Ya sezeryan ağrısını arkadaslarım 3 gün azalarak çektiler. Normal hayata 10 günde döndüler kim böylr korkutuyor insanları anlamıyorum ya. Benim tek endişem göbek sezeryanda zor eriyor ama normal doğumda daha kolay toparlanıyor o kadar yani. Siz doktorunuzun ameliyatına güveniyorsanız endişe etmeyin.Merhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. 35+5 deyim. Kızımın kilosu 2756 gr boyu 49 cm haftası ile kilosu uyumlu. Böbreğime ve kaburgama vuruyordu kafası oradaymış. İlk kez Doğumu konuştuk doktorum sezeryan olmamı istiyor oysaki ben normal olsun istiyordum. İlk hamileliğim ve cahilliğim had safhada. Hastalığım dolayısıyla bebeğin içerde çok kalmamasını. Ani anne ve bebek ölümüne neden olacağını anlattı riskleri vs. Şuan kafam almak bullak ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hamileliğim sıkıntısız geçirdim sayılır şimdi ne olacak bilmiyorum. Eğer Bursa’da yaparsa sezeryanı 13 Ocak’ta alırım diyor. İstanbul’da doğacak olursa gün söylemedi. Sezeryan yapan arkadaşlar yardımcı olun nasıl bir süreç bekliyor. Ağrılarım aylarca oldu diyende var sağlıksız diyende var. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Sezeryan sonrası kaç gün hastanede kalınıyor. Kaç gün sonra normal hayata dönülüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum
Kuzum karnindaymiş gibi dusun aglama artik cok yiprandin sendeAynen canım zaten daha hastaneye vardığımda gözlerimden yaşlar dökülüyor iyiydi çok şükür büyük bir sorunu yok bebişimin ama gene de orada bırakıp 2 günde bi sadece 3 dk görebilmek çok koyuyor insana
Hadi yaa uzuldum...iyi mi peki.ne zaman eve vericekler.Yok canım göstermediler pansuman için gidip süt De götürmüştüm bi şansımı deneyeyim dedim ama çok inatlar göstermediler
Evdeyim canım ben, aynen ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimi de gönderdim Bugün şehir dışına, 1 hafta öncesinde planlar yapıyorduk şehir dışına gideceksin ben tel kalacağım inşaallah doğurmam o sırada diye konuşuyorduk arkadaşlarını arayacaktım eğer sancım falan olursa hiç birine gerek kalmadı Doğum bile oldu :)Kuzum karnindaymiş gibi dusun aglama artik cok yiprandin sende
bak biz Hiç gormedik kokusunu duymadik sabret insallah yarin cikartirlar minigini sen hastanede yatiyorsun evdesin dimi cnm
Öyleyse bende yandım zaten her gören bu fena olacak diyorEşimde Düz duvara tırmanırmış zaten beni neyin beklediğini çok merak ediyorum
Kolay gele size kızlar benimki de gececi gündüz uyuyup gece uyanik kalacak zannimca abisi güzel uyurdu ben uyandırmadan emmeye bilr uyanmazdı ama sabah 5te ayaktaydım bakalim bu paşa nasıl olacakBana benzemicek yani..ben bayilirim uykuyu..musait olan yerde uyurum :)
İyi aslında bebişim yani öyle gorunuyor, başta bize 7 gun denildi o da yarın doluyor, ama dün çocuk doktoru duruma bakacağız illa 7 gun demedik en az 7 gun demek istedik falan dedi, emzirme için çağıracaklarmışHadi yaa uzuldum...iyi mi peki.ne zaman eve vericekler.
Sabretmek çok zormuş yaS Sevimlipanduf canim cok uzucu bir durum ama bebeginin iyiligi icin vardir bir bildikleri demekki gostermiyorlar bir de su yonde dusun gorsen ayrilmasi daha cok koyacak sana az daha sabir canim
Bugun sanki daha iyi uyusa bile veriyom emiyo ama kilo alimi yok onu cok sikinti yaptim canm ya biraz toparlansaydiPnarMracAlya nasılaın canım naptın bebısın uyanıyor mu
Cok şükür seni sormali canim iyi misinIyi aksamlar annisler nasilsiniz
Canım bu sanırım.anne ve bebeğe bağlı bir durum benim bebeğim de önden gidiyordu doktor 32. Haftamda erken gelebilme ihtimalinden bahsetti çok yorma kendini dedi ki benim de zaten sık sık kasılmaların başlamıştı şimdi de ocak i görürsek iyi diyor doktorumKızlar merhaba ben 35+1 deyim,bugün bebeğimi görmeye gittik. 36+3 günlük ve 3 kiloymuş. Böyle olunca bebeğim erken mi gelir sizce? Kilosunu da içtiğim demir ilaçlarına bağlıyorum günlük 5 tane demir, vitamin ilaçları kullanıyorum bebeğim de kilo aldı demek ki
Hastanede duran bir yakının var mı canımSabretmek çok zormuş yayarın göreceğim miniğimi
Ya bak her sehirdisina gittiginde bi telasli evhamli oluyordun öyle bir derdinde yok artik allaha sukur agrin acinda hafiflemistir atlattin sayilir sabret azdaha kuzum kuZun eminellerde sen simdi sutunu nasıl arttirabilirsin ne yemen lazimEvdeyim canım ben, aynen ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimi de gönderdim Bugün şehir dışına, 1 hafta öncesinde planlar yapıyorduk şehir dışına gideceksin ben tel kalacağım inşaallah doğurmam o sırada diye konuşuyorduk arkadaşlarını arayacaktım eğer sancım falan olursa hiç birine gerek kalmadı Doğum bile oldu :)
iyiyiz canim bi sikinti yok cok sukur bazen kasiliyorum arada persembe foktora gdecegiz insallah bakalim minik 3 haftada ne kadar olmusCok şükür seni sormali canim iyi misin
çok geçmiş olsun canım, bence de hiç riske atmana gerek yok. Önemli olan sağlıkla doğması. Şekli çok da önemli deil.. ben olsam uygun gördüğü ilk an almasını isterdim, yeterince büyüdüler zaten artık ..Canım lupus hastasıyım bağışıklık sistemi ters çalışması. 2005 den beri tedavi görüyordum. Doktorlarım çocuk doğurmamın çok büyük problem olacağını söylediler. Allah yüzüme baktı hastalığım hafifledi doktorum izin verdi kaldım hamile. Sürekli perinatolog takibindeyim zaten. Çocukta ve bende ani ölüm riski çok fazla o yüzden sezeryan istiyor
Kuzum iyi olsun da gerekirse bikac gün daha sabret çok zor eminim ama kızının iyiliği için, hastaneden çıkınca da dikkatli olman lazım enfeksiyon vs karşı sen güç topla o yokken ki evine gelince ona güzelce bak annesiİyi aslında bebişim yani öyle gorunuyor, başta bize 7 gun denildi o da yarın doluyor, ama dün çocuk doktoru duruma bakacağız illa 7 gun demedik en az 7 gun demek istedik falan dedi, emzirme için çağıracaklarmış
Sabir canimİyi aslında bebişim yani öyle gorunuyor, başta bize 7 gun denildi o da yarın doluyor, ama dün çocuk doktoru duruma bakacağız illa 7 gun demedik en az 7 gun demek istedik falan dedi, emzirme için çağıracaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?