2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eger yakinindaysa once saglik ocagina git bi dinle kalbini kuzum o seni rahatlatir. Ne kadar kotu ve eski de olsa ise yariyolar o aletler sonucta

Saol canım Allah razı olsun günümüz aynı imiş benimde bugün 38+5 inşallah sende sağ salim kucağına alırsın
Amin canm insallah, kontrolw gelmistim suyum azalmis dogumhanye yatisim yapildi, rahim.agzina ilac yerlestirdiler onunla acilmayi bekleyecekler olmazsa suni sanci veya sezryan ile alacaklar, soktayim simdi baya hazrliksizdim.kontrole diye geldim...dr gece sanci cekmis olabilir misin bebek asagi yerlesmis dedi...cati muayenesi oldum acikliga falan baktilar o kadar acidi ki dr sen yine iyisin ben aglamistim ilk muayenemde dedi

Kızlar miniğimi gordum kuvozun penceresinden elimi de uzattım elini tuttum minicik kibrit çöpü kadar parmakları var, yarın sabaha emzirme için çağırdılar çok heyecanlandım emzireceksiniz deyince
Ne güzel demekki yavaş yavaş düzene giriyo.
Biliyorum çok zordur senin için ama bide şöyle düşün bebeğini alana kadar sen toparlanmış olcaksın .sezeryanın agrısını dikişlerin acısını atlatcaksın.ve bebeğin gelince onla daha iyi ilgilenebilceksin.

Kizlar hepinjz dua edin bana, kontrole geldim dr suyun baya azalmis dedi, yatisim yapildi dogumhaneye rahim agzina ilac yerlestirdiler acilma olmasinj bekleyecekler olmazda suni sanci veya sezryan olacak duruma gore...dr suyun geldi de anlamadin mi acaba dedi, bebek asagi yerlesmis sanci cekmis olabilir misin dedi ben de gecedn biraz bel agrim vardi ama siddetlenmeyince gelmedim dedim

Allah yardımcın olsun bir avaz da bebişine kavuş inşaallah

Bazen öyle de düşünüyorum bakacak edecek yardımcı olacak kimsem yok deyip duruyordum Allah benim toparlanmam için bekletiyordur belki de diyorum, çok şükür bin şükür minik bir bebek ama toparlarım ben onu büyütürüm

Teşekkürler canım iyi olmaya çalışıyoruz bebegim gitigi zamana göre daha iyi ama hastalık hala devam ediyor nekadar kalacak nezaman evimize gelicek hepsi muamma sen nasılsın
Cok sukur iyiyim insallah iyi olacak bebegin saglikla evine dönecek

Kızlar miniğimi gordum kuvozun penceresinden elimi de uzattım elini tuttum minicik kibrit çöpü kadar parmakları var, yarın sabaha emzirme için çağırdılar çok heyecanlandım emzireceksiniz deyince
Guzelce emer insallah minik kusun canim :)

Allah yardimcin olsun tam şaşılacak is olmus seninkisi insallah hayirlisi ile kavusursun yavruna

Bu ara çok az hareket ediyor ve aşağı aşırı baskı yapıyor kızımda iyileşemedi bir türlü bebek gelse direk hastalık içine doğacak

Ah canım benim inşallah emer ve kucaklayıp eve dönersin

Allah yar ve yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallah

Kizlar geldim.drdan.. 3.kg 47 48 cm gibi dedi :)
Burdaki cizgilerin hangisi.neyi.ifade ediyodu.sorun yok dedide.ben kendim.merakimdan
Alttaki sancı üstteki kalp atışı canım sancın yok maşallah bebeğe de bizde kontrole gidelim bu adam çağırmasa da drdik kar yağdı yollar kapandı

Canim saglicakla al insallah kucagina ❤ bebisin artik sana kavusmak istemis demek ki guzel haberlerini bekliyoruz ❤

Burdaki cizgilerin hangisi.neyi.ifade ediyodu.sorun yok dedide.ben kendim.merakimdan
Masallah canim ❤ inmis mi asagi ? Yukaridaki kalp atisi asagidaki sancilarin. Sende sancisizsin bem gibi :))

yaa çok mutlu oldum canım herşey daha güzel olacak insallah :)

Güzel düşün güzel olsun canım inşallah bir ayazda kurtulursun inşallah fayda eder de
yani bunda 3 farklı yer var normalde üst ve altta 2 tane oluyo sadece ondan şey edemedim maşallah bebise bende yarın gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…