2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar benim ikinci defa anne olmus ya da olacak annelere bir sorum olacak. Ilk cocuk icin hic uzuldugunuz oluyor mu? Ben ikinciye cok erken hamile kaldim, planli bir gebelik degildi dogum kontrol hapini farkli bir kac gun almayi unuttum, o ay hamile kaldim. Cocuk sahibi olmak benim icin dunyamdaki en guzel sey oldu, Allah kismet ederse baska cocuklarimda olsun istiyorum. Ama henuz oglum 11 aylikken hamile oldugumu ogrenmistim 2 yasina kadar emzirmek istiyordum ama 1 yasinda memeden kesmek zorunda kaldim, istedigim gibi ilgilenemedim hamilelikten dolayi. Simdi 19 aylik olacak, haliyle ben ondan cok dogacak kizima zamanimi, enerjimi verecegim. Oglum icin cok uzuluyorum bu yuzden Boyle hissettigim icinde sucluluk hissediyorum bir yandan, kizima haksizlik ediyormusum gibi.
Cok karisik duygular iste.
Dogum sonrasi 3-4 gece hastanede olucam simdiden onu dusunuyorum oglum bensiz olacak, kardesi oldugunu anlayacak yastada degil. Benim gibi olanlar nasil idare ettiniz ya da edeceksiniz?

3 . Cocugum esim ne kadar konussada anlayacak bir tip degil ayni sehirdeyiz

Benim 3.cocugum oglum 8 kkizim 3 yasina daha girmedi.cok uzuluyorum yas kac olursa olsun uzulursun ablamin kizilarinin arasi 2 yas bile degil ama harika oynuyorlar hic arkadasa gerek duymuyorlar.boyle dusun .

Benim 3.cocugum oglum 8 kkizim 3 yasina daha girmedi.cok uzuluyorum yas kac olursa olsun uzulursun ablamin kizilarinin arasi 2 yas bile degil ama harika oynuyorlar hic arkadasa gerek duymuyorlar.boyle dusun .

Dimi bende kendimi Boyle teselli ediyorum, ogluma surekli suan anne seninle cok guzel ilgilenemiyor ama biraz katlanman lazim cunku anne sana cok guzel bir hediye veriyor diyorum, oyun arkadasi:)) sagol canim iyi geldi yorumun ♡

Nasıl hazırlanıyor canım bilgi verebilir misin ne zamn suya koymak gerek vs bilmiyorum

Canım suya Meryem suresi yasin felak nas ayetel kursi fatiha okuyorsun doğum sancın geldiği zaman otu suya koyuyorsun o açılmaya başlıyor 1 yudum içiyorsun sudan suda açıldıkça açılmanda hızlı oluyor ama doğumdan sonra sudan çıkartılması lazm hemen rahmin toparlanması için. Annem cuma okumasına 1 şişe su götürmüştü ona Okudular bnm sureleri duaları da ben kendim sancı geldiğinde okucam

Kizlar benim oglan gelmiyo ya doktor 41 bitene kadar beklemeye kararlı bi sorun çıkmazsa bebiste ve bende. Normal dogumdan yana hep zaten bu yüzden seçtim ama simdi zamanı geçtikçe endişeleniyorum(

Benim doktor da beklese keşke yaa. Bugün sanki bekletmicek gibi geldi bana. Kanala girmemiş Cumartesi tekrar bakacak. Plasenta yaşlanmaya başlamış dedi

Hım peki o sancının doğum sancısı olduğunu bilemiyoruz o nasıl olacak suyumuz geldikten sonra mı yapmak gerek

