Benim haftalarımda olup bebişi kanala girmeyen var mı acaba doktor normal istiyosan yürüyüş falan yap bolca bebek kanala girmemiş dedi niye girmedi ki ben normal çok istiyorum her yer kar kış dışarı çıkamıyorum da evde de çok uzun süre yürünmüyo malum başka benim gibi olan var mı siz neler yapıyosunuz kanala girsin diye
Cnm Tarihlerimiz yakın benimkide kanalda değil daha niye bu kdr endişe duydunki. Daha erken haftalarımız giredebilir girmeyedebilir. Doktorun seni nie telaşlandırmış anlamadım. Sonuçta bebek kanala gitmeden suni sancı verip bile normal doğurtuyolar. Squat hareketi yapabilirsin merdiven inip çıkabilirsin havalardan dolayı bende çok sık dışarı çıkamıyorum ama henüz erken gibi geliyor bana
Ya kendi dr umda da baya canim acidi gerci nob dr baya ilgili davrandi sakinlestirmeye calisti ama iste gebelikte nerdeyse hic iliski yasamadik esim korkuda yaklasmadi bile acaba ondan mi boyle oldum
Yaa bizim de ilişki olmadı. Gerçekten etkiliyor mu ki Burda da bir arkadaş bahsetmişti ya doktorunun ilişki önerdiğinden. Geçen eşime dedim yapsak mı diye, ben yapamam bişey olur diye korkarım dedi Başından beri o korkudan yanaşmıyor zaten.
Baktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktor
Ama benm anlamadigim 6gun once bebek 3075kg dı suan 3170 100 grammi aldi 6 gunde 17 gunde 800 gram almisti acaba cihazlardan dolayimi yoksa iyi bakamamismiyim bu sefer bebise
Cnm Tarihlerimiz yakın benimkide kanalda değil daha niye bu kdr endişe duydunki. Daha erken haftalarımız giredebilir girmeyedebilir. Doktorun seni nie telaşlandırmış anlamadım. Sonuçta bebek kanala gitmeden suni sancı verip bile normal doğurtuyolar. Squat hareketi yapabilirsin merdiven inip çıkabilirsin havalardan dolayı bende çok sık dışarı çıkamıyorum ama henüz erken gibi geliyor bana
3025 gr dedi 37 38 haftada doğursan iyi olur bebek büyüdükçe zorlanabilirsin dedi nette de hep bu haftada girmiş olması gerekir yazıyo doğuramazsam diye korktum
3025 gr dedi 37 38 haftada doğursan iyi olur bebek büyüdükçe zorlanabilirsin dedi nette de hep bu haftada girmiş olması gerekir yazıyo doğuramazsam diye korktum
Hım anladım cnm o zaman intten Bi bak belki yapılması gerekn kolaylaştıran hareketler vardır çömelme hareketi falan da yap sık sık oda işe yarıyormuş. Birde secde pozisyonunu duymuştum bebeğin kanala gitmesi için Bi araştır istersen
Baktilar canm normal dogum yapabilirsin catin musayit dedi doktor
Ama benm anlamadigim 6gun once bebek 3075kg dı suan 3170 100 grammi aldi 6 gunde 17 gunde 800 gram almisti acaba cihazlardan dolayimi yoksa iyi bakamamismiyim bu sefer bebise
Hım anladım cnm o zaman intten Bi bak belki yapılması gerekn kolaylaştıran hareketler vardır çömelme hareketi falan da yap sık sık oda işe yarıyormuş. Birde secde pozisyonunu duymuştum bebeğin kanala gitmesi için Bi araştır istersen
3 kisi ayniydik kuzum sen ben birde cibiydi cibi cok sukur sag salim kucagina aldi darisi bize bana 34 haftada 2 kilo dedi iyi olabilirdi aslinda dedi seninki ne kadar dedi insallah kilo almistir bnmki normal gorunuyor senin kiz bizim seninle randevularimizda ayni benimkide yarin
Benimde 34 de 2157 gram di şimdi kaç çıkar merak ediyorum 3 olmaz ama onu biliyorum tahminimce yarın öğlen gidicem bende bakalım neler olcekkk kaçta gidiceksin
