2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki de 38+0 da 2970 gram canim. Usg de kilo 2-3 haftadir hep bir hafta geri gosteriyor moralim bozuluyordu. Pekmezler.muzlar,badem,ceviz, kasar hepsini hepsini yedim doppler da akislar da normal ama yapisi oyle. Genetik faktorler etkiliymis. Doktorun sorun var demediyse sıkıntı yapma sıkıntı yapmayalim:)

hayirli olsun canim sende kurtuldun darisi bana bizlere insallah ayin ortasi olarak bir ben kaldim heralde normal bizimki sanciyi bekliyoruz bakalim minnos ne zaman gelicek cok heycanli ve korkuyorum 2. Dogumum ama sanci bni korkutuyor oglumda cok cektim sanci 9 saat sanci cektim

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize insallah okurken benim nasıl olacak acaba dedim.cok heyecanlıyım Allah bizlere de yaşatsın hayirlisiyla .bebeği olmayanlarda tez vakitte versin

Canım, benim doğum 31.12.2018 :) Daha önce de yazmıştım ama sanırım arada kaynadı :)

Evet canım bayaa bi yüksek. Ama ben fisleri sakladim. Dogum faturasini da alicam. Sonra tüketici mahkemesine başvurucam. Sırf bugun 860 TL ödedim
Medipoller böyle canım ya çok pahalı insanın iliğini kurutuyor el mahkum gidiyorsun bakalım benden kaç alacaklar

Hayırlı olsun :) süt emzirdikçe de artar. Çoğu kişinin başta gelmiyormuş zaten, hıc sıkma canını

Doğuran anneler .... Hastane çantasında şu da olmalı dediğiniz . Ya da boşuna koymuşum dediğiniz ne var . 4 kombin koydum . 2 kombin daha koyayım mı. Kaç bez yeter ki ? Göğüs pompasını koyayım mı? Pişik Kremi gerekiyor mu? Aman ne cahilim öfff

Evet canım en önemlisi sağlık. Acaip heyecanlıyım yaa yarın tek vücutta son günümüz :)
Bazen düşünüyorum da ne muhteşem bir şey yapıyoruz. Şu hamilelik süreci telaşla, endişeyle öyle böyle geçti de nasıl bir mucize, içimizde bir insan varoldu. Bir hücreden her şeyiyle bir insana dönüştü. Hayata gelir gelmez de onu besleme, koruma, birçok konuda fedakarlıkla geçecek. Ne tuhaf ve ne güzel

Kiz sen benden habersiz nasil dogurursun hani daha vardı günunede dün sancim var diyordun erkene alindi sanirsam supriz yapmis size saka bir yana çoooooooooook sevindim allahim saglik sihat uzun ömür versin anali babalı agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin sanada sifa versinde biran once ayaklanirsin insallah sütünü düsünme gelir insallah zamanla

Bugun aklimdan geciyordun bi ortaliktan kayboldun dedim bu kesin dogurdu bugun uyumakla gunu bitirdim aksamda esim ev temizledi onu getir bunu gotur derken bu saat oldu canim

Hastaligi kimden kaptiysan oraya git de canim
Sen boyle diyince aklima ne geldi benim esimde hep salonda yatti yatti gel dedim
Gelmedi kustu tripler atiyordu neyse yatakda bana kaldı oh rahat rahat yattim adam aksi gibi bir hasta oldu ama öyle boyle degil geberiyor resmen geldi yatakodasina bulastirdi tabi allah sifaversinde biranonce iyessin cnm ayni evde nekafar kacarsan kac malesef yakaliyor bolbol limon ye allah korusun bebiscikle seni

Canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın

Sağma makinesini sormuştum gittiğim hastaneye. Gerek yok, bebek yeterince güçlü çekemezse biz el pompasıyla destekliyoruz dediler. Doğum yapacagin hastaneyle görüş. Hasta bezi veriyormuş mesela bizimkiler fazlasıyla hem de. Pişik kremi, bebe masaj yagi, kendime göğüs ucu catlak kremi falan koydum ben. Ben susayim bence cok abarttim cunku, koca biz valiz ve bir de sirt cantasi kapida 1 aydır :)

sona kalanlar hep normal doğum bekleyenler sanırım ocak anneleri grubuyuz yeni de girdik aslında ama cabuk bittik
Ben artık beklemiyorum. Bence ben kardeşim gibi 42de suni sancıyla bitiririm bu işi. Cuma kontrolüm vardı, ne acilma var ne aşağı inmiş, keyfi yerinde bekleme dedi doktorumuz da

Ben yatak odasında o salonda . Çok kötü değil. Aşılı sonuçta. Serum da aldı bugün.
Kimden bulaştıysa ona git dedim. Annene git dedim. Hayatta gitm. ez biliyorum. Benim canım acıyor, ahh demiyorum . Beyefendi ayağına hizmet bekliyor. Bir tek kelimem bile ona dırdır geliyor . İyi tartıştık . Güzel ağladım akşam akşam iyi mi . Yavrumun beşiğini göz yaşlarıyla hazırladım. Kötü enerji yaydım, kötü şeyler olursa modundayım korku içinde. Allah korusun

Benim hst. Hiç bir şey vermiyor muş. Ben de büyük bavul hazırlıyorum. Kaç bez yeter . Koca paketi götürsem mii

Benim hst. Hiç bir şey vermiyor muş. Ben de büyük bavul hazırlıyorum. Kaç bez yeter . Koca paketi götürsem mii
Kendime Hasta bezi küçük bi paket koydum ben, eve giderken yedek bile veriyorlarmiş aslında ama koydum yine de, kanamam az olursa diye normal ped de koydum. Baya büyükse paket hepsini alma bence. Bebek için diyorsan 20 tane koydurdu annem, bana fazla geldi 1 gece için ama bilemiyorum. 3 çocuk doğurmuş dedim, uydum imama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…