2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun.benim de hafif bi tarafı tümsek gibiydi .banyo yaptım yanıyo ve zonkluyodu hafiften .akşam gece çocugu emzirmek için oturdugum da bişey aktı baya.sonra küçük biyerden hala damlıyodu.
Sabah oluncada doktora gittim bi sorun yok demişti.heralde intihap vardı o aktı banyo yapıncada yumuşadı.doktora gidene kadar dikkat bakalım zaten ultrasonla bakıyoyine karından.

Canım benim bebeğim usg de 1800 civarı çıkarken 2260 doğdu hatta doktor bile şaşırdı usg yanılmıyordu bizimki çok iyi marka dedi durdu yani yanılma payı var :)

@Kartanesii8892 kuzum nasıl oldun yazışamadık hiç bende bebekle meşgulum. Nasılsın bebek nasıl?
Dikişlerini kafana takma o şişlik normal benimde dikişlerim böyle bombili gibi duruyor 1hafta sonra öyle oldu hemen sami beyi ağliyarak aradım :) oda çok normal ama gel bakayım dedi baktı ve genelde öyle şiş durur bu genel bir durum dedi inmesi yıllar dahi sürebilirmiş kafana takma tüğleri de eleme alma dursun ne olacak daha çok erken birşey olur Allah muhafaza.. Birde benim dikişlerim sulandı ödemden dolayı ve bende aşırı aşırı terlemeye maruz kaldım üşüme tıtreme terleme 2inci kutu antibiyotiğimi bitirmek üzereyim normalmiş lohusalıkta ödemleri felan atmak için içini ferah tut sen :)

@Kartanesii8892 canim gozun aydin cok sevindim kavusmussun kizina Rabbim anali babali buyutsun nasilsin simdi lohusalik nasil gidiyor.ben en cok lohusaliktan korkuyorum kizimda cok agir gecirmistim depresyon anksiyete ataklarina girmistim o yuzden emzirememistim yavrumu insallah oglumu emziririm hersey cok guzel olur umarim kime benziyor kuzu

Bebeği kanala inen arkadaşlarım. Hareketleri de yavaşladı veya azaldı mı? Bebeğim dün öğleden beri doğru düzgün hareket etmiyor. Dürtükleyince bile pek sesi çıkmıyor. Kanala mı inmiştir acaba yaa? Sabah muayenemiz var ama içim içimi yiyo ya bi sorun varsa diye

Benim ilki 39+6 da dogmustu. Ikinciler daha erken gelir dediler ama buda oyle olacak galiba. Sanirim bazi bebekler 40ni doldurmak konusunda israrci bekleyelim bakalim bir kac gunleri daha var hic belli olmaz :)
Düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirtim de yok birden bire nasil başlıyor ki bu ? Ilk dogum =tecrübesizlik:)

Valla canım bence benim ki kanala girdi ve çok hareketlendi hatta hareket ettikçe mahvoluyorum çatı ağrım oluyor kaburgamdan bastırıyor. Ama ondan önce de hareketleri azalmıştı. Hatta buraya da yazmıştım yeri daraldı galiba hareketleri azaldı die

2 3 gundur benim de oyle. Anca durtup rahatını bozunca hareket ediyor. Eski şiddetli tekmeler yok. Azalabiliyormuş sanirim bu durumda ins kanala inmiştir.

Aynı canım genellikle gece hareket ediyor gündüz ses seda yok

Evet hatırlıyorum canım yazdığını. Son günler artık daha çok endişeliyim. Hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza yaa

Napmak gerekki gelmesi icin ben yuruyus merdiven vs de yapamiyorum belimdeki acıdan dolayi oyle bos bos onun gelmesini bekliyorm
Doktorum bebegin kanala girmesi icin bi çömelme hareketi göstermişti. Bacaklarını biraz aralayarak dizlerden kırıp ayni anda karnını hafifçe yukarı kaldırıyorsun yanlardan. Bebegi kaldırıp kasik hizasından kanala sokar gibi. Sonra tekrar ayağa kalkıyorsun. Bunu gun icinde sik sık tekrar et demisti. Düzenli yapiyorum ben de ins kanala girmiştir cuma kontrolum.

Aynı canım genellikle gece hareket ediyor gündüz ses seda yok

Şu an bi kıpırdanma var ama varla yok arası. Magnezyumu doktorum içebilirsin falan demişti. Baktım herkesin doktor bıraktırıyor. Ben de 3 gündür içmiyorum. Belki ondan kasılmalarım mı arttı noldu anlamadım

2 3 gundur benim de oyle. Anca durtup rahatını bozunca hareket ediyor. Eski şiddetli tekmeler yok. Azalabiliyormuş sanirim bu durumda ins kanala inmiştir.

Off inşallah inmiştir yaa kanala. Seninki inmiş miydi yoksa sen de mi onu bekliyosun canım

Kesinlikle azalıyor benim bebeğim okadar hareketliydiki hareketleri canımı acitiyordu 1 haftadır durgun :)

Off inşallah inmiştir yaa kanala. Seninki inmiş miydi yoksa sen de mi onu bekliyosun canım
Inmemisti ben de bekliyorum canim. Ama dünden beri sanki inmiş gibi geliyor bana. Kuyruk sokumumda hafif bir ağrı var bi de cok aşağılarda bebek hareketleri hissediyorum bazen. Nisan filan gelmedi ama. Doktorum cuma çağırmıştı kontrole cok var daha. Öne alabilirim her an :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…