Olabilir canim ben kiloya takilmiyorum belimi söyledim yuruyemiyorum diye normal doguma cati musayit yarin beyincerrahine yada ortapdiye gosterelim seni dedi normal dogum yaptiralim derken sakat kalma dedi fitık falan varsa diye bende emar girdim daha once boyle olmustum fıtık falan yok dedim olsun sen gel yarin gosterim seni dedi
Benim Hersene bazen ani hareketten bazende
Hareket etmeden tutuluyor benim belim bu sekilde acıkcası hamile olmasam tam tekmil bastan asagi muane olurumda suan bi anlam ifade etmicek isleri gücleri para özelin devlete gittik saat 7de ortapedi doktoru varmiş baktı krem yazdı hamilelikten sonra romatizma doktoruna gorun dedi dedim dogum icin bi sıkıntı yaratirmı yok hayir senin farklı bolge 10 gune gecer sıcak havlu koy kremlerini kullan dedi
Yok sakat kalirsin yok bisey insani korkutuyorlar simdi napacami sasirdim
Haberleşelim. :) Şu an hiçbir şey yok canım. Bugün okuyunca suyum azalmış midir diye düşündüm ama bilemiyorum. Geçen hafta gittik suyu da normaldi. Yarın doğuma alınmaz da eve gelirsem yazarım gelişmeleri. Sende var mı belirti?
Benim haftalarımda olup bebişi kanala girmeyen var mı acaba doktor normal istiyosan yürüyüş falan yap bolca bebek kanala girmemiş dedi niye girmedi ki ben normal çok istiyorum her yer kar kış dışarı çıkamıyorum da evde de çok uzun süre yürünmüyo malum başka benim gibi olan var mı siz neler yapıyosunuz kanala girsin diye
Haberleşelim. :) Şu an hiçbir şey yok canım. Bugün okuyunca suyum azalmış midir diye düşündüm ama bilemiyorum. Geçen hafta gittik suyu da normaldi. Yarın doğuma alınmaz da eve gelirsem yazarım gelişmeleri. Sende var mı belirti?
Yarin randevun mu var?Benim sabah erkenden var, bende de hic belirti yok haftalar once o kadar sik kasilmalar yasiyordum ki kesin erken dogurucam diyodum simdi o kasilmalar azaldi Ben artik cok yoruldum dogsun istiyorum ama tam 3 haftadir gecmeyen bir nezlemde var, zamaninda gelse belki gecmis olur diyorum. Son gunler hic gecmiyor:) bakalim hangimiz ilk doguracak
Merhaba canım bende senin durumundayım ben de senin gibiyim hatta nst de baktı sanci çıkınca alttan baktı ne kanala girmiş ne de açıklık var dedi ebe o zaman 37 haftada idim ama şimdi 39+2 olduk halen belirti yok bekliyoz
Yaa bizim de ilişki olmadı. Gerçekten etkiliyor mu ki Burda da bir arkadaş bahsetmişti ya doktorunun ilişki önerdiğinden. Geçen eşime dedim yapsak mı diye, ben yapamam bişey olur diye korkarım dedi Başından beri o korkudan yanaşmıyor zaten.
Yarin randevun mu var?Benim sabah erkenden var, bende de hic belirti yok haftalar once o kadar sik kasilmalar yasiyordum ki kesin erken dogurucam diyodum simdi o kasilmalar azaldi Ben artik cok yoruldum dogsun istiyorum ama tam 3 haftadir gecmeyen bir nezlemde var, zamaninda gelse belki gecmis olur diyorum. Son gunler hic gecmiyor:) bakalim hangimiz ilk doguracak
Ya kizlar napacam bilmiyorum ortapedi doktoru 2 tane krem verdi ama krem gebelik kategorisi biri C hadi o cokta onemli degil digeri ise X ben nasil kullanacam
Simdi bunu doktor bi zarari yok dedi bi yandanda ihmalkarliga gelmim diyorum napim
Sizce ölecem hic yuruyemiyorum bir milim bir milim adim atabiliyorum bayilacam agridan