2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar suyum sınırdaymış nst de hafif sancı çıkıyor ama rahimde hiç bir şekilde açılma yok tüp bebek olduğu için de doktor riske atma diyor bugün sezaryena alınacağım dua edin banada
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasılsınız meleginle

Yarın kontrolümüz var. Geçen cuma gitmiştik, 6 gün olacak. Doktor, bebeğin suyu falan iyi demişti. Çatı muayenesu de iyi geçmişti. Rahat normal doğum yaparsin dedi. Sancim falan yok daha. Şimdi okuyunca beni de doğuma alırlar mi diye düşündüm. Çantalar arabada zaten hazırız ama Ocak' ı görse güzel olur. 4 gün daha beklesin. :) Bakalım hayırlısı.

Belki de acı eşiğin yüksektir bu iyi bir şey. Doğum sancısına daha dayanıklı olursun Kolay bir doğum diliyorum sana canım.
Belki de ama vajinal muayene cok acitti ya oldum resmen ama insallah dogum bu kadar zor olmaz, dr sen yine iyisin ben ilk muayenemde aglamistim dedi moral vermek icin mi dedi yoksa normal doguma ikna etmek icin mi bilmiyorum

Belki de ama vajinal muayene cok acitti ya oldum resmen ama insallah dogum bu kadar zor olmaz, dr sen yine iyisin ben ilk muayenemde aglamistim dedi moral vermek icin mi dedi yoksa normal doguma ikna etmek icin mi bilmiyorum
Ben de normal doğum konusunda kendime güveniyordum dayanırım diye, açıklık var mı diye kontrol ettiğinde bu böyleyse doğum nasıldır diye düşünmeden edemedim

Ben de normal doğum konusunda kendime güveniyordum dayanırım diye, açıklık var mı diye kontrol ettiğinde bu böyleyse doğum nasıldır diye düşünmeden edemedim
Valla ne yalan soyleyim ben de guveniyordum ama korktum baya, nobtci dr muayene etti dedi ki sen nasil dogum yapacaksin cok kastin kendini, bilmiyorum nasil yapacagim

Valla ne yalan soyleyim ben de guveniyordum ama korktum baya, nobtci dr muayene etti dedi ki sen nasil dogum yapacaksin cok kastin kendini, bilmiyorum nasil yapacagim
Kendi doktorun olsa o kadar kasmazdın bence. Inşallah kolaylıkla doğumun olur bebeğine kavuşursun. Herşey olacağına varır gereksiz kendini korkutma canım. Herkes doğurabiliyorsa sen de doğurursun . Aksi durumda zaten hastanedesin. Bir avazda doğur inşallah

Bnmde çok akıntım bendesu sızıyordur diye korkuyorum yarın benimde randevum 2 hafta önce suyu normaldi bakalım ne çıkıcak
Diğer arkadaşların nasıl oldu bilmiyorum ama geçen hafta ben akıntı değil de ıslaklık hissettim çamaşırda biraz, bir kaç kere oldu bende mesane baskı yaptı acaba idrar mi kaçtı diye dusunmustum , demek ki , gelen suyuymus . Dr. Bir hafta sonrasına cagirdigina göre çok azalma olmamış demek ki. Orda kaç litre su var kimbilir, çünkü kendisi gelince epey akiyormuş. Böyle az az gelse ne olur bakalım yarın Dr ne diyecek merak ediyorum

Ya kendi dr umda da baya canim acidi gerci nob dr baya ilgili davrandi sakinlestirmeye calisti ama iste gebelikte nerdeyse hic iliski yasamadik esim korkuda yaklasmadi bile acaba ondan mi boyle oldum

En sonki randevumda bana suyun gelse anlarsın demişti sıcak ve birden boşalır anlamaman İmkanız dedi. Ama suyu sızanların nasıl oluyor o zaman çözemedim bende bu işi. İntte doğum yaklaştıkça ve bebek aşağıya indikçe su gibi akıntı sık idrara çıkma belirtileri olur VS yazıyordu ama bakalım yarın ne diyecek yazarım sizede

Benimde yarın sabah randevu canım yazarim bende.Demekki orda kaçak var öyle sızıntı olmuş Dr bana tehlikeli değil su an bu azalma ama bol su tüket dedi. Ben zaten çok su içiyorum eğer suyla olsaydı o azalmada olmazdı ama anlayamadım .bir sürü soru var kafamda geçen hafta soramadım yarın sorucam ins

Saat 5 oldu nerdeyse bu saatten sonra nasıl muayene olacanki tatlım[/QUOTE]
Özelde 7 ye kadar muane ediyor kadindogumcu

E yine aynısını yapar bence
Baktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktor
Ama benm anlamadigim 6gun once bebek 3075kg dı suan 3170 100 grammi aldi 6 gunde 17 gunde 800 gram almisti acaba cihazlardan dolayimi yoksa iyi bakamamismiyim bu sefer bebise

Benim haftalarımda olup bebişi kanala girmeyen var mı acaba doktor normal istiyosan yürüyüş falan yap bolca bebek kanala girmemiş dedi niye girmedi ki ben normal çok istiyorum her yer kar kış dışarı çıkamıyorum da evde de çok uzun süre yürünmüyo malum başka benim gibi olan var mı siz neler yapıyosunuz kanala girsin diye

Ama benm anlamadigim 6gun once bebek 3075kg dı suan 3170 100 grammi aldi 6 gunde 17 gunde 800 gram almisti acaba cihazlardan dolayimi yoksa iyi bakamamismiyim bu sefer bebise
Zamanına göre değişiyor canım. Benim de son 11 gün kaldi. Dün uygulamada okumuştum. Bu haftalarda günde 15 gram ancak alıyormuş bebekler. 2 hafta once benim de haftada 300 gram almıştı.

Olcumler degisiyor hep diyoruz ya..
Ama az degil . Aramizda 3 gun var .benimde bugun 3 kg cikti.

Doğum yapan arkadaşlara tebrik ediyorum, Rabbim evlatları ile sağlıklı uzun ömür dilerim. Doğum yapacak arkadaşlara da kolay ve rahat doğumlar dilerim. Benim sezeryan tarihim 02.01.2019 olarak belirlendi. Son kontrolde doktor bebeğin kilo alışının çok yavaşladığını söyledi zaten zayıf bir bebekti, o nedenle önümüzdeki hafta sezeryan olacağım. Dualarınızı bekliyorum.

Canım son haftalarda almıyor bide son haftalar doğru ölçemiyorlar

Zamanına göre değişiyor canım. Benim de son 11 gün kaldi. Dün uygulamada okumuştum. Bu haftalarda günde 15 gram ancak alıyormuş bebekler. 2 hafta once benim de haftada 300 gram almıştı.

Sat a gore ayni gun dogum yapacagim birini daha yakaladim :)) dogum tarihlerimiz ayni canim, var mi sende belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…