bu kendısının uyuması gece oluyorsa gunduz de olur canım bence zamanla bunu da göruruz ınsallah uyku egıtımi 4.ayda baslıyormus sanslıyız sakin gidiuoruz neguzel bizler:) buyuduklerinde de aynı gıder inşallah emip uyurlar ve evet cok tatlı oluyorlarr ya Az önce evin koridorunda yürürken Karanlığa doğru gittim kızım başını hemen bana çevirdi korktu galiba kıyamam:)
Aslında ilk günler kendi uyuyordu ama nasıl olduysa bir anda kucağa alıştı. Şimdide özellikle çok gazı varsa karnını bana yaslayarak uyuyor iyi geliyor herhalde. Evet şanslıyız aslında çok huysuz değil şükür ağrısı falan olmadığında çok rahat uyuyor. Ben yaklaşık 8 aylık olduğunda işe başlıcam bakıcı da zorluk çıkarmasın diye uykusunu şimdiden düzenlemeye çalışıyorum.inşallah alışır canım.
Yani ne o teftise gelmis gibi..cok gelmedigi iyi .
Belki kv kendi geleyim filan dediyse esinde bisey diyememistir..
Benimkiler 1 kez geldi 20 gunde.) Hergun ariyolar hastalarmis..iyilesememisler 10 gundur .
Kendi annemde diyo insan ozlemezmi torununu ne degisikler.bosver diyorum ben boyle cok rahatim 2 haftada 1 gelsinler.. hicte gelin diye buyur etmem..isteyen varsa arar gelir.
Yok kiz esimde dun sehir disina gittiler bana fedi gorumcem var on yasinda o gelsin cocugun basinda dursun sen temizlini yap bende dedim gelmesin ben yaparim cunku okula gidiyor hastami kimbili ne cocuga cocuk mu emanet edecegim herfirsatta opim diye ugrasiyor gelmesin dedim oda annesine demis gonder cocuga baksin diye anneside kizini gondermiyo kendi geliyor butun suc esimde
Kiz napacan geleni gideni vallaha eziyet gelmesin disarisi hastalik dolu herkes mikrop virus tasiyor cap cap opuyorlar onlar geldimi cayi meyveyi koyacan ev derleyip toplama geregi duyacan gelmesinler daha iyi gel falan deme )
Burda da yaşayan vardı sanırım bebeğimin bezinde turuncu renginde leke var netten baktım bebek doymadığından diyor ama emiyor 20 dk en az uykuya da dalıyor geçici durummuş ama bilemedim
Burda da yaşayan vardı sanırım bebeğimin bezinde turuncu renginde leke var netten baktım bebek doymadığından diyor ama emiyor 20 dk en az uykuya da dalıyor geçici durummuş ama bilemedim
canım ama sut demek sertlk demek degıl sıkıp kontrol edıyor msn o sertlık olmıcak artk ılk gunlerdekı gb benım de sadece gecelerı sertlesıyor o da normal sert oluyor yanı bebeklerımız emdıkce tamamen sert olmaz sadece emdıgının yerıne sut dolar tekrar benım bıldıgım bu kuzum mama vermeynce altını kaç kez ıslatıyor peki
Kaka ve cisli bez durumu iyi canım saymadım hiç ama her bez de cis oluyo genelde kaka da valla kafam artık okdr darmaduman ki şu bi ay icin de de mama 5 6 kez vermişimdir gece oda düzenli bi verme durumum yok suanlik
PapatyamavissXeroderma_pig
kızlar suyunuzu ne kadar içiyorsunuz? Bol bol için. Ayrıca kuru hurma +ceviz +yoğurt üçlüsünü hergün tüketirim . Sütümün maaşallahı var . Yoğun bakım ünitesinde tanıştığımız bir ailenin çocuğuna da süt verdim, helal olsun. Süt anneyim yani
.
