Canım hayırlısı olsun öyle düşünme. Sizin için en sağlıklısı bu şekilde demek ki. Bizim bebekler aynı gidiyor, benimki de o kadar olmuştur. Pazartesi kontrolüm var, muhtemelen çarşamba da bizim sezaryen olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
cnim doğum ücretin ne kadarda uygunmuşAynen benim doktor da öyle diyor canım. Spinal fiyata dahilmiş, ekstra ödeme yok. Epidural olursa +1000 TL. O yüzden spinal olsun dedim. Ağrım olursa isterim verirler damardan diye düşündüm
ben ayakta son işleri yapıyorum. Ta topuklarıma ağrı giriyor, helal valla sanaHadi insallah :)
Bende sabah beri yeni oturdum.. belim agirdi ama.cok ayakta kaldim.diye
:)
Bizim durumumuz ayniydi ben bi daha sancin gelince gidecekmishim doktora oyle soylemishdibende kendimi vajinaya cok hazirladim seni anliyorum ama sen moralini bozma dushunki hangi yolla olursa olsun minigini kucagina alacan sagsalim inshAllah o tatliligi gorcen kafana takma nereden ciktigina bosh ver tadini cikar gunun belli oldu
Usg ye sabah girdik canım 3600 dedi. Ama en az 3800 dür dedi doktorumuz:)) Daha fazla çıktı maşallah
cnim doğum ücretin ne kadarda uygunmuş
Kızlar suni sancı denilen şey oksitosin hormonunun yapay hali zaten. Doğumu başlatan hormon takviyesi yapıyorlar. Oksitosinin doğal yoldan salgılanması için de meme ucu uyarımı en etkilisiymiş. Bide bazı yiyecekler salgılanmasını sağlıyormuş muz yumurta ananas filan da yazmışlardı hurmanın yanında
Evet aynenBu hormonun hangi kosullarda salgilandigini okudum simdi neden dogmadigini anladim kizimin:) ev isleriydi, maddi stresti, kucuk cocuk bakimiydi derken hic bag kuramadim kizimla. Simdi niye dogum icin sevismeyi tavsiye ettiklerini anladim
Kızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
ben yanlış anlamıştım demekki,seninde baya yuksekmis neyse sağlıkla kucagimiza alalimda gerisi önemli değil cnimYok canım nerdeee keşke öyle olsa. O sadece epidural ücreti. Zorunlu sezaryen 3900 TL. Epidural istersem +1000 ekliyorlar
Guzel haberlerini bekliyoruz inshAllahCanım çok sağol ne güzel konuşuyorsun insanı rahatlatıyorsunartık ben de öyle düşünmeye çalışıyorum sağlıklı olsun da doğum şekli önemli değil. Eşim de cok destek oluyor sağolsun, yoksa zor olurdu
Maşallahhh sizeKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Tebrikler canim ❤❤❤gozunuz aydin olsun❤❤❤Allah anali,babali,saglikla sahhetle buyutmeyi nasip etsin❤❤❤Kızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Oyy hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş miniğinKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?