- 19 Mayıs 2018
- 133
- 112
- 103
Aynen ya hissettim içimde gidip geldiğini resmenAa bi el kadar uzakta sipa desene)
3 . Cocugum esim ne kadar konussada anlayacak bir tip degil ayni sehirdeyizBence boşa stres yapma artık bebek olacağı için hayatımız çok değişecek ilk bebeğinse bir de yanında kalsın annen ya da kv ama ayrı zamanlarda gelmeleri daha rahat olur benim öyle olacak önce annem gelecek sonra kv epey uzak kp de gelecek o çok kalmayacak Bi 15 gün kv kalacak derken lohusalık biter zaten.Eşin devreye girecek titizlik konusunda annesine laf dedirtmemesi lazım ama ilişkilerine bağlı sen önceden eşinle güzelce konuş bence erkekler yaşamadan anlamıyorlar ama lohusa iken bir de başka şeyler stres yapmasın seni
Benim 3.cocugum oglum 8 kkizim 3 yasina daha girmedi.cok uzuluyorum yas kac olursa olsun uzulursun ablamin kizilarinin arasi 2 yas bile degil ama harika oynuyorlar hic arkadasa gerek duymuyorlar.boyle dusun .Kizlar benim ikinci defa anne olmus ya da olacak annelere bir sorum olacak. Ilk cocuk icin hic uzuldugunuz oluyor mu? Ben ikinciye cok erken hamile kaldim, planli bir gebelik degildi dogum kontrol hapini farkli bir kac gun almayi unuttum, o ay hamile kaldim. Cocuk sahibi olmak benim icin dunyamdaki en guzel sey oldu, Allah kismet ederse baska cocuklarimda olsun istiyorum. Ama henuz oglum 11 aylikken hamile oldugumu ogrenmistim2 yasina kadar emzirmek istiyordum ama 1 yasinda memeden kesmek zorunda kaldim, istedigim gibi ilgilenemedim hamilelikten dolayi. Simdi 19 aylik olacak, haliyle ben ondan cok dogacak kizima zamanimi, enerjimi verecegim. Oglum icin cok uzuluyorum bu yuzden Boyle hissettigim icinde sucluluk hissediyorum bir yandan, kizima haksizlik ediyormusum gibi.
Cok karisik duygular iste.
Dogum sonrasi 3-4 gece hastanede olucam simdiden onu dusunuyorum oglum bensiz olacak, kardesi oldugunu anlayacak yastada degil. Benim gibi olanlar nasil idare ettiniz ya da edeceksiniz?
Ay neler duyucaz dahaşaka gibi icimde nekadar yük var
Benim 3.cocugum oglum 8 kkizim 3 yasina daha girmedi.cok uzuluyorum yas kac olursa olsun uzulursun ablamin kizilarinin arasi 2 yas bile degil ama harika oynuyorlar hic arkadasa gerek duymuyorlar.boyle dusun .
Nasıl hazırlanıyor canım bilgi verebilir misin ne zamn suya koymak gerek vs bilmiyorum
Kizlar benim oglan gelmiyo yadoktor 41 bitene kadar beklemeye kararlı bi sorun çıkmazsa bebiste ve bende. Normal dogumdan yana hep zaten bu yüzden seçtim ama simdi zamanı geçtikçe endişeleniyorum (
Canım suya Meryem suresi yasin felak nas ayetel kursi fatiha okuyorsun doğum sancın geldiği zaman otu suya koyuyorsun o açılmaya başlıyor 1 yudum içiyorsun sudan suda açıldıkça açılmanda hızlı oluyor ama doğumdan sonra sudan çıkartılması lazm hemen rahmin toparlanması için. Annem cuma okumasına 1 şişe su götürmüştü ona Okudular bnm sureleri duaları da ben kendim sancı geldiğinde okucam
Canım aynı yerdeyseniz neden kalacaklar gelip oturup gitsinlerKizlar yaa .simdi dogum dolayisiyla annem yanimda olacak.tabi kayinvalide de olacak .malum kış simdiden kara kara dusunuyorum .nereye yatirsam nasil isitsam diye cok nadir yakmama ragmen gecen ay 200 lira gekdi dogal gaz.bebek olunca daha fazla olacak.zaten 3 yeri yakiyorum 200 geldi ev 3+1heosini yaksam isinmaz antrelerim cok buyuk.esim 6 gun yanimda olacak .bende esim evdeyken sagolun mu desem.annemin evi 20 dk yol onlarinki de yarim saat.annem 2 gece kalirim sonra evden gider gekirim dedi.ama kayivalide biraz rahattir misafirlikte kal demesek te kalacak tip.ve arabamizla getir gotur yaoacaz asla minibuse binmezler.offf sinirlerim bozuluyor benim ..kotu olmak istemiyorum.lafi soylerim yeri geldoginde ama yine de kalp kirmak istemiyorum .cok titiz bir kadin her seyi laf eder temizlese dahi orasi kirliydi cofledim falan der basa kalkar .uffff fikirleriniz nedir
Doktorum cati darligi olmadigini deneyebilecegimizi soyledi ama ben çatalda muayene sırasında bile titremeye basladigim icin asiri kaygili,stresli oldugum icin karari bana birakti. Ben de belirsizlik sebebiyle stres, kaygi yasayacagim icin normal dogum sirasinda sıkıntı yasarım diye sezeryana karar verdim.Ona ragmen bugun bütün gün suyum mu geldi,hareket ediyor mu,niye kasildi gibi bir suru sorularla kendimi de cocugu da yiprattim benceHayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki. Sezaryen için doktorunuz mu uygun gördü yoksa siz mi istediniz.
