- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
@skelebeks aynen canım benim kv nin kucağında duruyor o da sanıyor ki kendini seviyor hafta sonu kızının yanına gitti bana diyor ki hırkamı giy susmazsa. Hırkanla ne alaka dedim cocuk aranıyor süt istiyor benim kucağımda dedim. İnsanlar zaten bi tuhaf bide bebek annede durmayınca iyice insanın morali bozuluyor
Herkese günaydıın :) dün öğlen 14 gibi kucağıma aldım oğlumu, tek tek alıntılayamadm çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, 52 cm 3900 gr, normal doğumla dünyaya geldi, hala çok yorgunum hiç uyumadım son mesajımdan beri, bizden haberler bu kdar şimdilik. sağlıcakla kalın
Hemen yapacağım ben bunu şimdi teşekkürler
Ben hic kalkamiyorum minoset yazdi banadaBen 2. Gun acim olsa da kendim kalkmaya calistim canim. Ama tam olarak kimseye ihtiyacim olmadigi zaman yaklasik 1 hafta olmustu. Parol Plus vermisti bana gunde 3 kere agri kesiyordu bence
korseyi cok sikmadan denicem bandaji cikarmadim carsamba cikacak dedi doktorum sonra batikona baslayacagim bende 2 gun suni cektim ama desteksiz kalkamiyorum dikislerim acayip agriyor masallah vallahi nasil kalkiyorsunuz hayret ediyorum gercekten@Ytmz canım ben ilk ameliyatın olduğu gece agrım oldu hafif sabahına yürüyüşe kalktım tabi hastanede devamlı ağrı kesici vuruluyo o epey iyi geliyo 2. Gece bebeğe kendim baktım kalktım da eve gelince ağrı kesiceler de bi anda gidince ilk gece bi ağrısı vurdu minoset vermişti bana da günde 3 kez evde ilk gün biraz ağrılı geçti sadece ve ertesi günü de gün korse giymeye basladim ilk gecede çarşafla sardı annem ne kadar sallanırsa okadar zorluyor karnın seni çünkü sıkı tutacak biseyler yap derim benim bandaj hiç kalmadı eve geldiğim gibi cikarttim banyodan sonra sonrasında da takılmadı 7.gün dikiş alındı bi iki güne toparlasın canım ama karnını sıkı tutarsan daha hızlı olur ben maşallah sez zorluğu çok az çektim, herhalde diyorum öncesinde 12 13 saat de normali denedigim için rabbim güç kuvvet verdi bi sekilde
Aklimdan geciyordun sana bakmaya geldimHaber vermeye geldim :) suni sanci veriyolar ama hic banamisin demiyor agrim hala yok.. acilma 1 parmak dedi.. 2 saat daha devam edecek hala acilma sanci yoksa sezeryan olucam
canım etkilemek istemediğimden yazmamıştım ama kendi açılman hiç yoksa suni sancı pek işe yaramıyor hakkında hayırlısı olsun inşallahHaber vermeye geldim :) suni sanci veriyolar ama hic banamisin demiyor agrim hala yok.. acilma 1 parmak dedi.. 2 saat daha devam edecek hala acilma sanci yoksa sezeryan olucam
Gogsunu aliyormu oglun bizimki hazircı biberondan icecek agliyor gogsu veremedim ucuda yok artik bıktık makina yikamaktan biberon yikamaktan birde alt degistirme sorunumuz var nezaman altini acsam suluyor bizi alt degistirme ortusu yetistiremiyoruz okadarda dikkat etmeme ragmen bi cozum bulamadim sizde durumlar nasilBizimde bugün 10.günümüz canım burdaki arkadaşlar bi süre sonra sertlik gittiğini uyum sağladığını söylemişler bana da ebe öyle dedi sütünün olup olmamasını sertliğe bağlama dedi artık kilo takibinden anlicaz yetiyomu yetmiyor mu diye
Sariliktan dolayi bebekler agirlasiyor uyandiramazsin canim tek care biberonla vermek sagip verebilirsin yada mamaKızlar bebeğim 4 günlük oldu emmiyor sarılık geciricek baslangıcı var sarı hafif yüzü emzirmeye calışıyorum emmiyo kalkmıyor zaten ne yapmam lazım hastanede cok güzel emiyordu 2 saatte bir sabah aksam emziriyordum şimdi nerdeyse 5 dakka filan emiyor napcam bilmiyorum ya
