- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ya me olurdu belim dogumdan sonra tutulsaydi allahim iyice korkuttu bu doktor beni ya :-(Normal kuzum artık bu saatten sonra yavaş yavaş nisanin bozuluyordur belkim günde yaklasiyorr oohh :)
Anladim canim saglikla gelsinde nasil gelmek isterlerse artikEvet canım benim birincisi de sezeryan olduğu için.
Ya canım ne desem şimdi boş durumunu en iyi sen bilirsin ama fitik varsa bile emar çekilmeden anlayamaz doktor bunu istediği kadar seni sevk etsin ona buna yani banada dedi fitik başlangıçta olabilir diye ama bunu emar çekilmeden film fln anlayamayız sadece tahmin dedi bi kaç şey daha söyledi bunlar hep tahmin malesef dedi o zamanki durumuma bakarak ama sen daha çok cekiceksin belli bol bol dinlen allah kolaylık versin sana dedi ben çok korktum baktım araştırdım vs sonra saldım herşeyde vardı bi hayır yaşamadan göremeyiz dedim kendi kendime iyi düşündüm belim hala kötü ama alıştım sanırım ağrısına sizisinaYa me olurdu belim dogumdan sonra tutulsaydi allahim iyice korkuttu bu doktor beni ya :-(
Ay yarim ne kadar çok randevusu olan var benimde öğlen:)Ayy dogumlar devam ediyor çok heyecanlaniyorum okudukça.
Yarın öğleden sonra randevum var bakalım bize ne diyecek.
Dün gece sancilar biraz yokladı beni hazırlıkları hixlandirdim
Aaa ultrasonda görünüyorsa niye alttan muayene ediyorlar gerçekten yaaa
Azar azar gelebilirmiş canım, bişey olmazmış.Diğer arkadaşların nasıl oldu bilmiyorum ama geçen hafta ben akıntı değil de ıslaklık hissettim çamaşırda biraz, bir kaç kere oldu bende mesane baskı yaptı acaba idrar mi kaçtı diye dusunmustum , demek ki , gelen suyuymus . Dr. Bir hafta sonrasına cagirdigina göre çok azalma olmamış demek ki. Orda kaç litre su var kimbilir, çünkü kendisi gelince epey akiyormuş. Böyle az az gelse ne olur bakalım yarın Dr ne diyecek merak ediyorum
Amin canm 38+5 im bugunHayırlısı olsun canım. Haftan kaç tam olarak
Canima korkma suyun bugune kadar iyise bu saatten sonra azalmaya basladiginda doguma kadar o su seni idare ediyormuş bende doktora gittiginde bana dedigi suyu nasil dedim biraz azalma var ama haftan 37 oldu icin endise edilecek bir durum yok bu su bebege yeter demişti Devletteki bugun ozeldeEn sonki randevumda bana suyun gelse anlarsın demişti sıcak ve birden boşalır anlamaman İmkanız dedi. Ama suyu sızanların nasıl oluyor o zaman çözemedim bende bu işi. İntte doğum yaklaştıkça ve bebek aşağıya indikçe su gibi akıntı sık idrara çıkma belirtileri olur VS yazıyordu ama bakalım yarın ne diyecek yazarım sizede
Sende normal dusunuyorsun dimi canim bende bi diyorum aman. Sanki herkez ortapedi beyincerrahine muane olup ona goremi normalYa canım ne desem şimdi boş durumunu en iyi sen bilirsin ama fitik varsa bile emar çekilmeden anlayamaz doktor bunu istediği kadar seni sevk etsin ona buna yani banada dedi fitik başlangıçta olabilir diye ama bunu emar çekilmeden film fln anlayamayız sadece tahmin dedi bi kaç şey daha söyledi bunlar hep tahmin malesef dedi o zamanki durumuma bakarak ama sen daha çok cekiceksin belli bol bol dinlen allah kolaylık versin sana dedi ben çok korktum baktım araştırdım vs sonra saldım herşeyde vardı bi hayır yaşamadan göremeyiz dedim kendi kendime iyi düşündüm belim hala kötü ama alıştım sanırım ağrısına sizisina
bizimde cuma günü bakalım benim gibi ssvd olanların doğumunu hızlandırmak için mebran sıyırma yapıyormuş mıne hanım biraz ağrılı oluyor dediler bana yapacakmı çok merak ediyorum bebekte en son 3200 dü inşallah çok almazAyy dogumlar devam ediyor çok heyecanlaniyorum okudukça.
Yarın öğleden sonra randevum var bakalım bize ne diyecek.
Dün gece sancilar biraz yokladı beni hazırlıkları hixlandirdim
Doktor o sırada sezeryan ameliyatına girmişse ne olcak mesela. Ya da mesai dışında şehir dışına çıktı diyelim. İnstagramda furkan kayabasoglu diye bir hekim vat görmüşsündür belki. Kaç kez rastladım hastası gece geldiğinde evden çıkıp story çektiğini ya da tatilini yarım bıraktığını. Bu benim bahsettiğim doktor direkt diyor ki ben girmem normal doğuma. Sırf bu yuzden görümcem sezeryan doğum yaptıYani normal dogumda doktor arada geliyor yurtdisindada oyle ama acil bir durum oldu mu hemen geliyorlardir yani dimi? Hastanede onca normal dogum oluyor her gun, ebeler dogurtuyor ama bi komplikasyon olunca doktorun gelmesi cok uzun surmez herhalde ?
