- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
evet öyleymiş 2 hafta sonra bile doğuran oluyormuş şuan sadece belim ağrıyor gibi bekliyelim bakalimTarifin nisan oldugunun isaretcisi gibi ama nisandan sonra ne zaman dogumun olacagi kisiye gore degisrmis icin rahat edecekse haber ver veya sancılanırsan git hastaneye
masallah bende 3 kiliya ulasmistir insallah fiye umuyorum bu haftalar iyi beslendigimi dusunuyorum pek dinlenemesemde benimki sabah 8.30Benimde 34 de 2157 gram di şimdi kaç çıkar merak ediyorum 3 olmaz ama onu biliyorum tahminimceyarın öğlen gidicem bende bakalım neler olcekkk kaçta gidiceksin
ayy canim nişan o doktorunu aramalisin beklemekızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Bende rahat takılıyorum o yuzden:) bu arada bende bel fıtığı olmasına rağmen çok tutulma ağrı olmadı çok şükür hamileliğimde de zorlamadı beni. Geçen muayenede dr uma sordum bel fıtığı normal doğum için sıkıntı olusturur mu ağrım sızım hıç olmuyor diye ama ona rağmen Dr um biz buna karar veremeyiz mutlaka beyin cer görün dedi yarın hem kadın doğ hem beyin cer randevum var. Ona göre bilgi veririm sana da mr çekilecek sanırım az çok belli olucak benimde akıbetimCanima korkma suyun bugune kadar iyise bu saatten sonra azalmaya basladiginda doguma kadar o su seni idare ediyormuş bende doktora gittiginde bana dedigi suyu nasil dedim biraz azalma var ama haftan 37 oldu icin endise edilecek bir durum yok bu su bebege yeter demişti Devletteki bugun ozelde
Cati muanemiz vardi suyu herseysi iyi dedi.
Ben zannetmiyorum haftada en az 350 gram alması lazım oda ort asiyo zaten 180 ile 300 arası haftalık alım oluyormuş genelde bu haftalarda ama inşallah çıkar tabiki gönlümüz ondan yanamasallah bende 3 kiliya ulasmistir insallah fiye umuyorum bu haftalar iyi beslendigimi dusunuyorum pek dinlenemesemde benimki sabah 8.30
Öyle canim olmadi devlete gideyim bi muane olayim yarin ben nedense ozeldeki doktorlara guvenemiyorum para delisi olmuslar :-(Inşallah inşallah bende ortopedi ye ordan fizik doktoruna gözüktüm 3 4 aylıkken artık dayanamayınca kalktıgımda ayağımın üstüne basamıyordum topalliyordum uzun süre oturamıyordum sağdan sola bile dönemiyordum çok şiddetli başladı çok korktum bende o yüzden benim daha önce de bel agrım fln olurdu ağır şekilde ama adet döneminden adet dönemine 1 gün, sakroliak eklem ağrısı desi ortopedi fizikçi e et sakroliak var ama belkide fitik başlangıcıdır dedi elle muayene edebiliyo sadece romatizmal bi hastalık olabilir dedi kan ver dedi ramatolji diye bi bölüme git dedi olumsuz konuştu epey anlicagin o anki durumumla normal olmaz flni geçtim daba ağırlaşınca yuruyebilcekmiyim acaba diye düşünmeye başlamıştım sonra kendine gel dedim herkeste aynı şey olmaz ve sonuçta ne olduğunu bilmiyor tahmin sadece dedim ve kabullendim agrimida sizimida her kabullenip benimsedihimde daha kolay basa çıktım açıkçası ilk başlardaki ağrı dışına göre çok çok daha iyi haraket ediyorm işimi gucumu yapıyorum hala devamlı bi agrım vs var ama buda benim hamileliğimin zorluguymus diyorum şükrediyorum Rabbim her zorluğun ardından kolaylığında verirmiş sabr ediyorum normal doğum varsa nasibimizde sağlıkla allahın izniyle inşallah o gücü de kuvvetide verir bize , her zorlandığım konuda içime çekilip bu şekilde düşünüyorum ve beni rahatlatiyo açıkçası arkadaşım o yüzden bi tık daha rahat belkide kafam doğumdur ağrısıdır sizidir vs hep derim boşuna cennet ayaklarımızın altına serilmiyo elbet herkesin bi imtihanı zorluğu olacak :))) ama canim yinede gozukmende fayda vardır belki ben şimdi bunları söyleyip eğer durumunda bi farklılık varsa etkilemek istemem senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu sonuçta devlette gidip baktirabilirsin için rahat eder hem özelden ziyade , dedim ya herkes farklı şekilde yasiyor senin ağrıyla benim ki bir değil-dir bilemeyiz :)
İnsallh kuzum saglikla gelsin bizimde sagliksihatimiz yerinde olsun allahm hepimizin yar ve yardimcisi olsunAllah korusun canım aklına kötü şeyler getirme sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..
