Göbek durumu da normalde de sezaryen de de kişiye bağlı benim normalde göbeğim yoktu, sezaryenden 2 yıl sonrasi normal halime döndüm ki ne spor ne diyet dikkat etsem daha da düz olurdu :) ama eltim normal doğurdu hala göbekli yapınız zayıf ve kilo alımına çok müsait degilse hiç korkmayın sezaryen sonrası gobekmis kiloymus gider hepsi 1 maksimum 2 yildaYa sezeryan ağrısını arkadaslarım 3 gün azalarak çektiler. Normal hayata 10 günde döndüler kim böylr korkutuyor insanları anlamıyorum ya. Benim tek endişem göbek sezeryanda zor eriyor ama normal doğumda daha kolay toparlanıyor o kadar yani. Siz doktorunuzun ameliyatına güveniyorsanız endişe etmeyin.
Canım ömrü hayatımda hiç ameliyatım olmadı güven konusunda bişey diyemiyorum. Doktorumu seviyorum çok rahat bir insan normal Doğuma bile olsa girsin isterdim kendimi onun yanında çok rahat hissediyorum ama Doğumdan sonra bakacak kimsem yok ondan korkuyorum.Ya sezeryan ağrısını arkadaslarım 3 gün azalarak çektiler. Normal hayata 10 günde döndüler kim böylr korkutuyor insanları anlamıyorum ya. Benim tek endişem göbek sezeryanda zor eriyor ama normal doğumda daha kolay toparlanıyor o kadar yani. Siz doktorunuzun ameliyatına güveniyorsanız endişe etmeyin.
Şuan sadece kan hapi kullaniyorum magnezyumu 32. Haftada biraktik birhaftadirda vitamin icmiyorumMagnezyum takviyesi almıyorsan oyle oluyor artik son zamanlarda iyice mahvediyor insani kuzenime dr u hicbirsey vermemis sonra artik agrilarindan kımıldayamıyordu baska dr bi tahlil yapiyor kizin butun rezervleri bitmis doguma kadar vitamin mineral takviyesi yaptilar
Gule gule buyut canim bebegini gecmis olsun sana dakızlar iyi akşamlar. tek tek alıntı yapamadım. genel olarak yazayım. hepinize tek tek teşekkür ederim. perşembe gecesi heyecandan uyuyamadım tabi. çok bakamadım burayada. merak edip sordugunuz içinde teşekkür ederim. anca kendimi toparlayabildim. cuma sabah 7 de yatışım yapıldı 8.40 da içeri aldılar ama böyle bir heyecan korku yok. kaçmamak için zor tuttum kendmi. eşimle birlikte ameliyathaneye indik. eşimi almadılar içeri ama. neyse işte ben aşırı apnaik yaptım. korkudan ağlayıp durdum :)) bütün ekip beni sakinleştirmekle ugraştı. spinal iğnesini hiç hissetmedim. ama sonrası benm için pekte güzel değildi beni rahatsız etti çok o süreç :) neyseki sonunda oğluşum dogdu ve giydirip getirdiler foto falan çektiler. sonrası malum beni halledip odaya çıkardılar. ağrılarım yüzünden bebeğime odaklanamadım ama çok değişik bir duygu. :) sağl salim kavuştum bebegime. darısı hepinizin başına inşallah. şuan uyuyor paşam. yalnız gündüz uyuyup geceleri bizi uyutmuyor teyzeleri :) çok şkr herşey yolunda. korktugum herşey boşunaymış. bilen arkadaşlar varsa çok korkularım oluyodu ama hepsi boşa çıktı çok şkr :)) varsa benm gibi olan takmayın canlarım :) diğer dogum yapan arkadaşlarada çok geçmiş olsun sağlıkla büyütelim inşallah:) hepiniz kendinze iyi bakın kızlar girebildikçe yazarım :) öpüldünzzzzz :))
Tansiyon problemin falan yoksa 2 sise maden suyu icmen gerekir o zaman ve muzŞuan sadece kan hapi kullaniyorum magnezyumu 32. Haftada biraktik birhaftadirda vitamin icmiyorum
