Amin canım benim çok sagol. Valla bazı özellerde doktor izinli vs değilken bile gelmiyor. Görümceme medline hastanesindeki doktoru normal doğuma girmem demiş. Üstelik muayanesi ve doğumu çok pahalı bi doktor. Kendi kafalarına göre hareket ediyorlar halbuki yasakmış normal de olsa girmesi gerekiyormuş
Canım çok geçmiş olsun verilen ilaçları kadın doğumcun kontrol etti mi? Ben de yürüyemiyorum alışverişe çıkmam lazım çıkamadım çıkamicamda belim kalçam her yerim yırtılıyor gibi ağrıyor. Sana ne dedi ortapedist?
Kuzum beni sedyeye yatirdi bacagimi sag sol asagi kendime dogru cekti aagri aci varmi dedim yok benim hersene boyle tutuluyor kasgevseltici serum yedigimde geciyor dedim bana dediki dogumdan sonra romotizmaya bakan doktora gorun dedi ee peki beni kadin dogumcu gonderdi fitik vs durumda sakat kalabilirsin dedi sakincali falan hic birsey olmaz korkma dedi benimki acı agri degil sadece yururken aciyor yattigim yerden bacagimi acayim saga sola cevireyim sorun yok ama yurutmuyor bacak
Amin canım benim çok sagol. Valla bazı özellerde doktor izinli vs değilken bile gelmiyor. Görümceme medline hastanesindeki doktoru normal doğuma girmem demiş. Üstelik muayanesi ve doğumu çok pahalı bi doktor. Kendi kafalarına göre hareket ediyorlar halbuki yasakmış normal de olsa girmesi gerekiyormuş
Unıversıtede bende sormustum doktoruma oda gırmem demıstı ek olarak asıstanlar normal dogumu bızden ıyı yaptırırlar korkma dedı ama korkmamak mumkun mu .
İnsallah kuzum hersene oluyor bu hatta ilkoldugunda unv yerlere cekpasliyordum yere egildim oyle kaldim
Geri dogrulamadim
Ambulans geldi goturdu igne hap krem verdiler emara girdim fıtık yok denildi soguklardan ani hareketlerden oluyor mesela suan doguma girsem
Bacagimi ayirmamda ikinmamda hic agri aci hissetmiyorum sadece yururken aciyor boynun tutulur hicbirsey yokmus gibi ama saga dondugunde kastirirya ayni oyle yurumez isen sorum yok
İnsallah kuzum hersene oluyor bu hatta ilkoldugunda unv yerlere cekpasliyordum yere egildim oyle kaldim
Geri dogrulamadim
Ambulans geldi goturdu igne hap krem verdiler emara girdim fıtık yok denildi soguklardan ani hareketlerden oluyor mesela suan doguma girsem
Bacagimi ayirmamda ikinmamda hic agri aci hissetmiyorum sadece yururken aciyor boynun tutulur hicbirsey yokmus gibi ama saga dondugunde kastirirya ayni oyle yurumez isen sorum yok
Unıversıtede bende sormustum doktoruma oda gırmem demıstı ek olarak asıstanlar normal dogumu bızden ıyı yaptırırlar korkma dedı ama korkmamak mumkun mu .
Ne kadar kötü bir sağlık sistemimiz var. Normal doğumu ara ara takip ediyorlar doğum başladığı anda orda bulunuyorlar gece gündüz fark etmez. Diğer türlü hadi bi komplikasyon oldu başında doktor yok bişe yok ne saçma sapan iş. Kendi kafalarına göre kural uydurmuşlar. Bi arkadasım var şuan öğretmen ama yıllarca kadın doğumda doktor asistanlığı yaptı. Kız biyolog hemşire bile değil. Hastaları doktor sanıyorlardı çünkü kürtajı bile o yapıyordu. Doktor herşeyi öğretmişti. Bana ilk anlattığında şok geçirmiştim. Eşim de biyologtu göz hastanesinde asistandı. Ameliyatlarda dikişleri eşim atıyordu. Doktordan iyi atıyordu o ayrı ama bir şey olsa uzman değil. Doktorların bu cesareti beni çok şaşırtıyor
Ben her gün rezene demleyip içiyorum. Bir de sezaryen olan bir arkadaşım bitkisel bir damla önermişti, hatta hastanede yanında götür doğumdan hemen sonra kullandım foşur foşur süt geldi demişti Doktoruma sordum o da onayladı. Aldım ben de. Galaktago adı. Kullanıcam.
Okadar kotuyduki ilacsiz hic denemedim hep ayakta duz kaliyordum oturdummu aciyordu bos otobuste igne yaptirmaya (12 tane kasgev 12 agrikesici igne )ayakta giderdim canim
En son hafif tutulmustu ondada krem surmustuk
Ya benim doktor ultrasonla baktı açıklığa. Bak burası rahim ağzı dedi. Bebek görünmüyo orda. Ölçüm yaptı 1 cm dedi. Bayaa kafam da karıştı. Madem ultrasonda görünüyo, niye parmaklıyolar ki
Rahim ağzının açıklığı kadar %100 yumuşamış olması da gerekiyor Doğum için. Bu ancak elle anlaşılabiliyor. Bugün sancım çıkınca açıklığa ultrasonla yumuşaklığa elle baktı bana da dr.
İyi geceler kızlar.
Bugün kontrol vardı.
37+6 yiz
3.100 gr ve 49 cm olmuşuz masaallah.
Nst normal çıktı.
Sezeryan günümüzü 7 Ocak diye konuştuk.
İnşaallah her şey yolunda gider.
Haftaya tekrar kontrol.
Ne kadar kötü bir sağlık sistemimiz var. Normal doğumu ara ara takip ediyorlar doğum başladığı anda orda bulunuyorlar gece gündüz fark etmez. Diğer türlü hadi bi komplikasyon oldu başında doktor yok bişe yok ne saçma sapan iş. Kendi kafalarına göre kural uydurmuşlar. Bi arkadasım var şuan öğretmen ama yıllarca kadın doğumda doktor asistanlığı yaptı. Kız biyolog hemşire bile değil. Hastaları doktor sanıyorlardı çünkü kürtajı bile o yapıyordu. Doktor herşeyi öğretmişti. Bana ilk anlattığında şok geçirmiştim. Eşim de biyologtu göz hastanesinde asistandı. Ameliyatlarda dikişleri eşim atıyordu. Doktordan iyi atıyordu o ayrı ama bir şey olsa uzman değil. Doktorların bu cesareti beni çok şaşırtıyor
Bizim doktor hanimda izmire yilbasikutla aya gidecek galiba sakin yilbasinda ve 1 ocakta dogum yapma diyor
Ya olursa okadar para dok doktor cistak
Cistak egleniyor
İyi geceler kızlar.
Bugün kontrol vardı.
37+6 yiz
3.100 gr ve 49 cm olmuşuz masaallah.
Nst normal çıktı.
Sezeryan günümüzü 7 Ocak diye konuştuk.
İnşaallah her şey yolunda gider.
Haftaya tekrar kontrol.
Kizlar hepinjz dua edin bana, kontrole geldim dr suyun baya azalmis dedi, yatisim yapildi dogumhaneye rahim agzina ilac yerlestirdiler acilma olmasinj bekleyecekler olmazda suni sanci veya sezryan olacak duruma gore...dr suyun geldi de anlamadin mi acaba dedi, bebek asagi yerlesmis sanci cekmis olabilir misin dedi ben de gecedn biraz bel agrim vardi ama siddetlenmeyince gelmedim dedim