2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Koku var ama değişik bi koku.normalde akıntı olurda öyle koku değilde.değişik bişey.beyaz akıntıya gelince bi sefer olunca doktora da diyemedim muayane ederse diye korkumdan:))
Akintiyi ben söylediğimde muayene etmedi kokusuz ve beyaz demiştim fitil verdi .Korkunun ecele faydasi yok canim daha doğum yapıcaz :)) boşuna erteleme bence

Ayy canım benim inşaallah ya inşaallah heyecandan yerimde duramıyorum internetten ilk emzirme ile ilgili Videolar izleyip duruyorum düzgün emziremezsem bebeğimi vermeyecekler diye korkuyorum
öyle bişeyolmıcak Resmem annelik içgüdüsüyle oluyoır o an ben de bılmıyodum hıcbısey ama nasıl oldu anlamadım akışına bırak o zaten memeni aldıgında dünyanın en mutlu ınsanı olucaksın o mutlulukla hersey daha guzel olcak kuzumm. Hakkaten bagı kuvvetlendırıyor canım.yanmaya basladı ama hala aynı hevesle emzırıyorum hıc tedırgın olma o annesını nasıl emecegnı bılıyorr

Benimde akintim var..hep vardi en basindan beri..bugun daha kontrole gittim..suyum iyi..demekki akinti sizinti degil :)

Benim de su gibi geliyor hep renksiz kokusuz. Su gibi ıslaklık fazla oluyor. Doktor normal demişti ama suyum mu sızıyor acaba diye de korkuyorum bir yandan

Bnmde çok akıntım bendesu sızıyordur diye korkuyorum yarın benimde randevum 2 hafta önce suyu normaldi bakalım ne çıkıcak

Ebe bana suyun geldiğini anlamaman imkansiz dedi beyaz iç çamaşırı giy sık değiştirme .Akintin beyaz kesik gibiyse enfeksiyon olabilir kokulu mu senin ?Erteleme bence riskin de varmış

Hepimizin sıkıntısı aynıymış ya tek değilmişim. Ebeler anlamaman imkansız diyor, birden akar bacaklarından diyorlar ama burada bir iki arkadaş da gayet suyu azalmış, farketmemiş ben ısrarla suyu azalmış olsa hareketi azalır olayına inanmak istiyorum doktora gidip problem olmayanlar varmış ama bak yarın 4 41EEEEE41 de gidecekmiş o da bize sonucu söyler. İnşallah cumaya kadar sıkıntı olmaz ben de cuma yazarım size:)

evet kendı buluyor kuzum gozu kapalyken bıde bole koklayarak nefes nefese kalmıs gb bulucak merak etme❤

Akintiyi ben söylediğimde muayene etmedi kokusuz ve beyaz demiştim fitil verdi .Korkunun ecele faydasi yok canim daha doğum yapıcaz :)) boşuna erteleme bence
Orası öyle:))sezeryan olcagı için narkozu verene kadar sıkıntı yok:))işte ne kadar muayane olsanda doğum yapsan da o kontrol bi geriyo insanı acıda olmasa

Ayy inşaallah canım inşaallah

sagol canımm evetvermeyım cunku emzık agzndan ckınca uyanıodu gece. bugun vermedım gunduzlerı uyıuoruz masallahımz var da gece gec dalıyor sabaha karsı. kv falan yakın olması ıyı oldu sımdı anladım yatyorum hep ıs yaptırmıyorlar sımdı kızımla odamızda yatıyotuz iyiılesene dek bole gıdecek ıste ben de relaks olmaya calıısyorum karısmıyorlsr sukur ama ben sureklı aglar oldum esıme baktıkca hep yanımda olsun ıstıyorum okadr baglandımkı ona da duygusal gecıcek sanırm busurecım
Yaa çok mutlu oldum ben de önceki mesajalrkni göremedim bi türlü alyakuşa kavuştun sonunda çok şükür ki hepimiz zorlancaz artık dünyanın kanunu bu sanirsam :))) çok çabuk da toparlanirsin inşallah
öyle kuzum annem dıyor o acılsr gecıcek bırden sabret zamanla alıscam ben de ınsallah. eskı rhatlıklar gerıde kaldı:)
Maşallah minnoşunla sana. Alışacaksınız yavaş yavaş ne güzel bebişini aldın geldin :) Biz hala beklemedeyiz
az kaldı canımm sızlerin de hayrlısıyla gelsınlerrr❤
Maşallah size canım , bende evden bebisle karı izlemeyi çok istiyorum
Çoğunlumuzun doğumu Ocak ortası gibi görünüyor, Ocak ayına bir giriş yaparsak burası daha çok senlencek gibi
bencr ocagun ılk haftası herkes tsmam gb cok sagol csnımm❤❤

Aynen cnm haberdar ederim mutlaka

Bizde bugun cati muanesine gidicez canim valla benim belim ayagim agriyor cocukla alakali olmayan yerler paşalar gibi yatiyor gelmicek galiba keyfi iyi

Kızlar buarada sezaryene alındıgımda da cok rhattm dr.la muhabbet ettık bebegı cıkarma anı falan hıssettım spinal oldum hıs var ama acı asla yok bıldıgınuz. Ama herkste oluyor spinal olacaklara soyleyım tansıyonunuz aşırı düşebilir bulantı hıssım cokgeldı hatta bayılıcak gb hıssettm kuzenım sakınlestırdı normal bu narkozdan 5dk surcek dedı azalmaya basladı sonra. cıktıgında olan baskıları ızledım hatta vıdeodan kuzenım.cektı vıdeoumuzu karnımdan çıkış anını ızlıyorum hepp. ve vıdeoda dr sımdı cıkarıyor vs derken ben aaah dıyorum hıssedıp sonra aglıyorum bana gosterıyorlar ustten oyle bır aglamısım ki. Hersey bıttı bebegımı yanagıma koyunca sustu sonra göturdıler eşime amelıyatm bıttı ve cıkarken ıstıfra ettım bunlar normal surecmıs utkmeyın o an

@Kartanesii8892 profil resmin cok hos ya ne güzel minigin kucağında kar bile izlemişsiniz misafirler de ne hızlı imis 40 çıkana kadar beklemek zor mu ki ? Uykusuzluğa da alisirsin insallah toparlanirsın canim
burda böyle canım hanı dıyodum yaa keske anlayıslı olabılse ınsanlar ama allahtan yatak odama kurulduk gelen ckkıyor kımse yokken de esımle yatıyoruz bebegmz uyurken yanı bugun böyle basladı sürec iişe gtmesını ıstemyorum hıc eşimn tesekkur ederız buarada teyzesıı❤❤

Evet evet bugün bende ebeayse sayfasında okudum:) gerçekten de bebek kokusuyla meme başını buluyor :)

3 kisi ayniydik kuzum sen ben birde cibiydi cibi cok sukur sag salim kucagina aldi darisi bize bana 34 haftada 2 kilo dedi iyi olabilirdi aslinda dedi seninki ne kadar dedi insallah kilo almistir bnmki normal gorunuyor senin kiz bizim seninle randevularimizda ayni benimkide yarin

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 . 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb . 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- delikiss 26/12/2018
14- AyAl80 26/12/2018
15-?

Doğum için günü belli olanlar
A anneveoglusu 28/12/2018
mini87 28/12/2018
Xeroderma_pig 28/12/2018
oozzee 03/01/2019
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
Missyiru 19/01/2019

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…