2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anladim yarin bi sorayim ne dicek doktor

Canim kanala girdigini nasil anliyorlar? Benim en son ki kontrolumde bebegin kafasina baktilar donmusmu diye, kafasi bayagi asagidaydi yani vajinanin dis kisminin baslangicindaydi, daha asagisi mi kanal oluyor hicte sormadim
kanala girmiş dedi Dr benim canım

Canım geç kaldın ben dusunemiyorum bu zamanda bebek utusu hazırlığı yapmayı Allah'tan annen ve teyzen gelmis
Dikkat et kendine

Benim annem bugün geldi memleketten doğuma

Tekrar tebrikler canım Allah analı ve babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrunu

Ahh canım teşekkür ediyorum inşallah bende sağlıkla kavuşurum. Çok istedim allah biliyor şuan tek korkum bebeğe bakamamak kafamda milyon soru. Doğumda kimse olmayacak yanımda Doğum sonrasıda olmayacak.
Eşin yardımcı oluyorsa hiç korkma canım benim ablam yanındaydı ama wc ye bile eşimle gittim ilk banyomu eşim yaptırdı

Canım geç kaldın ben dusunemiyorum bu zamanda bebek utusu hazırlığı yapmayı Allah'tan annen ve teyzen gelmis
Dikkat et kendine

Benim annem bugün geldi memleketten doğuma
Canim neyi var neyi yok hepsini yikamistim sadece az buyukler veya yeni giydireceklerim ayrılacaktı onu yaptik yani Allah korusun aksi bi durum olsa yikanmislarin icinden secerdik

Keşke camdan da olsa gösterse idiler Allah tez zamanda sağlıkla evine dönmesini nasip etsin güneş kızımızi biraz daha sabır canım

Keşke camdan da olsa gösterse idiler Allah tez zamanda sağlıkla evine dönmesini nasip etsin güneş kızımızi biraz daha sabır canım
Ah ah bir gelse evimize koynumdan ayırmıycam koklaya koklaya yatarım yanında uyumam da

Aynı bizim durum ben uyanıyorum.o hareket edince zaten tilki uykusu vardır bende uykular bitti bu yüzden
Bende de uyku kalmadı burun tıkanıklığı da geçmedi bir türlü. Ama doğum vaktim belli olsa hiç uyku tutmazdı herhalde. Benim ortanca ateşli bu sefer de. Ufaklık gibi yormuyor ama kendimi korumam zor kış bebeği nasıl büyüyecek düşünüyorum şimdiden. Senin oğlun nasıl oldu sen nasılsın?

Aynen canım ben de kendime 1 yıl verdim takmicam kiloları bu süreçte. Sonuçta 9 ayda bu duruma geliyor bi kaç ayda vücudun eskisi gibi olmasını istemek kendimize yapılan haksızlık olur

Canım benim korkma sen yanında birileri olsa elbet iyi olur ama doğum çok başka bir şey. Heyt deyince bebek doğmuyor ki. Herkesin bir doğum anısı var. Normalden şikayet eden de sezeryandan şikayet edende.. annem normal doğumda çok kestiler beni günlerce oturamadım hatta dikişlerim açıldı zaten doğumda ben de sende ölüyorduk hatta kardeşinde de normal denedim ama bu kez inat etmedim baktım bebek gelmiyor sezeryan oldum büyük rahatlıkmış der. Yani ağrı sızı yaşıcaksak kaderde varsa her türlü yaşıcaz. Ben kendimi kötüye hazırladım yani şiddetli sezeryan ağrım olursa bile psikolojik olarak hazırladım kendimi başka çarem yok. Bu güne kolay gelmedim zaten her gün yeni bir yerim ağrıyor anne olmak zormuş :)

Izne ayrilan arkadaslara bir sorum olacakti. Simdi benim 37+0 cuma gününe denk geliyor. Cuma günü calisacak miyim? Calismayacak miyim

Yarin canim çatimuanemiz var doktora sorayim
Bari gorsen 90yasindaki teyzelerden daha kotuyum
Merdivenleri cikamiyorum tek bacakla cikiyordum tutuna tutuna simdi belde boyle olunca dedim
Sakatmi kaliyorum yoksa allah korusun
çok zor valla, bi görün bakalım canım. Bizi de haberdar et

Izne ayrilan arkadaslara bir sorum olacakti. Simdi benim 37+0 cuma gününe denk geliyor. Cuma günü calisacak miyim? Calismayacak miyim
bence çalışmayacaksın

Ben calismadim raporu teslim ettim cuma gunu, zaten o gun ayrilis yapmis gorunuyorsun yani arkadaslarinda idare etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…