2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kardeşim antalyada yaşıyor , almış. Çok gerekli diyor
Çok mu gerekli gerçekten. Bi sorayım doktora bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim canım
Ne demek :) Biz ilk hafta biraz pimpirik yapmıştık çok kullandık.şimdi daha seyrek ama hala kullanıyoruz. Evimiz 2+1 ve kutu gibi ufak bir ev diye eşime gerek yok sesini zaten duyarız demiştim ama şimdi evde tek kaldığımda mutfaktaysam iş yaparken filan kameralı çok işe yarıyor sürekli kontrol etmek gerekmiyor. Örneğin gazını çıkaramadan yatırdığım zamanlar içimde korku oluyordu ama kameralı olunca kustu mu döndü mü battaniye yüzünü kapatmış mı her şeyi görüyorsun için rahat ediyor

180 tl süt paramı aldım. Eşim 300 tl için dilekçe de yazdı. Bizim şirket aylık bildirdiği için aylık devletin yatırması lazım canım şirkette doğum yapanlar aylık almışlar ptt den. Sorun şu ki ben hala almadım hastanenin raporu yanlış düzenlemesi yüzünden düzeltme yapıldı sanırım geç bildirildi canım çok sıkkın kredi ödemem var ve geciktirmek istemiyorum hala yatmadı o yuzden sordum

Canım eşim de devlet memuru 300 tl için dilekçeyi doğumdan 3-4 gün sonra verdi ama hala yatmadı

Günaydın hanımlar

Gaz sancısı ile başlayan ve biten bir geceden merhaba

Benim oglanin uykusu tavşan uykusuna döndü bu gaz sancısı nedeniyle damlayi değiştirdik gazını her emzirmeden sonra cikrayorum ama yinede bu gaz hep oğlanı ikinma moduna sokuyor artık buna çözüm bulamamak canimi sıkıyor yazık kuzuya ya

Uykusundan gaz sancisi için sık sık uyanması yüzünden ev işleri kalıyor devamlı memede avunlak için onu da sinirle emiyor yavrum

Kısır döngü içinde bu emmek ve gaz sancısı bizde

Gaz sancısı ayaklarını karnina çekiyor ve kızariyorsa bundan anlattıkların bizde aynen var ve gaz sancısı çekiyor

Çocuk parası ne oluyor. Bende memurum nereye başvuracağım canim
Canım memur olman yada olmaman gerekmiyor aile sosyal politikalar il müdürlüğune başvuru yapsın eşin çocuk parası veriyor devlet onu alıyor anne PTT den anne adına yatıyor para

Bizde ayniyiz.. bide 2bucuk yillik evliyiz ama 10yildir beraberiz o kadar alismisim ki ikimiz olmaya canimiz ne isterse onu yapmaya.. uyumayan hep aglayan bi bebegimiz var.. nasil olcak bilmiyorum disariya cikmaya korkuyorum..
Hepimiz çocuklar yüzünden kocalardan ayrı düştük benim kocis büyük oğlanla veya cekyatta yatıyor

Ben sabah iki ölçek akşam 10 gibi iki ölçek veriyorum onun dışında emziriyorum çokmu sizce
Aksamlari bende mama veriyorum iki olcek cunku memeler bosaliyor sagiyorum sagiyorum gelmiyor cocukta bes dk emip birakincamama veriyorum normal yani iki olcek tam bizim cocuklarin doyacagi bi miktar

Benimki cok icince kusuyor bazen..fazlasini cikariyo diyo annem :)
Ben cok vermiyorumda.ne zMan aglasa..ac bu cocuk ac diyor herkes
Uyutuyorum 2 saat uyuyor..hani diyorum acti.ac olsa uyurmu
Bosver sen milleti dun bende emzirdim bes dk sonra kv de geldi temizligininyap ben bakiverim cocuga dedi tam dedim cocuk uyuyordu mutfaga gelmis ac bu cocuk yeni emzirdim diyorum
Neyse o beni sagdigim icin kiziyordu amaci ille emzittirmek emzirmiyo biliyo dedim yeterki sussun gittim odaya cocuk uyuyor ya kadin birakta onuyurken butun temizlimi yapim geri geldim cocugu uyandirmis buyuk ihtimalle cunku yeni uyudu uyanmazdi gunduz uykusuzdu emzirdim iki dk birakti gidicem alti ida degistirdim cocuk kustu dedim bak toktu yeni emzirdim vallah actir bu cocuk bida emzir diyo emerken emiyormu diye bakmaya calisiyor sen naptini saniyorsun benim annesi meme meraklisi kadin ya eve mobilyaci geldi yatakodasi dolabi sokulup parca degisti butun elbiseler baska odaya goturduk bombos yaptik dolabi onu toparlicam
Cocuk bakacak oo allahim butun odalara tek tek gidiyo etrafa bakiyor izin almiyor en son balkona cikip sogan vardi dokmus posetini yeseren soganlari ayit ediyor ben bunlari bahceye dikecem
Diye bogazini sıkasim geldi uyuyan cocu kucana almis hapsuruyor burnunu cekiyo esime baya laf saydim
İcimden ben ona kimseyi cagirma ben agir agir yaparim dedim gitmis soylemis oda kalkip gelmis allahtan yildan yila gelir ama sinir etmeden gitmez en pis huyu odalara bakmasi diger gibi iyidir ama ben sevmem banyoma kadar biri izin almadan bakmasina

Canım memur olman yada olmaman gerekmiyor aile sosyal politikalar il müdürlüğune başvuru yapsın eşin çocuk parası veriyor devlet onu alıyor anne PTT den anne adına yatıyor para
Canım ben bunu sadece çalışan anneler alıyor sanıyordum o yüzden sormamıştım ama çalışan çalışmayan tüm anneler alıyormuş, eşime hastanede sanırım süt parası için başvuru yaptırmışlar ama başka bi yere gitmemiş hastanede bi form doldurup imzalamış PTT den alacaksınız paranızı demişler, ama bu Doğum yardımı için ayrıyetten başvuru gerekiyor değil mi

Gaz olmasın diye yoğurt yemiyorum canım. Çok gazlıyız. Diğerlerini yiyorum.
Evde 3 yaş kızım da var dinlenme olayım da pek yok. O da etkiliyor sanırım.

Canım çörek otu ve zeytin yağı ile yapılan bir karışım yazmıştım onu yap istersen bizim Allah’a şükür maşallah 1 haftadır gaz sorunuz kalmadı çok rahat çıkartıyor

Gunaydin canim..gaz sancisi cok kotu..aglayinca yawrular bizim canimizdan can gidiyo hele uzun surerse.
Biz damla kullanmiyoruz.ben havlu koyuyorum gogsumde isitiyorum karnini..
Belkide cok gazi olmadigindan ise yariyor.
Allah kolaylik versin sana da.gecer insallah

Yani ne o teftise gelmis gibi..cok gelmedigi iyi .
Belki kv kendi geleyim filan dediyse esinde bisey diyememistir..
Benimkiler 1 kez geldi 20 gunde.) Hergun ariyolar hastalarmis..iyilesememisler 10 gundur .
Kendi annemde diyo insan ozlemezmi torununu ne degisikler.bosver diyorum ben boyle cok rahatim 2 haftada 1 gelsinler.. hicte gelin diye buyur etmem..isteyen varsa arar gelir.

Canım tamam işte pttden alınan para aynı para sizde başvuru yaomisiisniz doğum parasını işçi statüsünde çalışan anneler alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…