Canım 5 ocak bizim ki :)
- Doğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- @Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- @Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- @delikiss 26/12/2018
14- @anneveoglusu 28/12/2018
15- @mini87 28/12/2018
16- @Xeroderma_pig 28/12/2018
17- @Durbidk 28/12/2018
18- @Zuhal budak polat 30/12/2018
19- @Tugce1910 31/12/2018
20- @oozzee 31/12/2018
21- @Papatyalardaguzel 01/01/2019
22- @Işık27 02/01/2019
23- @oozzee 02/01/2019
24-ecemine 02/01/2019
25- @Manikmidepresifmi 03/01/2019
26- @Kahsen 04/01/2019
27- M Mavisu27 05/01/2019
28-Archpa 06/01/2019
Doğum için günü belli olanlar
matrush 07/01/2018
@supurgelicadi 07/01/2019
@Fobia 09/01/2019
@nülifer_3457 14/01/2019
@esenglvedat 16/01/2019
Missyiru 19/01/2019
Parol ve infeks 200 canimKızlar yardım doğum sonrası hangi antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorsunuz minoset vermiş doktor bana mısın demiyor ağrılar
Ben yatak odasında o salonda . Çok kötü değil. Aşılı sonuçta. Serum da aldı bugün.
Kimden bulaştıysa ona git dedim. Annene git dedim. Hayatta gitm. ez biliyorum. Benim canım acıyor, ahh demiyorum . Beyefendi ayağına hizmet bekliyor. Bir tek kelimem bile ona dırdır geliyor . İyi tartıştık . Güzel ağladım akşam akşam iyi mi . Yavrumun beşiğini göz yaşlarıyla hazırladım. Kötü enerji yaydım, kötü şeyler olursa modundayım korku içinde. Allah korusun
❤❤ Masallah minik prense. İnsallah en kiasa zamanda kavusursunuz sende biraz olsun rahatlarsin canim. Tabi aklin hep onda kaliyor dinlenemezsin bisey yapamazsin. Ama cok da uzmemeye calis kendini onun ve abisinin sana ihtoyaci cok gecicek bugunler ❤Ben daha iyiyim dinlenemiyorum canım birde oğlanı hastaneden alamamış olmak çok yoruyor psikolojik olarak beni herşeye ağlıyorum
Kilo takibi yapılıyor küçük oglusa onun dışında bir sıkınti gorunmuyir abimiz yazililari var onla uğraşıyor
Sağlıkla almayı nasip etsin inşallah rabbim meleğini
öyle deme ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikGaliba normal bekleyip sezeryanla dogurcaklarmisal ben..
en kısa zamanda dönsün inş yuvanıza canım. En azından sende bu sürede biraz toparlanmış olursun canım, hani demiştin ya büyük çok etkilendi diye ona vakit ayırmış olursun . Vardır her şerde bi hayırBen daha iyiyim dinlenemiyorum canım birde oğlanı hastaneden alamamış olmak çok yoruyor psikolojik olarak beni herşeye ağlıyorum
Kilo takibi yapılıyor küçük oglusa onun dışında bir sıkınti gorunmuyir abimiz yazililari var onla uğraşıyor
Sağlıkla almayı nasip etsin inşallah rabbim meleğini
hayalimdeki tarihti, ama kaçtı :) eşim tutturmuş 12 si gördüm rüyamda diyo, yani tam 40 ın bittiği gün :))Canım 5 ocak bizim ki :)
çok şükür canım, allah size bağışlasın.. sıcak duş almana izin var mı faydası olur inşKızlar günaydın .
Perşembe günü sancim tuttuğu için gece 22.00 de sezeryan a alindim. Cuma olacaktı bir gün erken oldu.
Bebegim de ben de iyiyiz şükür.
Ama hala sütüm inmedi inşaallah bugün gelir.
Mümkünse aynı odaya oturmaya bile gitme canım, aynı havayı soluma bile, benim eşimde grip olmuştu geçen hafta yatak odalarını eşyaları herşeyi ayırdık sadece akşamları salonda tv izlerken beraber vakit geçirdik temas olmamasına ragmen bende hastayım şimdi kendi ilaç kullandı 3 güne iyi oldu ben 1 haftadır mahvoldum hala hastayımBen yatak odasında o salonda . Çok kötü değil. Aşılı sonuçta. Serum da aldı bugün.
