Akintiyi ben söylediğimde muayene etmedi kokusuz ve beyaz demiştim fitil verdi .Korkunun ecele faydasi yok canim daha doğum yapıcaz :)) boşuna erteleme benceKoku var ama değişik bi koku.normalde akıntı olurda öyle koku değilde.değişik bişey.beyaz akıntıya gelince bi sefer olunca doktora da diyemedim muayane ederse diye korkumdan:))
öyle bişeyolmıcak Resmem annelik içgüdüsüyle oluyoır o an ben de bılmıyodum hıcbısey ama nasıl oldu anlamadım akışına bırak o zaten memeni aldıgında dünyanın en mutlu ınsanı olucaksın o mutlulukla hersey daha guzel olcak kuzumm. Hakkaten bagı kuvvetlendırıyor canım.yanmaya basladı ama hala aynı hevesle emzırıyorum hıc tedırgın olma o annesını nasıl emecegnı bılıyorrAyy canım benim inşaallah ya inşaallahheyecandan yerimde duramıyorum internetten ilk emzirme ile ilgili Videolar izleyip duruyorum düzgün emziremezsem bebeğimi vermeyecekler diye korkuyorum
Benimde akintim var..hep vardi en basindan beri..bugun daha kontrole gittim..suyum iyi..demekki akinti sizinti degil :)
Aynı bende oyle beyaz kesik süt gibi akıntı.bide ıslaklık dr bide sancıların var erken doğum riskin var deyince ya anlamazsam diyorum.acil başka bi hastaneye yönlendirdi ama gidemedim iki gün önce şimdi de heryer kar buz bişey olsa diyorum naparım:))) normal bunlar artık deyip geçiştiriyom.haftasonu gidiyim diyorum bi sonra bekle bi iki hafta daha belki sezeryan içinde gün alırsın :))) şu su işini bi tam anlasam nasıl oluyo .rengi komusuda yokmuşki anlayalım.
Benim de su gibi geliyor hep renksiz kokusuz. Su gibi ıslaklık fazla oluyor. Doktor normal demişti ama suyum mu sızıyor acaba diye de korkuyorum bir yandan
Bnmde çok akıntım bendesu sızıyordur diye korkuyorum yarın benimde randevum 2 hafta önce suyu normaldi bakalım ne çıkıcak
Ebe bana suyun geldiğini anlamaman imkansiz dedi beyaz iç çamaşırı giy sık değiştirme .Akintin beyaz kesik gibiyse enfeksiyon olabilir kokulu mu senin ?Erteleme bence riskin de varmış
evet kendı buluyor kuzum gozu kapalyken bıde bole koklayarak nefes nefese kalmıs gb bulucak merak etme❤Doğrudur canım çünkü ben de şey okumuştum amniyon sıvısı ile bizim mememizin süt kokusu birbirine çok benzermiş, memeyi direk bebeğin ağzına koymasak da bebek amniyon sıvısı kokusuna benzediğinden kendi bulur memeyi ağzına alabilirmiş, süt sızıyor bazen atletime falan şekerli tatlımcak kokusu var gerçekten de
Orası öyle:))sezeryan olcagı için narkozu verene kadar sıkıntı yok:))işte ne kadar muayane olsanda doğum yapsan da o kontrol bi geriyo insanı acıda olmasaAkintiyi ben söylediğimde muayene etmedi kokusuz ve beyaz demiştim fitil verdi .Korkunun ecele faydasi yok canim daha doğum yapıcaz :)) boşuna erteleme bence
Ayy inşaallah canım inşaallahöyle bişeyolmıcak Resmem annelik içgüdüsüyle oluyoır o an ben de bılmıyodum hıcbısey ama nasıl oldu anlamadım akışına bırak o zaten memeni aldıgında dünyanın en mutlu ınsanı olucaksın o mutlulukla hersey daha guzel olcak kuzumm. Hakkaten bagı kuvvetlendırıyor canım.yanmaya basladı ama hala aynı hevesle emzırıyorum hıc tedırgın olma o annesını nasıl emecegnı bılıyorr
sagol canımm evetvermeyım cunku emzık agzndan ckınca uyanıodu gece. bugun vermedım gunduzlerı uyıuoruz masallahımz var da gece gec dalıyor sabaha karsı. kv falan yakın olması ıyı oldu sımdı anladım yatyorum hep ıs yaptırmıyorlar sımdı kızımla odamızda yatıyotuz iyiılesene dek bole gıdecek ıste ben de relaks olmaya calıısyorum karısmıyorlsr sukur ama ben sureklı aglar oldum esıme baktıkca hep yanımda olsun ıstıyorum okadr baglandımkı ona da duygusal gecıcek sanırm busurecımVerme canim emzigi 15 20 gun en azindan dr a dinle daha bebegin yeni dogdu bir emmesi kuvvetlensin seni bilsin deneye deneye alisiyorsun bebege biraz adapte sorunu oluyor tabi baslarda anne sıkılıyor ama uzun memede emmesi iyi sarilik olmaz dikkat edin kendinize canim
