2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saol canım inşallah sağ salim alırım çok da heyecanlıyım çok farklı bir hismiş
Yaa ne guzel ben de surekli kendimi yokluyorum acaba sancim mi var diye :) 38+5 im bugun ama sanirim birazcik bel agrim ve adet sancisi gibi sanci var bende de ama bugn kontrolum var zaten sabahtan hastaneye gidecegim

1 çay bardağı kadar dolu dolu gelirse şudur ebe doktora gitmelisin demişti canım hadi gözün aydın inşallah

Yarin kontrolum var.. su anda cok kasilmam var.. ne dicek dr bakalim
Kizlar vakit yaklastikca korkmaya basladim. Esime diyorum dogurmicam ben

Yarın haberdar et bizi :)

Ben buralarda yokken doğuran olmamış iyii bisey kacirmamism

Kızlar suyum sınırdaymış nst de hafif sancı çıkıyor ama rahimde hiç bir şekilde açılma yok tüp bebek olduğu için de doktor riske atma diyor bugün sezaryena alınacağım dua edin banada
Canim tup ya da degil.. drumuzu dinlicez yapcak bisey yok..suymus demekki.gelen..
Hayirlisi senin icin buymus..dualarimiz seninle..en hafif sekilde gecer insallah ameliyatin..iyi haberlerini bekliyoruz.

Kızlar suyum sınırdaymış nst de hafif sancı çıkıyor ama rahimde hiç bir şekilde açılma yok tüp bebek olduğu için de doktor riske atma diyor bugün sezaryena alınacağım dua edin banada
Canimm dualarimiz seninle ❤❤ sagsalim kucagina alcaksin Rabbimin izniyle ❤ cok sukur kavusuyorsun bebisine ❤❤

F Fobia calismamalisin kuzum 37+0 itibariyle calisamazsin cuma doktoruna git ve calisamaz raporunu al is yerine onu gonder

Izne ayrilan arkadaslara bir sorum olacakti. Simdi benim 37+0 cuma gününe denk geliyor. Cuma günü calisacak miyim? Calismayacak miyim
Çalışabilir raporu aldığında tam 32+0 sa 37+0 da ayrılırsın. Ben aldığımda 32+3 dü, 37+3 de işe gitmedim. O şekilde hesaplanıyor canım. Bizim insan kaynakları hesaplayıp bildirmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…