2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Basima ne gelcek onud bilmiyorum ya.

iyi geceler uyku olmayan bir gece daha
Burda kar fırtınası var İnşallah yarın okullar tatil olur oğlan yoksa daha da hasta olacak

Bende boğaz hassasiyeti de başladı hapsuruk başladı oğlan bana sattı sanırım oğlan ayakta geçiriyor ama burnu akıyor

Senin oglanada sanada geçmiş olsun inşallah biz bebeği hasta etmeyiz doğar doğmaz aynı endişeler bende de var evde çocuk olunca bebeği hastalıklardan korunmak dahada zorlaşıyor

Göbek kalıyor diyenlere inanmıyorum artık kesinlikle bünyeyle ilgili Doğum şekli ile değil bence kimisinde normal doğursa da kalıyor, ben Perş günü sezeryen oldum ufacık bir göbeğim var o da en fazla 40 ım çıkana kadar durur benimle

İlk kızım da 2.400 doğmıştu az çok tecrübem var minik bebekle ilgili :)
Hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün
Benim kızımda minnak 2700 doğdu ama sonradan şişliği falan inince 2500 ancaktır şuanda, bakması daha mı zor oluyor çabuk toparlanıyor mu minik bebekler

Benim kızımda minnak 2700 doğdu ama sonradan şişliği falan inince 2500 ancaktır şuanda, bakması daha mı zor oluyor çabuk toparlanıyor mu minik bebekler
Canum sağlıkla büyüsün Güneş’in
Benim de büyük kızımın adı Güneş:)

Şöyleki ben tutmada yıkamada sıkıntı yaşamadım o güç geliyor. Ben emzirme ile ilgili sıkıntı çok yaşadım. Doğduğunda( 37+2) memeye yapışan bir bebek olmadı.

Zar zor tuttuk memeyi bu sefer emme gücü düşük. Bir kere ağzından çıktı mı bir daha tutturabilene tebrikler.

3.500 kilo doğmuş bebekle 2.400 doğmuş bebeğin emme gücü aynı olabilir mi mümkün değil. Bu sefer tam güçle ememiyorki süt getirsin.

İlk zamanlar süt olayını fazlaca gurur ve olay yaptım kendime ama yok olmadı mı olmuyor. Minik bebek mama kesinlikle istiyor.

Kendimi ve bebeği yok yete yıprattım. Hiç gerek olmadığını şimdi anlıyorum. Gelişimi ve kilo alımı için mama vermekten çekinme.

Ne kadar iyi beslenirse o kadar çabuk toparlanır canım.

Yaa senin de mi Güneşin var :)
Aslında süt sağmaya başladım şimdi o kadarcık bir bebeğe yeter miktarda sütüm çıkıyordur daha hiç emziremedim bakalım söyleyeceklermiş emzirme için deneyecekmişiz, bebişim güzel güzel büyüsun de mama da olur napalım

delikiss naptın canım dogumun nasıl gectı nasılsınız
Caım günaydın sorduğun için çok teşekkür ederim doğumum bugün sabah 9 da kısmetse yani son 3 saat Allahın izni ile inşallah her şey yolunda olur Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı doğum yapanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah .

Kızlar bana da dua edin sanırım oğlum geliyor anlamadım da saat 5 de lavaboya kalkmıştım tekrar yatağa yattığımda içimden bir şey pıt pıt etti sonra su geldi afedersiniz altıma etmiş gibi oldum acaba su mu geldi bilmiyorum ilk gebelik olduğu için tecrübesisim sancım da yok hafif bel ağrısı gibi bir şey var şimdi hastaneye gidiyorum her ihtimale karşı

Allah yardimcin olsun canm, buyuk ihtimal suyun geldi insallah sag salim alirsin kucagina bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…