- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ay bacim ayni benim kafamdasin sanki hic aci agri olmucak oralari dusunmuyorum tek dusundugum eski halime donebilirmiyimYa sezeryan ağrısını arkadaslarım 3 gün azalarak çektiler. Normal hayata 10 günde döndüler kim böylr korkutuyor insanları anlamıyorum ya. Benim tek endişem göbek sezeryanda zor eriyor ama normal doğumda daha kolay toparlanıyor o kadar yani. Siz doktorunuzun ameliyatına güveniyorsanız endişe etmeyin.
Canım ya o zaman hiç riske atma bak burda sezeryan olup gayet normal doğum yapmış gibi arkadaşlar var.once sagligin ve bebeginCanım lupus hastasıyım bağışıklık sistemi ters çalışması. 2005 den beri tedavi görüyordum. Doktorlarım çocuk doğurmamın çok büyük problem olacağını söylediler. Allah yüzüme baktı hastalığım hafifledi doktorum izin verdi kaldım hamile. Sürekli perinatolog takibindeyim zaten. Çocukta ve bende ani ölüm riski çok fazla o yüzden sezeryan istiyor
Yok canım kimse evdeyim ben deHastanede duran bir yakının var mı canım
Günlük 5 tanemi nasıl içiyonuz .ben ne saglık ocagının verdiği vitamini nede dr verdiği kan hapını içebildim mide bulantısından.
Aynen çok şükür bin şükür bebeğim sağlıklı ben iyileşiyorumYa bak her sehirdisina gittiginde bi telasli evhamli oluyordun öyle bir derdinde yok artik allaha sukur agrin acinda hafiflemistir atlattin sayilir sabret azdaha kuzum kuZun eminellerde sen simdi sutunu nasıl arttirabilirsin ne yemen lazim
Ne icmen lazim onlari dusun aglama gozunu sevim bak rabbim sana evlat verdi kaybindan sonra çok aratmadı feryadini duydu erkenden birseyler bahane oldu dogumun yapildi saglam allaha sukur bebeginde en yakin zamanda evine gelecek şükret kuzum sabret dua et
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt miniğini :)kızlar iyi akşamlar. tek tek alıntı yapamadım. genel olarak yazayım. hepinize tek tek teşekkür ederim. perşembe gecesi heyecandan uyuyamadım tabi. çok bakamadım burayada. merak edip sordugunuz içinde teşekkür ederim. anca kendimi toparlayabildim. cuma sabah 7 de yatışım yapıldı 8.40 da içeri aldılar ama böyle bir heyecan korku yok. kaçmamak için zor tuttum kendmi. eşimle birlikte ameliyathaneye indik. eşimi almadılar içeri ama. neyse işte ben aşırı apnaik yaptım. korkudan ağlayıp durdum :)) bütün ekip beni sakinleştirmekle ugraştı. spinal iğnesini hiç hissetmedim. ama sonrası benm için pekte güzel değildi beni rahatsız etti çok o süreç :) neyseki sonunda oğluşum dogdu ve giydirip getirdiler foto falan çektiler. sonrası malum beni halledip odaya çıkardılar. ağrılarım yüzünden bebeğime odaklanamadım ama çok değişik bir duygu. :) sağl salim kavuştum bebegime. darısı hepinizin başına inşallah. şuan uyuyor paşam. yalnız gündüz uyuyup geceleri bizi uyutmuyor teyzeleri :) çok şkr herşey yolunda. korktugum herşey boşunaymış. bilen arkadaşlar varsa çok korkularım oluyodu ama hepsi boşa çıktı çok şkr :)) varsa benm gibi olan takmayın canlarım :) diğer dogum yapan arkadaşlarada çok geçmiş olsun sağlıkla büyütelim inşallah:) hepiniz kendinze iyi bakın kızlar girebildikçe yazarım :) öpüldünzzzzz :))