Canım aynı yerdeyseniz neden kalacaklar gelip oturup gitsinler

Hayırlısı nasılsa öyle olsun tabiki. Sezaryen için doktorunuz mu uygun gördü yoksa siz mi istediniz.
Doktorum cati darligi olmadigini deneyebilecegimizi soyledi ama ben çatalda muayene sırasında bile titremeye basladigim icin asiri kaygili,stresli oldugum icin karari bana birakti. Ben de belirsizlik sebebiyle stres, kaygi yasayacagim icin normal dogum sirasinda sıkıntı yasarım diye sezeryana karar verdim.Ona ragmen bugun bütün gün suyum mu geldi,hareket ediyor mu,niye kasildi gibi bir suru sorularla kendimi de cocugu da yiprattim bence

Kizlar benim oglan gelmiyo ya doktor 41 bitene kadar beklemeye kararlı bi sorun çıkmazsa bebiste ve bende. Normal dogumdan yana hep zaten bu yüzden seçtim ama simdi zamanı geçtikçe endişeleniyorum(
Ben de normal doğumu çok istiyorum ama duyduğum hikayelerden sonra 40 dolana kadar anca beklerim hala gelmemişse sezaryen olanilir diyordum hep. Geçen doktoruma da söyledim allah korusun öyle düşünme takiplerini yapıcaz zaten 41. Haftada da doğması normal filan dedi ama hala biraz endişem var

Dimi bende kendimi Boyle teselli ediyorum, ogluma surekli suan anne seninle cok guzel ilgilenemiyor ama biraz katlanman lazim cunku anne sana cok guzel bir hediye veriyor diyorum, oyun arkadasi:)) sagol canim iyi geldi yorumun ♡
Canım Rabbim hepimiz için bir zaman biçiyor senin bebeklerin de böyle yakın yaşlı olacakmış kötü tarafı ikisininde çok ilgi bekleyen yaşta olması iyi tarafı zoru hemen atlatacaksın dişini sıkarsan 3 yıl sonra beraber oyun oynayan minnakların olacak yakın yaşlar daha sıcak ilişki kurabilir daha yakın arkadaş olurlar.. Emzirmeyi bırakmasan ilk çocuk için daha uygun olurdu.. Allah sağlık sıhhat versin büyürler

Canım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
Hay maşallah şükür sağlıklı bir bebek daha dünyaya geldi sütün bol olsun canım

Büyük 13 yaşında küçük 6 ya gircek.ikinciye hamileyken çok düşünüyodum haksızlık mı yapıyorum vs.doğunca onuda sevebilcem mi bunun kadar:)) üçüncü de öyle bi düşüncelerim yokda:)))sezeryan olcam için hastanede kaldığım süre küçük oğlum ne yapar onu düşünüp aglıyorum aşırı derece düşkün bana .akl7ma geldikçe strese giriyorum.
İkinci çocuga hamile kalınca genelde annellerde böyle süşünceler oluyo yani.

Ben bu sabah muayeneye gittim kızlar. Doktor bebeği 3885 gram 53 cm ölçtü. Ne kadar doğru bilemem. 1.2 cm açılmam varmış. Usg'de ölçtü elle bakmadı. Daha doğum kanalına yerleşmemiş. Plasenta da yaşlanmaya başlamış. İnsanlar moralimi bozuyor. Yok özelde sezaryen yapmak için bilerek öyle diyolarmış bilmem ne. Sinirimden çatlıcam. Doktoruma çok güvenirim insanların lafı yüzünden acabalarım oluştu. Napcam bu çocuk insin artık kanala diye yaa

Bende 2 yil emzirmeyi cok istiyordum,anne sutu gercekten mucize. Anne sutu aldiginda cok daha kucuk olmasina ragmen soguk alginligini cok kisa surede ve hafif atlatirdi. Bu sonbaharda iki kere soguk alginligi gecirdi, uzun ve agir oldu. Ama oglum 12 bucuk aylikken bebekte nerdeyse 3 aylik olmustu, artik rahmimde kasilma hissediyordum emzirme sirasinda, biraktim bende Allah insallah o gucu verir cunku yaslari cok yakin oldugundan biliyorum zor olacak. Goz acip kapayinca gecer ins 3 yil amiiin:) cok sagol canim yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…