2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tarifin nisan oldugunun isaretcisi gibi ama nisandan sonra ne zaman dogumun olacagi kisiye gore degisrmis icin rahat edecekse haber ver veya sancılanırsan git hastaneye
evet öyleymiş 2 hafta sonra bile doğuran oluyormuş şuan sadece belim ağrıyor gibi bekliyelim bakalim

Benimde 34 de 2157 gram di şimdi kaç çıkar merak ediyorum 3 olmaz ama onu biliyorum tahminimce yarın öğlen gidicem bende bakalım neler olcekkk kaçta gidiceksin
masallah bende 3 kiliya ulasmistir insallah fiye umuyorum bu haftalar iyi beslendigimi dusunuyorum pek dinlenemesemde benimki sabah 8.30

Bende rahat takılıyorum o yuzden:) bu arada bende bel fıtığı olmasına rağmen çok tutulma ağrı olmadı çok şükür hamileliğimde de zorlamadı beni. Geçen muayenede dr uma sordum bel fıtığı normal doğum için sıkıntı olusturur mu ağrım sızım hıç olmuyor diye ama ona rağmen Dr um biz buna karar veremeyiz mutlaka beyin cer görün dedi yarın hem kadın doğ hem beyin cer randevum var. Ona göre bilgi veririm sana da mr çekilecek sanırım az çok belli olucak benimde akıbetim

masallah bende 3 kiliya ulasmistir insallah fiye umuyorum bu haftalar iyi beslendigimi dusunuyorum pek dinlenemesemde benimki sabah 8.30
Ben zannetmiyorum haftada en az 350 gram alması lazım oda ort asiyo zaten 180 ile 300 arası haftalık alım oluyormuş genelde bu haftalarda ama inşallah çıkar tabiki gönlümüz ondan yana haberdar et sabah bakalım bebisler son günleri diye iyi kilo almışlardır inşallah temennim o yönde 2800 2900 çıksa keşke diyorum ben benimki için ama ummuyorum da bi standardi var sipanin gerçekten cunkum bunu anladım

Öyle canim olmadi devlete gideyim bi muane olayim yarin ben nedense ozeldeki doktorlara guvenemiyorum para delisi olmuslar :-(

Bende gideyim ozaman yarin beyincerrahisine canim insallah kotu bir durum yoktur

Iyi aksamlar bisey sorucam benim sag belimden bi agri giriyor suan oturdum kalkamadim gecmiyor da sizce sancimi ama sadece sagdan belimden gercekten kotuyum heyecan yaptim korkuyorum da

Ay bir bel maduru daha bacim tam muhabbet ustune geldin
Ya Allah da seni guldursun emi suan da hic gulucgim yoktuuu ya bebis de suan fazla hareketli agladin da suan korkudan stresten yalnizim bide evde cocukla
Artarsa anliycam ki dogum sancisi bu hemen haber vericem esime cunku ilkinde kendi agrim gelmedi bilmiyorum nasil bisey ama iki buklum zor oturdum koltuga

Bende gercekten turkiyedeki bu sistemi anlamiyorum anlam veremiyorum.... Burda her dogumda mecbur bir doktor bulunmali

kızlar az önce peceteye sümüksü akıntıyla çok az da açık kırmızı bir leke geldi nisan olabilirmi bu cok az dı ama cuma günü kontrolüm beklesemmi haber mi versem doktora
Benimde gecen c.ertesi geldi çapaya gidiyordum sabaha karşı gelmişti sabah 9 gibi gittim nts ye girdim suyumun Gelip gelmediğine ve rahim uzunluğuna baktılar agrıda çıkmayınca gönderdiler benim ikiz ve zorunlu sezeryan olacağı için hef ihtimalde gitmek zorundayım.sizde yarın gidin muhakkak.

@Ytmz A anneveoglusu A aurora_z B bence91 D Durbidk Nilufer_3457 F Fobia kızlar etiketleyebildiklerim bunlar hepinizi tek tek teşekkür ederim Ocak 2019 anneleri olarak çok şükür doğum gerçekleşti saat 9.30 da doğdu minik oğlum onu gördüm öptüm o anda sustu ağlıyordu sonra çıkardılar tekrar ağlamaya başladı çok şükür hemen de emdi ama daha sonra sıkıntı oldu emmek almak istemedi sürekli uyuyor bir sıkıntı yok çok şükür 38+1 de 3100 demişti bugün 38+5 de 2940 ve 50 cm doğdu bende iyiyim çok şükür sezaryen beni biraz zorladı ilk kalkış özellikle ama şu an gayet iyiyimiz oğlum da gayet sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok şükür doğum yapacaklara da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat etsin oğlunu inşallah. Iyi olmanıza çok sevindim. Geçmiş olsun. Hemen toparlanıp evinize gidin emi.

Tamam anladim belirli bir doktorun girmesiyle ilgili bir konu. Ben bir suru doktor vardir illa ki biri gelir diye dusundum. Benim ayni doktoru 2 kere gormuslugum yokta ondan Boyle empati yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…