Korkma canım bizde de öyle oldu panik yapıp soluğu hastanede aldık meğer bişey değilmiş o.kakasi için de 3 4gun bile yaşayabilir dedi doktor.Kızım çişini kakasını yapmıyor diyordum.kakasını hala yapmıyor.çişini yapmaya başladı ama bu defada turuncu gibi kan lekeli gibi yapıyor.yarın kontrole gidecez inşallah önemli bişey değildir.çok korkuyorum.
sagol kuzumHayirli olsun kuzum bebisinn❤❤
Usandık cahil insanlardan ben susamıyorım artık ya dayanamıyorum insanlara@skelebeks aynen canım benim kv nin kucağında duruyor o da sanıyor ki kendini seviyor hafta sonu kızının yanına gitti bana diyor ki hırkamı giy susmazsa. Hırkanla ne alaka dedim cocuk aranıyor süt istiyor benim kucağımda dedim. İnsanlar zaten bi tuhaf bide bebek annede durmayınca iyice insanın morali bozuluyor
Ben 2. Gun acim olsa da kendim kalkmaya calistim canim. Ama tam olarak kimseye ihtiyacim olmadigi zaman yaklasik 1 hafta olmustu. Parol Plus vermisti bana gunde 3 kere agri kesiyordu benceMerhaba kizlar uyku tutmadi birsey soracagim sezaryenda kacinvi gun kendi basiniza kalkabildiniz ben esim annemin destegi olmadan hayatta kalkamiyorum ve ameliyat yerim cok agriyor bir oneriniz varsa alirim ayricane sagima ne soluma donebiliyorum bugun banyo yaptim crsamba bandajim cikacak batikona o zaman baslayacagim insallah cabuk toparlarim
Bizimde bugün 10.günümüz canım burdaki arkadaşlar bi süre sonra sertlik gittiğini uyum sağladığını söylemişler bana da ebe öyle dedi sütünün olup olmamasını sertliğe bağlama dedi artık kilo takibinden anlicaz yetiyomu yetmiyor mu diyeCanım kaç günlük oldunuz siz. Bizim 11. Gunumuz, düne kadar goguslerim sert oluyordu , süt taşıyordu sürekli atlet değiştirip duruyordum. İki gündür yumuşak goguslerim ve hiç tasmiyor öyle. Bebegimde göğüste çok kaliyor sürekli meme istiyor acaba birde azaldı mı diye düşünmeye basladim
Şükür ki yapıyor canım bende böyle taşma fışkırma fln da olmuyor acabalara düşüyorum kilosuna bakınca görücezArtık memeler bebeğe yeterli miktarda süt üretiyor canım ilk başlardaki gibi dolgun süt bekleme çiş yapıyorsa doyuyordur memelere takılma
Ben daha doğum yapmadım ama ablamın tavsiyesiyle ilk 15 gün humana çay sonraki 15 gün havuç-incir kaynatıp içeçeğim iyi süt yapıyormuş dönüşümlü şekilde devam edebilirsin
Canım bende bazen azıcık hissediyorum bazen akıyor yediğimiz şeylerle uyku çok uyumamızla ilgili olabilir ama ilk zamanlarda ki dolgunluk olmaz artıkŞükür ki yapıyor canım bende böyle taşma fışkırma fln da olmuyor acabalara düşüyorum kilosuna bakınca görücez
Havuç da duymuştum kaynatıp mi iciliyormus nasıl hazırlandığını bilmiyorum da
Hemen yapacağım ben bunu şimdi teşekkürlerProf. Dr. İbrahim Saraçoğlu hazırlamış
İlk olarak bilmeniz gereken bu noktada tekbir kürü uygulamanız. Aynı anda birden fazla kürü uygulamayınız.
Anne Sütünü Artıran İncir Havuç Kürü Tarifi
Malzemeler:
- 8-9 tanekuru incir
- 1 tanehavuç
- Yarım Litre Su
Anne Sütünü Artıran İncir Havuç Kürü Hazırlanışı
Yarım litre suyu (klorsuz su olacak) uygun büyüklükteki bir tencere içerisine ekleyin. Kaynayana kadar ocakta bekletin, kaynamaya başlayınca incirleri ikiye bölerek kaynayan suyun içerisine atarak beş dakika daha kaynatın. Beş dakikanın sonunda bir havucu dilimleyerek tencerenin içerisine ekleyin ve ağzı kapalı bir şekilde üç dakika daha kaynatın. Son olarak ocaktan alarak hem ılıması hem de dinlenmesi için bekleyin.
İncir Havuç Kürü Kullanımı:
Kür 21 gün süresince günde iki defa bir su bardağı içilerek kullanılmalıdır. Sabah ve öğleden sonra içmelisiniz. Aç yâda tok olmak önemli değildir.
Canım maşallah pasamaHerkese günaydıın :) dün öğlen 14 gibi kucağıma aldım oğlumu, tek tek alıntılayamadm çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, 52 cm 3900 gr, normal doğumla dünyaya geldi, hala çok yorgunum hiç uyumadım son mesajımdan beri, bizden haberler bu kdar şimdilik. sağlıcakla kalın
Kızlar benim bebeğim sürekli hıçkırıyor, doktora sordum hıçkırması çok güzel bir şey doyup midesinin genişlediğini ve diyaframa baskı yaptığını söyledi ancak beni tatmin etmedi kuzucum sürekli hık hık hıçkırıyor.. normal midir bu kadar hıçkırık?
Günaydın anneler.....
Benim günüm pek aydın başlamadı ama. Fikirlerinize ihtacım var hanımlar. Annem 10 gündür bende, bebeğim yoğun bakımdan çıkalı bugün 5.nci gün oluyor.
Annem bana geldiğinde öksürdüğünü farkettim. Gelmeden önce de birşeyler hissetmiş aman anne dikkat et hasta olma demiştim , yok kızım merak etme demişti.
Geldi, öksürüyor
Anne hasta mısın dedim. Yok kızım öyle oluyor sürekli...... Dedi .. Ama ben inanmadım, her Hapşırıp öksürdüğünde içimden eyvah! Dedim.
Dün birden durumu ilerledi.. Ben iyi değilim bana çocuğu verme dedi. Yavrumu kaptığım gibi kaçtım odama .
Eşim tıp merkezine götürdü ne gerekiyorsa yapıldı.
Bana gelmeden önce dışarda işleri varmış . O gün hava soğuk yağmurluymuş. Soğuk almış yağmuru yemiş. Ondan böyle olmuş.
Benim de geceden beri boğazım sinyal vermeye başladı . Hastalık bende önce boğazda başlar . Çabuk etkilenir boğazım...
Allah için ben ne yapayım şimdi. Ölmek istiyorum yeminle . Ağlıyorum sürekli . Herkesi eve almayın, şöyle yapın böyle edin, bu çocuk toparlanmadan kimseye göstermeyin., bir şey olursa siz üzülürsünüz diyen annem iken, hasta haliyle gelip hastalık bulaştıran da annem oldu . Çok kötüyüm çoooooook. Moralim sıfırın altında.
Ne edeyim ben bir deyin allah aşkına.
Eşim acayip sinirli bu duruma bu arada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?