2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
uykusuzluk benı cok zorladı ona bısey olacak dıye uyumadımhastanede hiç. dün akşam taburcu olduk dr.um iyiyim dıye taburcu ettı evımize geldıkkızlar dün aksam ilk gece cokzordu annem bende kaldı eşim de hep pıspısladı ben uykusuzlktan zor emzırdım meme uclarm col acıyor cok şiştiler sürekli emzırıyorum sıtmalanmamak için alısma surecı umarım kısa sürer catlak yara fln yok alısmada olur dıyorlar umarm kısa surede alışır goguslerım memede uyumkj ustıyor geceleri kızım. Aldıgımız emzıkleri colguzel tutuyor alıstı ama dün cocuk doktoru geldı ve yasakladı. anne memesıni unutr vermıceksın dedı neyapsam bılemedm oyalıyor emmedıgı anda geceleri.

Kızlar Aklım hep sizde ama hiçbir şey okuyamadım gelişme var mı o kadar çok Sayfa birikmiş ki bırı yazablrnmı col merak.edıyrm.tam okucam.dıyorum bısey cıkıyor nebek gormeue de basladılar gelıyolar okuyamıyorum. Hep hayalimde demiştim ya şu an burada çok güzel kar yağıyor kızımla cam da izledik az önce. evıme geldıgımde kar yagsa dedım sbaah baasladı

Masallah canim ❤ inmis mi asagi ? Yukaridaki kalp atisi asagidaki sancilarin. Sende sancisizsin bem gibi :))
Hic asagi indi filan diye bisey demedi.. basi asagda dedi o kadar :)
Bugun annem yanimdaydi o soluyodu 18 20 filan diye..ekrani goremiyodum :) sancim cikmadi yani

ya böyle suyum azalmış diyenleri gördükçe çok korkuyorumm bende sürekli bir akıntı var zaten beyazımsı, kremimsi su da bitiyor olabilir mi diye tırsıyorum , hareketlerini hissedince de sıkıntı yoktur ya diyorum cuma günü randevum var aslında hafta başından beri bi getiremedim şu cumayı ayda bir kontrole gittiğimiz günleri düşünüyorum şimdi ne kdr uzunmus 1 ay

Kızlar miniğimi gordum kuvozun penceresinden elimi de uzattım elini tuttum minicik kibrit çöpü kadar parmakları var, yarın sabaha emzirme için çağırdılar çok heyecanlandım emzireceksiniz deyince
canımmm okadae mutlu oldumkı yarın sabah olunca kavusucaksınız hersey dınecek dualarım sizinle aklımdasınız hep coksevındım cok yakında tamamen kavuscaksnız hersey dha guzel olack❤

Benimde akintim var..hep vardi en basindan beri..bugun daha kontrole gittim..suyum iyi..demekki akinti sizinti degil :)

Aynı bende oyle beyaz kesik süt gibi akıntı.bide ıslaklık dr bide sancıların var erken doğum riskin var deyince ya anlamazsam diyorum.acil başka bi hastaneye yönlendirdi ama gidemedim iki gün önce şimdi de heryer kar buz bişey olsa diyorum naparım:))) normal bunlar artık deyip geçiştiriyom.haftasonu gidiyim diyorum bi sonra bekle bi iki hafta daha belki sezeryan içinde gün alırsın :))) şu su işini bi tam anlasam nasıl oluyo .rengi komusuda yokmuşki anlayalım.

Verme canim emzigi 15 20 gun en azindan dr a dinle daha bebegin yeni dogdu bir emmesi kuvvetlensin seni bilsin deneye deneye alisiyorsun bebege biraz adapte sorunu oluyor tabi baslarda anne sıkılıyor ama uzun memede emmesi iyi sarilik olmaz dikkat edin kendinize canim

Sancın olmuşmuydu gerçekten? İki gündür daha değişik sancılar hissediyorum ben de. Sağlıkla al miniğini kucağına. Bugün kavuşacaksınız ne güzel :)

Belki de acı eşiğin yüksektir bu iyi bir şey. Doğum sancısına daha dayanıklı olursun Kolay bir doğum diliyorum sana canım.

Yaa çok mutlu oldum ben de önceki mesajalrkni göremedim bi türlü alyakuşa kavuştun sonunda çok şükür ki hepimiz zorlancaz artık dünyanın kanunu bu sanirsam :))) çok çabuk da toparlanirsin inşallah

Bir minnoş daha geliyor saglikla gelsin canim ayy çok sevindim üzülme vakitlerimiz geldi canim gün saysan geçmezdi o gunler cok heyecanlandim insallah kocaman acilirsinizda hissetmezsin bile bebegin geldigini toparlandiginda hemen bizede durumununuzu bildir canim rabbim acilarinizi dindirsin hemencecik aramiza geri dön

Yaa çok mutlu oldum ben de önceki mesajalrkni göremedim bi türlü alyakuşa kavuştun sonunda çok şükür ki hepimiz zorlancaz artık dünyanın kanunu bu sanirsam :))) çok çabuk da toparlanirsin inşallah
Kiz herkescikler doguruyor bizim ogluşlsrin keyfi iyi galiba Sizde varmi bi hareketlilik gelme belirtisi

okudugun kitapta amniyon sıvısı için tatlı bi kokusu olur yazıyordu fikir olur belki :)

İnşallah en rahat şekilde nasıl olacaksa öyle olur canım, saglikla kavus bebisine.Bir avazda kucağına alırsın inşallah .
Benimde geçen haftaki kontrolde suyum azalmıştı yarın kontrol var ne diyecek merak ediyorum. Bende anlamadım suyun geldigini

Maşallah minnoşunla sana. Alışacaksınız yavaş yavaş ne güzel bebişini aldın geldin :) Biz hala beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…