Özeldekilere de devlete de güvenim kalmadı sağlık konusunda. Allaha emanet kelle koltukta yaşıyoruz :)))Ne dıyımkı sasıdım baya . Ama normal dogurcak olsam devlet hasanesnı tcTercih ederdim bir gün de bir sürü doğum yapıyorlar Ebeler özelde kilerden daha iyi bildiklerine inanıyorum
Inşallah inşallah bende ortopedi ye ordan fizik doktoruna gözüktüm 3 4 aylıkken artık dayanamayınca kalktıgımda ayağımın üstüne basamıyordum topalliyordum uzun süre oturamıyordum sağdan sola bile dönemiyordum çok şiddetli başladı çok korktum bende o yüzden benim daha önce de bel agrım fln olurdu ağır şekilde ama adet döneminden adet dönemine 1 gün, sakroliak eklem ağrısı desi ortopedi fizikçi e et sakroliak var ama belkide fitik başlangıcıdır dedi elle muayene edebiliyo sadece romatizmal bi hastalık olabilir dedi kan ver dedi ramatolji diye bi bölüme git dedi olumsuz konuştu epey anlicagin o anki durumumla normal olmaz flni geçtim daba ağırlaşınca yuruyebilcekmiyim acaba diye düşünmeye başlamıştım sonra kendine gel dedim herkeste aynı şey olmaz ve sonuçta ne olduğunu bilmiyor tahmin sadece dedim ve kabullendim agrimida sizimida her kabullenip benimsedihimde daha kolay basa çıktım açıkçası ilk başlardaki ağrı dışına göre çok çok daha iyi haraket ediyorm işimi gucumu yapıyorum hala devamlı bi agrım vs var ama buda benim hamileliğimin zorluguymus diyorum şükrediyorum Rabbim her zorluğun ardından kolaylığında verirmiş sabr ediyorum normal doğum varsa nasibimizde sağlıkla allahın izniyle inşallah o gücü de kuvvetide verir bize , her zorlandığım konuda içime çekilip bu şekilde düşünüyorum ve beni rahatlatiyo açıkçası arkadaşım o yüzden bi tık daha rahat belkide kafam doğumdur ağrısıdır sizidir vs hep derim boşuna cennet ayaklarımızın altına serilmiyo elbet herkesin bi imtihanı zorluğu olacak :))) ama canim yinede gozukmende fayda vardır belki ben şimdi bunları söyleyip eğer durumunda bi farklılık varsa etkilemek istemem senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu sonuçta devlette gidip baktirabilirsin için rahat eder hem özelden ziyade , dedim ya herkes farklı şekilde yasiyor senin ağrıyla benim ki bir değil-dir bilemeyiz :)Sende normal dusunuyorsun dimi canim bende bi diyorum aman. Sanki herkez ortapedi beyincerrahine muane olup ona goremi normal
Dogum yapmis sanki
Bu bende uc senedir olan bir durum ben agir kaldirmiyorum birsey yapmiyorum iki uc yil once belim boyle oluyor diye mr girdim
Fıtık falan yok dedi ters hareket etmisindir dedi bilmiyorum acikcasi mugeanliyi bakiyormusun bilmiyorumda orda elif ögretmen dogumyaparken beyne oksijenmi ne gitmemiş felc yataga bagli o ablaya okadar uzuldumki allahm
Kimseyi o hallere dusurmesin onada sifa saglik versin simdi bizim bu doktorda sakat kalirsin diyince aklima o geldi ister istemez kahverengi lekelerde geldikce napacam diye kara kara dusunmeye basladim herseyin başi allah korusun artik oglumuda benide insallah seninde kotu birseyin yoktur kuzum
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..İnsallah kuzum hayirla ikimizde saglikla bi dogsaydi minigim mugeanlida ögretmen bi bayan dogumda felc kaliyor allahm onada sifaversin eski haline donsun insallah
belim boyle olumcada Daha fazla korkmaya basladim
Ama canim yinede gozukmende fayda vardır belki ben şimdi bunları söyleyip eğer durumunda bi farklılık varsa etkilemek istemem senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu sonuçta devlette gidip baktirabilirsin için rahat eder hem özelden ziyade , dedim ya herkes farklı şekilde yasiyor senin ağrıyla benim ki bir değil-dir bilemeyiz :)Sende normal dusunuyorsun dimi canim bende bi diyorum aman. Sanki herkez ortapedi beyincerrahine muane olup ona goremi normal
Dogum yapmis sanki
Bu bende uc senedir olan bir durum ben agir kaldirmiyorum birsey yapmiyorum iki uc yil once belim boyle oluyor diye mr girdim
Fıtık falan yok dedi ters hareket etmisindir dedi bilmiyorum acikcasi mugeanliyi bakiyormusun bilmiyorumda orda elif ögretmen dogumyaparken beyne oksijenmi ne gitmemiş felc yataga bagli o ablaya okadar uzuldumki allahm
Kimseyi o hallere dusurmesin onada sifa saglik versin simdi bizim bu doktorda sakat kalirsin diyince aklima o geldi ister istemez kahverengi lekelerde geldikce napacam diye kara kara dusunmeye basladim herseyin başi allah korusun artik oglumuda benide insallah seninde kotu birseyin yoktur kuzum
Bence haber ver ne olur ne olmazkızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Tarifin nisan oldugunun isaretcisi gibi ama nisandan sonra ne zaman dogumun olacagi kisiye gore degisrmis icin rahat edecekse haber ver veya sancılanırsan git hastaneyekızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Bana kızıyorlar niye doktora gitmiyorsun hamilelik ler dışında çocuğumu da götürmedim bol ilaç saçma sapan vitaminler doktor sevmiyorum ben diyorum napıyımÖzeldekilere de devlete de güvenim kalmadı sağlık konusunda. Allaha emanet kelle koltukta yaşıyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?