2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağlıcakla kucağına al canım

Aaaaa suyun gelmiş

Rabbim saglikla kucagin almak nasip etsin hayirli haberlerle gel canim
ayy suyun gelmis canim dogurursun sen sakin ol bir doktorunu ara hemen ayy dogumlar basladi hakkimizda hayirlisi

F Fobia calismamalisin kuzum 37+0 itibariyle calisamazsin cuma doktoruna git ve calisamaz raporunu al is yerine onu gonder

Çalışabilir raporu aldığında tam 32+0 sa 37+0 da ayrılırsın. Ben aldığımda 32+3 dü, 37+3 de işe gitmedim. O şekilde hesaplanıyor canım. Bizim insan kaynakları hesaplayıp bildirmişti bana.

ben devlette ogretmenim de idarecilerin takip ettigi yok nerdeyse okulda doguracagim yani tesekkurler kizlarr

ben devlette ogretmenim de idarecilerin takip ettigi yok nerdeyse okulda doguracagim yani tesekkurler kizlarr
Bende devletteyim kuzum muhendisim :) malesef ki benim mudurum hizli calistigim daha dogrusu calistigim icin tum isleri bana gonderme derdinde oldugundan :)) adam son gunumde son 2saat kala bile is gonderdi de geri iade ettim uzun bir surec diye :)) hala bana gitmeden yapiver diyordu :))))

Senin gibi caliskan calisani izne ayrilinca tabi adam kalmistir oyle kusura bakmasın artik muhendisanne olacaksın insallaah:)

Ben de ambulansı ararım diyorum artık. O stres ve telaşla arabayla uğraşmayalım bir de
Ay onu da hiç bilmiyorum hastane sistemi nasıl işliyor.. İnşallah sağ salim minnakları eve bi getirelim..

merhaba kızlar bebeklerını kucaklarına alanlara hayırlı olsun darısı bekleyen hamişlere ve bana :) bat mayıs grubundan bazı arkdslarla yazısmıstım.bir sey sormak ıstıyorum sizlere..18.haftanın ıcındeyım ve 1 haftadr akşam sırt ustu uzannca göbegımın biraz altında sag tarafta sertlık hissediyorum top gibi..elimle dokunup pıt pıt vurunca balık gıbı kayıyor ve duzlesıyor karnım..barız bır tekme de hıssetmedım.. yuzustu yatıp sola dogru donerken mesela karnımın ıcı cekılıyor gıbı hıssedıyorum..siz de yasamıs mıydınz benzer durumlar

@Ytmz bizim günlerimiz aynı nasıl gidiyor durumlar ne sende arkadaşım :) benim 1 haftadır adet sancılarım oluyo ara ara bazısı şiddetli bazısı hafif yarın doktora gidicem bebiş de zayıf benim biliyorsun bakalım nolmus:)

bizim mayıs anneleri grubunda bir arkadsımızın suyu gelmis dün ve henuz 20 haftalıktı..bebegı kaybettıler maalesef...cok etkılendım uyuyamadım erken dogum korkusu sardı benı..ve ınternetten baktıgımda bendekı top gıbı ele gelen sertlğin kasılma oldugu yazıyor.kasılma mı bebek mı nasıl anlarım kı.dr a ancak cumartesı gıdebılırım..sizleri olumsuz etkıledysem ozur dılerım.sadece bıraz rahatlamak ıstıyorum.

Canım öncelikle sakin ol pozitif düşün bu dönemlerde hepimizde bu tarz şikayetler oldu ve hepimiz magnezyum kullanmaya başladık doktorunu arayıp magnezyum kullanmamda sakınca varmı diye sor izin verirse al eczaneden başla faydasını görürsün yavrunu sağlıkla kucagına alman dilegi ile

Valla senin o rahimin buyuklugu bebeginin kesesi falan olabilir agrida cekersin cunku rahmin buyuyor her hafta baglarin geriliyor olumsuz etkilenme biz suan alistirma kasilmalari sanci vs. Cekiyoruz sizin donemlerde ise gerilme batma vs. Rahimin bebegin buyumesiyle alakali agri cektik

Nasilsin canim bebegin nasil

Sırt üstü yattıgında kasıkların hizasında zaten top gibi olur ortada yani karnın sonra ordan büyümeye başlar yavas yavas:)) anlatabilmişimdir yada ben öyle anladım .yumruk gibi sırt üstü yatınca sertlik hissedersin orda.

tesekkur ederım aynen oyle oluyor yumru gıbı ..insallah bende sag salım kucagıma alırım. magnezyum destegını soracagım..

Kızlar müthiş kar var Konya da ve benim oğlan kıpır kıpır bugün doğmasın ya yollar kapalı
sabah eşim de çıkaramamış arabayı ben de sabaha kadar öksürdüm hapşırdım. Oğlumun ateşinden dolayı uyumadım.. Şuan kasıklarımda sancı var, Bebek de sabahtan beri hiç hareket etmedi doktoru aradım. Öğleden sonra gel eğer hareket etmezse dedi.. hastanede uzak. Napcam bilmiyorum, sağlık ocağına mı gitsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…