2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım 5 ocak bizim ki :)

Canim asi tum viruslere karsi koruma saglamiyor. Her yil en zararli oldugu tespit edilen 3 viruse karsi asi gelistiriyorlar. Geri kalanlara karsi savunmasiziz anlayacagin:)

❤❤ Masallah minik prense. İnsallah en kiasa zamanda kavusursunuz sende biraz olsun rahatlarsin canim. Tabi aklin hep onda kaliyor dinlenemezsin bisey yapamazsin. Ama cok da uzmemeye calis kendini onun ve abisinin sana ihtoyaci cok gecicek bugunler ❤

Galiba normal bekleyip sezeryanla dogurcaklar misal ben..
öyle deme ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bgn 40. Haftamızın ilk günü. Yarın 4 de randevum var bakalım

en kısa zamanda dönsün inş yuvanıza canım. En azından sende bu sürede biraz toparlanmış olursun canım, hani demiştin ya büyük çok etkilendi diye ona vakit ayırmış olursun . Vardır her şerde bi hayır

Canım 5 ocak bizim ki :)
hayalimdeki tarihti, ama kaçtı :) eşim tutturmuş 12 si gördüm rüyamda diyo, yani tam 40 ın bittiği gün :))

Kızlar günaydın .
Perşembe günü sancim tuttuğu için gece 22.00 de sezeryan a alindim. Cuma olacaktı bir gün erken oldu.
Bebegim de ben de iyiyiz şükür.
Ama hala sütüm inmedi inşaallah bugün gelir.
çok şükür canım, allah size bağışlasın.. sıcak duş almana izin var mı faydası olur inş

Mümkünse aynı odaya oturmaya bile gitme canım, aynı havayı soluma bile, benim eşimde grip olmuştu geçen hafta yatak odalarını eşyaları herşeyi ayırdık sadece akşamları salonda tv izlerken beraber vakit geçirdik temas olmamasına ragmen bende hastayım şimdi kendi ilaç kullandı 3 güne iyi oldu ben 1 haftadır mahvoldum hala hastayım

Oglumda canim hafif sancim vardi duzensiz şoyle kasiktan bele saplanan agri sonra keskinlesince agrim gttim hastanemize 5 cm olmus aciklik sonrasi cok zorlu surec oldu acilmam zor oldu ve o sancinin agrisi tarifsiz yasanir yani beline bicak sapliyolar gbi kemigine buyuk tuvaletin varmis gbi oluyo ama o bebisin kafasi o sekilde

Çok güzel anlatmışsın canım. Gerçekten muhteşem bir şey. Düşündükçe gözlerim doluyor. Yarın bebeğimle ilk defa göz göze geleceğiz. Beni tanıgacak. Düşünsene hiç görmediği halde tanıyacak

4 battaniye , 20 bez miiiii
Ben de büyük bavul doldurdum. Daha da katacaklarım var. Gelmiş bana diyor beyefendi doğru mu görüyorum. Bunu mu götüreceZ. Dedim evet. Hatta belki bir çanta daha dolar
Kimse de yok ay şunu getirmemişiz al getir diyelim.

Gunaydin
S skelebeks hadi iyi.haberle gel bari sen :)
Oyle dusunmek istemiyorum ama.sanki bekleyip zorunlu sezeryan olacakmisim gibi geliyo..ve bosuna beklemis olucam..dogmadigi her gun bebissiz iznimden gidiyor tek derdim o..ama nasip iste...saglik olsun.

Kiyamam ben sana insana en çok bunlar koyuyor kuzum en mutlu anlarini aglayarak yapiyorsun ya o insanin. İcinden çikmiyor napacan hepsi ayni seninki yine serum
Almiş benimki geberiyordu hap veriyorum icmiyor inat doktora gitmiyor bana kusmustu salonda yatti yatti hastalanincada aksi gibi geldi tabiki bulasmisti allahtan ikigunde gecti allahin mucizesi iste allah korusun artik sonlara geldik miniklere bulasmasin rabbim
Korusun seni erkeklerin dedikleri bir kulaktan girip digerinden ciksin tatli canini uzme degmez guzel seyler dusun

Anladım canım. Kemik gelişimi sağlığı iyi olsun da inşallah minyon kibar bir prenses olacaktır...

Ohhh iyi yapmiş ücgun once veya sonra ucun besin hesabini yapmayalim ilk bebegindi dimi nasıl bir duygu bende istiyorum gelsin artik
Hergun teyze oluyoruz artik siz teyze olum ben anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…