Bende gideyim ozaman yarin beyincerrahisine canim insallah kotu bir durum yokturBende rahat takılıyorum o yuzden:) bu arada bende bel fıtığı olmasına rağmen çok tutulma ağrı olmadı çok şükür hamileliğimde de zorlamadı beni. Geçen muayenede dr uma sordum bel fıtığı normal doğum için sıkıntı olusturur mu ağrım sızım hıç olmuyor diye ama ona rağmen Dr um biz buna karar veremeyiz mutlaka beyin cer görün dedi yarın hem kadın doğ hem beyin cer randevum var. Ona göre bilgi veririm sana da mr çekilecek sanırım az çok belli olucak benimde akıbetim
Sen uyumaya bak canim simdi bence bakarsin yarin olur bakarsin dedigin gibi 1 2 hafta sonra olur dinlenmis olursun en azindanevet öyleymiş 2 hafta sonra bile doğuran oluyormuş şuan sadece belim ağrıyor gibi bekliyelim bakalim
bu kadar erken beklemiyordum hem heycanliyim hem soktayim şuanayy canim nişan o doktorunu aramalisin bekleme
Bencede aklını kemireceğine git rahatla. Fıtık birden bire oluşabilşyor nolur nolmaz. İnsallah güzel haberlerle döneriz hepimizBende gideyim ozaman yarin beyincerrahisine canim insallah kotu bir durum yoktur
Ay bir bel maduru daha bacim tam muhabbet ustune geldinIyi aksamlar bisey sorucam benim sag belimden bi agri giriyor suan oturdum kalkamadim gecmiyor da sizce sancimi ama sadece sagdan belimden gercekten kotuyum heyecan yaptim korkuyorum da
Ya Allah da seni guldursun emi suan da hic gulucgim yoktuuu ya bebis de suan fazla hareketli agladin da suan korkudan stresten yalnizim bide evde cocuklaAy bir bel maduru daha bacim tam muhabbet ustune geldin
Merak etme cnm ayni durumdayizValla herkesin doğumu gelmiş. Galiba ben en sona kalacam
Bende gercekten turkiyedeki bu sistemi anlamiyorum anlam veremiyorum.... Burda her dogumda mecbur bir doktor bulunmaliNe kadar kötü bir sağlık sistemimiz var. Normal doğumu ara ara takip ediyorlar doğum başladığı anda orda bulunuyorlar gece gündüz fark etmez. Diğer türlü hadi bi komplikasyon oldu başında doktor yok bişe yok ne saçma sapan iş. Kendi kafalarına göre kural uydurmuşlar. Bi arkadasım var şuan öğretmen ama yıllarca kadın doğumda doktor asistanlığı yaptı. Kız biyolog hemşire bile değil. Hastaları doktor sanıyorlardı çünkü kürtajı bile o yapıyordu. Doktor herşeyi öğretmişti. Bana ilk anlattığında şok geçirmiştim. Eşim de biyologtu göz hastanesinde asistandı. Ameliyatlarda dikişleri eşim atıyordu. Doktordan iyi atıyordu o ayrı ama bir şey olsa uzman değil. Doktorların bu cesareti beni çok şaşırtıyor
Benimde gecen c.ertesi geldi çapaya gidiyordum sabaha karşı gelmişti sabah 9 gibi gittim nts ye girdim suyumun Gelip gelmediğine ve rahim uzunluğuna baktılar agrıda çıkmayınca gönderdiler benim ikiz ve zorunlu sezeryan olacağı için hef ihtimalde gitmek zorundayım.sizde yarın gidin muhakkak.kızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat etsin oğlunu inşallah. Iyi olmanıza çok sevindim. Geçmiş olsun. Hemen toparlanıp evinize gidin emi.@Ytmz A anneveoglusu A aurora_z B bence91 D DurbidkNilufer_3457 F Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Doktor o sırada sezeryan ameliyatına girmişse ne olcak mesela. Ya da mesai dışında şehir dışına çıktı diyelim. İnstagramda furkan kayabasoglu diye bir hekim vat görmüşsündür belki. Kaç kez rastladım hastası gece geldiğinde evden çıkıp story çektiğini ya da tatilini yarım bıraktığını. Bu benim bahsettiğim doktor direkt diyor ki ben girmem normal doğuma. Sırf bu yuzden görümcem sezeryan doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?