2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de ikinci, kızım 4 yaşında ama tabi ki benzer hisler taşıyorum. Bir süre zorluk bekliyor bizi ama sizin büyük muhtemelen hatırlamayacak bu zor ayları. Sonra da yaşları yakın çok iyi iki oyun arkadaşı olacaklar. Kardeş en çok onlar için gerekli, hayattaki ilk imtihanları onları güçlendirecek inşallah. İdare etmeyi öğrenmemiz için biraz zamana ihtiyacımız var ve belki o arada afallarız, bu da hayatın bi parçası diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Bi arkadaşım ikinciyi doğurdu 3 sene sonra, sürekli bunu ona(büyüğe) nasıl yaptım diyordu lohusalıkta. Şimdi herkes birbirine alıştı, rahatladılar biraz.

Ben senin yerinde olsam gelmeyin falan demezdim cunku gelme desende kalma yatma desende yatacak dinlemez diyorsun en fazla uc bes gun kalirlar okadarcikta oluversim ucbesgunden fazla gelmez canim dogalgazin. Ayrica baska odani yakmana gerek yok evde sadece yatakodanla gunduz nerde oturuyorsaniz o odan yansin siz yatanizda kv annende oturma odasinda yatarlar herkese ayri oda acacak degilsin

Aynen ya hissettim içimde gidip geldiğini resmen
Bacagindan tutup cekeydi ya

iyi fikirmis canim öyle oluyorsa maden elim ulasacak olursa bende cekeyim neresini tutarsamcabuk gel buraya senlemi ugrasacam gelmekbilmedin diye cekmek istiyorum bacagindan

evet çok var oyüzden doğumdan sonra en az 4 5 kilo gidiyo inş daha fazla gider
Benim kilo derdim yokda canim tek istedim belim eskisi gibi 60 cm olsun yag gobek olmasin yeter zaten 42-45 arasi oluyordum hep suan 58

Nasıl hazırlanıyor canım bilgi verebilir misin ne zamn suya koymak gerek vs bilmiyorum
Benim araştırmalarıma göre suyun sancin yahut nisanın geldiğinde ılık suya koyuyorsun felak nas fatiha ayet-el kursu okuyarak o çiçek açıldıkça senin de açılmanın olduğuna inanılıyor . Ve bi kaç yudum da içmek gerekiyor suyundan. Doğumdan sonra da sudan cikariliyo .

Sadece kayinvalide degilki bekar gorumce ve kp de varrr

Galiba ilkin yasiyla alakasi yok her anne hissedebiliyor sanirim ikinci cocuk olunca Boyle duygular. Zor evet ama zaten cocuk buyutmenin kolay yolu yok Ben onu anladim:) ama her emege degiyorlar ♡ ins sizde zorluklarin ustesinden kolayca gelirsiniz♡ cok tesekkurler yorum icin

Gosterisi pek bi sever ilgileniyorum desinler diye kalir yani
Ben teşekkür ediveriyorum sağolun yardım etmek istediğiniz için ihtiyacımız yok diyorum..

Ayy canim aglama ya 6 yasinda az cok anlar o simdi cokta sever kardesini, lohusayken daha cok uzulursun daha pozitif dusun ♡ benimki benden cok babasina duskun, zaten babasida yaninda olacak bari oradan rahatlayayim:)))

Benim ilk anneliğim ama ablamla benim küçük kardeşlerimizin arası hep aynı ,yaklaşık 18 ay arayla hep peşpeşe olmuşuz.
Küçükken belki annem birimiz olunca digerimizi ihmal etti ama ben o zamanları hatirlamadigim için sorun yok. Hatırladığım kardeşlerce oyun oynayarak vakit geçirdiğimiz ve hala birbirimizi en iyi anlayan olduğumuz. Yaş farkımız az olduğu için çok rahat oluyor iletisimimiz . Sizin de başta belki zorluk olacak ama ilerde çocuklar için kolaylık olur

Masallah, anneniz icin cok zor oldugunu tahmin ediyorum :) ama evet yas arasi cok az olunca cocuklar o ister istemez olusan ilgisizligi hatirlamiyor, bende bir cocugun en iyi arkadasinin kardesi olacagini dusunenlerdenim. Zaman nasilsa oyle boyle geciyor artik bir sekilde orta yolda bulunuyor.

Cok tesekkurler yorumunuz icin

Öyle düşünme bence canım kanala inmemis haftanın ilerlemiş belki szeryabi daha uygun görüyor.cati muayenesi yaptı mı hiç.

Gerçekten koştur koştur geçiyor zaman biz savruluyoruz kızım 4 yaşında ama ne zaman 4 yıl geçti hiç bilmiyorum

Canım 500 gr aşağı veya yukarı doğabiliyor 4 kiloya kadar normal doğum anne uygunsa gerçekleşebilir ama kanala inmemiş durumları varsa ve doktoruna güveniyorsan doğru olana ortak karar verebilirsiniz

Ayy canim aglama ya 6 yasinda az cok anlar o simdi cokta sever kardesini, lohusayken daha cok uzulursun daha pozitif dusun ♡ benimki benden cok babasina duskun, zaten babasida yaninda olacak bari oradan rahatlayayim:)))
Gecen sancı çıkınca serum verildi.eve geldim anne acıktım .beni özledin mi .sen yokken agzıma bi lokma koymadım çişimi tuttum :)))gelde aglama .valla uyandıktan sonra beni hemen yollasınlar diyom zaten ben bi kaç sonra başlıyorum beni çıkarım ben iyiyim diye:)) bende diyom ki senin ki küçük pek anlamaz babayada düşkünmüş.
Bizim li değişik birazama napalım bi sorun olmaz inşallahta ikinci gün yollarlar

Merhaba canim ayni durum bendede var gecenlerde yazmishtimcmtesi gitmishdim daha kanala inmemish dedi 2 hafta zamanin var daha dedi 13 icak diyo bana hamile kaldigimdan bugune kadar zamaninda gelecek dedi peki neden inmemish dedim hemencicik inmezki doguma 1 hafta falan kala inecek dedi,bendede kordon yashlanmish artikama benim doktorum sorun yapmafi hatta benden gizli eshim doktora sordu kotu sheymi hayirrr canim sadece bebege qida az gidecek dedidoktorumun moralini bozan 2 kez kordon dolanmasi olmush bogazina bashka sheyleri sorun yapmadi

Ama cok tatliymis kiyamam annesi yokken agzina lokma koymamis ayy canim benim ya. Ben bana moral olsun diye yazdim ama Sen aglatacaksin beni:)) sezaryenle ikinci gun cok erken olmaz mi ama? Annelik ne zor ya cocuklar soz konusu oldu mu o yaslar hemen akmaya hazir zaten

Doğumdan sonra irtibatı koparmayalim lütfen ben çok saldim kendimi toparlanmam için beni de motive edersin. İki çocuklu hayat bizi nasıl zorlayacak bakalım

Öyle düşünme bence canım kanala inmemis haftanın ilerlemiş belki szeryabi daha uygun görüyor.cati muayenesi yaptı mı hiç.

Yapmıştı canım. Müsait demişti ama 4 kiloya kadar deneriz sonrası zora sokar seni dedi. Doğum kanalı için de sancı başlamadan kanala girmezse sancı başlayınca yine seni zora sokar dedi. Çok da güveniyorum aslında kadına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…