- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasılsınız meleginleKızlar suyum sınırdaymış nst de hafif sancı çıkıyor ama rahimde hiç bir şekilde açılma yok tüp bebek olduğu için de doktor riske atma diyor bugün sezaryena alınacağım dua edin banada
Belki de ama vajinal muayene cok acitti ya oldum resmenBelki de acı eşiğin yüksektir bu iyi bir şey. Doğum sancısına daha dayanıklı olursunKolay bir doğum diliyorum sana canım.
Ay o son cümle nedir öylee. Yüreğimi dağladınAyy canım benim inşaallah ya inşaallahheyecandan yerimde duramıyorum internetten ilk emzirme ile ilgili Videolar izleyip duruyorum düzgün emziremezsem bebeğimi vermeyecekler diye korkuyorum
Ben de normal doğum konusunda kendime güveniyordum dayanırım diye, açıklık var mı diye kontrol ettiğinde bu böyleyse doğum nasıldır diye düşünmeden edemedimBelki de ama vajinal muayene cok acitti ya oldum resmenama insallah dogum bu kadar zor olmaz, dr sen yine iyisin ben ilk muayenemde aglamistim dedi moral vermek icin mi dedi yoksa normal doguma ikna etmek icin mi bilmiyorum
Valla ne yalan soyleyim ben de guveniyordum ama korktum baya, nobtci dr muayene etti dedi ki sen nasil dogum yapacaksin cok kastin kendini, bilmiyorum nasil yapacagimBen de normal doğum konusunda kendime güveniyordum dayanırım diye, açıklık var mı diye kontrol ettiğinde bu böyleyse doğum nasıldır diye düşünmeden edemedim
Kendi doktorun olsa o kadar kasmazdın bence. Inşallah kolaylıkla doğumun olur bebeğine kavuşursun. Herşey olacağına varır gereksiz kendini korkutma canım. Herkes doğurabiliyorsa sen de doğurursun . Aksi durumda zaten hastanedesin. Bir avazda doğur inşallahValla ne yalan soyleyim ben de guveniyordum ama korktum baya, nobtci dr muayene etti dedi ki sen nasil dogum yapacaksin cok kastin kendini, bilmiyorum nasil yapacagim
ya böyle suyum azalmış diyenleri gördükçe çok korkuyorummbende sürekli bir akıntı var zaten beyazımsı, kremimsi su da bitiyor olabilir mi diye tırsıyorum , hareketlerini hissedince de sıkıntı yoktur ya diyorum cuma günü randevum var aslında hafta başından beri bi getiremedim şu cumayı ayda bir kontrole gittiğimiz günleri düşünüyorum şimdi ne kdr uzunmus 1 ay
Diğer arkadaşların nasıl oldu bilmiyorum ama geçen hafta ben akıntı değil de ıslaklık hissettim çamaşırda biraz, bir kaç kere oldu bende mesane baskı yaptı acaba idrar mi kaçtı diye dusunmustum , demek ki , gelen suyuymus . Dr. Bir hafta sonrasına cagirdigina göre çok azalma olmamış demek ki. Orda kaç litre su var kimbilir, çünkü kendisi gelince epey akiyormuş. Böyle az az gelse ne olur bakalım yarın Dr ne diyecek merak ediyorumBnmde çok akıntım bendesu sızıyordur diye korkuyorum yarın benimde randevum 2 hafta önce suyu normaldi bakalım ne çıkıcak
Ya kendi dr umda da baya canim acidiKendi doktorun olsa o kadar kasmazdın bence. Inşallah kolaylıkla doğumun olur bebeğine kavuşursun. Herşey olacağına varır gereksiz kendini korkutma canım. Herkes doğurabiliyorsa sen de doğurursun . Aksi durumda zaten hastanedesin. Bir avazda doğur inşallah
En sonki randevumda bana suyun gelse anlarsın demişti sıcak ve birden boşalır anlamaman İmkanız dedi. Ama suyu sızanların nasıl oluyor o zaman çözemedim bende bu işi. İntte doğum yaklaştıkça ve bebek aşağıya indikçe su gibi akıntı sık idrara çıkma belirtileri olur VS yazıyordu ama bakalım yarın ne diyecek yazarım sizedeDiğer arkadaşların nasıl oldu bilmiyorum ama geçen hafta ben akıntı değil de ıslaklık hissettim çamaşırda biraz, bir kaç kere oldu bende mesane baskı yaptı acaba idrar mi kaçtı diye dusunmustum , demek ki , gelen suyuymus . Dr. Bir hafta sonrasına cagirdigina göre çok azalma olmamış demek ki. Orda kaç litre su var kimbilir, çünkü kendisi gelince epey akiyormuş. Böyle az az gelse ne olur bakalım yarın Dr ne diyecek merak ediyorum
Benimde yarın sabah randevu canım yazarim bende.Demekki orda kaçak var öyle sızıntı olmuşEn sonki randevumda bana suyun gelse anlarsın demişti sıcak ve birden boşalır anlamaman İmkanız dedi. Ama suyu sızanların nasıl oluyor o zaman çözemedim bende bu işi. İntte doğum yaklaştıkça ve bebek aşağıya indikçe su gibi akıntı sık idrara çıkma belirtileri olur VS yazıyordu ama bakalım yarın ne diyecek yazarım sizede
Baktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktorE yine aynısını yapar bence
Zamanına göre değişiyor canım. Benim de son 11 gün kaldi. Dün uygulamada okumuştum. Bu haftalarda günde 15 gram ancak alıyormuş bebekler. 2 hafta once benim de haftada 300 gram almıştı.Baktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktor
Ama benm anlamadigim 6gun once bebek 3075kg dı suan 3170 100 grammi aldi 6 gunde 17 gunde 800 gram almisti acaba cihazlardan dolayimi yoksa iyi bakamamismiyim bu sefer bebise
Olcumler degisiyor hep diyoruz ya..Baktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktor
Ama benm anlamadigim 6gun once bebek 3075kg dı suan 3170 100 grammi aldi 6 gunde 17 gunde 800 gram almisti acaba cihazlardan dolayimi yoksa iyi bakamamismiyim bu sefer bebise
Doğum yapan arkadaşlara tebrik ediyorum, Rabbim evlatları ile sağlıklı uzun ömür dilerim. Doğum yapacak arkadaşlara da kolay ve rahat doğumlar dilerim. Benim sezeryan tarihim 02.01.2019 olarak belirlendi. Son kontrolde doktor bebeğin kilo alışının çok yavaşladığını söyledi zaten zayıf bir bebekti, o nedenle önümüzdeki hafta sezeryan olacağım. Dualarınızı bekliyorum.Doğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 . 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- @Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb. 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- @delikiss 26/12/2018
14- @AyAl80 26/12/2018
15-?
Doğum için günü belli olanlar
A anneveoglusu 28/12/2018
@mini87 28/12/2018
@Xeroderma_pig 28/12/2018
@oozzee 03/01/2019
@Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
@Mavisu27 05/01/2019
@supurgelicadi 07/01/2019
@Archpa 09/01/2019
@Missyiru 19/01/2019
Canım son haftalarda almıyor bide son haftalar doğru ölçemiyorlarBaktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktor
Zamanına göre değişiyor canım. Benim de son 11 gün kaldi. Dün uygulamada okumuştum. Bu haftalarda günde 15 gram ancak alıyormuş bebekler. 2 hafta once benim de haftada 300 gram almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?