- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Canım bol bol uyumaya çalış.uykusuzluk benı cok zorladı ona bısey olacak dıye uyumadımhastanede hiç. dün akşam taburcu olduk dr.um iyiyim dıye taburcu ettı evımize geldıkkızlar dün aksam ilk gece cokzordu annem bende kaldı eşim de hep pıspısladı ben uykusuzlktan zor emzırdım meme uclarm col acıyor cok şiştiler sürekli emzırıyorum sıtmalanmamak için alısma surecı umarım kısa sürer catlak yara fln yok alısmada olur dıyorlar umarm kısa surede alışır goguslerım memede uyumkj ustıyor geceleri kızım. Aldıgımız emzıkleri colguzel tutuyor alıstı ama dün cocuk doktoru geldı ve yasakladı. anne memesıni unutr vermıceksın dedı neyapsam bılemedm oyalıyor emmedıgı anda geceleri.
Rahim ağzının açıklığı kadar %100 yumuşamış olması da gerekiyor Doğum için. Bu ancak elle anlaşılabiliyor. Bugün sancım çıkınca açıklığa ultrasonla yumuşaklığa elle baktı bana da dr.
Ay Allah korusun canım benim inşallah yılbaşı tatilinden sonra gelir meleğinBizim doktor hanimda izmire yilbasikutla aya gidecek galiba sakin yilbasinda ve 1 ocakta dogum yapma diyor
Ya olursa okadar para dok doktor cistak
Cistak egleniyor
ınsaAllah . B zamana kdar ogumlar hep sezeryan oldu sanırumArkadaslar doguma giriyorum
Diye yazmadilar galiba kuzum sez daha onceden dogum tarihleri belliydi bugunde doguma girdiler galiba sen yazmasan bende farkinda bile degilim
İnsallah saglikla yapmislardir dogumlarini
Normalki..Benim haftalarımda olup bebişi kanala girmeyen var mı acaba doktor normal istiyosan yürüyüş falan yap bolca bebek kanala girmemiş dedi niye girmedi ki ben normal çok istiyorum her yer kar kış dışarı çıkamıyorum da evde de çok uzun süre yürünmüyo malum başka benim gibi olan var mı siz neler yapıyosunuz kanala girsin diye
Ilk sayfada yazıyor. 2 tane normal doğum var. :)ınsaAllah . B zamana kdar ogumlar hep sezeryan oldu sanırum
Ne dıyımkı sasıdım baya . Ama normal dogurcak olsam devlet hasanesnı tcTercih ederdim bir gün de bir sürü doğum yapıyorlar Ebeler özelde kilerden daha iyi bildiklerine inanıyorumNe kadar kötü bir sağlık sistemimiz var. Normal doğumu ara ara takip ediyorlar doğum başladığı anda orda bulunuyorlar gece gündüz fark etmez. Diğer türlü hadi bi komplikasyon oldu başında doktor yok bişe yok ne saçma sapan iş. Kendi kafalarına göre kural uydurmuşlar. Bi arkadasım var şuan öğretmen ama yıllarca kadın doğumda doktor asistanlığı yaptı. Kız biyolog hemşire bile değil. Hastaları doktor sanıyorlardı çünkü kürtajı bile o yapıyordu. Doktor herşeyi öğretmişti. Bana ilk anlattığında şok geçirmiştim. Eşim de biyologtu göz hastanesinde asistandı. Ameliyatlarda dikişleri eşim atıyordu. Doktordan iyi atıyordu o ayrı ama bir şey olsa uzman değil. Doktorların bu cesareti beni çok şaşırtıyor
Canım yani belin ağrıyor normal yapamazsın diye mi korkuttular?Olabilir canim ben kiloya takilmiyorum belimi söyledim yuruyemiyorum diye normal doguma cati musayit yarin beyincerrahine yada ortapdiye gosterelim seni dedi normal dogum yaptiralim derken sakat kalma dedi fitık falan varsa diye bende emar girdim daha once boyle olmustum fıtık falan yok dedim olsun sen gel yarin gosterim seni dedi
Benim Hersene bazen ani hareketten bazende
Hareket etmeden tutuluyor benim belim bu sekilde acıkcası hamile olmasam tam tekmil bastan asagi muane olurumda suan bi anlam ifade etmicek isleri gücleri para özelin devlete gittik saat 7de ortapedi doktoru varmiş baktı krem yazdı hamilelikten sonra romatizma doktoruna gorun dedi dedim dogum icin bi sıkıntı yaratirmı yok hayir senin farklı bolge 10 gune gecer sıcak havlu koy kremlerini kullan dedi
Yok sakat kalirsin yok bisey insani korkutuyorlar simdi napacami sasirdim
Hadi ya iki sayfayı hiç bakmadıgımda n bilemedim tesekkurler canım ❣Ilk sayfada yazıyor. 2 tane normal doğum var. :)
Iyiyz cok sukur de bebism bu gece gelmeyecek sanirim :/ insallah saglikla kavurusurz hepimizNaptın canım iyi misiniz ?
