2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar doguramıyorum. Doguramazsam çarsamba sezeryana alıcak doktor. Ne yapmam lazım dogumu başlatmak için yardım edin

Korkma canım bizde de öyle oldu panik yapıp soluğu hastanede aldık meğer bişey değilmiş o.kakasi için de 3 4gun bile yaşayabilir dedi doktor.

Usandık cahil insanlardan ben susamıyorım artık ya dayanamıyorum insanlara

Ben 2. Gun acim olsa da kendim kalkmaya calistim canim. Ama tam olarak kimseye ihtiyacim olmadigi zaman yaklasik 1 hafta olmustu. Parol Plus vermisti bana gunde 3 kere agri kesiyordu bence

Bizimde bugün 10.günümüz canım burdaki arkadaşlar bi süre sonra sertlik gittiğini uyum sağladığını söylemişler bana da ebe öyle dedi sütünün olup olmamasını sertliğe bağlama dedi artık kilo takibinden anlicaz yetiyomu yetmiyor mu diye

Artık memeler bebeğe yeterli miktarda süt üretiyor canım ilk başlardaki gibi dolgun süt bekleme çiş yapıyorsa doyuyordur memelere takılma
Şükür ki yapıyor canım bende böyle taşma fışkırma fln da olmuyor acabalara düşüyorum kilosuna bakınca görücez

Havuç da duymuştum kaynatıp mi iciliyormus nasıl hazırlandığını bilmiyorum da
Ben daha doğum yapmadım ama ablamın tavsiyesiyle ilk 15 gün humana çay sonraki 15 gün havuç-incir kaynatıp içeçeğim iyi süt yapıyormuş dönüşümlü şekilde devam edebilirsin

Şükür ki yapıyor canım bende böyle taşma fışkırma fln da olmuyor acabalara düşüyorum kilosuna bakınca görücez
Canım bende bazen azıcık hissediyorum bazen akıyor yediğimiz şeylerle uyku çok uyumamızla ilgili olabilir ama ilk zamanlarda ki dolgunluk olmaz artık

@Ytmz canım ben ilk ameliyatın olduğu gece agrım oldu hafif sabahına yürüyüşe kalktım tabi hastanede devamlı ağrı kesici vuruluyo o epey iyi geliyo 2. Gece bebeğe kendim baktım kalktım da eve gelince ağrı kesiceler de bi anda gidince ilk gece bi ağrısı vurdu minoset vermişti bana da günde 3 kez evde ilk gün biraz ağrılı geçti sadece ve ertesi günü de gün korse giymeye basladim ilk gecede çarşafla sardı annem ne kadar sallanırsa okadar zorluyor karnın seni çünkü sıkı tutacak biseyler yap derim benim bandaj hiç kalmadı eve geldiğim gibi cikarttim banyodan sonra sonrasında da takılmadı 7.gün dikiş alındı bi iki güne toparlasın canım ama karnını sıkı tutarsan daha hızlı olur ben maşallah sez zorluğu çok az çektim, herhalde diyorum öncesinde 12 13 saat de normali denedigim için rabbim güç kuvvet verdi bi sekilde

Havuç da duymuştum kaynatıp mi iciliyormus nasıl hazırlandığını bilmiyorum da

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hazırlamış

İlk olarak bilmeniz gereken bu noktada tekbir kürü uygulamanız. Aynı anda birden fazla kürü uygulamayınız.

Anne Sütünü Artıran İncir Havuç Kürü Tarifi
Malzemeler:

• 8-9 tanekuru incir
  • 1 tanehavuç
  • Yarım Litre Su

Anne Sütünü Artıran İncir Havuç Kürü Hazırlanışı

Yarım litre suyu (klorsuz su olacak) uygun büyüklükteki bir tencere içerisine ekleyin. Kaynayana kadar ocakta bekletin, kaynamaya başlayınca incirleri ikiye bölerek kaynayan suyun içerisine atarak beş dakika daha kaynatın. Beş dakikanın sonunda bir havucu dilimleyerek tencerenin içerisine ekleyin ve ağzı kapalı bir şekilde üç dakika daha kaynatın. Son olarak ocaktan alarak hem ılıması hem de dinlenmesi için bekleyin.

İncir Havuç Kürü Kullanımı:

Kür 21 gün süresince günde iki defa bir su bardağı içilerek kullanılmalıdır. Sabah ve öğleden sonra içmelisiniz. Aç yâda tok olmak önemli değildir.

Hemen yapacağım ben bunu şimdi teşekkürler

Kızlar nezaman agda yapmaya basladınız bız 39 gunluk olduk tam alayım dıyorum bebek ızın vermıyor

Canım maşallah pasama
analı babalı büyüsün paşam geçmiş olsun arkadaşım sanada

Normal midesi genişliyor benim oglanda da hıckırik oluyor

Sana ne deyim anneni evine gönder sen yada çocuk hastslanirsa Allah korusun çok zor olur
Annen de böyle olsun istemezdi

Bebeğim cok az uyuyor. Surekli bi gaz bi aglama. O kdr dikkat ediyorum yediklerime daha 11 günlük çocukta ne bu gaz anlamıyorum :/ dk başı memede. Basta doymuyor sutum az diyordum ama kakasini çişini bol bol yapiyor. Sutum bir-kac gundur arttı. Memede uyuyor yerine koydugumuz anda bi yaygara koparıyor. Gaz sancısı çekiyormuş gibi hareketler yapıyor hep. Çoğunlukla memeyle kavga halinde göğsus basimi alana kadar krize giriyo sonra emiyor bazen cok uzun bazen cok kisa emme süremiz. Hangi göğsü kac dk emiyo haberim yok o yuzden ama ikisini sırayla veriyorum hep. Bir uyusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…