Ben de normal doğumu çok istiyorum ama duyduğum hikayelerden sonra 40 dolana kadar anca beklerim hala gelmemişse sezaryen olanilir diyordum hep. Geçen doktoruma da söyledim allah korusun öyle düşünme takiplerini yapıcaz zaten 41. Haftada da doğması normal filan dedi ama hala biraz endişem varKizlar benim oglan gelmiyo yadoktor 41 bitene kadar beklemeye kararlı bi sorun çıkmazsa bebiste ve bende. Normal dogumdan yana hep zaten bu yüzden seçtim ama simdi zamanı geçtikçe endişeleniyorum (
Canım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
Canım Rabbim hepimiz için bir zaman biçiyor senin bebeklerin de böyle yakın yaşlı olacakmış kötü tarafı ikisininde çok ilgi bekleyen yaşta olması iyi tarafı zoru hemen atlatacaksın dişini sıkarsan 3 yıl sonra beraber oyun oynayan minnakların olacak yakın yaşlar daha sıcak ilişki kurabilir daha yakın arkadaş olurlar.. Emzirmeyi bırakmasan ilk çocuk için daha uygun olurdu.. Allah sağlık sıhhat versin büyürlerDimi bende kendimi Boyle teselli ediyorum, ogluma surekli suan anne seninle cok guzel ilgilenemiyor ama biraz katlanman lazim cunku anne sana cok guzel bir hediye veriyor diyorum, oyun arkadasi:)) sagol canim iyi geldi yorumun ♡
Hay maşallah şükür sağlıklı bir bebek daha dünyaya geldi sütün bol olsun canımCanım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
Büyük 13 yaşında küçük 6 ya gircek.ikinciye hamileyken çok düşünüyodum haksızlık mı yapıyorum vs.doğunca onuda sevebilcem mi bunun kadar:)) üçüncü de öyle bi düşüncelerim yokda:)))sezeryan olcam için hastanede kaldığım süre küçük oğlum ne yapar onu düşünüp aglıyorum aşırı derece düşkün bana .akl7ma geldikçe strese giriyorum.Kizlar benim ikinci defa anne olmus ya da olacak annelere bir sorum olacak. Ilk cocuk icin hic uzuldugunuz oluyor mu? Ben ikinciye cok erken hamile kaldim, planli bir gebelik degildi dogum kontrol hapini farkli bir kac gun almayi unuttum, o ay hamile kaldim. Cocuk sahibi olmak benim icin dunyamdaki en guzel sey oldu, Allah kismet ederse baska cocuklarimda olsun istiyorum. Ama henuz oglum 11 aylikken hamile oldugumu ogrenmistim2 yasina kadar emzirmek istiyordum ama 1 yasinda memeden kesmek zorunda kaldim, istedigim gibi ilgilenemedim hamilelikten dolayi. Simdi 19 aylik olacak, haliyle ben ondan cok dogacak kizima zamanimi, enerjimi verecegim. Oglum icin cok uzuluyorum bu yuzden Boyle hissettigim icinde sucluluk hissediyorum bir yandan, kizima haksizlik ediyormusum gibi.
Cok karisik duygular iste.
Dogum sonrasi 3-4 gece hastanede olucam simdiden onu dusunuyorum oglum bensiz olacak, kardesi oldugunu anlayacak yastada degil. Benim gibi olanlar nasil idare ettiniz ya da edeceksiniz?
Gosterisi pek bi sever ilgileniyorum desinler diye kalir yaniCanım aynı yerdeyseniz neden kalacaklar gelip oturup gitsinler
Canım Rabbim hepimiz için bir zaman biçiyor senin bebeklerin de böyle yakın yaşlı olacakmış kötü tarafı ikisininde çok ilgi bekleyen yaşta olması iyi tarafı zoru hemen atlatacaksın dişini sıkarsan 3 yıl sonra beraber oyun oynayan minnakların olacak yakın yaşlar daha sıcak ilişki kurabilir daha yakın arkadaş olurlar.. Emzirmeyi bırakmasan ilk çocuk için daha uygun olurdu.. Allah sağlık sıhhat versin büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?