2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Malesef meme dusmani bizimki bi goreen emerken halini pis bisey vermisim gibi bi asa bi yukari cekistiriyor kaşlarinida çatiyor sinir oluyor el kadar bebek sinirlenmeyi nerden biliyorsa gelmiyor cok diye kiziyor memeyi kopartacak
Benimkide alana kadar sinirleniyor.sabirsiz..ama sonra emiyor cok sukur.

ayy cok sevindim canim hadi gozunaydin allah anali babali buyutsun

Masallah canim.boyle devam eder insallah.

Bende cikmayinca birakiyorum valla nasilsa cikar diye.yatiriyorum..bi zaman sonra tabi kivranarak uyaniyor..bakiyorum ya alttan cikarmis. Ya da kaldiriyorum cikariyor

Hayırlı uğurlu olsun canım

Kizlar ben sezeryanla dogum yapali 34 gun oldu hala kanamam var cok degil ama hergun az da olsa geliyor, ilk haftalarda vok daha fazla geliyordu hatta cok kez kocaman parcalar dustu sizde durum nedr hala devam mi? Biktim ben ped kullanmaktan

Kizlar ben sezeryanla dogum yapali 34 gun oldu hala kanamam var cok degil ama hergun az da olsa geliyor, ilk haftalarda vok daha fazla geliyordu hatta cok kez kocaman parcalar dustu sizde durum nedr hala devam mi? Biktim ben ped kullanmaktan
Ben 21 ocakta yaptim dogum sezeryanla.. dun bugun lekelenme gibi geliyor..bitiyor sanirim.

Ben yaklasik 20 kilo aldigim icin cok sasiriyorum Boyle az kilo alanlara :) cok az kilo almissin bravo, su icsek yariyor derler ya benim 2 hamileligimde oyle gecti:))

Canım ben her zaman zayıftım sanırım o konuda şanslıyım. 9 ay boyunca normal günlük hattatıma devam ettim 3 öğün net yiyordum kısmadım yememden içmemden. Hamilelik boyunca kusma mide bulanması tarzı bişeyde yaşamadım, yani hamilelik öncesi nasıl yaşadıysam hamileliğimde öyle geçti.

Bende aynısını yazacaktım nasıl bu kadar az kilo alınır ben nasıl beceriyorum 25 kilo almayı

Bünye meselesi sanırım canım bende bilmiyorum hatta millet kızıyordu yemiyormuşsun diye. Ben çalışıyordum belki omunda etkisi olmuştur. Cumartesi günü çalıştım Pazartesi Doğum yaptım, hiç boş durmadım. Pazar günü tatil olmasa onda da çalışırdım. Hatta bu hafta gergin 2 şer saat bebeğe annem bakıyor işe gidiyorum hem kafa dağıtıp HD’mde işlerimi yapıyorum

Canım benİm hamilelikte çatlağım olmadı şükür çok kafama takıyordum. Ama Doğum sonrası iki memede de ufak tefek çatlaklar oluştu halbuki çok sütümde yok öyle gögüsüm kocaman falanda olmadı

Canım emzirme yastığı resmini markasını paylaşırmışsın benimde sırtım çok ağrıyor nette baktım değişik modeller var sen handügisinden memnunsun

Canım benim yarın 20 gün olacak bazı günler çok bası günler az geliyor. Doktor 40 gün kadar olması normal dedi. Bende ilk 1 hafta normal ped kullandım sonra sıkıldım günlük pede döndüm bol bol değiştiyorum. Parça düşümü bende olmadı

Yani oda olabilir ama hatta sevinmek isterdim gazdan almiyor zamanka akscak diye ama dogdugundan beri ayni hazira alismiscnm biberonu nasilda kavriyor hic sesi solugu cikmiyor ama memeye geldikmi kavgalar ediyoruz

Cnm benim ilk dort gun geldi hic parcada yoktu hatta 10. Gun temizlendim birhafta sonrs tekrar geldi ama leke halinde sariyla pembe aras bi renk pecete isimi goruyor pet kullanmiyorum. Dogumdan sonra 10 pet kullandim bir paket yani

Cnm benim ilk dort gun geldi hic parcada yoktu hatta 10. Gun temizlendim birhafta sonrs tekrar geldi ama leke halinde sariyla pembe aras bi renk pecete isimi goruyor pet kullanmiyorum. Dogumdan sonra 10 pet kullandim bir paket yani
Canm ben dogumdan sonra 2 paket depend hasta bezi bitrdim, sonrasinda da 3 paket ped bitrdim bu 4. Paket simdi asiri gelmiyor lekelenme gibi ama ben yine ped kullaniyorum

Galaktaco diye bi damla var eczaneden onu alsan beni bi nebzede olsa toparlamıştı ilk günlerde
Canlar gun icinde yaptiklarim sunlar:
Bestlak damla var onu kullaniyorum gundd 4 defa 20 damla
B12 vitaminli maya kullaniyorum solgar'in
Promalt malt icecegi
Bol su
Incir ekstresi
Ben daha bana iyi gelen bir seyi tam bulamadim. Bu sagma isi insallah sutumu artirir.
Makinem medela marka, ama benimkiler pek makineye alisik degil sanirsam. Alismasi icin bekliyorum. Pekmezli suyu da denicem canim hemen sabah insallah.

Ben hem normal doğum sancısı çektim en son sezeryan oldum onun etkisi de var çatı muayeneleri beni mahvetti zaten ama iyiyim şükür ayağa kalkmakta zorlanıyorum ama geçecek inşallah

Olsun canım hayırlıyla kavuştun ya bebeğine. Acılar agrılar geçiyor unutuluyor derdin bebeğin oluyor :)) bol bol yürümeye çalış Yürükçe rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…