Maşallah prensese canım hayirli olsun Allah analı babalı buyutsunKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
ben yanlış anlamıştım demekki,seninde baya yuksekmis neyse sağlıkla kucagimiza alalimda gerisi önemli değil cnim
Biz 9 ocakta düşünüyoruz doğumu canım. O zamana kadar beklerse çoktan sınırını aşar zaten :) Sezaryen fikrine alıştırdım ben kendimiÇok sağol canım. Evet yaa aynı bizim bebekler. İnsallah çok kilo almamıştır da vajinali beklemeye devam edersiniz canım
Biz 9 ocakta düşünüyoruz doğumu canım. O zamana kadar beklerse çoktan sınırını aşar zaten :) Sezaryen fikrine alıştırdım ben kendimi
Son gittiğimizde bizimkinin suyu iyiydi ama bakalım pazartesi ne diyecek. Sağlıkla gelsin de tarih önemli değil canımSuyu falan azalmamış olsaydı ben de 9 Ocak isteyecektim. Tarih güzel olurdu :)
Merhaba Makineler yaklaşık ölçüyor canm doktorum kiloda +-300 gr, boyda da +-2 cm oynayabilir demiştiKızlar 38 den merhaba Doğum yapanlar gözünüz aydın arkadaşlarım çok yazamıyorum ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bizim de bugün randevumuz vardı 38+1 3300 kg 48 cm. Boy 35 haftalık gözüküyor ultrason kağıdında niye öyle sizlerin kaç bu haftada normal değil mi 48 cm kafama takıldı
35 haftalık bebek 3300 olmaz ki doğurdum oradan biliyorum:))) 2700 doğurdum hastane de bütün doktorlar haftasına göre kilosunun çok iyi olduğunu söylemişlerdi bi de :))Kızlar 38 den merhaba Doğum yapanlar gözünüz aydın arkadaşlarım çok yazamıyorum ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bizim de bugün randevumuz vardı 38+1 3300 kg 48 cm. Boy 35 haftalık gözüküyor ultrason kağıdında niye öyle sizlerin kaç bu haftada normal değil mi 48 cm kafama takıldı
Kızlar 38 den merhaba Doğum yapanlar gözünüz aydın arkadaşlarım çok yazamıyorum ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bizim de bugün randevumuz vardı 38+1 3300 kg 48 cm. Boy 35 haftalık gözüküyor ultrason kağıdında niye öyle sizlerin kaç bu haftada normal değil mi 48 cm kafama takıldı
Bebegin hayırlı olsun canım masallah kilosu da cok ıyı hamilelikte en cok neler tukettın acaba bizimkinin kilo alımı yavasUsg ye sabah girdik canım 3600 dedi. Ama en az 3800 dür dedi doktorumuz:)) Daha fazla çıktı maşallah
Üzülme canım. Hakkında hayırlısı buymuş demek ki.Kızlar bu sabah kontrolüm vardı. Bebeğim 3960 gram 53 cm olmuş. Doğum kanalına inmemiş. Baş ölçümü artık çatıma çok da müsait olmadığından ve plasenta iyice yaşlandığından bi doppler istedi. Doppler'de de suyu azalmış, plasentada kan akışı çok azalmış çıktı. Pazartesi sabah 10'da sezaryen olacağım. Biraz moralim bozuldu, vajinale çok hazırlamıştım kendimi. Sadece spinal istedim, epidural çok pahalı diye istemedim. Bakalım nasıl olcak
Allah bağışlasın miniğini. Güle güle büyütün. Stres yapma inşallah sütün de gelir.Kızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Fişleri ben de sakladım ama sonra öğrendim ki ayrıntılı fatura olması gerekiyormuş. Ama benim fişlerde hep hizmet bedeli yazıyor. Çakallar işlerini biliyorlar tabi.Evet canım bayaa bi yüksek. Ama ben fisleri sakladim. Dogum faturasini da alicam. Sonra tüketici mahkemesine başvurucam. Sırf bugun 860 TL ödedim
Son gittiğimizde bizimkinin suyu iyiydi ama bakalım pazartesi ne diyecek. Sağlıkla gelsin de tarih önemli değil canımÇok yaklaştık çok heyecanlı :)
Canim bekledigin dogumu gerceklestiremiyorsun üzülme oylesi hem dogum esnasinda hem sonrasi icin kötü olma ihtimali cok cok yüksek hayirlisi herseyinEvet canım en önemlisi sağlık. Acaip heyecanlıyım yaa yarın tek vücutta son günümüz :)
esim uzuun ben minyon hepsinden yiyorum oglumu 3.500 gr dogurmustumPekmez, muz, kaşar peynir kilo aldıryor yapı meselesi de var tabi eşinle sen minyon isen o da fark eder
tavsiyelerin icin tskkur ederim hazir et kemik suyu kullanmayiz kesinlikle et kemik alir dondurucuya atariz pisiririz suyunu iceriz seviyoruz bz yani haftada 1 kere mutlaka paca seklinde yada baska turlu yemek ama kemik suyuyla yumurtasiz asla kahvalti yapmam haftada yada 2 haftada bir balik yerim kilo alsin tek yeter ki dye ama bu kadar aliyo kizcem aslinda ben dinlenemiyorum oglum cok hareketli bide ben cok titizim duramiyorum temizlik yapmadan duzenlemeden@Ytmz Canım benim bebişde geriden geliyordu dr umun tavsiyesiyle hergün 1 kase kemik suyuna çorba ( kemik suyunu kendin yap) 1 kase ev yoğurdu 1 yumurta ceviz ve haftada 2 kez sardalya buğulama yedim ve bebiş 15 günde 500 gr almıştı. Bunları dene istersen...
Bal tereyağ, tayin pekmez, soteden makarnaya salataya kadar çoğu şeye kaşar koydum. Her sabah yumurta yedim ve 4 öğün beslendim. Kendimi kısıtlamadım. Ceviz fındık yedim evet ama çok değil. Ben en çok kırmızı et tükettim. Her yemeğimde kırmızı et vardı. Adanalı olunca böyle oluyor :) 2 günde 1 muzlu cevizli fındıklı hindistan cevizli ballı süt içtim. Bol meyve tükettim. 23 kilo aldım. Benim bu kadar yememe az bile almış. Yalnız ben 6 aya yakın kustum. O zaman bile kilosu 100 gr 250 gram öndeydi o yüzden Çok sıkıntıya sokma kendini biraz genetik kilo durumu. Önemli olan bebeğin gelişimini tamamlaması. Doğumdan sonra her türlü kilo alıyorlar zaten. Ama kilosu artsın dersen yukarıda saydıklarım dopping etkili tavsiye ederimBebegin hayırlı olsun canım masallah kilosu da cok ıyı hamilelikte en cok neler tukettın acaba bizimkinin kilo alımı yavas
Eveet duymustum daha önce agizdan aliniyor hadi insallahBimiyorum ki doktor hap dedi, ikisi farkli mi ki, hap alicaksin dedi 3 gun icine etki ediyomus
Canim bekledigin dogumu gerceklestiremiyorsun üzülme oylesi hem dogum esnasinda hem sonrasi icin kötü olma ihtimali cok cok yüksek hayirlisi herseyin
Kuzum benim yeğenim 44 cm dogdu takılma bu kadar :) genetik sonuçta :)Kızlar 38 den merhaba Doğum yapanlar gözünüz aydın arkadaşlarım çok yazamıyorum ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bizim de bugün randevumuz vardı 38+1 3300 kg 48 cm. Boy 35 haftalık gözüküyor ultrason kağıdında niye öyle sizlerin kaç bu haftada normal değil mi 48 cm kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?