- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Burdada yagdi ama gecti(istanbul) . Yerler tutmadi..Alttaki sancı üstteki kalp atışı canım sancın yok maşallah bebeğe de bizde kontrole gidelim bu adam çağırmasa da drdik kar yağdı yollar kapandı
Hic asagi indi filan diye bisey demedi.. basi asagda dedi o kadar :)Masallah canim ❤ inmis mi asagi ? Yukaridaki kalp atisi asagidaki sancilarin. Sende sancisizsin bem gibi :))
canımmm okadae mutlu oldumkı yarın sabah olunca kavusucaksınız hersey dınecek dualarım sizinle aklımdasınız hep coksevındım cok yakında tamamen kavuscaksnız hersey dha guzel olack❤Kızlar miniğimi gordum kuvozun penceresinden elimi de uzattım elini tuttum minicik kibrit çöpü kadar parmakları var, yarın sabaha emzirme için çağırdılar çok heyecanlandım emzireceksiniz deyince
Benimde akintim var..hep vardi en basindan beri..bugun daha kontrole gittim..suyum iyi..demekki akinti sizinti degil :)ya böyle suyum azalmış diyenleri gördükçe çok korkuyorummbende sürekli bir akıntı var zaten beyazımsı, kremimsi su da bitiyor olabilir mi diye tırsıyorum , hareketlerini hissedince de sıkıntı yoktur ya diyorum cuma günü randevum var aslında hafta başından beri bi getiremedim şu cumayı ayda bir kontrole gittiğimiz günleri düşünüyorum şimdi ne kdr uzunmus 1 ay
Aynı bende oyle beyaz kesik süt gibi akıntı.bide ıslaklık dr bide sancıların var erken doğum riskin var deyince ya anlamazsam diyorum.acil başka bi hastaneye yönlendirdi ama gidemedim iki gün önce şimdi de heryer kar buz bişey olsa diyorum naparım:))) normal bunlar artık deyip geçiştiriyom.haftasonu gidiyim diyorum bi sonra bekle bi iki hafta daha belki sezeryan içinde gün alırsın :))) şu su işini bi tam anlasam nasıl oluyo .rengi komusuda yokmuşki anlayalım.ya böyle suyum azalmış diyenleri gördükçe çok korkuyorummbende sürekli bir akıntı var zaten beyazımsı, kremimsi su da bitiyor olabilir mi diye tırsıyorum , hareketlerini hissedince de sıkıntı yoktur ya diyorum cuma günü randevum var aslında hafta başından beri bi getiremedim şu cumayı ayda bir kontrole gittiğimiz günleri düşünüyorum şimdi ne kdr uzunmus 1 ay
Verme canim emzigi 15 20 gun en azindan dr a dinle daha bebegin yeni dogdu bir emmesi kuvvetlensin seni bilsin deneye deneye alisiyorsun bebege biraz adapte sorunu oluyor tabi baslarda anne sıkılıyor ama uzun memede emmesi iyi sarilik olmaz dikkat edin kendinize canimuykusuzluk benı cok zorladı ona bısey olacak dıye uyumadımhastanede hiç. dün akşam taburcu olduk dr.um iyiyim dıye taburcu ettı evımize geldıkkızlar dün aksam ilk gece cokzordu annem bende kaldı eşim de hep pıspısladı ben uykusuzlktan zor emzırdım meme uclarm col acıyor cok şiştiler sürekli emzırıyorum sıtmalanmamak için alısma surecı umarım kısa sürer catlak yara fln yok alısmada olur dıyorlar umarm kısa surede alışır goguslerım memede uyumkj ustıyor geceleri kızım. Aldıgımız emzıkleri colguzel tutuyor alıstı ama dün cocuk doktoru geldı ve yasakladı. anne memesıni unutr vermıceksın dedı neyapsam bılemedm oyalıyor emmedıgı anda geceleri.
Ben hiç olmadım ama doğum yapabilirmisin normal onun için uygun olup olmadığına bakılıyo diye biliyorum.Kizlar merhaba
Bu çati muanesinde açıkliga mi bakiyorlar yoksa farklı birseye mi ?
