılır bugun 12 gun olduCanım lupus hastasıyım bağışıklık sistemi ters çalışması. 2005 den beri tedavi görüyordum. Doktorlarım çocuk doğurmamın çok büyük problem olacağını söylediler. Allah yüzüme baktı hastalığım hafifledi doktorum izin verdi kaldım hamile. Sürekli perinatolog takibindeyim zaten. Çocukta ve bende ani ölüm riski çok fazla o yüzden sezeryan istiyor
Genelde karnındaki haliyle benzerlik gösteriyorlar senin kız pek uykuyu sevmeyecek galiba sen uyu bol bol şimdiden:)Benimki yuzde 20 uyuyo sanirim..gumbur gumbur gece gunduz..cikinca cok merak ediyorum...oyle olursa yandik
Cnm bebek ve senın için risk teşkil ediyorsa hiç deneme normal doğumu çünkü seni neyin beklediği tamamen belirsiz ama en azından sezeryan da az çok tahmin ediyorsun herkeste genelde aynı süreç gaz çıkarma ilk ayağa kalkma süt gelme ve dikiş ağrısı ben senin yerinde olsam riske atmazdımMerhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. 35+5 deyim. Kızımın kilosu 2756 gr boyu 49 cm haftası ile kilosu uyumlu. Böbreğime ve kaburgama vuruyordu kafası oradaymış. İlk kez Doğumu konuştuk doktorum sezeryan olmamı istiyor oysaki ben normal olsun istiyordum. İlk hamileliğim ve cahilliğim had safhada. Hastalığım dolayısıyla bebeğin içerde çok kalmamasını. Ani anne ve bebek ölümüne neden olacağını anlattı riskleri vs. Şuan kafam almak bullak ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hamileliğim sıkıntısız geçirdim sayılır şimdi ne olacak bilmiyorum. Eğer Bursa’da yaparsa sezeryanı 13 Ocak’ta alırım diyor. İstanbul’da doğacak olursa gün söylemedi. Sezeryan yapan arkadaşlar yardımcı olun nasıl bir süreç bekliyor. Ağrılarım aylarca oldu diyende var sağlıksız diyende var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Sezeryan sonrası kaç gün hastanede kalınıyor. Kaç gün sonra normal hayata dönülüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum
Öyleyse bende yandım zaten her gören bu fena olacak diyorGenelde karnındaki haliyle benzerlik gösteriyorlar senin kız pek uykuyu sevmeyecek galiba sen uyu bol bol şimdiden:)
Canım lupus hastasıyım bağışıklık sistemi ters çalışması. 2005 den beri tedavi görüyordum. Doktorlarım çocuk doğurmamın çok büyük problem olacağını söylediler. Allah yüzüme baktı hastalığım hafifledi doktorum izin verdi kaldım hamile. Sürekli perinatolog takibindeyim zaten. Çocukta ve bende ani ölüm riski çok fazla o yüzden sezeryan istiyor
Bana benzemicek yani..ben bayilirim uykuyu..musait olan yerde uyurum :)Genelde karnındaki haliyle benzerlik gösteriyorlar senin kız pek uykuyu sevmeyecek galiba sen uyu bol bol şimdiden:)
Gorebildin mi minigi canim..aynen canım o teorilerle pratikler birbirini tutmuyormuş şimdi 2 dk göreyim bebeğimi diye yalvarıyorum hemşirelerepansuman için hastaneye geldik de
Haftasından ileri cikmasi erken dogmayi ilgilendirmezmis anca gelisimi yuksek dogarmis hee olurda erken gelecegi tutarsa o bebeginle alakalıdırKızlar merhaba ben 35+1 deyim,bugün bebeğimi görmeye gittik. 36+3 günlük ve 3 kiloymuş. Böyle olunca bebeğim erken mi gelir sizce? Kilosunu da içtiğim demir ilaçlarına bağlıyorum günlük 5 tane demir, vitamin ilaçları kullanıyorum bebeğim de kilo aldı demek ki
hayır canım hiçbişey söylememişti. doktorumda beklemiyordu böyle birşeyi çnkü hep takip ederdi nasıl olmuş diyede sormadım valla heyecandan :)Canim daha once suyu hakkinda birsey demislermiydi suyla alakali sen fark ettin mi suyun mu gelmisti
Bizimki gece bile hareket ediyor wc uyaniyorum biyerlerini cikarmişvalla uyuyorlarken hareketlerini pek hissedemeyiz diye biliyorum , 7nci aydan sonra gunun yuzde 80nini uyuyarak gecirirlermis cunku.Seninki cok hareketli galiba:)
Günlük 5 tanemi nasıl içiyonuz .ben ne saglık ocagının verdiği vitamini nede dr verdiği kan hapını içebildim mide bulantısından.Kızlar merhaba ben 35+1 deyim,bugün bebeğimi görmeye gittik. 36+3 günlük ve 3 kiloymuş. Böyle olunca bebeğim erken mi gelir sizce? Kilosunu da içtiğim demir ilaçlarına bağlıyorum günlük 5 tane demir, vitamin ilaçları kullanıyorum bebeğim de kilo aldı demek ki
21.12.2018 canım1- @Jane Austen
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35
6-@cnmsncnm
7- A aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb
12-?