öyle kuzum annem dıyor o acılsr gecıcek bırden sabret zamanla alıscam ben de ınsallah. eskı rhatlıklar gerıde kaldı:)Yaa çok mutlu oldum ben de önceki mesajalrkni göremedim bi türlü alyakuşa kavuştun sonunda çok şükür ki hepimiz zorlancaz artık dünyanın kanunu bu sanirsam :))) çok çabuk da toparlanirsin inşallah
az kaldı canımm sızlerin de hayrlısıyla gelsınlerrr❤Maşallah minnoşunla sana. Alışacaksınız yavaş yavaş ne güzel bebişini aldın geldin :) Biz hala beklemedeyiz
bencr ocagun ılk haftası herkes tsmam gb cok sagol csnımm❤❤Maşallah size canım , bende evden bebisle karı izlemeyi çok istiyorum
Çoğunlumuzun doğumu Ocak ortası gibi görünüyor, Ocak ayına bir giriş yaparsak burası daha çok senlencek gibi
Aynen cnm haberdar ederim mutlakaHepimizin sıkıntısı aynıymış ya tek değilmişim. Ebeler anlamaman imkansız diyor, birden akar bacaklarından diyorlar ama burada bir iki arkadaş da gayet suyu azalmış, farketmemişben ısrarla suyu azalmış olsa hareketi azalır olayına inanmak istiyorum doktora gidip problem olmayanlar varmış ama bak yarın 4 41EEEEE41 de gidecekmiş o da bize sonucu söyler. İnşallah cumaya kadar sıkıntı olmaz ben de cuma yazarım size:)
Bizde bugun cati muanesine gidicez canim valla benim belim ayagim agriyor cocukla alakali olmayan yerlerValla sen brnden bide ondesin asil sende biseyler yok mu ogluslar keyifci herhalllbir haftadır adet sancılarım oluyor 2 3 kez baya sancılı oldu ama gün içinde yine oluyo 3 4 gecedirde geceleri semsert bi şekilde uyanıyorum ağrıyla ama bakalım nolcekk yarın nst ve muayene var
burda böyle canım hanı dıyodum yaa keske anlayıslı olabılse ınsanlar ama allahtan yatak odama kurulduk gelen ckkıyor kımse yokken de esımle yatıyoruz bebegmz uyurken yanı bugun böyle basladı sürec iişe gtmesını ıstemyorum hıc eşimn@Kartanesii8892 profil resmin cok hos yane güzel minigin kucağında kar bile izlemişsiniz misafirler de ne hızlı imis 40 çıkana kadar beklemek zor mu ki ? Uykusuzluğa da alisirsin insallah toparlanirsın canim
Evet evet bugün bende ebeayse sayfasında okudum:) gerçekten de bebek kokusuyla meme başını buluyor :)Doğrudur canım çünkü ben de şey okumuştum amniyon sıvısı ile bizim mememizin süt kokusu birbirine çok benzermiş, memeyi direk bebeğin ağzına koymasak da bebek amniyon sıvısı kokusuna benzediğinden kendi bulur memeyi ağzına alabilirmiş, süt sızıyor bazen atletime falan şekerli tatlımcak kokusu var gerçekten de
Bak yazzz mutlaka deneyiminiiBizde bugun cati muanesine gidicez canim valla benim belim ayagim agriyor cocukla alakali olmayan yerlerpaşalar gibi yatiyor gelmicek galiba keyfi iyi
Evet gecen gittigimde aciklik varmi diye eliyle baktilar o hic acimamiştibakim busefer ne olaacakBak yazzz mutlaka deneyiminii
Senin daha iki hafta var benimki nazlı çıktı yeri rahat zahirvalla çokta güzel olur du yarin benim doğum günüm aynı olsak fena olmaz dı ama ocak olsa daha iyi benim gibi 1 yıl geriden gelmez en azından
E yine aynısını yapar benceEvet gecen gittigimde aciklik varmi diye eliyle baktilar o hic acimamiştibakim busefer ne olaacak
Saat 5 oldu nerdeyse bu saatten sonra nasıl muayene olacanki tatlımEvet gecen gittigimde aciklik varmi diye eliyle baktilar o hic acimamiştibakim busefer ne olaacak
3 kisi ayniydik kuzum sen ben birde cibiydi cibi cok sukur sag salim kucagina aldi darisi bize bana 34 haftada 2 kilo dedi iyi olabilirdi aslinda dedi seninki ne kadar dedi insallah kilo almistir bnmki normal gorunuyor senin kiz bizim seninle randevularimizda ayni@Ytmz bizim günlerimiz aynı nasıl gidiyor durumlar ne sende arkadaşım :) benim 1 haftadır adet sancılarım oluyo ara ara bazısı şiddetli bazısı hafif yarın doktora gidicem bebiş de zayıf benim biliyorsun bakalım nolmus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?