ay çok güldüm suluyor demek sizi :) sen vazgecme sürekli emzirmeyi dene canımGogsunu aliyormu oglun bizimki hazircı biberondan icecek agliyor gogsu veremedim ucuda yok artik bıktık makina yikamaktan biberon yikamaktan birde alt degistirme sorunumuz var nezaman altini acsam suluyor bizi alt degistirme ortusu yetistiremiyoruz okadarda dikkat etmeme ragmen bi cozum bulamadim sizde durumlar nasil
Çok şükür canım iyiyiz alışmaya çalışıyoruz evdeki düzene hasta olup hastahaneye dusmeyelim diye dua ediyorum. Siz ne yaptınız , nasılsınız, takip edemedim pekNasilsiniz kuzum simdi iyi misiniz
Olabilir aslinda ama süt akıp duruyordu şimdi öyle olmuyor , birde sert olmayınca ondan mı acaba dedim. İnşallah yeter sutlerimiz bebislereBizimde bugün 10.günümüz canım burdaki arkadaşlar bi süre sonra sertlik gittiğini uyum sağladığını söylemişler bana da ebe öyle dedi sütünün olup olmamasını sertliğe bağlama dedi artık kilo takibinden anlicaz yetiyomu yetmiyor mu diye
canım etkilemek istemediğimden yazmamıştım ama kendi açılman hiç yoksa suni sancı pek işe yaramıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah
Haber vermeye geldim :) suni sanci veriyolar ama hic banamisin demiyor agrim hala yok.. acilma 1 parmak dedi.. 2 saat daha devam edecek hala acilma sanci yoksa sezeryan olucam
Aaa cok fena tutuyor tutuyor altini acmani bekliyor actinmi nerene denk gelirse artikay çok güldüm suluyor demek sizi :) sen vazgecme sürekli emzirmeyi dene canım
Canım benim pes etme gerçekten zor çocuk bakmak özellikle ilk bebek olunca öksürse korkuyorum hapşırsa korkuyorum, yardım iste canım annen kv kim varsa yakınlarında bi sure gündüzleri bile olsa gelip gitsinler sürekli yoklasınlar seni yeri geliyor bebeğim kusuyor diye ben wc ye gidemiyorumAaa cok fena tutuyor tutuyor altini acmani bekliyor actinmi nerene denk gelirse artik
Kiz deli ediyor emmiyor silikonuc taktim begenmedi ille sagilmiş icecek oda ishal oldu acaba biberondanmidir diye icimde huzursuz napacam bilmiyorum ben pes ettim cok zormus cocuk bakmak karnimizda dahami rahattik ne :-(
canım acı eşiğin yüksek demek ki o yüzden zaten açılma zor oluyor ben de öyleydim ilk dogumda sancı cok ama agrım sızım yok bu da acılmayı geciktiriyormuş bakalım senin minnoş nasıl gelecek :)Agrim yok ya isin tuhafi. Etki etmiyormu anlamadm
canım keşke niberon başta vermeseydin bise doktor 10 15 gun emzik biberon yok dedi gerekirse kaşıkla verin dedi bebekler işine nasık gelirse onu yapıyorAaa cok fena tutuyor tutuyor altini acmani bekliyor actinmi nerene denk gelirse artik
Kiz deli ediyor emmiyor silikonuc taktim begenmedi ille sagilmiş icecek oda ishal oldu acaba biberondanmidir diye icimde huzursuz napacam bilmiyorum ben pes ettim cok zormus cocuk bakmak karnimizda dahami rahattik ne :-(
Sagolasn canim insallah aminAh canım benim ya çok geçmiş olsun benim bebişim de kuvezde kaldığı için içim ciz ediyor böyle haberlere. İnşallah tez zamanda şifa olur
Gidiyor bu geceSana ne deyim anneni evine gönder sen yada çocuk hastslanirsa Allah korusun çok zor olur
Annen de böyle olsun istemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?