- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Kiz sen doguma gitmemismiydinAynen esimde korkudan yanasmadi hic bakalim ne olacak, sancim vardi gecti anlamadim
Ya kuzum benimde hamileleign en basında beri var tutulma oturamama yürüyememe çok şiddetli olark başladı bende gittim fitik fln olmasın diye doktor beni kizim şimdiden bunlara alış daha da kötü olcaksin diye omzumu sıvazladı resmen beni de romatizma ile ilgili bi bölüme gönderdi romatoloji çok şükür olmadi ama o şekildOlabilir canim ben kiloya takilmiyorum belimi söyledim yuruyemiyorum diye normal doguma cati musayit yarin beyincerrahine yada ortapdiye gosterelim seni dedi normal dogum yaptiralim derken sakat kalma dedi fitık falan varsa diye bende emar girdim daha once boyle olmustum fıtık falan yok dedim olsun sen gel yarin gosterim seni dedi
Benim Hersene bazen ani hareketten bazende
Hareket etmeden tutuluyor benim belim bu sekilde acıkcası hamile olmasam tam tekmil bastan asagi muane olurumda suan bi anlam ifade etmicek isleri gücleri para özelin devlete gittik saat 7de ortapedi doktoru varmiş baktı krem yazdı hamilelikten sonra romatizma doktoruna gorun dedi dedim dogum icin bi sıkıntı yaratirmı yok hayir senin farklı bolge 10 gune gecer sıcak havlu koy kremlerini kullan dedi
Yok sakat kalirsin yok bisey insani korkutuyorlar simdi napacami sasirdim
Hala hastanedesin dimi canım? Doktor ne diyor?Aynen esimde korkudan yanasmadi hic bakalim ne olacak, sancim vardi gecti anlamadim
Benim aksi gibi 3senedir var yilda iki uc defa tutuluyor böyle oluyorum bazen cok siddetli bazen ise hafif kasgevseltici serum yemeden gevmiyor bu aralar olmuyorsu birsenedir gecen sene oldu bi hafif oda yeni evliydik dikkat ettim kasgevseltici kremYa kuzum benimde hamileleign en basında beri var tutulma oturamama yürüyememe çok şiddetli olark başladı bende gittim fitik fln olmasın diye doktor beni kizim şimdiden bunlara alış daha da kötü olcaksin diye omzumu sıvazladı resmen beni de romatizma ile ilgili bi bölüme gönderdi romatoloji çok şükür olmadi ama o şekild
Ay inşallah benim de kalmaz canım. Ne bilim büyükler hep söylüyor sezeryan göbek bırakıyor diye. Annemde aynısını söylüyor. 20 kg aldım ve süt için yememden içmemden kesmeyeceğimden gider mi diye düşüncem olduGöbek kalıyor diyenlere inanmıyorum artık kesinlikle bünyeyle ilgili Doğum şekli ile değil bence kimisinde normal doğursa da kalıyor, ben Perş günü sezeryen oldum ufacık bir göbeğim var o da en fazla 40 ım çıkana kadar durur benimle
Benim haftalarımda olup bebişi kanala girmeyen var mı acaba doktor normal istiyosan yürüyüş falan yap bolca bebek kanala girmemiş dedi niye girmedi ki ben normal çok istiyorum her yer kar kış dışarı çıkamıyorum da evde de çok uzun süre yürünmüyo malum başka benim gibi olan var mı siz neler yapıyosunuz kanala girsin diye
Yaa ben de 2 ocaktan önce gelmesin diyorum artık. Cumartesi gideceğim kontrole. Bakalım bizimki ne durumdaAy suyu gelenler doğuranlar neler olmuş
Ben bugün kontrole gittim. Benim delikanlı hala eli yanağında öylece bakıyo bize ultrasonda gözlerini kırpıştırıpkanala girmiyo inatla. Tam oğlak
Sancılarım çıktı yine. Girmeye çalışıyomuş en azından bi çabası var ama yavaş. 1 cm açıklık var dedi. Cuma günü tekrar bakacak kanala girip girmediğine. 2 Ocak'tan önce doğurmam inşalllah
Çok geçmiş olsun canım. Cuma çağırmıştı aslında ama eşim cuma çalışıyor. Yarın gideceğiz. Bakalım neler olacak. :)
Yazarım canım sen de yaz. :)Cok sagol canim ins gecer. Yazarsin buraya kontrol sonrasi:)
Doktorların da işi zor :) Benim doktorum yılbaşında da sonraki günde şehirde olcakmış endişe etme dedi banaKızlar ocaktan once dogurun unıversıtede yıllık ızın kavgası edılıyırdu bugunozel hastanelerde tabı gelıyolardır doguma T tanem-tane20 canım doktorun dogruyu demıs normal dogurman sakıncalı kendınızı ruske atmayın .. hatta senın gıbı olanlara spınal de yapılmayıp genel anestesı uygulanıyormuş yanı benım duydugum boyle
Yaa ben de 2 ocaktan önce gelmesin diyorum artık. Cumartesi gideceğim kontrole. Bakalım bizimki ne durumdaAçıklık kontrolü nasıldı acı durumu yani
Hala hastanedeyim sancim vardi gecti anlamadim ben de, yarina ac birakacak suni sanci olmazda sezryan yapacak valla ben de bilmiyorum ne yaptigimi :)Kiz sen doguma gitmemismiydin
Canım çok geçmiş olsun verilen ilaçları kadın doğumcun kontrol etti mi? Ben de yürüyemiyorum alışverişe çıkmam lazım çıkamadım çıkamicamda belim kalçam her yerim yırtılıyor gibi ağrıyor. Sana ne dedi ortapedist?Ya kizlar napacam bilmiyorum ortapedi doktoru 2 tane krem verdi ama krem gebelik kategorisi biri C hadi o cokta onemli degil digeri ise X ben nasil kullanacam
Simdi bunu doktor bi zarari yok dedi bi yandanda ihmalkarliga gelmim diyorum napim
Sizce ölecem hic yuruyemiyorum bir milim bir milim adim atabiliyorum bayilacam agridan
Senın ozel hastanede olacak sanırum sezeryan olunca mecbur gelırler ama normal dogumu bılemıcem :)saglıkla dogsun InsaAllah melegın ❣Doktorların da işi zor :) Benim doktorum yılbaşında da sonraki günde şehirde olcakmış endişe etme dedi bana
Evet hastanedeyim dr cikmadan ugramisti sancim vardi simdi gecti , nob dr da birsey demedi yarina ac kalacagm, yarin da sezryan ya da suni sanci bakalim kismetHala hastanedesin dimi canım? Doktor ne diyor?
Bacim benimki fıtık degil ama tutuluyor ani hareketlerde kasgevseltici kullandigimda geciyor deme sende icime korku dusurme hicbirsey yapilmadan dogursamKızlar ocaktan once dogurun unıversıtede yıllık ızın kavgası edılıyırdu bugunozel hastanelerde tabı gelıyolardır doguma T tanem-tane20 canım doktorun dogruyu demıs normal dogurman sakıncalı kendınızı ruske atmayın .. hatta senın gıbı olanlara spınal de yapılmayıp genel anestesı uygulanıyormuş yanı benım duydugum boyle
Pardon canım ben fıtok sandım . Saglıcakla kavusun InsaAllah ❣Bacim benimki fıtık degil ama tutuluyor ani hareketlerde kasgevseltici kullandigimda geciyor deme sende icime korku dusurme hicbirsey yapilmadan dogursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?