2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla sen brnden bide ondesin asil sende biseyler yok mu ogluslar keyifci herhalll bir haftadır adet sancılarım oluyor 2 3 kez baya sancılı oldu ama gün içinde yine oluyo 3 4 gecedirde geceleri semsert bi şekilde uyanıyorum ağrıyla ama bakalım nolcekk yarın nst ve muayene var
Kiz herkescikler doguruyor bizim ogluşlsrin keyfi iyi galiba Sizde varmi bi hareketlilik gelme belirtisi

Benim de su gibi geliyor hep renksiz kokusuz. Su gibi ıslaklık fazla oluyor. Doktor normal demişti ama suyum mu sızıyor acaba diye de korkuyorum bir yandan

Maşallah size canım , bende evden bebisle karı izlemeyi çok istiyorum
Çoğunlumuzun doğumu Ocak ortası gibi görünüyor, Ocak ayına bir giriş yaparsak burası daha çok senlencek gibi

Kizlar merhaba
Bu çati muanesinde açıkliga mi bakiyorlar yoksa farklı birseye mi ?
Çatı muayenesi ile açıklık farklı şeylermiş canım bizzat tecrübe ettim. Çatı muayenesinde hiç canım acımadı. Ama açıklık için baktığında ciddi acıdı

Çatı muayenesi ile açıklık farklı şeylermiş canım bizzat tecrübe ettim. Çatı muayenesinde hiç canım acımadı. Ama açıklık için baktığında ciddi acıdı
Açıklık artık son anda doğum anında olduğu için ben yanlış hatırlamıyosam ilkinde 2 cm demişti benimde canım biraz yandı.akşam bakıldığında hiç hissetmedim açıklık olunca bence canın yanmıyo açılma yoksa canın acıyo.
İkinci doğumumdada sezeryan olmama ragmen dr bakmıştı onuda hissetmedim hatta acil sezeryan doğum başlamış demişti)) onuda o yüzden demekki hissetmedim

Dediğin gibi olmalı çünkü açıklık yok dedi bakınca

Bnmde çok akıntım bendesu sızıyordur diye korkuyorum yarın benimde randevum 2 hafta önce suyu normaldi bakalım ne çıkıcak

Canım panik yapma samin ol eni sonu gelecek kuzular rahat olmaya çalış en hayırlı şekilde sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah Alkah kolay gecirsin

Ebe bana suyun geldiğini anlamaman imkansiz dedi beyaz iç çamaşırı giy sık değiştirme .Akintin beyaz kesik gibiyse enfeksiyon olabilir kokulu mu senin ?Erteleme bence riskin de varmış

Ebe bana suyun geldiğini anlamaman imkansiz dedi beyaz iç çamaşırı giy sık değiştirme .Akintin beyaz kesik gibiyse enfeksiyon olabilir kokulu mu senin ?Erteleme bence riskin de varmış
Koku var ama değişik bi koku.normalde akıntı olurda öyle koku değilde.değişik bişey.beyaz akıntıya gelince bi sefer olunca doktora da diyemedim muayane ederse diye korkumdan:))

canımmm okadae mutlu oldumkı yarın sabah olunca kavusucaksınız hersey dınecek dualarım sizinle aklımdasınız hep coksevındım cok yakında tamamen kavuscaksnız hersey dha guzel olack❤
Ayy canım benim inşaallah ya inşaallah heyecandan yerimde duramıyorum internetten ilk emzirme ile ilgili Videolar izleyip duruyorum düzgün emziremezsem bebeğimi vermeyecekler diye korkuyorum

Valla öyle bisey herhalde tatlimsi olurmuş öyle diyo kitap 'ta
Doğrudur canım çünkü ben de şey okumuştum amniyon sıvısı ile bizim mememizin süt kokusu birbirine çok benzermiş, memeyi direk bebeğin ağzına koymasak da bebek amniyon sıvısı kokusuna benzediğinden kendi bulur memeyi ağzına alabilirmiş, süt sızıyor bazen atletime falan şekerli tatlımcak kokusu var gerçekten de

Su az olsa ultrasonda bilirlerde.
Acaba sızıntı olsa onuda görürlermiki ultrasonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…