Canım bu sanırım.anne ve bebeğe bağlı bir durum benim bebeğim de önden gidiyordu doktor 32. Haftamda erken gelebilme ihtimalinden bahsetti çok yorma kendini dedi ki benim de zaten sık sık kasılmaların başlamıştı şimdi de ocak i görürsek iyi diyor doktorum
Doktorun öyle dediyse endişe etme benim 2.çocuğum ilki de erken gelmeye niyetlenmişti ilaçla geciktirdik şimdi de her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı umarım vakitlice sağlıkla gelirlerBenim karnımda çok sert kasılıyor ama Nst de çıkmıyor sancı felan. Erken doğum riski olmadığı için zamanında gelir dedi ama hayırlısı tabiki
Allah yardimcin olsun canim,en kisa zamanda kavusursun bebisine insYok canım kimse evdeyim ben de
Verdiğin bilgiler için allah razı olsun canım.Ü
Allahım ıkınızınde yuzune guler ıkınızıde bırbırınızeagıslasın InsaAllah.sezeryanılk gun zor yruyunce acılıyorsun onrakı gunler kendıısını kendınhalledıorsun normal dogumda da kesı atıldı mı aynı hesap oluyor . Bak ben ılk gun cok mırıldandım amagectı sayılır bugun 12 gun oldu
Sağol canım bilgi için. Dikiş ağrısı çok uzun sürüyormu. Kimsem yok bana bakacak bebeğe bakamaktan korkuyorum.Cnm bebek ve senın için risk teşkil ediyorsa hiç deneme normal doğumu çünkü seni neyin beklediği tamamen belirsiz ama en azından sezeryan da az çok tahmin ediyorsun herkeste genelde aynı süreç gaz çıkarma ilk ayağa kalkma süt gelme ve dikiş ağrısı ben senin yerinde olsam riske atmazdım
Saol canım benim :)Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt miniğini :)
Benimkin 2 hafta önden gidiyordu ama bu hafta pek kilo almamış bu yüzden suyu da fazla diye erken olabilir demişti doktor 32. Haftada izne ayrıldım o yüzdenbebegin gerinmesinden kastın ne anlamadim canım ben de sadece kasılma hissediyorum magnezyum biraz kasılmaları azaltıyor kullanmıyorsan doktoruna sorup alabilirsin
Benimki çok sert geriniyo gibi haraket ediyo çalkalanır gibi mesela enine yatıyoda sanki basını ayagını ittiriyo gibi bunlar bebek haraketi heralde.bide bi anda assagı tarafa baskı olup sanki tuvalete çok sıkışmışında kaçırcak gibi olmak bide karnın bi anda sert olması da kasılma heralde.
Bende sancı yok olsa çok çok ince .ama diger baskı çok oluyo.
Ben böyle tahöin ediyorum yinede bilen biri varsa bende takipteyim
Bebeğin gerinmesi derken karnınızın bir tarafı yüksekce oluyor o sanırım uzun sürmüyor acı veriyor bazen sert olursa ama kasılmada karniniz sertlesilir gibi oluyormus ve uzun sürmemesi önemli anlaşılıyor farkı kasılma cok olmuyor bende ama asıl bu haftadan sonra artarmis
Aslinda sana kim ne derse sana uymaz bence herkesin agri esigi durumu farkli ben cok rahattim ilk dogumumda insallah bunda da oyle olur ama kuzenimin esim sezeryan oldu bayagi kendine gelemedi,normal dogumda kimi hemen ayaklanıyor az dikisi oluyor yine baska bir akrabamin ic dis cok yirtigi oldu 20 gun sonra gordum dogumdan belkide daha sonra hala oturamiyordu islerini yapamıyordu o belli olmuyorSağol canım bilgi için. Dikiş ağrısı çok uzun sürüyormu. Kimsem yok bana bakacak bebeğe bakamaktan korkuyorum.
