2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar iyi akşamlar. tek tek alıntı yapamadım. genel olarak yazayım. hepinize tek tek teşekkür ederim. perşembe gecesi heyecandan uyuyamadım tabi. çok bakamadım burayada. merak edip sordugunuz içinde teşekkür ederim. anca kendimi toparlayabildim. cuma sabah 7 de yatışım yapıldı 8.40 da içeri aldılar ama böyle bir heyecan korku yok. kaçmamak için zor tuttum kendmi. eşimle birlikte ameliyathaneye indik. eşimi almadılar içeri ama. neyse işte ben aşırı apnaik yaptım. korkudan ağlayıp durdum :)) bütün ekip beni sakinleştirmekle ugraştı. spinal iğnesini hiç hissetmedim. ama sonrası benm için pekte güzel değildi beni rahatsız etti çok o süreç :) neyseki sonunda oğluşum dogdu ve giydirip getirdiler foto falan çektiler. sonrası malum beni halledip odaya çıkardılar. ağrılarım yüzünden bebeğime odaklanamadım ama çok değişik bir duygu. :) sağl salim kavuştum bebegime. darısı hepinizin başına inşallah. şuan uyuyor paşam. yalnız gündüz uyuyup geceleri bizi uyutmuyor teyzeleri :) çok şkr herşey yolunda. korktugum herşey boşunaymış. bilen arkadaşlar varsa çok korkularım oluyodu ama hepsi boşa çıktı çok şkr :)) varsa benm gibi olan takmayın canlarım :) diğer dogum yapan arkadaşlarada çok geçmiş olsun sağlıkla büyütelim inşallah:) hepiniz kendinze iyi bakın kızlar girebildikçe yazarım :) öpüldünzzzzz :))

Ya sezeryan ağrısını arkadaslarım 3 gün azalarak çektiler. Normal hayata 10 günde döndüler kim böylr korkutuyor insanları anlamıyorum ya. Benim tek endişem göbek sezeryanda zor eriyor ama normal doğumda daha kolay toparlanıyor o kadar yani. Siz doktorunuzun ameliyatına güveniyorsanız endişe etmeyin.

Kuzum karnindaymiş gibi dusun aglama artik cok yiprandin sende
bak biz Hiç gormedik kokusunu duymadik sabret insallah yarin cikartirlar minigini sen hastanede yatiyorsun evdesin dimi cnm

Kuzum karnindaymiş gibi dusun aglama artik cok yiprandin sende
bak biz Hiç gormedik kokusunu duymadik sabret insallah yarin cikartirlar minigini sen hastanede yatiyorsun evdesin dimi cnm
Evdeyim canım ben, aynen ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimi de gönderdim Bugün şehir dışına, 1 hafta öncesinde planlar yapıyorduk şehir dışına gideceksin ben tel kalacağım inşaallah doğurmam o sırada diye konuşuyorduk arkadaşlarını arayacaktım eğer sancım falan olursa hiç birine gerek kalmadı Doğum bile oldu :)

Öyleyse bende yandım zaten her gören bu fena olacak diyorEşimde Düz duvara tırmanırmış zaten beni neyin beklediğini çok merak ediyorum

Bana benzemicek yani..ben bayilirim uykuyu..musait olan yerde uyurum :)
Kolay gele size kızlar benimki de gececi gündüz uyuyup gece uyanik kalacak zannimca abisi güzel uyurdu ben uyandırmadan emmeye bilr uyanmazdı ama sabah 5te ayaktaydım bakalim bu paşa nasıl olacak

Hadi yaa uzuldum...iyi mi peki.ne zaman eve vericekler.
İyi aslında bebişim yani öyle gorunuyor, başta bize 7 gun denildi o da yarın doluyor, ama dün çocuk doktoru duruma bakacağız illa 7 gun demedik en az 7 gun demek istedik falan dedi, emzirme için çağıracaklarmış

Canım bu sanırım.anne ve bebeğe bağlı bir durum benim bebeğim de önden gidiyordu doktor 32. Haftamda erken gelebilme ihtimalinden bahsetti çok yorma kendini dedi ki benim de zaten sık sık kasılmaların başlamıştı şimdi de ocak i görürsek iyi diyor doktorum

Ya bak her sehirdisina gittiginde bi telasli evhamli oluyordun öyle bir derdinde yok artik allaha sukur agrin acinda hafiflemistir atlattin sayilir sabret azdaha kuzum kuZun eminellerde sen simdi sutunu nasıl arttirabilirsin ne yemen lazim
Ne icmen lazim onlari dusun aglama gozunu sevim bak rabbim sana evlat verdi kaybindan sonra çok aratmadı feryadini duydu erkenden birseyler bahane oldu dogumun yapildi saglam allaha sukur bebeginde en yakin zamanda evine gelecek şükret kuzum sabret dua et

çok geçmiş olsun canım, bence de hiç riske atmana gerek yok. Önemli olan sağlıkla doğması. Şekli çok da önemli deil.. ben olsam uygun gördüğü ilk an almasını isterdim, yeterince büyüdüler zaten artık ..

Kuzum iyi olsun da gerekirse bikac gün daha sabret çok zor eminim ama kızının iyiliği için, hastaneden çıkınca da dikkatli olman lazım enfeksiyon vs karşı sen güç topla o yokken ki evine gelince ona güzelce bak annesi

Sabir canim
Cok haklisin...aklin orda..cok sukurki iyi kontrol amacli sanirim..bugunumuze sukur.iyi dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…