2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah prensese canım hayirli olsun Allah analı babalı buyutsun

ben yanlış anlamıştım demekki,seninde baya yuksekmis neyse sağlıkla kucagimiza alalimda gerisi önemli değil cnim

Evet canım bayaa bi yüksek. Ama ben fisleri sakladim. Dogum faturasini da alicam. Sonra tüketici mahkemesine başvurucam. Sırf bugun 860 TL ödedim

Çok sağol canım. Evet yaa aynı bizim bebekler. İnsallah çok kilo almamıştır da vajinali beklemeye devam edersiniz canım
Biz 9 ocakta düşünüyoruz doğumu canım. O zamana kadar beklerse çoktan sınırını aşar zaten :) Sezaryen fikrine alıştırdım ben kendimi

Biz 9 ocakta düşünüyoruz doğumu canım. O zamana kadar beklerse çoktan sınırını aşar zaten :) Sezaryen fikrine alıştırdım ben kendimi

Suyu falan azalmamış olsaydı ben de 9 Ocak isteyecektim. Tarih güzel olurdu :)

Kızlar 38 den merhaba Doğum yapanlar gözünüz aydın arkadaşlarım çok yazamıyorum ama elimden geldiğince okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bizim de bugün randevumuz vardı 38+1 3300 kg 48 cm. Boy 35 haftalık gözüküyor ultrason kağıdında niye öyle sizlerin kaç bu haftada normal değil mi 48 cm kafama takıldı

Merhaba Makineler yaklaşık ölçüyor canm doktorum kiloda +-300 gr, boyda da +-2 cm oynayabilir demişti

35 haftalık bebek 3300 olmaz ki doğurdum oradan biliyorum:))) 2700 doğurdum hastane de bütün doktorlar haftasına göre kilosunun çok iyi olduğunu söylemişlerdi bi de :))

Boy nasıl 35 haftalık? Bu haftada netten bakarsan 47-50 cm arası yazıyor .Gayet normal yani senin kilo da boy da

Üzülme canım. Hakkında hayırlısı buymuş demek ki.
Allah bağışlasın miniğini. Güle güle büyütün. Stres yapma inşallah sütün de gelir.
Evet canım bayaa bi yüksek. Ama ben fisleri sakladim. Dogum faturasini da alicam. Sonra tüketici mahkemesine başvurucam. Sırf bugun 860 TL ödedim
Fişleri ben de sakladım ama sonra öğrendim ki ayrıntılı fatura olması gerekiyormuş. Ama benim fişlerde hep hizmet bedeli yazıyor. Çakallar işlerini biliyorlar tabi.
Ama ben de doğumda ayrıntılı fatura isteyip şikayet edicem.

tavsiyelerin icin tskkur ederim hazir et kemik suyu kullanmayiz kesinlikle et kemik alir dondurucuya atariz pisiririz suyunu iceriz seviyoruz bz yani haftada 1 kere mutlaka paca seklinde yada baska turlu yemek ama kemik suyuyla yumurtasiz asla kahvalti yapmam haftada yada 2 haftada bir balik yerim kilo alsin tek yeter ki dye ama bu kadar aliyo kizcem aslinda ben dinlenemiyorum oglum cok hareketli bide ben cok titizim duramiyorum temizlik yapmadan duzenlemeden

Bebegin hayırlı olsun canım masallah kilosu da cok ıyı hamilelikte en cok neler tukettın acaba bizimkinin kilo alımı yavas
Bal tereyağ, tayin pekmez, soteden makarnaya salataya kadar çoğu şeye kaşar koydum. Her sabah yumurta yedim ve 4 öğün beslendim. Kendimi kısıtlamadım. Ceviz fındık yedim evet ama çok değil. Ben en çok kırmızı et tükettim. Her yemeğimde kırmızı et vardı. Adanalı olunca böyle oluyor :) 2 günde 1 muzlu cevizli fındıklı hindistan cevizli ballı süt içtim. Bol meyve tükettim. 23 kilo aldım. Benim bu kadar yememe az bile almış. Yalnız ben 6 aya yakın kustum. O zaman bile kilosu 100 gr 250 gram öndeydi o yüzden Çok sıkıntıya sokma kendini biraz genetik kilo durumu. Önemli olan bebeğin gelişimini tamamlaması. Doğumdan sonra her türlü kilo alıyorlar zaten. Ama kilosu artsın dersen yukarıda saydıklarım dopping etkili tavsiye ederim

Canim bekledigin dogumu gerceklestiremiyorsun üzülme oylesi hem dogum esnasinda hem sonrasi icin kötü olma ihtimali cok cok yüksek hayirlisi herseyin

Evet canım olumlu tarafından bakmak lazım. Şimdi tek düşündüğüm bebeğimize kavuşma anımız. Hayırlısı hepimiz için inşallah

Kızlar güzel dilekleriniz için tşk ederm okudum hepsini Allah razı olsun. Tek rek cevaplayacagım ama serumdan tek elle tlfn tutmak sıkıntı. İstemeye istemeyede olsa mama verdik. Aç kalmasına asla razı gelemem. Sütüm artsın die bişeler içip duruyorum

Kuzum benim yeğenim 44 cm dogdu takılma bu kadar :) genetik sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…