2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Göbek durumu da normalde de sezaryen de de kişiye bağlı benim normalde göbeğim yoktu, sezaryenden 2 yıl sonrasi normal halime döndüm ki ne spor ne diyet dikkat etsem daha da düz olurdu :) ama eltim normal doğurdu hala göbekli yapınız zayıf ve kilo alımına çok müsait degilse hiç korkmayın sezaryen sonrası gobekmis kiloymus gider hepsi 1 maksimum 2 yilda

Canım ömrü hayatımda hiç ameliyatım olmadı güven konusunda bişey diyemiyorum. Doktorumu seviyorum çok rahat bir insan normal Doğuma bile olsa girsin isterdim kendimi onun yanında çok rahat hissediyorum ama Doğumdan sonra bakacak kimsem yok ondan korkuyorum.

Şuan sadece kan hapi kullaniyorum magnezyumu 32. Haftada biraktik birhaftadirda vitamin icmiyorum

Gule gule buyut canim bebegini gecmis olsun sana da

Benim de benzer sıkıntılarım oldu kinesiotape tedavisi uygulayan ftr doktoru bulabilirsen hamilelikte zararı da yok ben 1 günde koşar duruma gelmiştim 1 gün önce hiç basamazken

Sağol canım bilgi için. Dikiş ağrısı çok uzun sürüyormu. Kimsem yok bana bakacak bebeğe bakamaktan korkuyorum.
Sezaryende ne kadar cabuk kalkar ayaklanirsan o kadar cabuk agrı sizıyı atlatırsın,uzun süre yattikca toparlanmak daha zor ilk gün ve belki sonraki gün zorlanirsin sonra normale yavaş yavaş dönersin inşallah Allah en büyük yardımcımız eminim senin her isini kolaylastiracaktir dua et gönlünü ferah tut

Benim de benzer sıkıntılarım oldu kinesiotape tedavisi uygulayan ftr doktoru bulabilirsen hamilelikte zararı da yok ben 1 günde koşar duruma gelmiştim 1 gün önce hiç basamazken
İlkkez duyuyorum canim o dedigini bi netten arastirim
Neymiş

Madensuyu yararlı birseymi hic icmedim hamilelikte muzu tuketiyorum gunluk 2 3 tane ama soda bilmiyordum korkuyorum sakat kalacam diye :-(
Bu meyveli olanindan degil sade olani cok faydali icinde bir sürü mineral var magnezyumda dahil bak netten hamilelikte maden suyu kullanimi diye dr makaleleri veya videolarindan tavsiye alabilirsin

Yarin kontrolum var.. su anda cok kasilmam var.. ne dicek dr bakalim
Kizlar vakit yaklastikca korkmaya basladim. Esime diyorum dogurmicam ben
canım ilkinde günleri sayıyordum, suyum geldiğinde koşarak gitmiştim, kv ve Ananem gülmüştü bana neşeme :) şuan başıma gelecekleri bildiğim için ben de tırsıyorum. Hem hemen olsun. , hem de olmasın istiyorum korkudan

magnezyumu erken kesmişsin sanki canım ondan olabilir mi?? Mümkün olduğunca yat dinlen . Doktor kontorlün ne zamandı?

o nedir da??

Benimde sk sk kasilmam oluyor ama daha var zamanim aslinda

Bu meyveli olanindan degil sade olani cok faydali icinde bir sürü mineral var magnezyumda dahil bak netten hamilelikte maden suyu kullanimi diye dr makaleleri veya videolarindan tavsiye alabilirsin
Yok bacim kola falan içiyorum
Öyle onu yemem bunu icmem zararlı diye ayirt etmiyorum dogrudur canim dogal madensuyu sonucta sevmedim icin almiyoruzda evde birkactane vardi gelen giden biri ister diye almistik olmadi iceyim
Böyle kalmam dimi acinacak haldeyim :-(

Yakininda devlet hastanesi falan varsa tahlil falan yaptir seninde rezervlerin azalmis bence aci biraz buruk ama maden suyunu gunde iki ic bence rahatlatir

Yarin canim çatimuanemiz var doktora sorayim
Bari gorsen 90yasindaki teyzelerden daha kotuyum
Merdivenleri cikamiyorum tek bacakla cikiyordum tutuna tutuna simdi belde boyle olunca dedim
Sakatmi kaliyorum yoksa allah korusun

Canım ya o zaman hiç riske atma bak burda sezeryan olup gayet normal doğum yapmış gibi arkadaşlar var.once sagligin ve bebegin

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum kızlar akşam beşten beri ağlıyorum tek başıma yetebilecekmiyim bebeğime diye. Moralim alt üst olmuştu içimi ferahlattınız. Allah binlerce kez razı olsun hepinizden

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 . 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13-?

Doğum için günü belli olanlar
delikiss 26/12/2018
A anneveoglusu 28/12/2018
mini87 28/12/2018
Xeroderma_pig 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019

Anlamadim o nedemekki rezervlerin azalmis derken birde ne diye tahlil isticem
Yani magnezyumun vücutta olmasi gereken degerden cok dusuk diyelim ondan heryerin agriyor tutmuyor veya kalsiyumun sonucta bebek kalsiyumundan senin cok aliyor vucuduna yeterinde kalsiyum içeren besinler almazsan bebek cekiyor senden bu sefer sen agrisini yasiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…