2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Kaç kilo dedi doktor?

Kızlar bu arada hastane çantasını arabaya atsak mi acaba? Kıyafetler fln buz gibi olur hava çok soğuk dye atmadım ama 5.katta oturuyoruz esim işteyken onu indirmek vs zor olacak arabada kalsa esim direk onla hastaneye gelir diye dusunuyorum. Bagaj hastane susleriyle vs dolduğu icin indirmemiştim arka koltukta da oto koltuğu var koyarsak da bzm arabaya kimse binemicek

Canım içime su serptin Çok şükür iyiyiz kızım bana benziyor yani eşit oranda bana Ve eşime benzetiyorlar eşimle Ben de benziyor Zaten İkimiz de sarışın yeşil gözlüyuz kızım da epey sarı ve saclı dogdu gözlerim benım büyüktür onun da oyle gmzker aynı ben de daha çok değişir dıyorlar ama dudaklar aynı eşim sanki cerceve ıle çizmişler masallah dıyeyım kuzuma. bütün bebeklere masallah. ben de dün olustu endıse ettım yarn kontrol var dıye bekleyım dedım atesım yıne cıktı acaba nezaman gececek sende de yukseldı mı nasıl agrıyot vucudum anlatamam bebegm uyuyo ben uyuyamıyorum sen anlattt bıraz da ❤

Düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirtim de yok birden bire nasil başlıyor ki bu ? Ilk dogum =tecrübesizlik:)

:)) benim soyle baslamisti, sabah adet sancim baslamisti ve gun boyu gecmedi. Duzenli ama araliklari uzun kasilmalarimda baslamisti. Ben daha once ne adet sancisi ne de kasilma yasamadigim icin, takibe almistim kasilmalari. Aksama dogru saat tuttum 10 dkda 1 geliyordu. O gece oyle gecti, biraz heyecandan biraz sancilardan bir kac saat uyuyabildim. Ertesi gun sancilar yine bu araliklarda devam ediyordu duzenli olarak. Zaman gectikce araliklari kisaliyodu, hastaneyi arayip bilgi verdik, onlarda kasilmalarin arasi 2-3 dk olunca gelin dediler. Evde iste kuveti sicak su doldurup oturuyordum cok iyi geliyordu. Benim hastanem nedense dogum oncesi lagman yapmadigi icin gun boyu bir kase corba disinda hic bisey yememistim bunu hic tavsiye etmiyorum ama enerji icin yemek yemek lazim.gece 12 e dogru kasilmalar 2-3 dk arasi geliyordu bizde hastaneye gittik, 5 cm aciklik vardi. Epidural almak hic istemiyordum ama hem uykusuzluk hem aclikla ancak 7cm e kadar idare ettim, sonra epidural istedim epidural alinca uyudum o arada cunku, cokta iyi gelmisti. Aciklik 10 cm olunca bu sefer bebegin asagiya inmesini bekledik oda 2 saat aldi, tembeldi bizimki:))) sonra iste klasik ikinma evresi falan, sonra karnimdan balik gibi biseyin kaydigini hissettim bayagi ayrintili dogum hikayemi anlattim

Ben bi doğurayım önünüzü açacağım hepiniz arka arkaya sanki yolu ben tıkadım gibi oldu 14 çüler olarak
Takipteyiz o zaman seni :)
Allah kolaylik versin canim... fitikta aradan cikmis olur..bebisin heyecaniyla kisa surede ayaklanirsin

canım sagol ben dr yıne dus aldım yumusadı emzırıyorum sonra sagıcam sonra masaj yapıcam ıns benm dr akar atesın dındı mı akınca? ve bunun ıcın hangı dra gdecegım gogus ıcın genel cerraha mı.

Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim.

Hakkında hayırlısı canım sağlıkla gelsin

hatta şöyle bişey var soldan emzırırken sagdan bırdunya süt akıo atletım ıslanıo kalkan doluyo kalkandan akıyo ama sagdan emzırırken soldsn akmıo bu bıle kanıtı gb gelıyo ıltıhapın G GizliOzne__

Kızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryan çookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
Stres yapma canım. Sağlıkla gelsin miniğin

İnşallah ilaçlar işe yarar sancin durur canım.
Vaktinde gelsin minigin

Canım normal doğumlarda kasılma ihtiyaç olduğu için magnezyumu bıraktırdı bence biz zaten seseryanız ki magnezyum zaten max 2 3 haftada bir bi tane içtim ben çok kasılınca

Kızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryan çookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
Oyy bebisler geliyor birbir..) korkma canim.saglikla hayirlisiyla kavusun insallah..dualarimiz seninle.

Çok güzel anlattın valla :) Benim de c.tesi net de sık olmamakla birlikte sancı çıktı. Pek hissetmiyordum ben. Arada kasılmalar oluyordu ama günde bir iki kere. Ancak bugün sabahtan beri ara ara gelen çok hafif regl sancısına benzer karnımın alt tarafında sancı oluyor. Hiç kasılma olmadı. Birde bebek hareketleri bugün daha çok arttı. Sizde de doğum olacağı zaman bebek hareketlerinde artma olmuşmuydu?

Daha 3 haftamız var ve ben hiç doğurmaya hazır değilim :)

İnsallah canim ben yere comeldimmi kaldirmaya biri gelmesi lazim durumum icler acisi kendiliginde inerse iner inmezise yapacak birsey yok ama insallah seninki inmistir emeklerin bosa gitmesin

3 hafta varsa vaktini beklesin bebis ne acelesi var bir daha bu rahatligi zor bulur:)) bende hareketleri artmamisti ama kasilmalardan dolayi poposu eli ayagi hep bir yerde toplaniyordu:) duzenli kasilmalar dogum belirtisi oluyor iste onu takip etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…