2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence de ihmal etme canım.
Magnezyum içiyorum diyorsunuz ya hap gibi birşey mi alıyorsunuz yoksa maden suyu ya da muz gibi şeyler mi tüketiyorsunuz merak ettim.
Canım muz da tuketiyorum suya atılan ilaçtan içtim biraz uzanıyorum gecmezse cikicaz herşeyimiz hazır zaten

Ablam gitti kızlar Bugün, artık hayatın gerçekleriyle yüzleşme vakti geldi :)) gerçi bügünde resmî tatilden dolayı eşim evde, yarın yalnız kalacağız kızımla, kendim bakabiliyorum emzir, gazını çıkar, alt değiştir üst değiştir yapıyorum ama yıkama beni korkutuyor ablam 2 kez yıkadı ama o kadar hızlı davranıyor ki bebek üşümesin diye(evin sıcaklığı stabil 24 derece, yıkayacağımız zaman klimayı açıp oda sıcaklığını 27-28 dereceye kadar çıkarıyoruz) ben pratik değilim alt değiştirme bile bende çok uzun sürüyor tam temizlendi mi ay zarar veririm korkusuyla yavaş hareket ediyorum nasıl yıkayıp giydiririm Allah biliyor

Canım genital bolgeyi açıp bakmıyor ki nerenin tüyünü alacaksın, canım lohusa kadın gözünden bile üşürmüş bak terden geberiyorum hele emzirirken foşur foşur terliyorum ama ablam da annemde ne o patiklerimi çıkarttırıyorlar ne de sırtımdan yeleği hatta otururken dizlerime tv battaniyesi falan koyuyorlar bi de lohusalığı terle atacaksın falan diyorlarmış, ben bi kaç saat bunaldım diye çıkardım üzerimi falan üşümedim ya da anlamadım uşüdüğümü ama ardından karın ağrısından gaz sancısından çatlayacaktım şimdi kendim çıkarmıyorum, goğüslerin acıyor mu bu arada

Canım zamanla alışırsın inşallah merak etme banyosunu da eşinle yaptırırsın

Kıldan tüyden utanmayın bence doktorun ilgisi dikişte olacaktır hem ne kadar uzamış olabilir ki. Çok geçmiş olsun bu arada, çabucak atlatırsınız umarım.

tas gbler canım kızım cok emdıgı halde kalanı sagıyorum anca yumusuyor 39.5le gttm acıle gogsum bosalmadkca ateslenıyorum gecelerı cok da guzel uyuyo artık kızım memeye kalkıyor sadece ama bu atesle ayakta kalmak okdr guckı yıne cıkmaya basladı heryerım agrıyor dikişimde 1gram agrım yok gelgelelım vucut fena.ama sansa busefer bn atesten uyuyamıyorum gecelerı.. tıpta mastit halk arasında süt sıtması adı. dikiş genıtql bölgede yani tam tuy cıkıs bıtımınde asagda. karında degıl az da olsa göruncek kuzum

Aaa ne guzel...genelde sayfamizda sezeryan agirlikli... benim gecen hafta 3 kg idi.. 38+1 olduk iri olurda doguramam diye korkuyorum :) gunuyle uyumlu gidiyo minik ama.zaman gectikce cok alirmi acaba
Valla canım doğumdan birkaç saat önce dr ultrasonla bakti.3200 dedi. Dogunca baktılar 2600. Yani fark edebiliyor

Evet canim buyuk bir surpriz olmazsa bizden ses yok su an :)
Senin cumamiydi..bende.persembe benimde kontrol var...
Cuma günü sezeryan yarın arayacağım doktor saat kaçta gelin dicek bakalım neler yaşayacağız =) aynı anda göbek fıtığı ameliyatı da olacağım inşallah çabuk ayaklanırım

Evet canim buyuk bir surpriz olmazsa bizden ses yok su an :)
Senin cumamiydi..bende.persembe benimde kontrol var...
Ben bi doğurayım önünüzü açacağım hepiniz arka arkaya sanki yolu ben tıkadım gibi oldu 14 çüler olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…