Sancın olmuşmuydu gerçekten? İki gündür daha değişik sancılar hissediyorum ben de. Sağlıkla al miniğini kucağına. Bugün kavuşacaksınız ne güzel :)Amin canm insallah, kontrolw gelmistim suyum azalmis dogumhanye yatisim yapildi, rahim.agzina ilac yerlestirdiler onunla acilmayi bekleyecekler olmazsa suni sanci veya sezryan ile alacaklar, soktayim simdi baya hazrliksizdim.kontrole diye geldim...dr gece sanci cekmis olabilir misin bebek asagi yerlesmis dedi...cati muayenesi oldum acikliga falan baktilar o kadar acidi kidr sen yine iyisin ben aglamistim ilk muayenemde dedi
Belki de acı eşiğin yüksektir bu iyi bir şey. Doğum sancısına daha dayanıklı olursunKizlar hepinjz dua edin bana, kontrole geldim dr suyun baya azalmis dedi, yatisim yapildi dogumhaneye rahim agzina ilac yerlestirdiler acilma olmasinj bekleyecekler olmazda suni sanci veya sezryan olacak duruma gore...dr suyun geldi de anlamadin mi acaba dedi, bebek asagi yerlesmis sanci cekmis olabilir misin dedi ben de gecedn biraz bel agrim vardi ama siddetlenmeyince gelmedim dedim
Yaa çok mutlu oldum ben de önceki mesajalrkni göremedim bi türlü alyakuşa kavuştun sonunda çok şükür ki hepimiz zorlancaz artık dünyanın kanunu bu sanirsam :))) çok çabuk da toparlanirsin inşallahuykusuzluk benı cok zorladı ona bısey olacak dıye uyumadımhastanede hiç. dün akşam taburcu olduk dr.um iyiyim dıye taburcu ettı evımize geldıkkızlar dün aksam ilk gece cokzordu annem bende kaldı eşim de hep pıspısladı ben uykusuzlktan zor emzırdım meme uclarm col acıyor cok şiştiler sürekli emzırıyorum sıtmalanmamak için alısma surecı umarım kısa sürer catlak yara fln yok alısmada olur dıyorlar umarm kısa surede alışır goguslerım memede uyumkj ustıyor geceleri kızım. Aldıgımız emzıkleri colguzel tutuyor alıstı ama dün cocuk doktoru geldı ve yasakladı. anne memesıni unutr vermıceksın dedı neyapsam bılemedm oyalıyor emmedıgı anda geceleri.
Bir minnoş daha geliyorKizlar hepinjz dua edin bana, kontrole geldim dr suyun baya azalmis dedi, yatisim yapildi dogumhaneye rahim agzina ilac yerlestirdiler acilma olmasinj bekleyecekler olmazda suni sanci veya sezryan olacak duruma gore...dr suyun geldi de anlamadin mi acaba dedi, bebek asagi yerlesmis sanci cekmis olabilir misin dedi ben de gecedn biraz bel agrim vardi ama siddetlenmeyince gelmedim dedim
Kiz herkescikler doguruyor bizim ogluşlsrin keyfi iyi galibaYaa çok mutlu oldum ben de önceki mesajalrkni göremedim bi türlü alyakuşa kavuştun sonunda çok şükür ki hepimiz zorlancaz artık dünyanın kanunu bu sanirsam :))) çok çabuk da toparlanirsin inşallah
okudugun kitapta amniyon sıvısı için tatlı bi kokusu olur yazıyordu fikir olur belki :)Aynı bende oyle beyaz kesik süt gibi akıntı.bide ıslaklık dr bide sancıların var erken doğum riskin var deyince ya anlamazsam diyorum.acil başka bi hastaneye yönlendirdi ama gidemedim iki gün önce şimdi de heryer kar buz bişey olsa diyorum naparım:))) normal bunlar artık deyip geçiştiriyom.haftasonu gidiyim diyorum bi sonra bekle bi iki hafta daha belki sezeryan içinde gün alırsın :))) şu su işini bi tam anlasam nasıl oluyo .rengi komusuda yokmuşki anlayalım.
Kiz o gelene kadar dibcik gibi olursunuz cok gecmiş olsun hepinizeBu ara çok az hareket ediyor ve aşağı aşırı baskı yapıyor kızımda iyileşemedi bir türlü bebek gelse direk hastalık içine doğacak
İnşallah en rahat şekilde nasıl olacaksa öyle olur canım, saglikla kavus bebisine.Bir avazda kucağına alırsın inşallah .Kizlar hepinjz dua edin bana, kontrole geldim dr suyun baya azalmis dedi, yatisim yapildi dogumhaneye rahim agzina ilac yerlestirdiler acilma olmasinj bekleyecekler olmazda suni sanci veya sezryan olacak duruma gore...dr suyun geldi de anlamadin mi acaba dedi, bebek asagi yerlesmis sanci cekmis olabilir misin dedi ben de gecedn biraz bel agrim vardi ama siddetlenmeyince gelmedim dedim
Maşallah minnoşunla sana. Alışacaksınız yavaş yavaş ne güzel bebişini aldın geldin :) Biz hala beklemedeyizuykusuzluk benı cok zorladı ona bısey olacak dıye uyumadımhastanede hiç. dün akşam taburcu olduk dr.um iyiyim dıye taburcu ettı evımize geldıkkızlar dün aksam ilk gece cokzordu annem bende kaldı eşim de hep pıspısladı ben uykusuzlktan zor emzırdım meme uclarm col acıyor cok şiştiler sürekli emzırıyorum sıtmalanmamak için alısma surecı umarım kısa sürer catlak yara fln yok alısmada olur dıyorlar umarm kısa surede alışır goguslerım memede uyumkj ustıyor geceleri kızım. Aldıgımız emzıkleri colguzel tutuyor alıstı ama dün cocuk doktoru geldı ve yasakladı. anne memesıni unutr vermıceksın dedı neyapsam bılemedm oyalıyor emmedıgı anda geceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?