2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ohhh iyi yapmiş ücgun once veya sonra ucun besin hesabini yapmayalim ilk bebegindi dimi nasıl bir duygu bende istiyorum gelsin artik
Hergun teyze oluyoruz artik siz teyze olum ben anne
Ya canım tarifsiz bir duygu inan ki tarifi yooook :) Bütün gece göğsümde uyudu dünyanın en mutlu insanı bendim sanki :) İnşallah hayırlı doğumlar nasip olur sana da Allahım bi nefeste doğurmanı nasip etsin :)

Benim eşim de 9 ocak diye tutturmuştu 9.01.2019 olsun diye :)

Amin canim cumlemizi
Neguzel miss kokuyordur simdi o rabbim uzun hayirli ömur nasip etsin sizede hayirli evlat olur insallah

Bizler kaldik 5gün kaldı gelmicem
Diyor artik bende tasimicam diyorum anlasamadik onun dedigi oluyor hep
Acaba çömelip kalkma ,belden aşağıya ılık suyla yıkama mi yapsan,birde ihlamur mu icsen.hic kanala inmemis mi doktor ne diyor
Gerçi dün iki arkadaşımda biri 41.haftada diğeri 42.haftada doğum yapmıar demek ki kimi bebek böyle oluyor.

Archpa canımm gözlerim doldu gözünaydın kıyamam size başkasının emzirmesini mecbur kalmadıkca kımse ıstemez evet ama kuzun doymus ya annesin sen tek derdin o kurallardan cok O önemli . gözünaydın olsun sütün de çoğalıcak inşallah nasıl güzel bişey dimi anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş Allaha binlerce şükür nice yanıp tutuşan var Allahım nasıp etsin sütünle kal güzel anne❤

Kız plates topunda saatlerce zipliyorum
Bebekbile kendinden gecti comeliyorum bele masajlar gogsumle oynuyorum gelmiyor en son persembegunu randevu vardi doktor kanala inmemis kipir kipir kafasi yardimci ol dedi comel plates yap dedi bakalim pazartesi gidicez birdaha ne dicek

Ah canım Allah yardımcın olsun.
Benim doktora kalsa cumaya doğum olurdu kanala inmiş sancilarim vardı.brnimki bile böyle bekliyorsa seninki normal ozaman.bekletiyorlar bizi ne yapacaksin

Bizimkiler inatci ya da sabirli :) aslinda normalde bende cok.sabirliyimdir

En son takla atip balik gibi agzimdan cikarcam

Gunaydinlar, bugun 40+2 oldum, dun gece biraz sancim var gibiydi ama uyuyakaldim, yine bir sey olmadi
bende akşam kesin başlıyor dedim, uyandım yine bişey yok

Gece çok çok kasıldım. Çok çok ağrım oldu . Şimdi suyum gelecek birazdan gelecek diye bekledim. Sağa sola dönmek işkence gibi . Şimdi azaldı. Nst için yarın gidecektim bugün gidecem
hayırlı haberlerini bekliyoruz inş

akşam vardı biraz, sonra ilişikiyi de denedim. Sabah kalktım kartopu oynamaya çıktık, ama şuan hala tık yok :) akışına bırakcam artık ya

geleceği yoksa gelmiyor canım ya, bu dediklerinin hepsini yaptım ben ama tık yok

Dk fln sayıyorlar ya diyorum nasi beceriyolar bu işi geçen benimde oldu ama saat 3 4 gibi geçti arada yine gidiyo geliyo bunlarda gol degil herhall muayene yapıldımı sana

Kızlar günaydın .
Perşembe günü sancim tuttuğu için gece 22.00 de sezeryan a alindim. Cuma olacaktı bir gün erken oldu.
Bebegim de ben de iyiyiz şükür.
Ama hala sütüm inmedi inşaallah bugün gelir.
Gözün aydın canım güle güle büyüt minişi

Bizde heyecanlanıyoruz birde burada ki arkadaşları okuyunca daha da sabırsızlanıyor hemen kucağına almak istiyor insan.oysa kaç aydır bekliyoruz sabırla kaç haftaları devirdik şurada 2 3 hafta zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…