Sağlıkla kavuş inşaallah bebeğine
Ne kadar kötü bir sağlık sistemimiz var. Normal doğumu ara ara takip ediyorlar doğum başladığı anda orda bulunuyorlar gece gündüz fark etmez. Diğer türlü hadi bi komplikasyon oldu başında doktor yok bişe yok ne saçma sapan iş. Kendi kafalarına göre kural uydurmuşlar. Bi arkadasım var şuan öğretmen ama yıllarca kadın doğumda doktor asistanlığı yaptı. Kız biyolog hemşire bile değil. Hastaları doktor sanıyorlardı çünkü kürtajı bile o yapıyordu. Doktor herşeyi öğretmişti. Bana ilk anlattığında şok geçirmiştim. Eşim de biyologtu göz hastanesinde asistandı. Ameliyatlarda dikişleri eşim atıyordu. Doktordan iyi atıyordu o ayrı ama bir şey olsa uzman değil. Doktorların bu cesareti beni çok şaşırtıyor
Ben devletteym simdi ebeler cok iyi ilac yerlestirirken 3 kisilerdi sakinlestrmeye falan calistilar, gayet iyi davraniyorlar dogumhanedeyim odalarimjz tek kisilik gayet guzel annemle kaliyoruz simdi sancim da yok tv izliyoruz, insallah yarin saglikla kavusuruz bebsisimleeNe dıyımkı sasıdım baya . Ama normal dogurcak olsam devlet hasanesnı tcTercih ederdim bir gün de bir sürü doğum yapıyorlar Ebeler özelde kilerden daha iyi bildiklerine inanıyorum
Evet canım benim birincisi de sezeryan olduğu için.İlle sez.dogum yani ozaman dogrumu canim
Aaa ultrasonda görünüyorsa niye alttan muayene ediyorlar gerçekten yaaaYa benim doktor ultrasonla baktı açıklığa. Bak burası rahim ağzı dedi. Bebek görünmüyo orda. Ölçüm yaptı 1 cm dedi. Bayaa kafam da karıştı. Madem ultrasonda görünüyo, niye parmaklıyolar ki
Allahın izniyle doğumlarımız aynı gün canım.. Rabbim dokundurmasın sağlıkla kavuşalım inşallah..Doğum yapan arkadaşlara tebrik ediyorum, Rabbim evlatları ile sağlıklı uzun ömür dilerim. Doğum yapacak arkadaşlara da kolay ve rahat doğumlar dilerim. Benim sezeryan tarihim 02.01.2019 olarak belirlendi. Son kontrolde doktor bebeğin kilo alışının çok yavaşladığını söyledi zaten zayıf bir bebekti, o nedenle önümüzdeki hafta sezeryan olacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Hayırlısı olsun canım. Haftan kaç tam olarakHala hastanedeyim sancim vardi gecti anlamadim ben de, yarina ac birakacak suni sanci olmazda sezryan yapacak valla ben de bilmiyorum ne yaptigimi :)
Normal kuzum artık bu saatten sonra yavaş yavaş nisanin bozuluyordur belkim günde yaklasiyorr oohh :)Çatimuanesi yapildiya bugun ondanmi bilmiyorum peceteye kahverengi akıntı gelmiş ama boyle sümüksü degil normal akıntı ama rengi kirliydi kahvePapatyamaviss pazargunu gelen katiydi
Bizimki gelMekmi istiyorki
İnsallah kuzum hayirla ikimizde saglikla bi dogsaydi minigim mugeanlida ögretmen bi bayan dogumda felc kaliyor allahm onada sifaversin eski haline donsun insallahAy Allah korusun canım benim inşallah yılbaşı tatilinden sonra gelir meleğin
Yok bacim ilk dogum Yapan arkadaş normaldi ikizleri dogdu suyuM geldi falan diyordu baska da vardi yanlis hatirLamiyorsamınsaAllah . B zamana kdar ogumlar hep sezeryan oldu sanırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?