Benimki de 38+0 da 2970 gram canim. Usg de kilo 2-3 haftadir hep bir hafta geri gosteriyor moralim bozuluyordu. Pekmezler.muzlar,badem,ceviz, kasar hepsini hepsini yedim doppler da akislar da normal ama yapisi oyle. Genetik faktorler etkiliymis. Doktorun sorun var demediyse sıkıntı yapma sıkıntı yapmayalim:)tavsiyelerin icin tskkur ederim hazir et kemik suyu kullanmayiz kesinlikle et kemik alir dondurucuya atariz pisiririz suyunu iceriz seviyoruz bz yani haftada 1 kere mutlaka paca seklinde yada baska turlu yemek ama kemik suyuyla yumurtasiz asla kahvalti yapmam haftada yada 2 haftada bir balik yerim kilo alsin tek yeter ki dye ama bu kadar aliyo kizcem aslinda ben dinlenemiyorum oglum cok hareketli bide ben cok titizim duramiyorum temizlik yapmadan duzenlemeden
hayirli olsun canim sende kurtuldun darisi bana bizlere insallah ayin ortasi olarak bir ben kaldim heraldeKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize insallah okurken benim nasıl olacak acaba dedim.cok heyecanlıyım Allah bizlere de yaşatsın hayirlisiyla .bebeği olmayanlarda tez vakitte versinKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Doğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- @Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- @delikiss 26/12/2018
14- @anneveoglusu 28/12/2018
15- @mini87 28/12/2018
16- @Xeroderma_pig 28/12/2018
17- @Durbidk 28/12/2018
18- @Zuhal budak polat 30/12/2018
19- @Tugce1910 31/12/2018
20- @Papatyalardaguzel 01/01/2019
21- @Işık27 02/01/2019
22-oozzee 02/01/2019
23- @ecemine 02/01/2019
24- @Manikmidepresifmi 03/01/2019
25- @Kahsen 04/01/2019
Doğum için günü belli olanlar
@Mavisu27 05/01/2019
@supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
F Fobia 09/01/2019
@esenglvedat 16/01/2019
@Missyiru 19/01/2019
Medipoller böyle canım ya çok pahalı insanın iliğini kurutuyor el mahkum gidiyorsun bakalım benden kaç alacaklarEvet canım bayaa bi yüksek. Ama ben fisleri sakladim. Dogum faturasini da alicam. Sonra tüketici mahkemesine başvurucam. Sırf bugun 860 TL ödedim
Hayırlı olsun :) süt emzirdikçe de artar. Çoğu kişinin başta gelmiyormuş zaten, hıc sıkma canınıKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Bazen düşünüyorum da ne muhteşem bir şey yapıyoruz. Şu hamilelik süreci telaşla, endişeyle öyle böyle geçti de nasıl bir mucize, içimizde bir insan varoldu. Bir hücreden her şeyiyle bir insana dönüştü. Hayata gelir gelmez de onu besleme, koruma, birçok konuda fedakarlıkla geçecek. Ne tuhaf ve ne güzelEvet canım en önemlisi sağlık. Acaip heyecanlıyım yaa yarın tek vücutta son günümüz :)
Kiz sen benden habersiz nasil dogurursun hani daha vardı günunede dün sancim var diyordun erkene alindi sanirsam supriz yapmis size saka bir yana çoooooooooook sevindim allahim saglik sihat uzun ömür versin anali babalı agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin sanada sifa versinde biran once ayaklanirsin insallah sütünü düsünme gelir insallah zamanlaKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Bugun aklimdan geciyordun bi ortaliktan kayboldun dedim bu kesin dogurduSıkma canını boşver tartışmaya da girme doktorun ne derse o bundan sonra
Doğum yaptım :)
Tabii ki canım bizde olmadı diye sende yan etki olmicak diye bir şey yok. Zaten dediğim gibi işe yarayan bi ilaç değil
Hastaligi kimden kaptiysan oraya git de canimAşılı olmasına rağmen eşim hastalandı. . Şu zamanda olacak şey mi? Bulaşmasın diye ayrı takılıyoruz. İnşallah bulaşmaz. Sağlığına dikkat etmediği için kızıyorum ona. Bir de sinirli artist. Moralimi bozdu.
Kızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Sağma makinesini sormuştum gittiğim hastaneye. Gerek yok, bebek yeterince güçlü çekemezse biz el pompasıyla destekliyoruz dediler. Doğum yapacagin hastaneyle görüş. Hasta bezi veriyormuş mesela bizimkiler fazlasıyla hem de. Pişik kremi, bebe masaj yagi, kendime göğüs ucu catlak kremi falan koydum ben. Ben susayim bence cok abarttim cunku, koca biz valiz ve bir de sirt cantasi kapida 1 aydır :)Doğuran anneler .... Hastane çantasında şu da olmalı dediğiniz . Ya da boşuna koymuşum dediğiniz ne var . 4 kombin koydum . 2 kombin daha koyayım mı. Kaç bez yeter ki ? Göğüs pompasını koyayım mı? Pişik Kremi gerekiyor mu? Aman ne cahilim öfff
217kisi gozukuyor ama aktif olarak girenler galiba 50 kisi ya var ya yokuzsona kalanlar hep normal doğum bekleyenler sanırım ocak anneleri grubuyuz yeni de girdik aslında ama cabuk bittik
Ben artık beklemiyorum. Bence ben kardeşim gibi 42de suni sancıyla bitiririm bu işi. Cuma kontrolüm vardı, ne acilma var ne aşağı inmiş, keyfi yerinde bekleme dedi doktorumuz dasona kalanlar hep normal doğum bekleyenler sanırım ocak anneleri grubuyuz yeni de girdik aslında ama cabuk bittik
Ben yatak odasında o salonda . Çok kötü değil. Aşılı sonuçta. Serum da aldı bugün.Hastaligi kimden kaptiysan oraya git de canim
Sen boyle diyince aklima ne geldi benim esimde hep salonda yatti yatti gel dedim
Gelmedi kustu tripler atiyordu neyse yatakda bana kaldı oh rahat rahat yattim adam aksi gibi bir hasta oldu ama öyle boyle degil geberiyor resmen geldi yatakodasina bulastirdi tabiallah sifaversinde biranonce iyessin cnm ayni evde nekafar kacarsan kac malesef yakaliyor bolbol limon ye allah korusun bebiscikle seni
Benim hst. Hiç bir şey vermiyor muş. Ben de büyük bavul hazırlıyorum. Kaç bez yeter . Koca paketi götürsem miiSağma makinesini sormuştum gittiğim hastaneye. Gerek yok, bebek yeterince güçlü çekemezse biz el pompasıyla destekliyoruz dediler. Doğum yapacagin hastaneyle görüş. Hasta bezi veriyormuş mesela bizimkiler fazlasıyla hem de. Pişik kremi, bebe masaj yagi, kendime göğüs ucu catlak kremi falan koydum ben. Ben susayim bence cok abarttim cunku, koca biz valiz ve bir de sirt cantasi kapida 1 aydır :)
Kendime Hasta bezi küçük bi paket koydum ben, eve giderken yedek bile veriyorlarmiş aslında ama koydum yine de, kanamam az olursa diye normal ped de koydum. Baya büyükse paket hepsini alma bence. Bebek için diyorsan 20 tane koydurdu annem, bana fazla geldi 1 gece için ama bilemiyorum. 3 çocuk doğurmuş dedim, uydum imama :)Benim hst. Hiç bir şey vermiyor muş. Ben de büyük bavul hazırlıyorum. Kaç bez yeter . Koca paketi götürsem mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?