2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hızlı emdiğinde konuşuyorum sakinleşiyor. Olmadı memeyi çekiyor biraz nefes almasını sağlıyorum sonra yine devam ediyoruz .

Ben hazır su kullandığım için bazen kaynatıp içiyorum bazen kaynatmadan içiyorum faydasını da görüyorum 15 günğ geçsin İncir havuç karışımına geçeceğim
Ya ben de damacanadan dolduruyorum ama kaynatın diyor diye yine kaynatıyorum ılımasını çok beklemiyorum bi 5 dk sonra içiyorum. Sıcakken mi içiyorsun kaynatınca

Biz otribebe kullanıyoruz canm. Aspiratörü zaten sürekli kullanmamak gerekiyormuş, serum fizyolojikte de kalınca damlatın diyordu youtubeda bi doktor az damlatınca işe yaramıyormuş

Hızlı emdiğinde konuşuyorum sakinleşiyor. Olmadı memeyi çekiyor biraz nefes almasını sağlıyorum sonra yine devam ediyoruz .
bunları da yapıyorum canım baktım hızlı emıyor ama yıne memeye dönunce cok geldıgı ıcın her çekişte tıkanıyor anlamadıgım bı anda sureklı emdıgınde boyle degıl ama 1saat emmesın sut doluyır ya baslıyor bende o stres bıde burnu tıkalı ıc kısımları bıraz anladıgım kadarıyla. serum fızyolojık deneyecegız.ondan da kontrol edemıyordur belkı 2gundur cogaldı cnku tıkanması

Biz otribebe kullanıyoruz canm. Aspiratörü zaten sürekli kullanmamak gerekiyormuş, serum fizyolojikte de kalınca damlatın diyordu youtubeda bi doktor az damlatınca işe yaramıyormuş
nefesle cekıleni dıyorsun dımı canım onunla içten gelıyor ama kalan var sanırım bu serumnfızyolojıgı ızledım bende sıkar sıkmaz şırınga ıle bebegıj burnu akıyor delı gb cok sasırdm:)

canım 8 12 meme yazan bendim 2 3 gündür ağlasada aglamasada memeyi 2 saatte bi vermeye basladim bazen birbuçuk da oluyo çok huysuzlanmasina göre degisiyo. Iciyo mesela 15 dk sonra bazen kaldırınca bi miktar kusuyo ama sonra yine istiyo yarim saat olmadan sonuda mama ya gidiyor. O 8 den 12 olan gece artık dayanamayıp mama yaptım 70 cc içti hala ağlıyor hala meme istiyordu yarim saat geçti geçmedi dedim 70 az mi geldi ondan mi yapiyo arada kustu bi 60 daha yaptım 30 40 cc içti ama meme istiyo hala o gece dedim bu açlıktan değil herhalde enzirdigun 4 saatte bi emiyo bi kusuyo emerken kusuyordu.simdi 2 saat bekleyerek iyi mi yapıyorum kötü mu bilmiyorum ama 3 gündür mama vermedim bu şekilde bardağın dolu tarafından bakmaya calisiyorm

Ya ben de damacanadan dolduruyorum ama kaynatın diyor diye yine kaynatıyorum ılımasını çok beklemiyorum bi 5 dk sonra içiyorum. Sıcakken mi içiyorsun kaynatınca

Evet sıcakken içiyorum ılımasını beklemek tercihe kalmış bir durum. kaynatın yazmıyor benim aldığımda ister sıcak ister soğuk içilebilir diyor

Benim doktorum bi seferlik adet kanaman olabilir dedi. Bazı kadınlarda doğumdan 6 hafta sonra bazısında 6 ay sonra olabilirmiş. Kimisinde hiç olmazmış. Sen yine de bi doktoruna sor canım, herkesin rahim durumu farklı
Soraym canim ayni siddette devam ediyor cunku

Veriyorum canım devamlı günde bir kez mama veriyorum süt gelmeyip oglus sinirlenip ağladığında
Ya kızlar bu sorun bizde de var galiba. Akşama doğru emerken çok sinirleniyor kendini geri çekiyor. Tekrar alıyor tekrar ağlayıp sinirleniyor. Süt az olduğu için mi yapıyor? Sadece akşam yapıyor .ama mama veriyorum onu da istekli içmiyor. Aç olsa içmez mi? Aç değilse neden memeyi almak istiyor ama sinirlenip ağlıyor??
Fikri olan var mı canım çok sıkılıyor ://

Boyle oldugunda iki kasinin ortasina bastir canim nefesi duzelir masallah sutunuz cokki tazikli geliyor bizimkiler gelsekmi gelmesek mi diye akıyor

Kiz cocugu çatlatacakmisiniz l kadar bebek okadar seyi neresine iciyor ben burda okuyorum şok oluyorum bizimki iki saate 60cc iciyor kac kilo aliyor ayda okadar sute iyi kilo almaniz lazim

Kilo alımında sorun yoksa çiş kaka iyiyse 2 saati beklemek iyi. Kusarakta uyarı veriyor zaten.
Bize mesela 1. aylık kontrolde dr artık her ağladığında emzirmek yok dedi. Ben de emzikle oyalamaya çalışıyorum. Beslenme düzeni de yavaş yavaş oturuyor. Süt üretimi iyi oluyor.

10dkda 30dkda emzirdiğin sütten de fayda gelmiyor zaten sadece anneyi yıpratıyor,
İlk kızım da 6 saat yerimden kalkmadığımı bilirim. 6 saat besleme mi olır ? Şimdi anlıyorum ne kadar anlamsız.

Emdi iki memeyi aranıyor mu ver desteği hala aranıyorsa artık açlık değil o. Başka yollara bakmak lazım.

Genelde bana bunu yaptığında gazı oluyor.

Boyle oldugunda iki kasinin ortasina bastir canim nefesi duzelir masallah sutunuz cokki tazikli geliyor bizimkiler gelsekmi gelmesek mi diye akıyor
çok şükür canım :) işin tek sırrı emzırmek emzırdıkce süt cogalıyor hakkaten su ve emzırmek. ekstra bsey yapmamıza gerek yok. ben de arada sagıp buzluga atıyorum ne olur neolmaz dıye cıkmam gereken anlar olursa dıye.

İyi yapiyorsun canim bizimki zor yetiyor birde bastan beri emmedi icin bilmiyor daha uc bes dk emip birakiyor uyuyor bende biberonla devamini veriyorum

Ayni bizi tarif etmisin cnm bizde bugun 10 günlük olduk surekli gece emmek istiyor sütüm doyurmuyor diye düşünüyorum artik ya da emzik niyetine kullanmak istiyor memeyi. Gunduzde bir sikintu yok en az 2 saat uyuyor ama gece 1 saatte bir kalkiyor dun gece 3 e kadar hic uyumadi hep emmek istedi. Gece uyutmak icin ne yapmaliyiz acaba gece gunduz kavramini ogrensin diye

Kiz cocugu çatlatacakmisiniz l kadar bebek okadar seyi neresine iciyor ben burda okuyorum şok oluyorum bizimki iki saate 60cc iciyor kac kilo aliyor ayda okadar sute iyi kilo almaniz lazim
Bende şaşırıyorum cidden ya benimki de o kadar yemiyor, geçen gun sağdım iki göğsümü 60cc çıktı ama benim kız bir öğünde iki memeyi asla emmiyor bir tanesini emip doyuyor yani benimki 30 cc hadi emince daha çok gelir sağmaktan diyorlar 40 cc ile doyuyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…