Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Kaç kilo dedi doktor?Kızlar hastanedeyim nstde de sanci cıktı doktor yatisimi yaptı serum ve tekrar ciğer geliştirici verdiler sabaha kadar bekliycez böyle devam ederse sabah alacaklar dua edin herşey yolunda gitsin kuvöze falan gerek kalmasın sağlıkla gelsin insallah
Amin canım ya geçen hafta 2900du ama bilmiyorum şimdi bakmadılar tekrarRabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Kaç kilo dedi doktor?
Canım içime su serptin Çok şükür iyiyiz kızım bana benziyor yani eşit oranda bana Ve eşime benzetiyorlar eşimle Ben de benziyor Zaten İkimiz de sarışın yeşil gözlüyuz kızım da epey sarı ve saclı dogdu gözlerim benım büyüktür onun da oyle gmzker aynı ben de daha çok değişir dıyorlar ama dudaklar aynı eşim sanki cerceve ıle çizmişler masallah dıyeyım kuzuma. bütün bebeklere masallah. ben de dün olustu endıse ettım yarn kontrol var dıye bekleyım dedım atesım yıne cıktı acaba nezaman gececek sende de yukseldı mı nasıl agrıyot vucudum anlatamam bebegm uyuyo ben uyuyamıyorum sen anlattt bıraz da ❤@Kartanesii8892 kuzum nasıl oldun yazışamadık hiç bende bebekle meşgulum. Nasılsın bebek nasıl?
Dikişlerini kafana takma o şişlik normal benimde dikişlerim böyle bombili gibi duruyor 1hafta sonra öyle oldu hemen sami beyi ağliyarak aradım :) oda çok normal ama gel bakayım dedi baktı ve genelde öyle şiş durur bu genel bir durum dedi inmesi yıllar dahi sürebilirmiş kafana takma tüğleri de eleme alma dursun ne olacak daha çok erken birşey olur Allah muhafaza.. Birde benim dikişlerim sulandı ödemden dolayı ve bende aşırı aşırı terlemeye maruz kaldım üşüme tıtreme terleme 2inci kutu antibiyotiğimi bitirmek üzereyim normalmiş lohusalıkta ödemleri felan atmak için içini ferah tut sen :)
Düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirtim de yok birden bire nasil başlıyor ki bu ? Ilk dogum =tecrübesizlik:)
Takipteyiz o zaman seni :)Ben bi doğurayım önünüzü açacağım hepiniz arka arkaya sanki yolu ben tıkadım gibi oldu 14 çüler olarak
canım sagol ben dr yıne dus aldım yumusadı emzırıyorum sonra sagıcam sonra masaj yapıcam ıns benm dr akar atesın dındı mı akınca? ve bunun ıcın hangı dra gdecegım gogus ıcın genel cerraha mı.Geçmiş olsun.benim de hafif bi tarafı tümsek gibiydi .banyo yaptım yanıyo ve zonkluyodu hafiften .akşam gece çocugu emzirmek için oturdugum da bişey aktı baya.sonra küçük biyerden hala damlıyodu.
Sabah oluncada doktora gittim bi sorun yok demişti.heralde intihap vardı o aktı banyo yapıncada yumuşadı.doktora gidene kadar dikkat bakalım zaten ultrasonla bakıyoyine karından.
