Tanzikli olanlara biraz sağıp öyle verin diyolar.benim sutum hem az hemde hiç tanzikli degil ama yinede oğluşum her emişe çılginlar gibi basliyo acelesi neyse ve her seferinde genzine kaçıriyo nefes nefese cocugun nefesi kesiliyo öksürüyoKızlar benim sütüm çok tazyikli ya bebeğim hemen hemen her emmede tıkanıyor boğuluyor korkuyorum napıcam bılmıyorum çok sesli emiyor zaten varmı öyle olan
İnsallah canim ya mizirdamasa guzel guzel baksa yine iyi hep kucak hep ayakta gezdir yada salla olunca heran korkuyorum uyanacak diye insallah gecer bu huylariCanım bizi anlatmissin sanki. Bizde eşimle çok yalnız zaman geçirdik. Birbirimize çok alıştım. Şimdi ikimizde çok yorluyoruz. O gece uyuyamadgndan salonda yatıyor. Gündüzde ben yemek ve iş yaparken o bebekle ilgileniyor veya o evin işlerini yapıyor. Bir kere oturup dizimizi izleyek dedik , uyuyan bebek anlamış gibi beş dk içinde kalktı , huzurlu bir bebek olmadığı için sadece onunla ilgilenmek gerekitor kendi kendine durmuyor ,eski monoton hayattan sonra alışması bu yüzden zor oldu sanırım. Belki bebek rahat olsa bizde rahat ederiz , kolay alışırız üç kısilik hayata
parmak emmesin ya incelirmiş bi süre sonra emzikle oyalamaya çalışırken agliyo mu peki birde kaç dk emiyor bebisBiz parmak emmeye basladik.emzik çok iyi oluyo sürekli emme refleksine ben ac diye emziriyodum emiyodu kusuyodu yine emmek istiyodu yine kusuyodu derken artık açlıktan olmadığı geç anladım emzige alıştı kusma bitti derken artık kabul etmemeye başladı 2 gündür parmak emiyo ama parmak emmesini istemiyorum tekrar emzige zorliyacagim
Bizde öğrenmeye çalışıyoruz canım işte benimde öyle ağzından burnundan kusmustu oda bilmiyor doyup doğmadığını herhalde valla bende bilmiyorum allaha emanet gidiyo suanDoğru diyorsun canım, dün mama verdikten sonra ben biraz uyuyayım dedim bebeği anneme emanet ettim. 90 cc içmişti 10 gibi. Sonra 12 gibi yine aranmaya başlamış annem de beni uyandırmak yerine bi 90lık daha yapmış onu da içmiş. Gece ben uyandım baktım uyuyor saat 5 olmuştu, uyandırdım emsin diye. Göğüslerim de çok dolmuştu sızlıyordu, ikisini de içti içti daha da aradı yatırdım yatağına yatırmamla ilk kez öyle çok kustu ki fışkırarak ağzından burnundan geldi ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağladımgaliba çok içti fazlasını da o şekilde çıkardı hiç kusmazdı böyle çünkü. Demek ki her aranma hareketi açlığa işaret değilmiş emziği dayayacağız artık biz de
Bizde ayniyiz.. bide 2bucuk yillik evliyiz ama 10yildir beraberiz o kadar alismisim ki ikimiz olmaya canimiz ne isterse onu yapmaya.. uyumayan hep aglayan bi bebegimiz var.. nasil olcak bilmiyorum disariya cikmaya korkuyorum..Canım bizi anlatmissin sanki. Bizde eşimle çok yalnız zaman geçirdik. Birbirimize çok alıştım. Şimdi ikimizde çok yorluyoruz. O gece uyuyamadgndan salonda yatıyor. Gündüzde ben yemek ve iş yaparken o bebekle ilgileniyor veya o evin işlerini yapıyor. Bir kere oturup dizimizi izleyek dedik , uyuyan bebek anlamış gibi beş dk içinde kalktı , huzurlu bir bebek olmadığı için sadece onunla ilgilenmek gerekitor kendi kendine durmuyor ,eski monoton hayattan sonra alışması bu yüzden zor oldu sanırım. Belki bebek rahat olsa bizde rahat ederiz , kolay alışırız üç kısilik hayata
Ben se ayni sekilde takmiyordum ama dr deyince takmaya basladimBen takmiyorum. Hergun tirnaklarini kesiyorum. Avrupada da taktirmiyorlarmia. Yuzunu cizsin bosver dedi , cocugun hisleri daha cok gelisiyor dedi avrupali arkadaslarim. Yuzunude cizmiyor dogrusu
Benim de ayni canim. Cok arastirdim cok sorun yasadim. Asiri gaz oluyor bi de yutmaya calisirkenKızlar benim sütüm çok tazyikli ya bebeğim hemen hemen her emmede tıkanıyor boğuluyor korkuyorum napıcam bılmıyorum çok sesli emiyor zaten varmı öyle olan
Benimde oyle..sagiyorum biraz bosaltiyorum.her firsatta..yoksa zaten hem akiyor..hem kizim cok sert oldugu icin icemiyor.icse tikaniyor.Kızlar benim sütüm çok tazyikli ya bebeğim hemen hemen her emmede tıkanıyor boğuluyor korkuyorum napıcam bılmıyorum çok sesli emiyor zaten varmı öyle olan
Iyi dinlenmissin ya da sut yapacak iyi seyler yemissindir belki de masallah :)Benimde oyle..sagiyorum biraz bosaltiyorum.her firsatta..yoksa zaten hem akiyor..hem kizim cok sert oldugu icin icemiyor.icse tikaniyor.
