2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çatimuanesi yapildiya bugun ondanmi bilmiyorum peceteye kahverengi akıntı gelmiş ama boyle sümüksü degil normal akıntı ama rengi kirliydi kahve Papatyamaviss pazargunu gelen katiydi
Bizimki gelMekmi istiyorki

Canım bol bol uyumaya çalış.
En iyi süt yapan şey uyumak.
Bebisin uyuyunca sen de uyu eşin ya da annen kontrol eder. Rahatlat kendini.
Göğsünde yara olmadan alışır inşaallah.

Şimdi mantıkli geldi :) o zaman bir sonrakinde elle bakabilir benimki de

Arkadaslar doguma giriyorum
Diye yazmadilar galiba kuzum sez daha onceden dogum tarihleri belliydi bugunde doguma girdiler galiba sen yazmasan bende farkinda bile degilim
İnsallah saglikla yapmislardir dogumlarini
ınsaAllah . B zamana kdar ogumlar hep sezeryan oldu sanırum

Normalki..
Benimki de girmedi daha. Gününe çok var daha girer.

Ne dıyımkı sasıdım baya . Ama normal dogurcak olsam devlet hasanesnı tcTercih ederdim bir gün de bir sürü doğum yapıyorlar Ebeler özelde kilerden daha iyi bildiklerine inanıyorum

Canım yani belin ağrıyor normal yapamazsın diye mi korkuttular?
Evet her hamilelikte olur ki bel ağrısı.
O zaman kimse normal yapamaz..
Ölçüme gelince bana doğumdan on gün önce 3.250 dediler bebegim 3160 Gr doğmuştu ilk bebeğim. Cihazlar da doktorlar da yanilabiliyor.

Yani normal dogumda doktor arada geliyor yurtdisindada oyle ama acil bir durum oldu mu hemen geliyorlardir yani dimi? Hastanede onca normal dogum oluyor her gun, ebeler dogurtuyor ama bi komplikasyon olunca doktorun gelmesi cok uzun surmez herhalde ?

Ne dıyımkı sasıdım baya . Ama normal dogurcak olsam devlet hasanesnı tcTercih ederdim bir gün de bir sürü doğum yapıyorlar Ebeler özelde kilerden daha iyi bildiklerine inanıyorum
Ben devletteym simdi ebeler cok iyi ilac yerlestirirken 3 kisilerdi sakinlestrmeye falan calistilar, gayet iyi davraniyorlar dogumhanedeyim odalarimjz tek kisilik gayet guzel annemle kaliyoruz simdi sancim da yok tv izliyoruz, insallah yarin saglikla kavusuruz bebsisimlee

Aaa ultrasonda görünüyorsa niye alttan muayene ediyorlar gerçekten yaaa

Allahın izniyle doğumlarımız aynı gün canım.. Rabbim dokundurmasın sağlıkla kavuşalım inşallah..

Çatimuanesi yapildiya bugun ondanmi bilmiyorum peceteye kahverengi akıntı gelmiş ama boyle sümüksü degil normal akıntı ama rengi kirliydi kahve Papatyamaviss pazargunu gelen katiydi
Bizimki gelMekmi istiyorki
Normal kuzum artık bu saatten sonra yavaş yavaş nisanin bozuluyordur belkim günde yaklasiyorr oohh :)

Ay Allah korusun canım benim inşallah yılbaşı tatilinden sonra gelir meleğin
İnsallah kuzum hayirla ikimizde saglikla bi dogsaydi minigim mugeanlida ögretmen bi bayan dogumda felc kaliyor allahm onada sifaversin eski haline donsun insallah
belim boyle olumcada Daha fazla korkmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…