Doğum tarihleri olmayan arkadaşlar bildirebilir mi liste için
Canım bende acil sezeryen olduğum gebelik kolestazından dolayı, eğer bir rahatsızlığın varsa hiç riske atma hem kendin için hem bebek için, ne güzel bu haftalara kadar gelmişsin güzel güzel, sezeryen anında ne o spinal iğnesini ne bişiy hiç bir acı ağrı hissetmedim, sonra yatağıma getirdiler alt tarafım uyuşuktu 4 saat gene hiç bişiy hissetmedim gayet rahattım, sonra yavaştan sancılar gelmeye başladı hemen ağrı kesici yapıldı, 2 saat içinde de uyuşukluğum geçti ve üzerimi giydirip bir ağrı kesici daha yapıldı gaz çıkardın mı diye soruyorlar sürekli bu çok önemli bişiymiş utanmadan çıkardım demek gerekiyormuş :))) gaz wc konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür, ilk ayağa kaldırmada biraz zorluyorlar insanı ben kalkamıyorum canım acıyor şimdi kalkmak istemiyorum desem de neredeyse zorla kaldırdılar yürümek gerekiyormuş illa ama o ilk kalkış zordu diğerlerinde kendim kalktım tek başıma wc ye gittim her seferinde diğerinden daha fazla adım attım, sezeryenin ertesi gününde taburcu oldum, şuan 5. Gun babam ve ablam yanıma geldiler onlara kahvaltı hazırlayacak kadar iyiydim tek başıma duşuma da girdim şuanda sadece oturup kalkarken dikkat ederek oturmak kalkmak gerekiyor o kadar, başta insan geçmeyecek acısı sanıyor ama geçiyor İnan korkma yani yeter ki sen ve bebeğin sağlıklı olunMerhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. 35+5 deyim. Kızımın kilosu 2756 gr boyu 49 cm haftası ile kilosu uyumlu. Böbreğime ve kaburgama vuruyordu kafası oradaymış. İlk kez Doğumu konuştuk doktorum sezeryan olmamı istiyor oysaki ben normal olsun istiyordum. İlk hamileliğim ve cahilliğim had safhada. Hastalığım dolayısıyla bebeğin içerde çok kalmamasını. Ani anne ve bebek ölümüne neden olacağını anlattı riskleri vs. Şuan kafam almak bullak ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hamileliğim sıkıntısız geçirdim sayılır şimdi ne olacak bilmiyorum. Eğer Bursa’da yaparsa sezeryanı 13 Ocak’ta alırım diyor. İstanbul’da doğacak olursa gün söylemedi. Sezeryan yapan arkadaşlar yardımcı olun nasıl bir süreç bekliyor. Ağrılarım aylarca oldu diyende var sağlıksız diyende var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Sezeryan sonrası kaç gün hastanede kalınıyor. Kaç gün sonra normal hayata dönülüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum
Yok canım göstermediler pansuman için gidip süt De götürmüştüm bi şansımı deneyeyim dedim ama çok inatlar göstermedilerGorebildin mi minigi canim..
:-( insan kendi bebegini gorememeside zoruna gider ama kizin iyiligi icin kuzum sabret az kaldi allahin izni ile en yakin zamanda kucagina alip eve gideceksin uzme kendini allah yardimcin olsunYok canım göstermediler pansuman için gidip süt De götürmüştüm bi şansımı deneyeyim dedim ama çok inatlar göstermediler
Aynen canım zaten daha hastaneye vardığımda gözlerimden yaşlar dökülüyor iyiydi çok şükür büyük bir sorunu yok bebişimin ama gene de orada bırakıp 2 günde bi sadece 3 dk görebilmek çok koyuyor insana:-( insan kendi bebegini gorememeside zoruna gider ama kizin iyiligi icin kuzum sabret az kaldi allahin izni ile en yakin zamanda kucagina alip eve gideceksin uzme kendini allah yardimcin olsun
Canım benim geçecek bu günler koynunda uyutcaksın Allahım en kısa zamanda eve götürmeni nasip etsinaynen canım o teorilerle pratikler birbirini tutmuyormuş şimdi 2 dk göreyim bebeğimi diye yalvarıyorum hemşirelerepansuman için hastaneye geldik de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?