Kimden bulaştıysa ona git dedim. Annene git dedim. Hayatta gitm. ez biliyorum. Benim canım acıyor, ahh demiyorum . Beyefendi ayağına hizmet bekliyor. Bir tek kelimem bile ona dırdır geliyor . İyi tartıştık . Güzel ağladım akşam akşam iyi mi . Yavrumun beşiğini göz yaşlarıyla hazırladım. Kötü enerji yaydım, kötü şeyler olursa modundayım korku içinde. Allah korusun
@Ytmz doğum sancisi için taktik ver nasıl bisey olacak buanlarsın anlarsın diyolar çok mu can yakacak da ordan anlicaz bilemedim ben oglunda doğumdan 1 hafta önce neler yaşadın neler oldu belirti his arada şancı yada devamlı bisey varmıydı
Bazen düşünüyorum da ne muhteşem bir şey yapıyoruz. Şu hamilelik süreci telaşla, endişeyle öyle böyle geçti de nasıl bir mucize, içimizde bir insan varoldu. Bir hücreden her şeyiyle bir insana dönüştü. Hayata gelir gelmez de onu besleme, koruma, birçok konuda fedakarlıkla geçecek. Ne tuhaf ve ne güzel
Medipoller böyle canım ya çok pahalı insanın iliğini kurutuyor el mahkum gidiyorsun bakalım benden kaç alacaklar
Kızlar günaydın .
Perşembe günü sancim tuttuğu için gece 22.00 de sezeryan a alindim. Cuma olacaktı bir gün erken oldu.
Bebegim de ben de iyiyiz şükür.
Ama hala sütüm inmedi inşaallah bugün gelir.
4 battaniye , 20 bez miiiiiS Sss33301 canım ben 2 takım 1 tanede isimli takım koydum , alt patikli pijama ve zıbın koydum 3 er tane fazladan , 20 bez koydum bendedepend 5 tane normal hasta bezi 3 tane birde ped koydum.bazisi depend sızdırdı yetmedi fln yazmış nolur nolmaz diye.yoksa rahatlık olarak depend öneriliyor.pisik kremi de koydum kullanılirmi bilemesemde sirtimda tasimcam ya pompayida koydum tavsiyeler üzerine bakalım hangisini neyi kullancaz gorcez tek bir valiz yaptım.3 penye bat 1 kalın battaniye koydum
Kiyamam ben sana insana en çok bunlar koyuyor kuzum en mutlu anlarini aglayarak yapiyorsun ya o insanin. İcinden çikmiyor napacan hepsi ayni seninki yine serumBen yatak odasında o salonda . Çok kötü değil. Aşılı sonuçta. Serum da aldı bugün.
Anladım canım. Kemik gelişimi sağlığı iyi olsun da inşallah minyon kibar bir prenses olacaktır...tavsiyelerin icin tskkur ederim hazir et kemik suyu kullanmayiz kesinlikle et kemik alir dondurucuya atariz pisiririz suyunu iceriz seviyoruz bz yani haftada 1 kere mutlaka paca seklinde yada baska turlu yemek ama kemik suyuyla yumurtasiz asla kahvalti yapmam haftada yada 2 haftada bir balik yerim kilo alsin tek yeter ki dye ama bu kadar aliyo kizcem aslinda ben dinlenemiyorum oglum cok hareketli bide ben cok titizim duramiyorum temizlik yapmadan duzenlemeden
Ohhh iyi yapmişHahaha suprizleri seviyoruz biz :)) @anneveoglusu evet planlı sezeryan doğumdu 9 ocak ama 3 gündür sancım vardı ve dr a gitmek istemedim. En son cumartesi gecesi ciddi anlamda gece regl sancısk tarzında sancım oldu. Doktorumda şehir dışında olacakmış pazar günü. Ne olur ne olmaz diye aldı bebeğimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?