İyi aksamlar kizlar belimin sol tarafi kuyruk sokumuna kadar aci desem degil agri degil degisik birsey yuruyemiyorum lavabyabile milim milim
Adimlarlagidiyorum sanki kimildasam kırılacak gibi hissediyorum bunun sebebi nedirki sizlerdede varmi normalde belagrisi sırt agrisi olurdu ama buseferki kuyruksokumu ve belkısımı yanliş hareket yapiyorum sanki odun yutmus gibi yuruyorum robotgibi oturuyorum sizce neden bu korkmaya basladim artik merdivenleri cikamiyorum sag bacagim tutmuyor şimdide belimin sol tarafı
Eşim beceremez ki hiç becerikli değildir. Sanki 8 aydır o hamile ben onu pohpohlayan kişiyim. Sanmıyorum yani yardımı dokunsun bana.Esinde mi olmayacak 1 haftaligina falan
Madensuyu yararlı birseymi hic icmedim hamilelikte muzu tuketiyorum gunluk 2 3 tane ama soda bilmiyordum korkuyorum sakat kalacam diye :-(Tansiyon problemin falan yoksa maden suyu icmen gerekir o zaman ve muz
Sezaryende ne kadar cabuk kalkar ayaklanirsan o kadar cabuk agrı sizıyı atlatırsın,uzun süre yattikca toparlanmak daha zor ilk gün ve belki sonraki gün zorlanirsin sonra normale yavaş yavaş dönersin inşallah Allah en büyük yardımcımız eminim senin her isini kolaylastiracaktir dua et gönlünü ferah tutSağol canım bilgi için. Dikiş ağrısı çok uzun sürüyormu. Kimsem yok bana bakacak bebeğe bakamaktan korkuyorum.
İlkkez duyuyorum canim o dedigini bi netten arastirimBenim de benzer sıkıntılarım oldu kinesiotape tedavisi uygulayan ftr doktoru bulabilirsen hamilelikte zararı da yok ben 1 günde koşar duruma gelmiştim 1 gün önce hiç basamazken
Bu meyveli olanindan degil sade olani cok faydali icinde bir sürü mineral var magnezyumda dahil bak netten hamilelikte maden suyu kullanimi diye dr makaleleri veya videolarindan tavsiye alabilirsinMadensuyu yararlı birseymi hic icmedim hamilelikte muzu tuketiyorum gunluk 2 3 tane ama soda bilmiyordum korkuyorum sakat kalacam diye :-(
canım ilkinde günleri sayıyordum, suyum geldiğinde koşarak gitmiştim, kv ve Ananem gülmüştü bana neşeme :) şuan başıma gelecekleri bildiğim için ben de tırsıyorum. Hem hemen olsun. , hem de olmasın istiyorum korkudanYarin kontrolum var.. su anda cok kasilmam var.. ne dicek dr bakalim
Kizlar vakit yaklastikca korkmaya basladim. Esime diyorum dogurmicam ben
magnezyumu erken kesmişsin sanki canım ondan olabilir mi?? Mümkün olduğunca yat dinlen . Doktor kontorlün ne zamandı?İyi aksamlar kizlar belimin sol tarafi kuyruk sokumuna kadar aci desem degil agri degil degisik birsey yuruyemiyorum lavabyabile milim milim
Adimlarlagidiyorum sanki kimildasam kırılacak gibi hissediyorum bunun sebebi nedirki sizlerdede varmi normalde belagrisi sırt agrisi olurdu ama buseferki kuyruksokumu ve belkısımı yanliş hareket yapiyorum sanki odun yutmus gibi yuruyorum robotgibi oturuyorum sizce neden bu korkmaya basladim artik merdivenleri cikamiyorum sag bacagim tutmuyor şimdide belimin sol tarafı
o nedir da??Benim de benzer sıkıntılarım oldu kinesiotape tedavisi uygulayan ftr doktoru bulabilirsen hamilelikte zararı da yok ben 1 günde koşar duruma gelmiştim 1 gün önce hiç basamazken
