Yaa ne guzel ben de surekli kendimi yokluyorum acaba sancim mi var diye :) 38+5 im bugun ama sanirim birazcik bel agrim ve adet sancisi gibi sanci var bende de ama bugn kontrolum var zaten sabahtan hastaneye gidecegim
Kızlar bana da dua edin sanırım oğlum geliyor anlamadım da saat 5 de lavaboya kalkmıştım tekrar yatağa yattığımda içimden bir şey pıt pıt etti sonra su geldi afedersiniz altıma etmiş gibi oldum acaba su mu geldi bilmiyorum ilk gebelik olduğu için tecrübesisim sancım da yok hafif bel ağrısı gibi bir şey var şimdi hastaneye gidiyorum her ihtimale karşı
Kızlar suyum sınırdaymış nst de hafif sancı çıkıyor ama rahimde hiç bir şekilde açılma yok tüp bebek olduğu için de doktor riske atma diyor bugün sezaryena alınacağım dua edin banada
Kızlar suyum sınırdaymış nst de hafif sancı çıkıyor ama rahimde hiç bir şekilde açılma yok tüp bebek olduğu için de doktor riske atma diyor bugün sezaryena alınacağım dua edin banada
Çalışabilir raporu aldığında tam 32+0 sa 37+0 da ayrılırsın. Ben aldığımda 32+3 dü, 37+3 de işe gitmedim. O şekilde hesaplanıyor canım. Bizim insan kaynakları hesaplayıp bildirmişti bana.