2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kendini fasulyeden sayma benim en sinir olduğum söylemler haklısın canım

Allah anali babali buyutsun canim iyi ki dogmus, gecmis olsun ♡♡

Ben 2. Gun acim olsa da kendim kalkmaya calistim canim. Ama tam olarak kimseye ihtiyacim olmadigi zaman yaklasik 1 hafta olmustu. Parol Plus vermisti bana gunde 3 kere agri kesiyordu bence
Ben hic kalkamiyorum minoset yazdi banada
korseyi cok sikmadan denicem bandaji cikarmadim carsamba cikacak dedi doktorum sonra batikona baslayacagim bende 2 gun suni cektim ama desteksiz kalkamiyorum dikislerim acayip agriyor masallah vallahi nasil kalkiyorsunuz hayret ediyorum gercekten

Haber vermeye geldim :) suni sanci veriyolar ama hic banamisin demiyor agrim hala yok.. acilma 1 parmak dedi.. 2 saat daha devam edecek hala acilma sanci yoksa sezeryan olucam
Aklimdan geciyordun sana bakmaya geldim
Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Haber vermeye geldim :) suni sanci veriyolar ama hic banamisin demiyor agrim hala yok.. acilma 1 parmak dedi.. 2 saat daha devam edecek hala acilma sanci yoksa sezeryan olucam
canım etkilemek istemediğimden yazmamıştım ama kendi açılman hiç yoksa suni sancı pek işe yaramıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gogsunu aliyormu oglun bizimki hazircı biberondan icecek agliyor gogsu veremedim ucuda yok artik bıktık makina yikamaktan biberon yikamaktan birde alt degistirme sorunumuz var nezaman altini acsam suluyor bizi alt degistirme ortusu yetistiremiyoruz okadarda dikkat etmeme ragmen bi cozum bulamadim sizde durumlar nasil

Sariliktan dolayi bebekler agirlasiyor uyandiramazsin canim tek care biberonla vermek sagip verebilirsin yada mama

ay çok güldüm suluyor demek sizi :) sen vazgecme sürekli emzirmeyi dene canım

Olabilir aslinda ama süt akıp duruyordu şimdi öyle olmuyor , birde sert olmayınca ondan mı acaba dedim. İnşallah yeter sutlerimiz bebislere

Senin ve bebişin için hayırlı olan hangi doğum şekliyse o olur inşallah cnm Allah kurtarsın biran önce

ay çok güldüm suluyor demek sizi :) sen vazgecme sürekli emzirmeyi dene canım
Aaa cok fena tutuyor tutuyor altini acmani bekliyor actinmi nerene denk gelirse artik
Kiz deli ediyor emmiyor silikonuc taktim begenmedi ille sagilmiş icecek oda ishal oldu acaba biberondanmidir diye icimde huzursuz napacam bilmiyorum ben pes ettim cok zormus cocuk bakmak karnimizda dahami rahattik ne :-(

Canım benim pes etme gerçekten zor çocuk bakmak özellikle ilk bebek olunca öksürse korkuyorum hapşırsa korkuyorum, yardım iste canım annen kv kim varsa yakınlarında bi sure gündüzleri bile olsa gelip gitsinler sürekli yoklasınlar seni yeri geliyor bebeğim kusuyor diye ben wc ye gidemiyorum

canım keşke niberon başta vermeseydin bise doktor 10 15 gun emzik biberon yok dedi gerekirse kaşıkla verin dedi bebekler işine nasık gelirse onu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…