Sabah uyandim bugun.hergunden farkli cogalmisti.. tek gogsumden kisa surede 150 ml sagdim
Canım bir kaç mesajına denk geldim ama fırsat bulup yazamadım. Benim ilk kızımda yaşadıklarımı yaşıyorsun. Belki faydam olur sana.Doğru diyorsun canım, dün mama verdikten sonra ben biraz uyuyayım dedim bebeği anneme emanet ettim. 90 cc içmişti 10 gibi. Sonra 12 gibi yine aranmaya başlamış annem de beni uyandırmak yerine bi 90lık daha yapmış onu da içmiş. Gece ben uyandım baktım uyuyor saat 5 olmuştu, uyandırdım emsin diye. Göğüslerim de çok dolmuştu sızlıyordu, ikisini de içti içti daha da aradı yatırdım yatağına yatırmamla ilk kez öyle çok kustu ki fışkırarak ağzından burnundan geldi ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağladımgaliba çok içti fazlasını da o şekilde çıkardı hiç kusmazdı böyle çünkü. Demek ki her aranma hareketi açlığa işaret değilmiş emziği dayayacağız artık biz de
Farkli olarak dun revani yapmistim 1 dilim yedim gerci ama :)Iyi dinlenmissin ya da sut yapacak iyi seyler yemissindir belki de masallah :)
Azaldı bende de. Ama bazen hissediyorum. Soracam Dr. AMemedeki sertlik bende de oldu sağ göğsümde tam meme ucunun yanında mercimek büyüklüğünde. Sonra kendi kendine geçti. Kv ye sormuştum süt kanalı şişmiştir normal dedi kendi kendine geçince korkum da geçti sende ne süredir var
İnşallah canım , dün akşam ilk defa mizildanmadan durdu emzik verince bende birşeyler izliyip kafamı dağıtabildim sonra kendi kendine uyudu mışıl mışıl iki saat huzurla uyumuşum, gece olunca hatur gurur kendini sıkıştırıp ses cikartmasiyla özüne döndü yine , bir rahat etseler bizde edicez :)İnsallah canim ya mizirdamasa guzel guzel baksa yine iyi hep kucak hep ayakta gezdir yada salla olunca heran korkuyorum uyanacak diye insallah gecer bu huylari
Bizde 10 yıldır birlikteyiz 3.5 yildirda evliyiz:) bu zamanlarında tadını çıkartmak istiyorum ama sürekli ağlayan uyudu mu da rahat uyuyaman bebekle zor. Bizde üç haftadır dışarı çıkmadik kuvezden geldiğinden beri . Bu salı aşı için cikicaz umarım zor olmaz :)Bizde ayniyiz.. bide 2bucuk yillik evliyiz ama 10yildir beraberiz o kadar alismisim ki ikimiz olmaya canimiz ne isterse onu yapmaya.. uyumayan hep aglayan bi bebegimiz var.. nasil olcak bilmiyorum disariya cikmaya korkuyorum..
Herkese günaydın :) Dün humana still tea aldık süt artsın diye. Arkasında kaynamış ılıtılmış suyla karıştırın yazıyor. Şimdi ılıtılması sudan mikrop kapmayalım diye mi yoksa sıcakken içince işe mi yaramıyor illa ılıtmak mı gerekiyor siz nasıl içiyorsunuz
aynı sorun bızde de var lıkır lıkır hep azonce canımdan can gıttı öyle bır tıkandı ki yavrum hıcbukadae korkmamıstım heyecan yapıp hızlı emıyor ztn son gunlerde cok olmya basladı hemen kaldırıyorum sırtına vuruyrm bıde alnını yukarı dogru cekıyorum ama yok mu hıcbır formulü korkuyorum emzırırken. bır de benm abım.bebekken buyuzden ölumden donmus hastanede kurtarmısşar hep o aklıma gelıyor kotu oluyorum cokKızlar benim sütüm çok tazyikli ya bebeğim hemen hemen her emmede tıkanıyor boğuluyor korkuyorum napıcam bılmıyorum çok sesli emiyor zaten varmı öyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?