şu bolcana içiyorum onun haricinde gün icin de rezene ısırgan humanaanne cayi süt tahin helva yada pekmez kahvaltıda yumurta beslenmeme de epey dikkat ediyorum ne duası canım
Bir de kızlar ben her emzirme esnasında dua okuyorum
Sadece idrar yapınca oldu netteki bilgide ne kadar doğru emin olamadım ama emiyor kızım ilk günler mama verirdim ense de ağlamaya devam ederdi şimdi emiyor sadece ve uykuya dalıyor bu şekilde anlayamadım
Sadece idrar yapınca oldu netteki bilgide ne kadar doğru emin olamadım ama emiyor kızım ilk günler mama verirdim ense de ağlamaya devam ederdi şimdi emiyor sadece ve uykuya dalıyor bu şekilde anlayamadım
İnternete bakma sen bende yesil yapiyor diye evhamlandim doktor kizdi oraya buraya bakip geliyorsunuz yediklerinizden oluyor kakanjn rengi dedi doymasa dururmu cocuk bezleri kac saate degistiriyorsun islaklik durumu nasil ozellikle kaka yapma sikligi nedir
Ne demek :) Biz ilk hafta biraz pimpirik yapmıştık çok kullandık.şimdi daha seyrek ama hala kullanıyoruz. Evimiz 2+1 ve kutu gibi ufak bir ev diye eşime gerek yok sesini zaten duyarız demiştim ama şimdi evde tek kaldığımda mutfaktaysam iş yaparken filan kameralı çok işe yarıyor sürekli kontrol etmek gerekmiyor. Örneğin gazını çıkaramadan yatırdığım zamanlar içimde korku oluyordu ama kameralı olunca kustu mu döndü mü battaniye yüzünü kapatmış mı her şeyi görüyorsun için rahat ediyor
Selam❤ dun cok zordu oglen 12den gece 11e nerdeyse hic uyumadi kuzum toplasan 1saat yyumustur. Ve agladi hep. Surekli gazini cikardik kakasini da yapsa alti temiz vs karni tok diye dusunuyorum hep agladi
İnternete bakma sen bende yesil yapiyor diye evhamlandim doktor kizdi oraya buraya bakip geliyorsunuz yediklerinizden oluyor kakanjn rengi dedi doymasa dururmu cocuk bezleri kac saate degistiriyorsun islaklik durumu nasil ozellikle kaka yapma sikligi nedir
Aynen canım ama duramıyoruz işte kaka rengi sarı bazen de yeşil günde 5-6 defa yapıyor her emzirmede (2,5-3 saat) bezini değiştiriyorum çiş yapmış oluyor
şu bolcana içiyorum onun haricinde gün icin de rezene ısırgan humanaanne cayi süt tahin helva yada pekmez kahvaltıda yumurta beslenmeme de epey dikkat ediyorum ne duası canım
Bir de kızlar ben her emzirme esnasında dua okuyorum
Aanneveoglusu
canım bizde de gaz feci dün gece artık yüzüstü yatırdım ve çıkan gazı sayamadım.
Tabi bize gene uyku yok yüzüstü olunca birer saat nöbetlerle başını bekledik.
Gündüz uykusunu da yüzüstü koydum pıtır pıtır çıkıyor.
Hep kontrol etmek şartıyla dene istersen.
Ama gözünü ayırma bize dr 8.aydan önce yüzüstü yok dedi.
Ben hazır su kullandığım için bazen kaynatıp içiyorum bazen kaynatmadan içiyorum faydasını da görüyorum 15 günğ geçsin İncir havuç karışımına geçeceğim
Canım ben emzirme sütyeni ve atleti aldım gögüs pedi ve lansinosh krem aldım.kremi kızım sevmediği için kullanamadım. Sütyen ayletve pedi takınca gögüsuclarım acıdı. Normal atlete döndüm evde olduğum için atlet kullanıyorum şimdilik acı yok ama lansinosh kremi tavsiye ederin