Teşekkür ederim cevapladığı İçin .Ne bileyim korktum açıkcası .Benim boyum 170 eşimin boyu benimle aynı .yani onunki kısa biraz .birşey olmaz inşallah.insan hamileyken en küçük ayrıntıya takılıyorMaşallah yavruna canım fl kısa ise eşin ve senin boyun kısa ise ondandır minyon tipli olacak demek kuzu
Tam başını bilmiyorum konunun, çok uzun süredir girmiyordum foruma. Ama fl kisaligi benim bebegimde de var. Bizim karım çevresi de geride, kafa çapı ilerde :) hatta foruma girmeyi de bu sıkıntılar başladıkça bırakmıştım. Kaç doktor gezdim bilmiyorum aynı şeyi söyleyen iki kişi bulamadım. Sezeryanla kaç kere almaya kalktılar. Şimdi sürekli gittiğim doktorum beni tatmin etti ve bunlar genetik dedi, bacak boyu kisaligi tek başına hicbir şey ifade etmezmiş boyu kısa olacak o kadar. Bebeğe kan akışı iyiyse, plesentada yaşlanma yoksa, gelişimi tamamen durmadıysa ve hareketlerinde de sorun yoksa fl kisaligi kafaya takılacak bir şey değilmiş.Teşekkür ederim cevapladığı İçin .Ne bileyim korktum açıkcası .Benim boyum 170 eşimin boyu benimle aynı .yani onunki kısa biraz .birşey olmaz inşallah.insan hamileyken en küçük ayrıntıya takılıyor
Yalniz açık söyleyeyim bir günde 20 bez gidecekse ben daha yürümeden tuvalet eğitime başlarım. Bez altınla yarışıyor malumS Sss33301 canım ben 2 takım 1 tanede isimli takım koydum , alt patikli pijama ve zıbın koydum 3 er tane fazladan , 20 bez koydum bendedepend 5 tane normal hasta bezi 3 tane birde ped koydum.bazisi depend sızdırdı yetmedi fln yazmış nolur nolmaz diye.yoksa rahatlık olarak depend öneriliyor.pisik kremi de koydum kullanılirmi bilemesemde sirtimda tasimcam ya pompayida koydum tavsiyeler üzerine bakalım hangisini neyi kullancaz gorcez tek bir valiz yaptım.3 penye bat 1 kalın battaniye koydum
Ya banada fazla geldi ama herkes o şekilde sayılar söylemiş bende koydum fazlasını eve getirirz artıkYalniz açık söyleyeyim bir günde 20 bez gidecekse ben daha yürümeden tuvalet eğitime başlarım. Bez altınla yarışıyor malum
Tam başını bilmiyorum konunun, çok uzun süredir girmiyordum foruma. Ama fl kisaligi benim bebegimde de var. Bizim karım çevresi de geride, kafa çapı ilerde :) hatta foruma girmeyi de bu sıkıntılar başladıkça bırakmıştım. Kaç doktor gezdim bilmiyorum aynı şeyi söyleyen iki kişi bulamadım. Sezeryanla kaç kere almaya kalktılar. Şimdi sürekli gittiğim doktorum beni tatmin etti ve bunlar genetik dedi, bacak boyu kisaligi tek başına hicbir şey ifade etmezmiş boyu kısa olacak o kadar. Bebeğe kan akışı iyiyse, plesentada yaşlanma yoksa, gelişimi tamamen durmadıysa ve hareketlerinde de sorun yoksa fl kisaligi kafaya takılacak bir şey değilmiş.[/QUOTE Bizimki de aynı durumda sayılır .Kafası hep ilerde fl iki hafta geride .bu konuyu araştırmadığım yer kalmadı ama hep rahatlatıcı şeyler okudum aslında .birçok uzman 2 haftalık geriliğin normal olduğunu genetik faktörün önemli olduğunu ve sadece bacak boyunun ölçümü olduğunu söylüyor .İyi olur inşallah hepimiz için .
Canım listede bende bilmiyorum ara ara kaybolma oluyor isimlerde ekliyorum sonra bakıyorum yok ekledim seni kusura bakma canım yaCanım, benim doğum 31.12.2018 :) Daha önce de yazmıştım ama sanırım arada kaynadı :)
Galiba normal bekleyip sezeryanla dogurcaklarsona kalanlar hep normal doğum bekleyenler sanırım ocak anneleri grubuyuz yeni de girdik aslında ama cabuk bittik
Allah analı ve babalı buyutsun inşallah meleğini tebrik ediyorum seni canımKızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu
Cok giremedim kuzum.son zamanlarda. İyiyiz biz ayni biraktigin gibi hamimefendinin gelmeye hic niyeti yok galiba. Doktorumda aciklik ve cati muayenesi yapmiyor zaten sanci gelmedikce. Oyle ayni devam biz. Sen nasilsin asil toparlanabildin mi ? Kucuk prensimiz nasil oldu ? Abisi nasil ❤ tez zamanda kavusun insallah ❤❤
Parol dedi bana da ama aynı şey. .. ağrı fln kestiği yokKızlar yardım doğum sonrası hangi antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorsunuz minoset vermiş doktor bana mısın demiyor ağrılar
Antibiyotik ne verdi canımParol dedi bana da ama aynı şey. .. ağrı fln kestiği yok
Hahaha suprizleri seviyoruz biz :)) A anneveoglusu evet planlı sezeryan doğumdu 9 ocak ama 3 gündür sancım vardı ve dr a gitmek istemedim. En son cumartesi gecesi ciddi anlamda gece regl sancısk tarzında sancım oldu. Doktorumda şehir dışında olacakmış pazar günü. Ne olur ne olmaz diye aldı bebeğimizi :)Kiz sen benden habersiz nasil dogurursun hani daha vardı günunede dün sancim var diyordun erkene alindi sanirsam supriz yapmis size saka bir yana çoooooooooook sevindim allahim saglik sihat uzun ömür versin anali babalı agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin sanada sifa versinde biran once ayaklanirsin insallah sütünü düsünme gelir insallah zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?