Yok bacim kola falan içiyorumBu meyveli olanindan degil sade olani cok faydali icinde bir sürü mineral var magnezyumda dahil bak netten hamilelikte maden suyu kullanimi diye dr makaleleri veya videolarindan tavsiye alabilirsin
Yakininda devlet hastanesi falan varsa tahlil falan yaptir seninde rezervlerin azalmis bence aci biraz buruk ama maden suyunu gunde iki ic bence rahatlatirYok bacim kola falan içiyorum
Öyle onu yemem bunu icmem zararlı diye ayirt etmiyorum dogrudur canim dogal madensuyu sonucta sevmedim icin almiyoruzda evde birkactane vardi gelen giden biri ister diye almistik olmadi iceyim
Böyle kalmam dimi acinacak haldeyim :-(
Yarin canim çatimuanemiz var doktora sorayimcanım ilkinde günleri sayıyordum, suyum geldiğinde koşarak gitmiştim, kv ve Ananem gülmüştü bana neşeme :) şuan başıma gelecekleri bildiğim için ben de tırsıyorum. Hem hemen olsun. , hem de olmasın istiyorum korkudan
magnezyumu erken kesmişsin sanki canım ondan olabilir mi?? Mümkün olduğunca yat dinlen . Doktor kontorlün ne zamandı?
o nedir da??
Canım ya o zaman hiç riske atma bak burda sezeryan olup gayet normal doğum yapmış gibi arkadaşlar var.once sagligin ve bebegin
Aslinda sana kim ne derse sana uymaz bence herkesin agri esigi durumu farkli ben cok rahattim ilk dogumumda insallah bunda da oyle olur ama kuzenimin esim sezeryan oldu bayagi kendine gelemedi,normal dogumda kimi hemen ayaklanıyor az dikisi oluyor yine baska bir akrabamin ic dis cok yirtigi oldu 20 gun sonra gordum dogumdan belkide daha sonra hala oturamiyordu islerini yapamıyordu o belli olmuyor
Canım hiç korkma ilk gün biraz ağrılı geçiyor ben 2. Sezeryanimi oldum uyuşukluk geçince kalkıp 2 tur atmanı istiyorlar ben 5 tur attım nekadar cok hareket edersen okadar cabuk toparlamışsın ertesi gün sadece dikiş yerimde biraz agrım vardı sadece yataktan kalkarken destek aldım taburcu olduk sonrada normal hayatıma döndüm hafif bir sizi kalmıştı ve 1 haftanın sonunda ne sezeryan ağrısı ne dikiş ağrısı hicbirseyim kalmadı sana tavsiyem canin açısada hareketli ol cok daha cabuk toparlarsın
Sezaryende ne kadar cabuk kalkar ayaklanirsan o kadar cabuk agrı sizıyı atlatırsın,uzun süre yattikca toparlanmak daha zor ilk gün ve belki sonraki gün zorlanirsin sonra normale yavaş yavaş dönersin inşallah Allah en büyük yardımcımız eminim senin her isini kolaylastiracaktir dua et gönlünü ferah tut
Anlamadim o nedemekki rezervlerin azalmis derken birde ne diye tahlil isticemYakininda devlet hastanesi falan varsa tahlil falan yaptir seninde rezervlerin azalmis bence aci biraz buruk ama maden suyunu gunde iki ic bence rahatlatir
Yani magnezyumun vücutta olmasi gereken degerden cok dusuk diyelim ondan heryerin agriyor tutmuyor veya kalsiyumun sonucta bebek kalsiyumundan senin cok aliyor vucuduna yeterinde kalsiyum içeren besinler almazsan bebek cekiyor senden bu sefer sen agrisini yasiyorsunAnlamadim o nedemekki rezervlerin azalmis derken birde ne diye tahlil isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?