Ahh canım teşekkür ediyorum inşallah bende sağlıkla kavuşurum. Çok istedim allah biliyor şuan tek korkum bebeğe bakamamak kafamda milyon soru. Doğumda kimse olmayacak yanımda Doğum sonrasıda olmayacak.Canım bende acil sezeryen olduğum gebelik kolestazından dolayı, eğer bir rahatsızlığın varsa hiç riske atma hem kendin için hem bebek için, ne güzel bu haftalara kadar gelmişsin güzel güzel, sezeryen anında ne o spinal iğnesini ne bişiy hiç bir acı ağrı hissetmedim, sonra yatağıma getirdiler alt tarafım uyuşuktu 4 saat gene hiç bişiy hissetmedim gayet rahattım, sonra yavaştan sancılar gelmeye başladı hemen ağrı kesici yapıldı, 2 saat içinde de uyuşukluğum geçti ve üzerimi giydirip bir ağrı kesici daha yapıldı gaz çıkardın mı diye soruyorlar sürekli bu çok önemli bişiymiş utanmadan çıkardım demek gerekiyormuş :))) gaz wc konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür, ilk ayağa kaldırmada biraz zorluyorlar insanı ben kalkamıyorum canım acıyor şimdi kalkmak istemiyorum desem de neredeyse zorla kaldırdılar yürümek gerekiyormuş illa ama o ilk kalkış zordu diğerlerinde kendim kalktım tek başıma wc ye gittim her seferinde diğerinden daha fazla adım attım, sezeryenin ertesi gününde taburcu oldum, şuan 5. Gun babam ve ablam yanıma geldiler onlara kahvaltı hazırlayacak kadar iyiydim tek başıma duşuma da girdim şuanda sadece oturup kalkarken dikkat ederek oturmak kalkmak gerekiyor o kadar, başta insan geçmeyecek acısı sanıyor ama geçiyor İnan korkma yani yeter ki sen ve bebeğin sağlıklı olun
Canım hiç korkma ilk gün biraz ağrılı geçiyor ben 2. Sezeryanimi oldum uyuşukluk geçince kalkıp 2 tur atmanı istiyorlar ben 5 tur attım nekadar cok hareket edersen okadar cabuk toparlamışsın ertesi gün sadece dikiş yerimde biraz agrım vardı sadece yataktan kalkarken destek aldım taburcu olduk sonrada normal hayatıma döndüm hafif bir sizi kalmıştı ve 1 haftanın sonunda ne sezeryan ağrısı ne dikiş ağrısı hicbirseyim kalmadı sana tavsiyem canin açısada hareketli ol cok daha cabuk toparlarsınSağol canım bilgi için. Dikiş ağrısı çok uzun sürüyormu. Kimsem yok bana bakacak bebeğe bakamaktan korkuyorum.
Magnezyum takviyesi almıyorsan oyle oluyor artik son zamanlarda iyice mahvediyor insani kuzenime dr u hicbirsey vermemis sonra artik agrilarindan kımıldayamıyordu baska dr bi tahlil yapiyor kizin butun rezervleri bitmis doguma kadar vitamin mineral takviyesi yaptilarİyi aksamlar kizlar belimin sol tarafi kuyruk sokumuna kadar aci desem degil agri degil degisik birsey yuruyemiyorum lavabyabile milim milim
Adimlarlagidiyorum sanki kimildasam kırılacak gibi hissediyorum bunun sebebi nedirki sizlerdede varmi normalde belagrisi sırt agrisi olurdu ama buseferki kuyruksokumu ve belkısımı yanliş hareket yapiyorum sanki odun yutmus gibi yuruyorum robotgibi oturuyorum sizce neden bu korkmaya basladim artik merdivenleri cikamiyorum sag bacagim tutmuyor şimdide belimin sol tarafı
Esinde mi olmayacak 1 haftaligina falanAhh canım teşekkür ediyorum inşallah bende sağlıkla kavuşurum. Çok istedim allah biliyor şuan tek korkum bebeğe bakamamak kafamda milyon soru. Doğumda kimse olmayacak yanımda Doğum sonrasıda olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?