2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok sağol canım. Evet yaa aynı bizim bebekler. İnsallah çok kilo almamıştır da vajinali beklemeye devam edersiniz canım

Archpa kuzum hayirli olsun güle güle buyut bebegini))) sakin stres yapma benim kizimda 6gun sonra geldi.kizim sürekli uyuduğu için emmedigi için gelmiyordu.sen sürekli emzir sabaha gelir

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün

Canım çok sağol ne güzel konuşuyorsun insanı rahatlatıyorsun artık ben de öyle düşünmeye çalışıyorum sağlıklı olsun da doğum şekli önemli değil. Eşim de cok destek oluyor sağolsun, yoksa zor olurdu

Bu hormonun hangi kosullarda salgilandigini okudum simdi neden dogmadigini anladim kizimin:) ev isleriydi, maddi stresti, kucuk cocuk bakimiydi derken hic bag kuramadim kizimla. Simdi niye dogum icin sevismeyi tavsiye ettiklerini anladim

Aranızda spinal anestezi ile sezaryen olan var mı kızlar? Acı veya kesildiğini hissediyor muyuz bi de aç gidicez ya sanki biri burda serum takılıyo falan demişti. Ben açlığa dayanamıyorum yaa

Bu hormonun hangi kosullarda salgilandigini okudum simdi neden dogmadigini anladim kizimin:) ev isleriydi, maddi stresti, kucuk cocuk bakimiydi derken hic bag kuramadim kizimla. Simdi niye dogum icin sevismeyi tavsiye ettiklerini anladim
Evet aynen Stres yapmamak lazım

Aaa canım hayırlı uğurlu olsun. Ne güzel kavuştun bebeğine. Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤ Ben de pazartesi günü spinal ile olacağım. Yazdıkların iyi geldi :)

Yok canım nerdeee keşke öyle olsa. O sadece epidural ücreti. Zorunlu sezaryen 3900 TL. Epidural istersem +1000 ekliyorlar
ben yanlış anlamıştım demekki,seninde baya yuksekmis neyse sağlıkla kucagimiza alalimda gerisi önemli değil cnim

Guzel haberlerini bekliyoruz inshAllah

Maşallahhh size Biri daha kavuştu miniğine ne güzel Mutlu güzel ömrünüz olsun birlikte sağlıkla

Tebrikler canim ❤❤❤gozunuz aydin olsun❤❤❤Allah anali,babali,saglikla sahhetle buyutmeyi nasip etsin❤❤❤

Oyy hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş miniğin

@Ytmz Canım benim bebişde geriden geliyordu dr umun tavsiyesiyle hergün 1 kase kemik suyuna çorba ( kemik suyunu kendin yap) 1 kase ev yoğurdu 1 yumurta ceviz ve haftada 2 kez sardalya buğulama yedim ve bebiş 15 günde 500 gr almıştı. Bunları dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…