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim.Kızlar hastanedeyim nstde de sanci cıktı doktor yatisimi yaptı serum ve tekrar ciğer geliştirici verdiler sabaha kadar bekliycez böyle devam ederse sabah alacaklar dua edin herşey yolunda gitsin kuvöze falan gerek kalmasın sağlıkla gelsin insallah
Hakkında hayırlısı canım sağlıkla gelsinKızlar hastanedeyim nstde de sanci cıktı doktor yatisimi yaptı serum ve tekrar ciğer geliştirici verdiler sabaha kadar bekliycez böyle devam ederse sabah alacaklar dua edin herşey yolunda gitsin kuvöze falan gerek kalmasın sağlıkla gelsin insallah
Stres yapma canım. Sağlıkla gelsin miniğinKızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryançookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
İnşallah ilaçlar işe yarar sancin durur canım.Kızlar hastanedeyim nstde de sanci cıktı doktor yatisimi yaptı serum ve tekrar ciğer geliştirici verdiler sabaha kadar bekliycez böyle devam ederse sabah alacaklar dua edin herşey yolunda gitsin kuvöze falan gerek kalmasın sağlıkla gelsin insallah
Canım normal doğumlarda kasılma ihtiyaç olduğu için magnezyumu bıraktırdı bence biz zaten seseryanız ki magnezyum zaten max 2 3 haftada bir bi tane içtim ben çok kasılıncaŞu an bi kıpırdanma var ama varla yok arası. Magnezyumu doktorum içebilirsin falan demişti. Baktım herkesin doktor bıraktırıyor. Ben de 3 gündür içmiyorum. Belki ondan kasılmalarım mı arttı noldu anlamadım
Oyy bebisler geliyor birbir..) korkma canim.saglikla hayirlisiyla kavusun insallah..dualarimiz seninle.Kızlaaarrr sabah 8 de hastaneye yatışım yapılacak sonrasında sezeryançookk heyecanlıyım. İkinci doğumum ama ilki 14 yıl önce olduğu için herşeyi unuttum. Dua edin lütfen...
:)) benim soyle baslamisti, sabah adet sancim baslamisti ve gun boyu gecmedi. Duzenli ama araliklari uzun kasilmalarimda baslamisti. Ben daha once ne adet sancisi ne de kasilma yasamadigim icin, takibe almistim kasilmalari. Aksama dogru saat tuttum 10 dkda 1 geliyordu. O gece oyle gecti, biraz heyecandan biraz sancilardan bir kac saat uyuyabildim. Ertesi gun sancilar yine bu araliklarda devam ediyordu duzenli olarak. Zaman gectikce araliklari kisaliyodu, hastaneyi arayip bilgi verdik, onlarda kasilmalarin arasi 2-3 dk olunca gelin dediler. Evde iste kuveti sicak su doldurup oturuyordum cok iyi geliyordu. Benim hastanem nedense dogum oncesi lagman yapmadigi icin gun boyu bir kase corba disinda hic bisey yememistimbunu hic tavsiye etmiyorum ama enerji icin yemek yemek lazim.gece 12 e dogru kasilmalar 2-3 dk arasi geliyordu bizde hastaneye gittik, 5 cm aciklik vardi. Epidural almak hic istemiyordum ama hem uykusuzluk hem aclikla ancak 7cm e kadar idare ettim, sonra epidural istedim epidural alinca uyudum o arada cunku, cokta iyi gelmisti. Aciklik 10 cm olunca bu sefer bebegin asagiya inmesini bekledik oda 2 saat aldi, tembeldi bizimki:))) sonra iste klasik ikinma evresi falan, sonra karnimdan balik gibi biseyin kaydigini hissettim bayagi ayrintili dogum hikayemi anlattim
İnsallah canim ben yere comeldimmi kaldirmaya biri gelmesi lazimDoktorum bebegin kanala girmesi icin bi çömelme hareketi göstermişti. Bacaklarını biraz aralayarak dizlerden kırıp ayni anda karnını hafifçe yukarı kaldırıyorsun yanlardan. Bebegi kaldırıp kasik hizasından kanala sokar gibi. Sonra tekrar ayağa kalkıyorsun. Bunu gun icinde sik sık tekrar et demisti. Düzenli yapiyorum ben de ins kanala girmiştir cuma kontrolum.
Çok güzel anlattın valla :) Benim de c.tesi net de sık olmamakla birlikte sancı çıktı. Pek hissetmiyordum ben. Arada kasılmalar oluyordu ama günde bir iki kere. Ancak bugün sabahtan beri ara ara gelen çok hafif regl sancısına benzer karnımın alt tarafında sancı oluyor. Hiç kasılma olmadı. Birde bebek hareketleri bugün daha çok arttı. Sizde de doğum olacağı zaman bebek hareketlerinde artma olmuşmuydu?
Daha 3 haftamız var ve ben hiç doğurmaya hazır değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?